rodzice Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 teraz pławię się w kolorach :lol: dziękuję za miłe słowa Quote
rodzice Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 a mnie się bardzo podoba - daj namiary na konto :lol: Quote
vege* Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Saphira89 śliczny ten piesek :loveu: Moja sukienka na modelce w trakcie szkolnego zaliczenia :) Quote
Koreksonowa Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 (edited) Ooo, szacun! vege*, chodzisz do szkoły o profilu artystycznym?:) Bo jak wspomnę nasze, ekhem, ubiory historyczne to to był straszliwy badziew :D Edited May 9, 2014 by Koreksonowa Quote
vege* Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='Koreksonowa']Ooo, szacun! vege*, chodzisz do szkoły o profilu artystycznym?:) Bo jak wspomnę nasze, ekhem, ubiory historyczne to to był straszliwy badziew :D[/QUOTE] Dziękuję :) Tak uczę się w Wyższej Szkole Artystycznej w Warszawie. Profil: charakteryzacja teatralno-filmowa. Na początku myślałam, że pokocham charakteryzację, teraz wiem, że pokochałam kostiumy :loveu: Quote
vege* Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='rodzice']coś przepięknego[/QUOTE] dziękuję :) Podoba mi się twoja koszulka pokazana wyżej :) Taka fajna, radosna, idealna na wiosnę :) Quote
rodzice Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 właśnie kolega napisał że są psychodeliczne hi hi nowe wstawiłam do mojego albumu link w podpisie Quote
cockermanka Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Piękna suknia! Bardzo ciekawy kierunek wybrałaś :fadein: Quote
vege* Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='rodzice']właśnie kolega napisał że są psychodeliczne hi hi nowe wstawiłam do mojego albumu link w podpisie[/QUOTE] Nie prawda, jak dla mnie są pozytywne :) To lecę oglądać :) [quote name='cockermanka']Piękna suknia! Bardzo ciekawy kierunek wybrałaś :fadein:[/QUOTE] Dziękuję :) Też jestem z niego zadowolona, uważam, że jeśli człowiek robi to co kocha to daleko może zajść, nieważne jaki to kierunek :) Quote
cockermanka Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='vege*'] Też jestem z niego zadowolona, uważam, że jeśli człowiek robi to co kocha to daleko może zajść, nieważne jaki to kierunek :)[/QUOTE] O tak! Ja żałuję,że tak późno na to wpadłam.... Quote
Koreksonowa Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Ha! Wiedziałam! :D W gimnazjum zrobiłyśmy koszmarnie ambitne sukienki w stylu empire... dobrze że nie zachowały się fotki :) Mój miniaturowy kotek dorobił się rodzeństwa: Nie wiem czy są tu jacyś fani anime: mój mały Totoro (poprzednia sesja letnia:P) Quote
vege* Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='Koreksonowa']Ha! Wiedziałam! :D W gimnazjum zrobiłyśmy koszmarnie ambitne sukienki w stylu empire... dobrze że nie zachowały się fotki :) Mój miniaturowy kotek dorobił się rodzeństwa: Nie wiem czy są tu jacyś fani anime: mój mały Totoro (poprzednia sesja letnia:P) [/QUOTE] To w jakiej szkole jestem nie świadczy o tym, że nas uczyli tego wszystkiego. Tak na prawdę to oni dają temat, a my musimy sobie radzić. Metodą prób i błędów, ale jakoś wychodzi :) Totoro jest super :loveu: [quote name='Saphira89']Vege* suknia przecudowna :D Koreksonowa :D Twój Totoro wymiata :D kotki też fajne, ja nie ogarniam jak można tak cudnie szyć albo robić takie małe stworki z włóczki :D szacun dziewczyny :D[/QUOTE] Dziękuję :) Ja też nie ogarniam jak zrobić takie małe stworki z włóczki :) Quote
IvyKat Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Saphira89, cudne są te breloczki! :loveu: Mogę też zamówić u Ciebie podobiznę mojego kundelka jak w awatarze? Całość zdjęcia psiaka prześlę na priv albo dodam w profilu, jak Ci wygodniej. Podaj też numer konta :) Chciałabym figurkę, nie breloczek (takie maleństwo do postawienia na półce). Please please please!!! :) Quote
Koreksonowa Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='vege*']Ja też nie ogarniam jak zrobić takie małe stworki z włóczki :)[/QUOTE] Bo to nie jest zwykła włoczka tylko mulina przedzielona na pół, jak do haftu (3 z 6 nitek) i szydełko 1.1mm. Najwięksi wymiatacze robią z takich zwykłych nici do szycia. Quote
vege* Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='Koreksonowa']Bo to nie jest zwykła włoczka tylko mulina przedzielona na pół, jak do haftu (3 z 6 nitek) i szydełko 1.1mm. Najwięksi wymiatacze robią z takich zwykłych nici do szycia.[/QUOTE] No to szacun! :) Ja lubię dłubać się w takich rzeczach, ale robienia na szydełku nigdy nie ogarnęłam :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Saphira89 - świetna ta figurka! z czego ja wykonałaś? :> Quote
Koreksonowa Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 A figurki z FIMO da się malować? Bo niestety cena jest trochę zaporowa jak dla mnie, a paczki o wiele wiele za duże :P Quote
MissCoco Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Witam serdecznie. A ja zaczynam właśnie robić witraże z psami.Chociaż same witraże robię już naście lat. Jak tylko skończę zaczęte prace ,to wkleję zdjęcia. Teraz proponuję takie przesłodkie serducha. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.539593932793266.1073741840.522084777877515&type=3 p.s. Nie umiem wkleic zdjęc :/ Quote
rodzice Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 dostałam mojego piesia - jest śliczny i jaka ma cudną zawieszkę z imieniem - ciocia cudnie dziekuję :loveu: Quote
Isiak Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Ja kilka psiaków wyhaftowałam... ale nie wiem, czy mogę w tym wątku pokazać :roll: Quote
Isiak Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 To już pokazuję :) Przejrzałam wątek i jestem pod wrażeniem niesamowitych rzeczy robionych przez Was, jejku, jakie cudeńka! :loveu: A to moje hafty: Quote
cockermanka Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Super...jak fotografie! Ależ to pracochłonne... Quote
Isiak Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Pierwszy jest haftowany z firmowego wzoru, pozostałe dwa to rzeczywiście fotografie przetworzone programem komputerowym na wzór haftu i wyhaftowane. Mam też malutkie, prostsze hafciki, które nadają się na kartki na przykład. Moja Isla sporo chorowała i przeszła kilka poważnych operacji, dla lekarzy zrobiłam więc kartki z podziękowaniami plus kosz słodyczy :) Quote
Recommended Posts