Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpadłam przypadkowo na ten wątek. Taka młoda sunia, a cycochy takie ogromne :-o :-o Pewnie od pierwszej cieczki miała młode. Masakra :shake: .
Ona ma takie same cycki jak moja 5-cio letnia Asta :shake: :shake: .
Mała w górę!! :multi:

Posted

k..a - jak już pies jest w typie asta to na palcach można policzyć osoby zaglądające do watku:shake:

modliszka - może zmień tytul,że w typie grubego beagla to zaraz będą tłumy - w sumie kolorystycznie i uszasto trochę beagla przypomina

Anita, po prostu nas wszyscy omiają jak amstaffy na ulicy :evil_lol:
Dlatego tylko we własnym sosie się bawimy :cool1:
Ale uparte jesteśmy jak bulle :diabloti:
Tak trzymać :p

Posted

Morgan - sunia trafiła mdo nas do schronu prawdopodobnie zaraz po szczeniakach, po sutki miała baardzo powyciagane. Teraz juz jej zmalały.

A ja tam nie mam asta :placz: i żadnego nie omijam.
Nie moge miec w domu, to chociaz mam te w schronie ;)

Posted

Ja przez pierwsze lata działalności w bullowatych tyż nie miałam amstaffa :eviltong:
Bona była pierwsza. A teraz nie wyobrażam sobie życia z innym psem.

Posted

modliszka84 napisał(a):
Morgan - sunia trafiła mdo nas do schronu prawdopodobnie zaraz po szczeniakach, po sutki miała baardzo powyciagane. Teraz juz jej zmalały.

No to przynajmniej tyle. Co za ludziska - jeden z pierwszych miotów i już sobie zabawkę "wymienili" na nowszy model :shake:

Posted

Doddy - nie kuś :eviltong: :p
a tak serio to ja juz dawno bym porwała jakiegos bullowatego ze schronu, ale sa ku temu 2 przeszkody : moja suczka - panikara i mieszkanie póki co wspólnie z rodzicami i brak czasu... :shake:

Posted

Tengusia napisał(a):
Za duzo psiakow za malo dogomaniakow :( ... czy nikt nie zechce slicznosci co potrzebuje odrobine milosci :???:

masz racje Tengusia...
łódzkimi bullowatymi to chociaz kilka osób sie zajmuje, a u nas cicho sza i pusto... :roll:

Posted

Nie wiedziałam, że w Pabianicach jest schronisko. Na wakacjach będę w Pabianicach więc z chęcią zajrzę, odwiedzę. ;) Gdybym jeszcze tylko mogła wyjść ze schroniska z psiulkiem..:roll:
Ale na temat. Sunia jest prześliczna, nic tylko kochać :lol: :roll: eh..
Ślicznota...:loveu:

Hopaj malutka! :p

Posted

kluska1991 napisał(a):
Nie wiedziałam, że w Pabianicach jest schronisko. Na wakacjach będę w Pabianicach więc z chęcią zajrzę, odwiedzę. ;) Gdybym jeszcze tylko mogła wyjść ze schroniska z psiulkiem..:roll:
Ale na temat. Sunia jest prześliczna, nic tylko kochać :lol: :roll: eh..
Ślicznota...:loveu:

Hopaj malutka! :p

Zapraszamy!
Strona www schroniska jest w moim podpisie.