truskawa144 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Gwiazdka szuka domu! Gwiazdka to mały urwis,lubi sie bawić wszystkim co tylko znajdzie na swojej drodze,bardzo interesują ją ludzie, może się bawić bez końca by potem zasnąc zmęczona na kolanach. Powinna być średniej wielkości (max do kolana) kudłaczem kiedy dorośnie :) Suczka ma ok 8 tygodni.Obecnie przebywa u mnie w domu ponieważ w schronisku czuła się bardzo samotna. Kometa jest już w nowym domu! Iskierka już znalazła dom! Promyczek znalazł dom! Schronisko dla Zwierząt "As" Jamrozowizna 1 42-270 Kłomnice (25 km od Częstochowy) Tel. (0-34) 3215987 Kierownik schroniska: tech. wet. Dariusz Kaczmarek tel: (+48 ) 668117536 www.schronisko.klomnice.pl Quote
agusiazet Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 czy psiaki są zaszczepione na zakaźne, bo wiecie, że bez tego ich los w schronie bardzo marny. Przeczytajcie wątek ednusi z mojego banerku i szczepcie szczeniaki, póki nie jest za późno!!! Quote
mulinka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 słodkie śliczności czekają na domki !!! Quote
fizia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jakie One śliczne!! Mam nadzieję, ze takie maluchy szybko znajdą domy!! Quote
fizia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Dodałam Maluchy narazie na kupiepsa.pl i gazeta.pl Quote
fizia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 O i widzę, że są też na allegro. No to powinna się ustawić kolejka po takie ślicznoty:) Quote
truskawa144 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 fizia napisał(a):O i widzę, że są też na allegro. No to powinna się ustawić kolejka po takie ślicznoty:) Dzięki za ogłasznie maluchów :) Fizia chcesz jeszcze jednego psiaka? :cool3: Domek sprawdzony wiec jesteś na pierwszym miejscu w kolecje! :eviltong: Jak będę miała chwile to dodam więcej fotek piesków. Quote
beka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Dziewczyny dowiedzcie się prosze o sunie onka - jest na 3 stronie (ostatnie zdjecie na dole) w dziale do adopcji - napewno jest chora. To młody pies (4 lata)napewno mozna jej pomóc.. Quote
fizia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 truskawa144 napisał(a):Dzięki za ogłasznie maluchów :) Fizia chcesz jeszcze jednego psiaka? :cool3: Domek sprawdzony wiec jesteś na pierwszym miejscu w kolecje! :eviltong: Jak będę miała chwile to dodam więcej fotek piesków. :) Bardzo chętnie, ale narazie jednak pozostanę przy 2 :) Pestka by się bardzo ucieszyła, bo Alma nie ma jakoś ochoty na Jej szalone zabawy. :) Prowadzę za to agitację wśród znajomych, jak narazie uległa przyjaciółka mojej mamy i wzięła Lisiczkę, o której była tez mowa na Dogomanii. Ale moze jeszcze ktoś się skusi:) Quote
fizia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Może ktoś się jednak skusi na takie ślicznotki:) setImgWidth(); setImgWidth(); setImgWidth(); setImgWidth(); Quote
truskawa144 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 beka napisał(a):Dziewczyny dowiedzcie się prosze o sunie onka - jest na 3 stronie (ostatnie zdjecie na dole) w dziale do adopcji - napewno jest chora. To młody pies (4 lata)napewno mozna jej pomóc.. beka pisałam już w innym wątku w którym pytałaś o Agore,że jest ona cały czas leczona z grzybicy,choroba powraca co jakiś czas ale leczymy. Quote
pajunia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Juz padlo pytanie, a ja jszcze raz prosze o odpopwiedz. Czy mlauchy sa zaszczepione, czy szczepicie szczeniaki? Quote
fizia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 To truskawa będzie wiedzieć. Pestka, którą brałam z tego schroniska w styczniu w wieku ok. 2,5-3 miesiące, nie była szczepiona, była jeden raz odrobaczana. Quote
beka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 truskawa144 napisał(a):beka pisałam już w innym wątku w którym pytałaś o Agore,że jest ona cały czas leczona z grzybicy,choroba powraca co jakiś czas ale leczymy. Pamiętam że pytalam, pamietam że dostałm odpowiedz zę chora ale nie wiedzialam że grzybica. :shake: Czy to sie da wyleczyć w warunkach schroniskowych??? Quote
fizia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Hmm nikt nie chce takich ślicznych maluszków? :) Quote
Marlena:) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 One są dłodkieee:loveu: ..Ja chce je wszyyystkie:evil_lol: :evil_lol: .. Naprawdę..gdzybym mogła wszystkie psiaki byłyby u mnie:diabloti: ,ale nie mogę:roll: .....Szukamy domków:multi: Quote
truskawa144 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Iskierka znalazła dom,za to osoby,które miały zabrać jej siostre Komete rozmysliły się! Oto Kometa: Więcej fotek i opis na 1 stronie wątku. Quote
Recommended Posts