Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']W
A to i ja sie pochwalę mój rudas
Dog de Bordeaux kl. młodzieży BAZYL Pure Life - I dosk. Zw. Mł. N. Junior :loveu:

Gratulacje!:bigcool:

Wszystkim zadowolonym również serdecznie gratuluję!:Rose:

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shilomaniak']Asiaczek, przepraszam, mea culpa:oops:- basenji są bardzo fotogeniczne , to łapałem to co widać.
Na przyszły rok musisz mieć jakiś kotylion;) i wtedy będzie sto tysięcy zdjęć, nie wiedziałem a się starałem.
A generalnie dogomaniacy muszą mieć jakiś szyld na plecach i wtedy będzie wiadomo kogo uwiecznić.
Przykro mi że nie ma tych , którzy winni być.
Zdjęcia w dużym formacie wysłałem osobom zainteresowanym, jeśli ktoś sobie winszuje , proszę na pw.[/QUOTE]
w Lublinie staramy się zawsze jakoś umówić w jednym miejscu i się poznajemy :) Zazwyczaj jest to mój namiot z czymś dziwnym w celu odróżnienia od miliona identycznych.
ale to dobry pomysł aby na przyszłość się poznać w realu

Posted

Gratulacje dla wszystkich zadowolonych :)
Jeśli ktoś chciałby się zapoznać ze wszystkimi wynikami i zdjęciami z konkurencji finałowych to zapraszam tutaj:
- sobota:
http://www.podajlape.pl/aktualnosci/350/MIEDZYNARODOWA-WYSTAWA-PSOW-RASOWYCH-w-Warszawie-relacja-z-07-07-2012-sobota.php
- niedziela:
http://www.podajlape.pl/aktualnosci/351/MIEDZYNARODOWA-WYSTAWA-PSOW-RASOWYCH-w-Warszawie-relacja-z-08-07-2012-niedziela.php

Posted

u nas
CHRISTMAS ANGEL From Princesa Blanca Lokata 1/3 Ocena: Wybitnie obiecująca :))

z Zelką :3

CHRISTMAS KNIGHT From Princesa Blanca Lokata1/1 ocena: wybitnie obiecująca Najlepszy Szczeniak w Rasie !!!

I nasza kochana mamusia szczeniąt w klasie championów Lokata 1/3 ocena: Doskonała CWC CACIB!!! Dzięki tej wystawie do interchampiona brakuje nam dwóch CACIBów z wystaw zagranicznych :D !!!! Gratuluję wszystkim !!! Pogoda: Gorąąąąąąąąąąąąąco ! ;) Ale dało się wytrzymać.

Posted

caelestis napisał(a):
No to i my się ze spóźnieniem pochwalimy ;)
Mój długowłosy GARIBALDI Elsanta wywalczył w bardzo mocnej stawce CWC, CACIB, BOB i 3 BOG :lol:

Pięknie, gratulacje:)

Pzdr.

Posted

A czy focił ktoś w niedzielę przy ringu staffików? Nam również poszło bardzo dobrze, ale fotek brak, no i jak tu się chwalić :) ?

Teren całkiem całkiem, na pewno lepszy niż w zeszłych latach. Tylko pogoda dawała czadu :).

• 2 months later...