Olga132 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ja dziś u niej nie byłam:-( i chyba uda mi się dopiero w środę..... ale może blue berry coś napisze !!! Quote
blue.berry Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 napisze napisze:) bylam wczoraj u Szanty. przywiozlam jej nagotowane zarelko. jeszcze gorace - porcja na juz musiala w misce lezec na dworze w sniegu zeby sie wystudzic :) oczywiscie micha zostala wyjedzona do czysta. Szanta wczoraj byla jakas niespokojna. z jednej strony cieszyla sie ze jestem, przytulala, lizala po rekach, a co chwila poplakiwala i nerwowo sie krecila. uspokoil sie dopiero pozniej. choc w miedzyczasie jak poszlam z Niki na spacer a potem stalam z argentynka na korytarzu to Szanciorek sie rozszczekal, ze jako to - z inna psica sie zadaje zamiast tutaj z nia siedziec. Szanta ladnie reaguje na polecenia typu 'siad', 'zostan'. na sam koniec wizyty polozyla sie w koszyku i juz nawet nie protestowala jak wychodzilam. bardzo slodka z niej suska. tylko ciagle tak bardzo bardzo smutna. Quote
blue.berry Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 pamiatejmy ze opieka nad Szanta i jej pobyt na sggw kosztuje pomozmy Emirowi chocby drobna wplata Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR" Konto Fundacji: Bank Śląski O / Grodzisk Maz. 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056 Adres: Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola http://www.fundacja-emir.org/index1.htm Quote
blue.berry Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 na dzień dobry piękna Szanta puszcza do Was oko :) Quote
Olga132 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ona jest przepiękna - KTO JĄ POKOCHA (oczywiście poza nami - bo my ją kochamy baaardzoooo) i DA DOM !!! Quote
Olga132 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Rozgryzłam Cię blue.berry!! DOZUJESZ NAM ZDJĘCIA SZANTY !!!:shake: nooo nieładnie!!!!!!!!!!:razz: Quote
blue.berry Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 :diabloti: dokladnie tak:) musi mi wystarczyc na pare dni bo nie wiem czy uda mi sie byc w tygodniu czy dopiero znow w weekend:) a poza tym co za duzo to niezdrowo. Quote
blue.berry Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 dobrej nocy moja piękna Szanto.... Quote
Olga132 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Szantę na allegro obserwują 2 osoby !!! Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Szukamy domku dla ślicznej Szantuni... Quote
blue.berry Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 takiej slicznej jak widać : ) Quote
Olga132 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Nasza Szantucha pojechała już do Fundacji - śpi z Krysią w łóżku i sie odżywia co 3 godziny. Dostaje witaminy na lepszą sierść i chrząstkę rekina! Myslę, że wśród innych psów będzie jej weselej i odzyska radość życia. DOMKU SZUKAMY ! Quote
blue.berry Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 hihih wlasnie mialam pisać ze Szanta juz jest w Fundacji i chodzi za p.Krystyna krok w krok. odzyskanie zdrowia i wygladu zajmie Szancie duzo czasu. bardzo powoli przybiera na wadze. bardzo powoli beda sie goic rany i odlezyny. duzo czasu zajmie tez ponowne zarosniecie zdrowa normalna sierscia. zapraszam na strone Emir http://fundacja-emir.org/aktualnosci/szanta.htm tam mozna zobaczyc jak wygladala Szanta w dniu oddania do schroniska. pol roku w słupskim schronisku zamienilo ją w przerazliwie chuda chora psicę. teraz dzieki Emirowi ma szanse na powrot stac sie piekną bokserką. dzieki Emirowi a potem mam nadzieje dzieki ludziom ktorzy ja pokochaja i dadza jej dom. Quote
la_pegaza Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 jest jakieś zainteresowanie Szańciuchną?? Quote
blue.berry Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 z tego co wiem to raczej nie ma :shake: Quote
Olga132 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 już ma 3 obserwatorów na allegro! trzymamy kciuki !!!! Quote
Recommended Posts