Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
Czy Brunet jest podobny do jakiejś rasy? Bo często ktoś pyta, i aż się prosi powiedzieć "ma w sobie coś z.... " no właśnie, czego? Chyba z niczego znanego, co?.......

Mów że jest niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju . Po prostu unikat , tak jak tkanina lub inne unikatowe dzieło sztuki .
Zawsze twierdzę że mam unikaty a nie kundle ;)

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaanka napisał(a):
Mów że jest niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju . Po prostu unikat , tak jak tkanina lub inne unikatowe dzieło sztuki .
Zawsze twierdzę że mam unikaty a nie kundle ;)

Bo to prawda! W końcu każdy jest niepowtarzalny.

Posted

Przepraszam, ale DT NA CITO potrzebny dla tego psa, wywalony wczoraj z samochodu na trasie. łagodny do ludzi, tuli się. Piękny. Tel. 604 637 412.
Proszę o rozsyłanie gdzie kto może.

Posted

Będę miała kłopot, i to duży. Mamy zamówiony pensjonat w Austrii na tych kilka dni, najwyzej Tomek nie pojedzie, zostanie z psami.

Posted

Witam się u Brutuska :)
wiejski przystojniak ,faktycznie ma super mądre oczka i jest w 100% niepowtarzalny! jeden.. jedyny w swoim rodzaju a jak już ktoś koniecznie... chce porównania z jakąś rasą.. to może - szpic wilczy? http://www.szarik.pl/adm/upload/min2_1556.JPG

i troszkę dużego yorkshire ;-)
dziękuję za zainteresowanie naszą sunią z Brodnicy , bo jednak sporo masz na głowie -sory nie wiedziałam ale ja jak szukam pomocy to.. no wiesz .. drzwiami wypchną.. a oknem się wchodzi :eviltong:;):cool3:
trzymam kciuki ,żeby domek się znalazł -jak najszybciej.. dzisiaj ma być!:kciuki:

Posted

a własnie był telefon - pan pytał, jak Brunecik do krów, umie zaganiać? Ano, zapytałam Brunka, nie powiedział mi, niestety........
Ale śmiech śmiechem, do krów to byłaby idealna moja Dalia - ma we krwi ten mały wiejski sucz, ze zagania do kojca duzą Sonię i teraz Brunka, szczypie po nogach, szczeka i te duze się jej słuchają :)

Posted

malagos napisał(a):
Będę miała kłopot, i to duży. Mamy zamówiony pensjonat w Austrii na tych kilka dni, najwyzej Tomek nie pojedzie, zostanie z psami.

To byłoby najgorsze rozwiązanie :/ Siostra nie zgodzi się zająć psiakami i Brunkiem też? Choć na kilka dni?

Posted

Siostra jedzie z nami, cały samochód ludzi - dodatkowo przywiozła już do nas swoją bokserkę, bo nie mam z kim zostawić jej w Warszawie. Są 3 koty, 2 psy w kojcu, 4 w domu, 5 żółwi, 2 papugi.

Posted (edited)

[quote name='wegielkowa']Malagosie musicie przecież jechać. Dziecka przywlecz ze stolycy...

W załozeniu jadziem wszystkie, cała rodzina, tylko Aga ma zostać.
Na razie sie nie martwię, dzis ukazał się nasz miesiecznik z jego zdjatkiem i opisem.

A, to się pochwalę, nasze "wieści znad Orzyca" ukazują sie piaty rok, za darmo i są sola w oku władz :) Bo piszemy prawdę i to w sposób ciekawy :)
Mam swoja rubryczke kulinarną i opisuję zawsze wydarzenia z mojej pracy w gminie. Mamy też swoje forum i elektroniczne wydanie miesięcznika.
Adminem jest mój syn. Wszyscy oczywiscie pracujemy i piszemy za darmo. Kupa wariatów :)

http://www.naszkrasnosielc.tpzk.pl/viewtopic.php?f=10&t=491

Edited by malagos
Posted

Przeczytałam. Mam dwa pytania:
1.Na zdjęciu z komunii 06.05.2012 stoi za dziećmi pan w garniturze (zdjęcie po lewej stronie). Co u licha ten człowiek ma na głowie???
2. Twój kącik kulinarny super! Co u licha,Mallagosie masz za sobą w tle??? Przebywasz w niebosach?

Posted

Nad głowa tego pana katechety jest część tabernakulum. A ja w tle rzeczywiscie mam obłoki - taką mnie mój synek Pawełek stworzył, tzn. takie zdjęcie stworzył :)
muszę się pochwalić, że dziś zrobiliśmy grilla wg przepisów z bazarku - niech żałują ci, którzy ich nie nabyli! A najlepsze były gruszki w miodowej glazurze, rzeczywiście rewelacja!!

Posted

Brunek wyszedł rano w kojca ... po dachu budy! Zdrętwiałam, jak rano przez okno zobaczyłam ganiającego go po ogrodzie. Przecież koty!! Oczami duszy zobaczyłam moje koty zamordowane,..... Borys przyszedł około południa, a Szara Kotka okazała się być w domu, spała w gościnnym pokoju na łóżku. Uffff. Przesunęliśmy z Tomkiem budę bardziej na srodek kojca, nie powinien wyjść. Ma 4 spacery na pola dziennie, pełną michę i towarzystwo Soni, niech to doceni.

Nikt o niego nie pyta.

Posted

Z ogłoszenia z naszego miesiecznika gminnego też nikt się nie odzywa.
Zrobiłam skromny plakacik, powieszę w gminie na Tablicy Ogłoszeń i w sklepie.