angineuuka Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [h=6][FONT=arial]TRANSPORT KRAKÓW WARSZAWA POSZUKIWANY ! Ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie. prosimy o informację! Średnia sunia chce na kanapę :) A my chcemy jej to umożliwić :) mikropsydoadopcji@o2.pl 515 992 305 [/FONT] jak by ktoś coś mógł, wiedział czy coś :)[/h] Quote
Marchewkowy Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 izabela.szczepaniak napisał(a):A w jaki dzień ? Już znalazłam :) Jedziemy w niedzielę :)) Quote
izabela.szczepaniak Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Marchewkowy napisał(a):Już znalazłam :) Jedziemy w niedzielę :)) No to super ;) tylko szkoda że w niedziele. Quote
izabela.szczepaniak Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 (edited) No i mamy plan ringów i mapkę dojazdu Edited July 1, 2012 by izabela.szczepaniak Quote
Mona Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Poszukuję transportu dla siebie i suczki Collie,na niedzielę z Krakowa lub okolic. Partycypuję w kosztach(paliwo,parking,autostrada itp. :-) ) Quote
Marchewkowy Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Jak by ktoś był zainteresowany zdjęciami lub potrzebował pomocy w wystawieniu to proszę pisać na PW. Quote
motyleqq Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 słuchajcie, a sprawdzają faktycznie legitymacje studenckie? czy może wystarczy niewątpliwie młody wygląd? :cool3: Quote
marta_gp Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Ja w zeszłym roku musiałam pokazać, a ludzie mi dają ~16 lat ;) Quote
motyleqq Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Sorata napisał(a):Ja w zeszłym roku musiałam pokazać, a ludzie mi dają ~16 lat ;) mi dają 15, a mam 21:cool3: szkoda w takim razie ;) Quote
Iza. Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 motyleqq napisał(a):mi dają 15, a mam 21:cool3: szkoda w takim razie ;) a w jaki dzień sie wybierasz na wystawę ? :P Quote
motyleqq Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Iza. napisał(a):a w jaki dzień sie wybierasz na wystawę ? :P w ten co Ty, przecież muszę zobaczyć grzywki :cool3: Quote
amanda-1a Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Iza. napisał(a):a w jaki dzień sie wybierasz na wystawę ? :P motyleqq napisał(a):w ten co Ty, przecież muszę zobaczyć grzywki :cool3: Oooo, to się spotkamy przy grzywach ;) Quote
Iza. Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 amanda-1a napisał(a):Oooo, to się spotkamy przy grzywach ;) Ania, a Pasiutka tez będzie ? :razz: Quote
amanda-1a Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Iza. napisał(a):Ania, a Pasiutka tez będzie ? :razz: Nieeee, Pasiutka zostaje w domu. Nie ogarnę sama na wystawie dwóch tak szalonych panienek... :D Quote
Iza. Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 amanda-1a napisał(a):Nieeee, Pasiutka zostaje w domu. Nie ogarnę sama na wystawie dwóch tak szalonych panienek... :D buuu szkoda Quote
freda Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 borderterrier napisał(a):Ponawiam pytanie, czy ktoś z Warszawiaków pożyczy pieska na sobotę na MP ? borderterrier, w sobotę wystawiam dwa irlandy, pies i suka, jesteśmy z Zacisza / Targówka Quote
Quirk Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Z planu wynika, że nie będzie namiotów wokół ringów. Trochę szkoda, bo nie można będzie śledzić tego, co się dzieje na ringu. Za to dla zwiedzających na pewno to lepsze rozwiązanie :-) Quote
Chefrenek Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Quirk napisał(a):Z planu wynika, że nie będzie namiotów wokół ringów. Trochę szkoda, bo nie można będzie śledzić tego, co się dzieje na ringu. Za to dla zwiedzających na pewno to lepsze rozwiązanie :-) No właśnie też mi się tak wydaje. Choć z drugiej strony czy ono jest na tyle duże by pomieścić wszystkich wystawców? Bo przecież wiadomo, że większość przyjedzie z namiotem tym bardziej w taką pogodę. Quote
amanda-1a Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Ja to inaczej zrozumiałam: że "pole namiotowe dla wystawców" to miejsce noclegu na terenie wystawy - kto chce, ten może postawić namiot/ przyczepę/ samochód i tam przenocować z soboty na niedzielę. Natomiast sądzę, że namioty przy ringach normalnie będą ustawiane, jak zawsze ;) Quote
izabela.szczepaniak Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Ja podejżewam że te POLE NAMOTOWE dot. noclegu bo jak wcześniej pisałam istnieje możliwość noclegu w camperach za 100 zł i pewnie to tak ujeli. Jak dla mnie jest nienormalne robić pole namiotowe dla osób wystawiających bo zrobi się jeden bajzel a w dodatku wiele osób jedzie samych z psami i miały by niby kursować między ringiem a namiotem i to w taki upał ? Mimo że na zgłoszeniach jest podana godz. to i tak realia są inne. Czy ktoś już dostał potwierdzenie bo ja tak tylko że w rozwalonej kopercie i chciałam się dopytać co dostali inni czy tylko potwierdzenie i nr czy jeszcze cosik tam było? Quote
mychaaaaa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 izabela.szczepaniak napisał(a):Czy ktoś już dostał potwierdzenie bo ja tak tylko że w rozwalonej kopercie i chciałam się dopytać co dostali inni czy tylko potwierdzenie i nr czy jeszcze cosik tam było? My potwierdzenia jeszcze nie dostaliśmy. edit: A jednak zajrzałam do skrzynki i jest :eviltong: w środku potwierdzenie zgłoszenia i numerek. Quote
owczarek'ab Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 owczarek'ab;19309641 napisał(a):Byłby ktoś tak miły i pożyczyłby mi psa na MP? Ponawiam pytanie Quote
izabela.szczepaniak Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 mychaaaaa napisał(a):My potwierdzenia jeszcze nie dostaliśmy. edit: A jednak zajrzałam do skrzynki i jest :eviltong: w środku potwierdzenie zgłoszenia i numerek. Bardzo dziękuje, czyli mam wszystko :p Quote
Recommended Posts