Tengusia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Wiem Modliszka ze obiecalam zrobic to juz pare dni temu ale jakos swieta wybily mnie calkiem z rytmu :huh: ... wystawilam sunke na forum beagle moze to cos pomoze :modla: http://e-beagle.pl/forum/viewtopic.php?p=62770#62770 Quote
Tengusia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Niestety na forum beagle tez zadnego zainteresowania sunka :( :( :( ... a ona taka slodka czeka na domek :( :( :( Quote
madzia828 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 widziałam na forum beaglów jej ogłoszenie może w końcu ktoś ją zauważy hoopaj na 1 malutka:laola: Quote
madzia828 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 malutka hoopaj na 1 pokazywać się wszystkim :loveu::loveu: Quote
madzia828 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 śliczna sunka się przypomina :loveu::loveu: Quote
modliszka84 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 zdecydowałam, że sunia ma moze z 20 % z beagla, a chyba więcej raczej z amstafa, więc przemianowałam ją na mix z amstafem. Tengusia jesli moge Cie prosic to zmien tez w allegro, byc moze bedzie miała wiecej szczescia jako mix amstafa :roll: Quote
BosiaB_86 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Tylko teraz dziewczyny musicie uważać bo sunia może mieć więcej szczęścia ale też i nieszczęścia... :shake: Chodzi o to, że trzeba bardzo uważać żeby nie trafiła w nieodpowiednie ręce... Tyle sie słyszy o psach zabieranych ze schroniska służących potem do walk :placz: :angryy: Uważajcie proszę!! Pokaż sie malutka wszystkim... SUNIA NADAL SZUKA DOBREGO DOMKU!! Quote
dariaopole Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Nikt nie chce takiej pieknej suni.........? :shake: Quote
Tengusia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witam Strasznie sie ostatnio zaniedbalam jesli chodzi o internet ale jakos tak zycie mi sie uklada ze nie bylo czasu i sil :oops: a poza tym moj M. kupil sobie motor i wieksza czesc wolnego czasu spedzam na objazdach slaska :evil_lol: wbrew pozora to bywa meczace taki weekend spedzony na motorze ;-) Ale obiecuje sie juz poprawic ... Modliszka slonce jutro wystawie sunie na allegro jako mix zobaczymy moze rzeczywiscie to jej troszke pomoze ;-) Quote
Tengusia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witam Strasznie sie ostatnio zaniedbalam jesli chodzi o internet ale jakos tak zycie mi sie uklada ze nie bylo czasu i sil :oops: a poza tym moj M. kupil sobie motor i wieksza czesc wolnego czasu spedzam na objazdach slaska :evil_lol: wbrew pozora to bywa meczace taki weekend spedzony na motorze ;-) Ale obiecuje sie juz poprawic ... Modliszka slonce jutro wystawie sunie na allegro jako mix zobaczymy moze rzeczywiscie to jej troszke pomoze ;-) Quote
modliszka84 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Tengusia dzieki! Ja tez niestety ostatnio z czasem cięzko stoje, mam nadzieje w weekend nadrobie ogloszeniowe zaległosci. Jeszcze dzis byłam u psa, którego czeka za tydzien schron (cioteczki, zaraz wystawie aukcje i popodsyłam - szkoda psa, mamy 7 dni na zlezienie domku :shake: ) Tengusia - motor mówisz :eviltong: teraz jeszcze przyczepka potrzebna dla psów :evil_lol: Quote
Tengusia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 allegro dla malej http://www.allegro.pl/show_item.php?item=190471268 oby pomoglo ;) Quote
Tengusia Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Hooooopamy na pierwsza :laola: ... pod warunkiem ze post nie zniknie :lol: ;-) Quote
Recommended Posts