Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już mi lepiej:)
Jakoś tak wiecie wieczorem wszystko jest straszniejsze. Przepraszam za zawracanie głowy.
Ale jakoś sobie nie wyobrażam, żeby wycałowanie Biggosa mogło mi pomóc - wyobrażam sobie Malagossa biegającego za mną ze ścierką albo inną miotłą.....Straszna wizja :evil_lol:

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ryjonek']Już mi lepiej:)
Jakoś tak wiecie wieczorem wszystko jest straszniejsze. Przepraszam za zawracanie głowy.
Ale jakoś sobie nie wyobrażam, żeby wycałowanie Biggosa mogło mi pomóc - wyobrażam sobie Malagossa biegającego za mną ze ścierką albo inną miotłą.....Straszna wizja :evil_lol: Na gollassa?

Posted

Lo matko, Ryjon, już Ci pozwolę tego Biggosa wysciskać, to silny facet i emanuje dobrą energią. Zawsze tak jest, ze "jedna bieda nie ubodzie".......
W poniedziałek jesteśmy w domu po godz. 15, jakby ci było po drodze, to SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!!!!!!
ale mieszkamy za Makowem Maz. w Krasnosielcu.

Posted

[quote name='malagos']Lo matko, Ryjon, już Ci pozwolę tego Biggosa wysciskać, to silny facet i emanuje dobrą energią. Zawsze tak jest, ze "jedna bieda nie ubodzie".......
W poniedziałek jesteśmy w domu po godz. 15, jakby ci było po drodze, to SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!!!!!!
ale mieszkamy za Makowem Maz. w Krasnosielcu.
Ryjonku wyściskaj i przywieź tej energii w słoiczkach- sprzedamy na bazarku- będzie kasa!

Posted

[quote name='wegielkowa']Ryjonku wyściskaj i przywieź tej energii w słoiczkach- sprzedamy na bazarku- będzie kasa![/QUOTE]

To ja już się zapisuję na listę kolejkową bo będzie jak u Taks że znowu przylezę za późno :(
Proszę o minimum litrowy bo ledwo zipię a roboty nadal huk .

Posted

[quote name='wegielkowa']Ryjonku wyściskaj i przywieź tej energii w słoiczkach- sprzedamy na bazarku- będzie kasa![/QUOTE]

Poproszę 2sztuki.

Ma koleżanka głowę do interesów :cool3:

[quote name='malagos']Ty to masz głowę do interesu! (a nie interes do głowy :diabloti:)[/QUOTE]

:evil_lol: :lol:

[quote name='Abrakadabra']Niniejszym, będąc w pełni władz umysłowych... oświadczam publicznie, że uwielbiam podczytywać wątki podopiecznych Malagosa :loveu:[/QUOTE]

A gdzie notarialne poświadczenie? :diabloti:

Posted

[quote name='Abrakadabra']Niniejszym, będąc w pełni władz umysłowych... oświadczam publicznie, że uwielbiam podczytywać wątki podopiecznych Malagosa :loveu:

Odpowiedz z cytatem

no, zarzekała się żaba błota......:diabloti:

Muszę zintensyfikować poszukiwania brunetkowego domu, bo teraz, jak wyjeżdżamy z Tomkiem na to spotkanie na Mazury, to przyjedzie moja siostra do opiekowania się domem i zwierzakami, ale od 5 czerwca urywamy sie WSZYSCY na 6 dni, zostaje tylko moja córka i dodatkowo bokserzyca mojej siostry. Nie da rady dzieciak z tym całym cyrkiem!

Posted

O, to muszę te fluidy czy inne jego wydzieliny na bazarku wystawić, nie ma rady..........Biggos w kawałkach w słoiku, brzmi nieźle......

Posted

[quote name='malagos']O, to muszę te fluidy czy inne jego wydzieliny na bazarku wystawić, nie ma rady..........Biggos w kawałkach w słoiku, brzmi nieźle......[/QUOTE]
Biggos w kawałkach za szybko się skończy . Znowu ciotki się za fryzury złapią bo nie wystarczy dla wszystkich .

A takie niedyskretne pytanie - czy Biggos to nick z Dogo czy taką ma ksywkę tz z domu i czy wie że sobie tu zarządzamy Jego fluidami , kawałkami i tym podobnym ?

Posted

[quote name='Ryjonek']Woda toaletowa o zapachu Bigosss:)
Sprzedawana w słoiczkach polecana na poprawę samopoczucia.
Główna nuta zawiera zioła ze szczyptą optymizmu[/QUOTE]

Nie, no! ciocia Ryjonek to w się marnuje, w reklamie winna pracować!

Posted

[quote name='jaanka']Biggos w kawałkach za szybko się skończy . Znowu ciotki się za fryzury złapią bo nie wystarczy dla wszystkich .

A takie niedyskretne pytanie - czy Biggos to nick z Dogo czy taką ma ksywkę tz z domu i czy wie że sobie tu zarządzamy Jego fluidami , kawałkami i tym podobnym ?

Biggoss żyje w błogiej nieświadomości co do naszych zamiarów. A ksywkę ulepiła wąglikowa, któż by inny! Ja Mallagos, to tż big-gos no bo właściwie wagowo to i więksiejszy od mnie :)

A teraz popatrzcie na Bruneta (Tomek na niego mówi Bronek :scream_3: :biggrina: nie wiedzieć czemu...)

Posted

[quote name='malagos']Biggoss żyje w błogiej nieświadomości co do naszych zamiarów. A ksywkę ulepiła wąglikowa, któż by inny! Ja Mallagos, to tż big-gos no bo właściwie wagowo to i więksiejszy od mnie :) [/QUOTE]

Całkiem logiczne , że też na to nie wpadłam :)
A Wąglikową to też na receptę powinno się zapisywać , tylko zachować ostrozność w zażywaniu :evil_lol:

Posted

[quote name='jaanka']Całkiem logiczne , że też na to nie wpadłam :)
A Wąglikową to też na receptę powinno się zapisywać , tylko zachować ostrozność w zażywaniu :evil_lol:[/QUOTE] No następna, co receptury będzie tworzyć -
Jaanka z Ryjonkiem do Pachnidła sio :cool1: