Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No znowu sie denerwuje :evil: Jak wy zamawiacie w USA? Dlaczego nie ma tekiego sklepu za złotówki?

Wiem, że wszystko można zrobić samemu ale ...

Bardzo chce kupić zabawkę pluszową haszczaka. Nie chce grac na ludzkich uczuciach :D ale Iga ma znowu mieć operacje, a kiedy sie wybudza z narkozy zawsze dostaje pluszaka. Teraz chciałabym żeby to był haszczak. Gdzie go moge kupić???????

Posted

asiu w polskich sklepach tez sa pluszowe haszczaki, ale trzeba poszukac, bo nie ma dzielonych kategorii misie/jezyki/psy tylko wszystko wymieszane naraz. Ja juz 2 razy widzialam takie w sklepach :) Sama tez mam 2 maskotki haszczakowe :)

Posted

Asia40, takie pluszaki haszczaki są w Carrefourze. Kosztują około 30,-zł, jak tylko u mnie będą zaraz Ci kupię i wyślę bo dla dziecka będzie to super radość. Natomiast co do zdjęć, trudno jest kupić coś na auto z psami północy. Chciałbym ale nie wiem gdzie, a zdjęcie jednak na deszczu spłynie.

Posted

krok1: ustalamy, co chcielibyśmy mieć naklejonego na tym aucie, i na jakiej powierzchni

krok2: dzwonimy do informacji gospodarczej, telefonicznej, panoramy firm itp. prosząc o numery firm, które robią wydruki cyfrowe na folii samoprzylepnej (jeśli pani nie wie, o co chodzi, to podpowiadamy, że to tam, gdzie drukują billboardy)

krok3: dzwonimy do znalezionej firmy i ustalamy szczegóły, koszty, terminy itp.

po wykonaniu powyższych czynności mamy oklejone auto, a przy tym pewność, że nic z deszczem nie spłynie.

Posted

Jesli możesz to kup, ja jeszcze nie widziałam nigdzie pluszaków hasków. Podam Ci adres do domu, albo spodkamy sie ??? Bedziemy na wystawie w Katowicach, operacja na kwiecien-maj zaplanowana. I to ma być tajemnica przed Igą :D Pisze to bo ona czesto na dogomanie zaglada sama :)

Posted
Nie wiem czy wiecie, ale sami możecie zrobić sobie koszulkę z waszym piechem. Wystarczy kupić czystą kartkę prasowankę (taka kartka A4 kosztuje około 8pln, mozna ją kupić w sklepie komputerowym), drukujecie na niej dowolne zdjęcie i robicie prasowanke na koszulce czy bluzie.

ja mam ze swojim kolakiem taką bluzkę :D

tyle, że za nadruk A5 zapłaciłam 20 zł.... :cry:

Ja dałam zdjęcie z cyfrówki....

Posted

asia40, szkoda że nie wiedziałam przed zawodami na Kubalonce, bo tam w kiosku można było kupić pluszowego hasiora. Nie był zbyt urodziwy, no ale... :-?

Jedziemy teraz do Dusznik, jeżeli będą jakieś pluszaki to napewno kupię :wink:

Posted

Asiu poszukaj w hipermarketach takich jak np. Auchan, Geant, Hypernowa, Tesco. Ja wlaśnie kupiłam maskotke haszczaka w takim sklepie, a były do wyboru 3 wielkości huskich : małe, średnie i duże.