Ryjonek Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Już mi lepiej:) Jakoś tak wiecie wieczorem wszystko jest straszniejsze. Przepraszam za zawracanie głowy. Ale jakoś sobie nie wyobrażam, żeby wycałowanie Biggosa mogło mi pomóc - wyobrażam sobie Malagossa biegającego za mną ze ścierką albo inną miotłą.....Straszna wizja :evil_lol: Quote
wegielkowa Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Ryjonek']Już mi lepiej:) Jakoś tak wiecie wieczorem wszystko jest straszniejsze. Przepraszam za zawracanie głowy. Ale jakoś sobie nie wyobrażam, żeby wycałowanie Biggosa mogło mi pomóc - wyobrażam sobie Malagossa biegającego za mną ze ścierką albo inną miotłą.....Straszna wizja :evil_lol: Na gollassa? Quote
malagos Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Lo matko, Ryjon, już Ci pozwolę tego Biggosa wysciskać, to silny facet i emanuje dobrą energią. Zawsze tak jest, ze "jedna bieda nie ubodzie"....... W poniedziałek jesteśmy w domu po godz. 15, jakby ci było po drodze, to SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!!!!!! ale mieszkamy za Makowem Maz. w Krasnosielcu. Quote
wegielkowa Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='malagos']Lo matko, Ryjon, już Ci pozwolę tego Biggosa wysciskać, to silny facet i emanuje dobrą energią. Zawsze tak jest, ze "jedna bieda nie ubodzie"....... W poniedziałek jesteśmy w domu po godz. 15, jakby ci było po drodze, to SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!!!!!! ale mieszkamy za Makowem Maz. w Krasnosielcu. Ryjonku wyściskaj i przywieź tej energii w słoiczkach- sprzedamy na bazarku- będzie kasa! Quote
malagos Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Ty to masz głowę do interesu! (a nie interes do głowy :diabloti:) Quote
Abrakadabra Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Niniejszym, będąc w pełni władz umysłowych... oświadczam publicznie, że uwielbiam podczytywać wątki podopiecznych Malagosa :loveu: Quote
jaanka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='wegielkowa']Ryjonku wyściskaj i przywieź tej energii w słoiczkach- sprzedamy na bazarku- będzie kasa![/QUOTE] To ja już się zapisuję na listę kolejkową bo będzie jak u Taks że znowu przylezę za późno :( Proszę o minimum litrowy bo ledwo zipię a roboty nadal huk . Quote
Gosiapk Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='wegielkowa']Ryjonku wyściskaj i przywieź tej energii w słoiczkach- sprzedamy na bazarku- będzie kasa![/QUOTE] Poproszę 2sztuki. Ma koleżanka głowę do interesów :cool3: [quote name='malagos']Ty to masz głowę do interesu! (a nie interes do głowy :diabloti:)[/QUOTE] :evil_lol: :lol: [quote name='Abrakadabra']Niniejszym, będąc w pełni władz umysłowych... oświadczam publicznie, że uwielbiam podczytywać wątki podopiecznych Malagosa :loveu:[/QUOTE] A gdzie notarialne poświadczenie? :diabloti: Quote
malagos Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='Abrakadabra']Niniejszym, będąc w pełni władz umysłowych... oświadczam publicznie, że uwielbiam podczytywać wątki podopiecznych Malagosa :loveu: Odpowiedz z cytatem no, zarzekała się żaba błota......:diabloti: Muszę zintensyfikować poszukiwania brunetkowego domu, bo teraz, jak wyjeżdżamy z Tomkiem na to spotkanie na Mazury, to przyjedzie moja siostra do opiekowania się domem i zwierzakami, ale od 5 czerwca urywamy sie WSZYSCY na 6 dni, zostaje tylko moja córka i dodatkowo bokserzyca mojej siostry. Nie da rady dzieciak z tym całym cyrkiem! Quote
Gosiapk Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 CZy ja mogę zobaczyć Biggossa? Potrzebuję dobrych fluidów, nawt przez internet. Quote
malagos Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 O, to muszę te fluidy czy inne jego wydzieliny na bazarku wystawić, nie ma rady..........Biggos w kawałkach w słoiku, brzmi nieźle...... Quote
jaanka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='malagos']O, to muszę te fluidy czy inne jego wydzieliny na bazarku wystawić, nie ma rady..........Biggos w kawałkach w słoiku, brzmi nieźle......[/QUOTE] Biggos w kawałkach za szybko się skończy . Znowu ciotki się za fryzury złapią bo nie wystarczy dla wszystkich . A takie niedyskretne pytanie - czy Biggos to nick z Dogo czy taką ma ksywkę tz z domu i czy wie że sobie tu zarządzamy Jego fluidami , kawałkami i tym podobnym ? Quote
Ryjonek Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Woda toaletowa o zapachu Bigosss:) Sprzedawana w słoiczkach polecana na poprawę samopoczucia. Główna nuta zawiera zioła ze szczyptą optymizmu Quote
Gosiapk Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Ryjonek']Woda toaletowa o zapachu Bigosss:) Sprzedawana w słoiczkach polecana na poprawę samopoczucia. Główna nuta zawiera zioła ze szczyptą optymizmu[/QUOTE] Nie, no! ciocia Ryjonek to w się marnuje, w reklamie winna pracować! Quote
malagos Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='jaanka']Biggos w kawałkach za szybko się skończy . Znowu ciotki się za fryzury złapią bo nie wystarczy dla wszystkich . A takie niedyskretne pytanie - czy Biggos to nick z Dogo czy taką ma ksywkę tz z domu i czy wie że sobie tu zarządzamy Jego fluidami , kawałkami i tym podobnym ? Biggoss żyje w błogiej nieświadomości co do naszych zamiarów. A ksywkę ulepiła wąglikowa, któż by inny! Ja Mallagos, to tż big-gos no bo właściwie wagowo to i więksiejszy od mnie :) A teraz popatrzcie na Bruneta (Tomek na niego mówi Bronek :scream_3: :biggrina: nie wiedzieć czemu...) Quote
wegielkowa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Gosiapk']Nie, no! ciocia Ryjonek to w się marnuje, w reklamie winna pracować! Ryjonek nie winna robić w reklamie tylko w Pachnidle:p Quote
jaanka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='malagos']Biggoss żyje w błogiej nieświadomości co do naszych zamiarów. A ksywkę ulepiła wąglikowa, któż by inny! Ja Mallagos, to tż big-gos no bo właściwie wagowo to i więksiejszy od mnie :) [/QUOTE] Całkiem logiczne , że też na to nie wpadłam :) A Wąglikową to też na receptę powinno się zapisywać , tylko zachować ostrozność w zażywaniu :evil_lol: Quote
wegielkowa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='jaanka']Całkiem logiczne , że też na to nie wpadłam :) A Wąglikową to też na receptę powinno się zapisywać , tylko zachować ostrozność w zażywaniu :evil_lol:[/QUOTE] No następna, co receptury będzie tworzyć - Jaanka z Ryjonkiem do Pachnidła sio :cool1: Quote
malagos Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 to Wam jeszcze w nagrodę Brunka zaserwuję, popatrzta baby na przystojniachę: Quote
Gosiapk Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='wegielkowa']Naprawdę ładny gostek:ylsuper:[/QUOTE] oooo wegielkowa grzywką zarzuciła :-o Quote
Recommended Posts