blue.berry Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 :lol: oj dziekuje bardzo za informacje :) zdjecie przecudne. nie ma watpliowsci ze na kanapie jest wygodnie. swoja droga z tymi kanapami to jest jakas powazna sprawa. moj pies wczoraj przyniols mojemu TZ swoja nowa kosc na zamiane aby tylko mogl wejsc na nowo kupiona kanape i sie powylegiwac :diabloti: strasznie sie ciesze ze futrko odrasta. Szanta jest przepieknie umaszczona i jak cala porosnie futrkiem to naprawde stanie sie piękną psią damą. zreszta ja od samego poczatku mówilam ze ona i piekna i madra jest :lol: a tutaj jak kto by chcial to sa foteczki Rumburaka - warto obejrzec bo tez cudne widoki http://fundacja-emir.org/aktualnosci/archiwum/rumba.htm pozdrawiam Quote
Olga132 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='blue.berry']:lol: oj dziekuje bardzo za informacje :) zdjecie przecudne. nie ma watpliowsci ze na kanapie jest wygodnie. swoja droga z tymi kanapami to jest jakas powazna sprawa. moj pies wczoraj przyniols mojemu TZ swoja nowa kosc na zamiane aby tylko mogl wejsc na nowo kupiona kanape i sie powylegiwac :diabloti: strasznie sie ciesze ze futrko odrasta. Szanta jest przepieknie umaszczona i jak cala porosnie futrkiem to naprawde stanie sie piękną psią damą. zreszta ja od samego poczatku mówilam ze ona i piekna i madra jest :lol: a tutaj jak kto by chcial to sa foteczki Rumburaka - warto obejrzec bo tez cudne widoki http://fundacja-emir.org/aktualnosci/archiwum/rumba.htm pozdrawiam i Rumba wcale nie jest gorsza od Szanty - też wie do czego służy kanapa:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale słodko brzuszkuje :evil_lol: Quote
Ludek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Cieszę się bradzo, że obie dziewczyny trafiły na tak wspaniałych opiekunów.:) Quote
blue.berry Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 oj nie wyswietlaja sie foteczki :( Quote
Ania W Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 No tak wiedziałam , że święta idą...ale wydawało mi się , że teraz to będą te z jajami... Quote
Ludek Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Ania W napisał(a):No tak wiedziałam , że święta idą...ale wydawało mi się , że teraz to będą te z jajami... :lol: :lol: :lol: Quote
Aganiok Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 [quote name='blue.berry']no to patrzcie :multi: ona jest wyjątkowa :loveu: Quote
Olga132 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 A ja napiszę ta: TYLKO JEDNO ZDJĘCIE ?!!!:crazyeye: tyle dni oczekiwania i JEDNO, JEDYNE zdjęcie ?!!! no nie bądźcie takie !!!! Quote
blue.berry Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 oj jest wyjatkowa... naprawdę jest :) Quote
Psiuta Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 nonono to widzimy że Szanta też ładnie przybrała na wadze : ))) a my właśnie sie dowiedzielismy, że Rumbaś to pół bokser- pół pit bull :diabloti: :cool3: i kto podskoczy?? :D:D:D:d :evil_lol: jednakowoż charakter to ta pierwsza połówka a ta pit bullska tyczy się tylko wyglądu (rozpoznali po uszach, ogonie, postawie i łapach i nosie) :p nasza panna waży teraz 21,70 kg. i jest to chyba jej stała waga i chyba optymalna, bo bardzo ładnie wygląda, ma mięsnie od biegania i żadne żebro nie waży się wystawac :eviltong: Rumbaś była już z nami w lesie na Mazurach i, co bardzo nas cieszyło, to to, że sie pilnuje i nie odbiega daleko kiedy jest bez smyczy. Nie reaguje na ludzi, rowery, samochody, niesety nie przepada za wszytskimi psami, ale z niektórymi potrafi sie też bardzo ładnie bawic (jak np. dzis :)) Quote
blue.berry Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Psiuta no prosze Cie jaki pitbull??? :crazyeye: kto to wymyslil? :cool3: bardzo sie ciesze ze psica nie sprawia klopotow i sie pilnuje. prawie 22 kilo to dobra waga - jakby nie patrzec Rumburak drobny jest i nie duzy :) bardzo bardzo sie ciesze ze u obydwu dziewczynek wszytsko dobrze sie dzieje. Quote
Psiuta Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ano pit bull . . . :evil_lol: stwierdzili to weterynarze i treser, (a żadne z nich sie nie konsultowało ze sobą);), ale dla nas Rumbaś to i tak boksica- łobuzica z każdej strony :D Quote
Ludek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Psiuta napisał(a):ano pit bull . . . :evil_lol: stwierdzili to weterynarze i treser, (a żadne z nich sie nie konsultowało ze sobą);), ale dla nas Rumbaś to i tak boksica- łobuzica z każdej strony :D Za to charakter boksiowy:) Quote
Recommended Posts