Kika9004 Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Kaaasia napisał(a):Słodziak, ale ma coś w oczach :evil_lol: Oj ma, ma :) Coś diabelskiego w nim płynie :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Joann napisał(a):Fajny maluszek;] więcej fotek więcej fotek;] Popieram :multi: Quote
Kika9004 Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Dopiero co odzyskałam Internet :) Jak dorwę aparat to coś się pojawi :). Quote
Kika9004 Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Dobrze że szczękościsk u TTB to mit :) Wczoraj niosłam 30 kg karmy, a byłam już bardzo zmęczona i głodna. Oparłam karmę na kolanie i trzymałam w jednej ręce, a drugą odganiałam rozszalałego Wolanda i jednocześnie próbowałam zamknąć bramkę. Psa odganiałam na oślep i zahaczyłam o jego kieł :( A ma strasznie ostry, jeszcze nie wymienił mleczaków. Jak opadał na cztery łapy z moim palcem wbitym w zęby to jeszcze poszerzył ranę i rozszarpał. Teraz siedzę z zawiniętym palcem. Wczoraj mało nie zemdlałam bo krew się lała po ręce a ja wrażliwa na takie widoki ;). Faktycznie że te TTB to strasznie niebezpieczne :p można się na zęby nabić :evil_lol:. Quote
MaDi Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Kika9004 napisał(a):Dobrze że szczękościsk u TTB to mit :) Wczoraj niosłam 30 kg karmy, a byłam już bardzo zmęczona i głodna. Oparłam karmę na kolanie i trzymałam w jednej ręce, a drugą odganiałam rozszalałego Wolanda i jednocześnie próbowałam zamknąć bramkę. Psa odganiałam na oślep i zahaczyłam o jego kieł :( A ma strasznie ostry, jeszcze nie wymienił mleczaków. Jak opadał na cztery łapy z moim palcem wbitym w zęby to jeszcze poszerzył ranę i rozszarpał. Teraz siedzę z zawiniętym palcem. Wczoraj mało nie zemdlałam bo krew się lała po ręce a ja wrażliwa na takie widoki ;). Faktycznie że te TTB to strasznie niebezpieczne :p można się na zęby nabić :evil_lol:. Uważaj lepiej bo to psy mordercy;) Quote
Kika9004 Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 Pies morderca, który przez zaczepki mojej mamy boi się łapki na muchy :) Quote
Kika9004 Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 Mnie bardzo interesuje jak moja mama tego dokonała, że nawet jak Woland śpi a ktoś zabije muchę z hukiem to pies się budzi i lunatykując idzie spać dalej pod łóżko :D Quote
Natussiaa Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 śliczny jest ;) ale na łobuziaka wygląda :) Quote
Kika9004 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Z tym łobuziakiem to nie tylko wygląd ale i charakter :roll:. Ostatnio naśladując kota wskoczył na stół w jadalni. Wczoraj też zaczął łapkami sięgać blatu w kuchni. Rośnie mi dżeczko :p Quote
Kika9004 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Kolejna porcja. Czas byście poznali kota JULIUSZA :eviltong: Pies wskoczył w kadr :) A taki mam język: :) Quote
Oscar Patric Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Pan Juliusz także piękny,a Synek rośnie i rośnie z tego co piszesz to masz w domciu prawdziwego teriera:evil_lol: Quote
Kika9004 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 [quote name='unikatowydiament']Pan Juliusz także piękny,a Synek rośnie i rośnie z tego co piszesz to masz w domciu prawdziwego teriera:evil_lol: Tak, mogę z dumą powiedzieć: mam w domu teriera. Biega, skacze, podgryza, ciągle nakręcony, niepokorny ;). No i zaKUPiA dom, gdy się go w nim zamknie. Przed chwilą byłam u lekarza a Woland został przez przypadek zamknięty w garażu. Więc teraz kupa na kupie :shake:. MaDiRozrabianie ma po mamusi A co? Z mamusi też taki rozbójnik?? Quote
Aneta_M Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Wygląda jak typowy terrier. Z urody raczej mało ma z mamy. Ciekawe, kim był jego tata:evil_lol: Mimo, że nie przypomina amstaffa jest bardzo sympatyczny, ma taki niewinny pyszczek, tylko zacałować taką słodką mordkę;) A na tym zdjęciu po prostu cudo https://lh6.googleusercontent.com/-5VHShtM9Zn0/T-L2zdDmW6I/AAAAAAAABME/9XfGoG_Fy1o/s640/DSCN6705.jpg :loveu: Quote
Martens Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Cudak, właśnie też tak patrzę, że coraz mniej wygląda na asta, a robi mu się taka zawadiacka terierkowa mordka :loveu: Quote
Recommended Posts