Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poszukuję transportu dla siebie i suczki Collie,na niedzielę z Krakowa lub okolic.
Partycypuję w kosztach(paliwo,parking,autostrada itp. :-) )

Posted

Iza. napisał(a):
a w jaki dzień sie wybierasz na wystawę ? :P

motyleqq napisał(a):
w ten co Ty, przecież muszę zobaczyć grzywki :cool3:

Oooo, to się spotkamy przy grzywach ;)

Posted

borderterrier napisał(a):
Ponawiam pytanie, czy ktoś z Warszawiaków pożyczy pieska na sobotę na MP ?

borderterrier, w sobotę wystawiam dwa irlandy, pies i suka, jesteśmy z Zacisza / Targówka

Posted

Z planu wynika, że nie będzie namiotów wokół ringów.
Trochę szkoda, bo nie można będzie śledzić tego, co się dzieje na ringu. Za to dla zwiedzających na pewno to lepsze rozwiązanie :-)

Posted

Quirk napisał(a):
Z planu wynika, że nie będzie namiotów wokół ringów.
Trochę szkoda, bo nie można będzie śledzić tego, co się dzieje na ringu. Za to dla zwiedzających na pewno to lepsze rozwiązanie :-)

No właśnie też mi się tak wydaje. Choć z drugiej strony czy ono jest na tyle duże by pomieścić wszystkich wystawców? Bo przecież wiadomo, że większość przyjedzie z namiotem tym bardziej w taką pogodę.

Posted

Ja to inaczej zrozumiałam: że "pole namiotowe dla wystawców" to miejsce noclegu na terenie wystawy - kto chce, ten może postawić namiot/ przyczepę/ samochód i tam przenocować z soboty na niedzielę.

Natomiast sądzę, że namioty przy ringach normalnie będą ustawiane, jak zawsze ;)

Posted

Ja podejżewam że te POLE NAMOTOWE dot. noclegu bo jak wcześniej pisałam istnieje możliwość noclegu w camperach za 100 zł i pewnie to tak ujeli.

Jak dla mnie jest nienormalne robić pole namiotowe dla osób wystawiających bo zrobi się jeden bajzel a w dodatku wiele osób jedzie samych z psami i miały by niby kursować między ringiem a namiotem i to w taki upał ? Mimo że na zgłoszeniach jest podana godz. to i tak realia są inne.

Czy ktoś już dostał potwierdzenie bo ja tak tylko że w rozwalonej kopercie i chciałam się dopytać co dostali inni czy tylko potwierdzenie i nr czy jeszcze cosik tam było?

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
Czy ktoś już dostał potwierdzenie bo ja tak tylko że w rozwalonej kopercie i chciałam się dopytać co dostali inni czy tylko potwierdzenie i nr czy jeszcze cosik tam było?

My potwierdzenia jeszcze nie dostaliśmy.

edit: A jednak zajrzałam do skrzynki i jest :eviltong: w środku potwierdzenie zgłoszenia i numerek.