Asiaczek Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 (edited) CAC-Minikowo/PL, 12.05.2012 sędzia Ewa Stolarska/PL SUKI kl.ba ADHARA Risum Tenatis FCI - w.o.1, Naj.Baby, BIS BABY!!!!! ASHTI PRINCESS OF Burudika - w.o.2 kl.o. LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, BOB!!!! kl.ch Nirse KIBIBI - dosk.1, CWC. Brawo dla debiutującej ADHARY, oby zawsze wracała z tak pieknymi wynikami:) Pzdr. Edited May 17, 2012 by Asiaczek Quote
jamnicze Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Cha cha, widzę Asiu, że nie wytrzymałaś :evil_lol: A mówiłam, że założę wątek jak tylko ogarnę fotki ;) Małe sprostowanie : Nirse Kibibi - dos.1. CWC. To była Krajowa wystawa grupy V. Łącznie 65 psów rozłożonych na 2 ringi. Nas oceniała sędzina Ewa Stolarska, na sąsiednim ringu oceny wydawała pani Anna Jaśkiewicz. Na finałach obie panie wspólnie podejmowały decyzje. Wystawa mała, ale organizacyjny kołchoz :roll:. Jednocześnie odbywały się międzynarodowe targi kwiatowe, zawody jeździeckie i ogólnie cepeliada ... . Problem był już przy parkingach, bo panów w obsłudze dużo ale nikt nic nie wiedział. Część z psami została ładnie wydzielona i na szczęście nie było bezpośredniego kontaktu z konnymi zawodami. Pogoda też nas nie rozpieszczała. Akurat zaczęło lać jak weszły baski na ring. Na szczęście na finały wyszło już słoneczko. A teraz parę zdjęć Trening czyni mistrza, czyli rozgrzewka Adusi :) Przywitanie z rudą gromadką z Burudiki Przed nami oceniane były Alaskany (jeszcze nie padało) Jedyna fotka z ringu - sami widzicie dlaczego :shake: Quote
jamnicze Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 po ocenie był relaks i udało się zrobić zdjęcia ADHARA Risum Tenatis FCI - w.o.1, Naj.Baby, BIS BABY LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, BOB Quote
jamnicze Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Saidi na BISach zmęczone dziewczyny wracają do domu :) Quote
Asiaczek Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 jamnicze, musisz mi wybaczyc! Faktycznie, nie wytrzymałam i o takim sukcesie musiałam napisac jak najszybciej... Jeszcze raz gratulacje dla Sajdi i Adusi - piekny debiut Malutkiej i ten woreczek karmy to jej starczy chyba na baaaaardzo długoooooo..... Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Wybaczone :) Karma starczy na ... trochę :lol:. Mała wcina ją z przyjemnością :) Quote
Asiaczek Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Tak więc, pal licho te pucharki, ale jeżeli karma smakuje Malutkiej, to super:) pzdr. Quote
Recommended Posts