Patsi Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='izabela.szczepaniak']W A to i ja sie pochwalę mój rudas Dog de Bordeaux kl. młodzieży BAZYL Pure Life - I dosk. Zw. Mł. N. Junior :loveu: Gratulacje!:bigcool: Wszystkim zadowolonym również serdecznie gratuluję!:Rose: Quote
panbazyl Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Shilomaniak']Asiaczek, przepraszam, mea culpa:oops:- basenji są bardzo fotogeniczne , to łapałem to co widać. Na przyszły rok musisz mieć jakiś kotylion;) i wtedy będzie sto tysięcy zdjęć, nie wiedziałem a się starałem. A generalnie dogomaniacy muszą mieć jakiś szyld na plecach i wtedy będzie wiadomo kogo uwiecznić. Przykro mi że nie ma tych , którzy winni być. Zdjęcia w dużym formacie wysłałem osobom zainteresowanym, jeśli ktoś sobie winszuje , proszę na pw.[/QUOTE] w Lublinie staramy się zawsze jakoś umówić w jednym miejscu i się poznajemy :) Zazwyczaj jest to mój namiot z czymś dziwnym w celu odróżnienia od miliona identycznych. ale to dobry pomysł aby na przyszłość się poznać w realu Quote
PodajLape.pl Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Gratulacje dla wszystkich zadowolonych :) Jeśli ktoś chciałby się zapoznać ze wszystkimi wynikami i zdjęciami z konkurencji finałowych to zapraszam tutaj: - sobota: http://www.podajlape.pl/aktualnosci/350/MIEDZYNARODOWA-WYSTAWA-PSOW-RASOWYCH-w-Warszawie-relacja-z-07-07-2012-sobota.php - niedziela: http://www.podajlape.pl/aktualnosci/351/MIEDZYNARODOWA-WYSTAWA-PSOW-RASOWYCH-w-Warszawie-relacja-z-08-07-2012-niedziela.php Quote
ewelina7797 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 u nas CHRISTMAS ANGEL From Princesa Blanca Lokata 1/3 Ocena: Wybitnie obiecująca :)) z Zelką :3 CHRISTMAS KNIGHT From Princesa Blanca Lokata1/1 ocena: wybitnie obiecująca Najlepszy Szczeniak w Rasie !!! I nasza kochana mamusia szczeniąt w klasie championów Lokata 1/3 ocena: Doskonała CWC CACIB!!! Dzięki tej wystawie do interchampiona brakuje nam dwóch CACIBów z wystaw zagranicznych :D !!!! Gratuluję wszystkim !!! Pogoda: Gorąąąąąąąąąąąąąco ! ;) Ale dało się wytrzymać. Quote
caelestis Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 No to i my się ze spóźnieniem pochwalimy ;) Mój długowłosy GARIBALDI Elsanta wywalczył w bardzo mocnej stawce CWC, CACIB, BOB i 3 BOG :lol: Quote
Asiaczek Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 caelestis napisał(a):No to i my się ze spóźnieniem pochwalimy ;) Mój długowłosy GARIBALDI Elsanta wywalczył w bardzo mocnej stawce CWC, CACIB, BOB i 3 BOG :lol: Pięknie, gratulacje:) Pzdr. Quote
coco Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 A czy focił ktoś w niedzielę przy ringu staffików? Nam również poszło bardzo dobrze, ale fotek brak, no i jak tu się chwalić :) ? Teren całkiem całkiem, na pewno lepszy niż w zeszłych latach. Tylko pogoda dawała czadu :). Quote
rabbitcom Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 http://www.facebook.com/pages/Karolina-Czerny-Studio/446067835411800?ref=hl Zapraszam! Quote
Recommended Posts