malagos Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 No własnie, Ziutka, wszystko ok?....... Plakaciki wiszą. Brunecik czeka. Quote
Tigraa Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Trzymam kciuki za dobry domek. Niektóre domki trzeby by klonować... Quote
wegielkowa Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 malagos napisał(a):No własnie, Ziutka, wszystko ok?....... Plakaciki wiszą. Brunecik czeka. Józefka prawdopodobnie nie może się wygrzebać spod ogłoszeń. Ja Ją dobiłam jeszcze Kajtolem:) Quote
Ziutka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Wąglikowa dobrze pisze...to przez ogłoszenia było mnie tak mało, ale już nadrobiłam wsio i mam tylko 5 psiaków do ogłoszeń, uff ;) Quote
wegielkowa Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ziutka napisał(a):Wąglikowa dobrze pisze...to przez ogłoszenia było mnie tak mało, ale już nadrobiłam wsio i mam tylko 5 psiaków do ogłoszeń, uff ;) To do jesieni zejdzie.... Quote
malagos Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 to ja się odmeldowuję, jutro od świtu w terenie prowadzę kursik, stamtąd do Warszawy i fruuuuu w nieznane :) Dla psów nakupowane puchy, batony, mięso, dla kotów takoż :) Quote
Gosiapk Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 malagos napisał(a):to ja się odmeldowuję, jutro od świtu w terenie prowadzę kursik, stamtąd do Warszawy i fruuuuu w nieznane :) Dla psów nakupowane puchy, batony, mięso, dla kotów takoż :) Miłej zabawy :hand: Quote
Ryjonek Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Będziemy tęsknić :( malagos napisał(a):to ja się odmeldowuję, jutro od świtu w terenie prowadzę kursik, stamtąd do Warszawy i fruuuuu w nieznane :) Dla psów nakupowane puchy, batony, mięso, dla kotów takoż :) Quote
Ziutka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Wracaj szybko Malagosku !!! Już tesknie :(:(:( buuu ! Quote
malagos Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Jestem :) Zwiedziliśmy kilka uroczych miejscowości w Alpach, nawet o Wiedeń zahaczylim, bo nawigacja trochę zawiodła :) Fajnie mieć dorosłe dzieci :) Tylko nie fajnie nie znać języka, ja tylko angielski, niemca ani du du........... Rany, ale świat jest cuuuuudny.....i ogromny.......... A teraz wieści od Brunecika - w przeddzień wyjazdu gdy wieszałam plakaty w sklepie podeszły do mnie dwie znajome babki ze wsi. Jedna z nich zapytała, czy może adoptować Bruneta. Mieszka z matką, ładny domek, nie ma gospodarstwa (plus! bo nie ma kur i kotów). wieczorem zawieźliśmy psa do nich. Tomek go zaszczepił od wścieklizny na nazwisko pani Wandzi, na koszt Urzędu Gminy. Teren ogrodzony, dom zadbany, pusta buda, lae tak na wszelki wypadek (pozyczona od sasiada, jak sie okazało), ogród to raczej skoszony trawnik (a nie iglaki, które pies chętnie oblewa). Zawiozłam nawet miskę metalową, bo plastiki Brunek miał na pół godziny. Zawiozłam dużą kość, torbę chrupek, obrożę plus drugą parcianą z Tomka numerem tel. na wszelki wypadek. Pani bardzo przejęta, mam też. Zostawiliśmy ich na podwórku, Brunet dostał od pani kość (i kilka chrupek z ręki, by wiedział, kto teraz go będzie żywił) i wyszliśmy do samochodu. Drań nawet głowy nie podniósł. Wieczorem bałam sie zapeszyć i nie pisałam na dogo o tym domu - no bo moze być telefon, ze coś tam, cos tam....... Ale nie było :) Dzis pojechaliśmy odwiedzić Brunka - bardzo się ucieszył, podskakiwał, ale patrzył na panią Wandzię. Ufffffff. Nadal na spacery chodzi tylko na smyczy, jeszcze chyba za wcześnie na puszczenie go luzem. Myślę, że to typ luzaka, trochę uciekiniera i tego się bałam najbardziej. A jednak :) Quote
malagos Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Zapomniałam.........już i tytuł zmienię :) Quote
jaanka Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Wchodzę sobie na wątek a tu super wieści :) Szczęśliwego życia Bruneciku i pamiętaj że niedługo imieniny Wandy . Quote
Gosiapk Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 I ciotka Isadora jest, a gdzie ciotencja Ziutencja? Quote
Isadora7 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Gosiapk napisał(a):I ciotka Isadora jest, a gdzie ciotencja Ziutencja? sie obija pewnie Quote
Gosiapk Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Isadora7 napisał(a):sie obija pewnie Będzie miała siniaki jak się poobija :roll: Quote
wegielkowa Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Cieszę się okrutnie Mallagosie i zobacz jaką cziłałkę mamy:evil_lol: nasza z cmentarza : http://img198.imageshack.us/img198/2706/34004857.jpg ogłoszenie: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-CHIHUAHUA-krotkowlosy-rodowodowy-piesek-wzorowej-urody-W0QQAdIdZ386986861 Podobne, nie?:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Gosiapk napisał(a):Będzie miała siniaki jak się poobija :roll: No to nie będzie tyle dziamolić na wątkach :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: ale sobie poużywam jak jej niema Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 jakie super wieści gratulacje dla brunka:multi: Quote
malagos Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 A dziękujemy w imieniu Brunka! Muszę dodać, ze z ogloszenia w naszym pisemku Tomek miał jeszcze dwa telefony o Bruna. I jeszcze dodam że mam dom stały dla koteczka, tego rudo-białego zagłodzonego szkielecika! Kot jest dziwny, taki autystyczny, czy jak to nazwać, ma więcej cech psa niz kota. Nie miauczy, nie mruczy, nie daje się pogłasakać, je wszystko, co znajdzie na podłodze (kawałek banana), nie skacze, czasem traci równowagę...... Dom u mojej siostry, która sie w nim zakochała! A dziś przyjedzie z Warszawy po swoją boksereczkę, zabierze kota. Kot na cześć naszej wyprawy w Alpy nazywa się Alpik :) To nam się dziś uluźni w domu - tylko nasze 4 psy i nasze 2 koty :) Quote
jaanka Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Taki dom marnować się nie powinien ;) A kotek bidulek , a jednocześnie ma szczęście że podbił serce siostry . Jakoś przegapiłam kocią historię . Quote
Ziutka Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 No proszę co się tutaj wyprawia jak chwilę człowieka nie ma :mad: pieknie po prostu :mad: Okropne baby jesteście :diabloti: Malagosie mój, bardzo się ciesze, że Brunecik ma domeczek :multi: Quote
Isadora7 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='Ziutka']No proszę co się tutaj wyprawia jak chwilę człowieka nie ma :mad: pieknie po prostu :mad: Okropne baby jesteście :diabloti: Malagosie mój, bardzo się ciesze, że Brunecik ma domeczek :multi: Kogo niema???? :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Recommended Posts