modliszka84 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Sunia ma na imie Luka, ma ok 1, 5 roku pierwszy raz do schroniska trafiła jakoś w październiku, siedziała chyba z miesiąc, aż w końcu została adoptowana... Jednak jej szczescie nie trwało długo :( Po kilku dniach w nowym domu została oddana. Powód? podobno wyła w domu podczas nieobecnosci właścicieli. Podobno, bo nie wiemy czy to tylko wymówka czy naprawdę tak było. W schronisku sunia jest bardzo grzeczna, spokojna, ani trochę hałaśliwa. Ładnie dogaduje sie z innymi suczkami, jest przyjacielska i łagodna do ludzi. Trzeba jednak brac pod uwagę że faktycznie moze nie umiec zostawać sama w domu... Nadawałaby się do domu, gdzie ciągle ktoś jest, albo do domu, który chciałby z nią pracować... Ewentualnie do domu z ogrodem i ludźmi pracującymi - wtedy jej wycie nikomu by nie przeszkadzało... A sunia jest naprawdę kochana... Bardzo przeżyła ponowne porzucenie... :shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 W góre śliczna....biedna psinka,ale to zdjęcie jest fantastyczne:) Quote
modliszka84 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 podnosimy nieszczęsliwą sunie :placz: Quote
modliszka84 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 o rany, wszyscy o nas zapomnieli.... :placz: Quote
Tengusia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Po kilku dniach w nowym domu została oddana. Powód? podobno wyła w domu podczas nieobecnosci właścicieli. Ludzie naprawde bywaja #%!^@& :angryy: przeciez psina potrzebuje czasu :shake: to normalne ze trafila z klatki do domku i bala sie zostac sama ... poprostu :-( jakas zabawka dobra kosteczka i wszystko by bylo supcio :razz: Biedna psinka podnosze do gory :laola: Quote
modliszka84 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 aha, dodam jeszcze ze podczas odchodzenia od boksu suni, wcale nie wyje, nawet nie szczeka... wiec nie wiem jaki był prawdziwy powód oddania. A jeszcze swoja droga, to do schroniska pierwszy raz trafiła chyba zaraz po szczeniakach w dodatku :shake: Quote
auraa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 i jeszcze raz w góre :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Tengusia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Hoooooopa :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
modliszka84 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Tengusia dzieki za przypominanie o suni... szkoda ze nikt tu nie zagląda. Dostałam w weekend od Saksany dwa namiry na osoby z ogloszen chetnych na beagla, ale niestety zadna z nich sie nie odezwała.. Cóz, pewnie sunia była za malo beaglowata :p Quote
Ambra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 BIEDNA :-( a czy ona nie ma w sobie troszkę domieszki krwi asta? tak mi wygląda - masywna budowa, z dluzszym pycholkiem...hmm:razz: tak czy siak potrzebuje domku! wskakuj! bo Tengusia od kompa odejsc nie moze bo sama prawie walczy...:-( Quote
modliszka84 Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Ambra - czy ja wiem ... moze jakiegos przodka asta miała... :roll: A na zywo to jest drobiutka, nizsza od asta. Albo tak obie tez mysle, moze to miał byc ast, no a ze wyrósł nie bardzo pies przypominajacy asta wiec sie komus nie podobało to....:shake: Quote
BosiaB_86 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 śliczna sunia :loveu: niestety tylko podnoszę :-( PS dla mnie tez na pierwszy rzut oka wyglądała jakby miała w sobie coś z asta :cool3: Quote
modliszka84 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 czemu oprócz Tengusi nikt tu nie zgląda :mad: ? Quote
Recommended Posts