modliszka84 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 no i gdzie ten dom? ja juz nie mam pomysłów :shake: Quote
Morgan:-) Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Wpadłam przypadkowo na ten wątek. Taka młoda sunia, a cycochy takie ogromne :-o :-o Pewnie od pierwszej cieczki miała młode. Masakra :shake: . Ona ma takie same cycki jak moja 5-cio letnia Asta :shake: :shake: . Mała w górę!! :multi: Quote
doddy Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 k..a - jak już pies jest w typie asta to na palcach można policzyć osoby zaglądające do watku:shake: modliszka - może zmień tytul,że w typie grubego beagla to zaraz będą tłumy - w sumie kolorystycznie i uszasto trochę beagla przypomina Anita, po prostu nas wszyscy omiają jak amstaffy na ulicy :evil_lol: Dlatego tylko we własnym sosie się bawimy :cool1: Ale uparte jesteśmy jak bulle :diabloti: Tak trzymać :p Quote
modliszka84 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Morgan - sunia trafiła mdo nas do schronu prawdopodobnie zaraz po szczeniakach, po sutki miała baardzo powyciagane. Teraz juz jej zmalały. A ja tam nie mam asta :placz: i żadnego nie omijam. Nie moge miec w domu, to chociaz mam te w schronie ;) Quote
doddy Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ja przez pierwsze lata działalności w bullowatych tyż nie miałam amstaffa :eviltong: Bona była pierwsza. A teraz nie wyobrażam sobie życia z innym psem. Quote
Morgan:-) Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 modliszka84 napisał(a):Morgan - sunia trafiła mdo nas do schronu prawdopodobnie zaraz po szczeniakach, po sutki miała baardzo powyciagane. Teraz juz jej zmalały. No to przynajmniej tyle. Co za ludziska - jeden z pierwszych miotów i już sobie zabawkę "wymienili" na nowszy model :shake: Quote
modliszka84 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Doddy - nie kuś :eviltong: :p a tak serio to ja juz dawno bym porwała jakiegos bullowatego ze schronu, ale sa ku temu 2 przeszkody : moja suczka - panikara i mieszkanie póki co wspólnie z rodzicami i brak czasu... :shake: Quote
dariaopole Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Mała czas sie pokazać, spadając na dalsze strony nikt Cię nie zauważy !! Quote
dariaopole Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 dzieńdobry kluseczko Ty nadal w schronie ???:shake: Quote
dariaopole Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 urocza , młosda usni tak bardzo pragnie odrobine miłości !!!!:placz: Quote
Tengusia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Za duzo psiakow za malo dogomaniakow :( ... czy nikt nie zechce slicznosci co potrzebuje odrobine milosci :???: Quote
modliszka84 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Tengusia napisał(a):Za duzo psiakow za malo dogomaniakow :( ... czy nikt nie zechce slicznosci co potrzebuje odrobine milosci :???: masz racje Tengusia... łódzkimi bullowatymi to chociaz kilka osób sie zajmuje, a u nas cicho sza i pusto... :roll: Quote
kluska1991 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Nie wiedziałam, że w Pabianicach jest schronisko. Na wakacjach będę w Pabianicach więc z chęcią zajrzę, odwiedzę. ;) Gdybym jeszcze tylko mogła wyjść ze schroniska z psiulkiem..:roll: Ale na temat. Sunia jest prześliczna, nic tylko kochać :lol: :roll: eh.. Ślicznota...:loveu: Hopaj malutka! :p Quote
modliszka84 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 kluska1991 napisał(a):Nie wiedziałam, że w Pabianicach jest schronisko. Na wakacjach będę w Pabianicach więc z chęcią zajrzę, odwiedzę. ;) Gdybym jeszcze tylko mogła wyjść ze schroniska z psiulkiem..:roll: Ale na temat. Sunia jest prześliczna, nic tylko kochać :lol: :roll: eh.. Ślicznota...:loveu: Hopaj malutka! :p Zapraszamy! Strona www schroniska jest w moim podpisie. Quote
agpol Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 :Dog_run: No to biegamy do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts