Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Ooo, szacun! vege*, chodzisz do szkoły o profilu artystycznym?:) Bo jak wspomnę nasze, ekhem, ubiory historyczne to to był straszliwy badziew :D

Edited by Koreksonowa
Posted

[quote name='Koreksonowa']Ooo, szacun! vege*, chodzisz do szkoły o profilu artystycznym?:) Bo jak wspomnę nasze, ekhem, ubiory historyczne to to był straszliwy badziew :D[/QUOTE]
Dziękuję :)
Tak uczę się w Wyższej Szkole Artystycznej w Warszawie. Profil: charakteryzacja teatralno-filmowa.
Na początku myślałam, że pokocham charakteryzację, teraz wiem, że pokochałam kostiumy :loveu:

Posted

[quote name='rodzice']coś przepięknego[/QUOTE]
dziękuję :)

Podoba mi się twoja koszulka pokazana wyżej :) Taka fajna, radosna, idealna na wiosnę :)

Posted

[quote name='rodzice']właśnie kolega napisał że są psychodeliczne hi hi nowe wstawiłam do mojego albumu link w podpisie[/QUOTE]
Nie prawda, jak dla mnie są pozytywne :)
To lecę oglądać :)
[quote name='cockermanka']Piękna suknia!
Bardzo ciekawy kierunek wybrałaś :fadein:[/QUOTE]
Też jestem z niego zadowolona, uważam, że jeśli człowiek robi to co kocha to daleko może zajść, nieważne jaki to kierunek :)

Posted

[quote name='vege*']
Też jestem z niego zadowolona, uważam, że jeśli człowiek robi to co kocha to daleko może zajść, nieważne jaki to kierunek :)[/QUOTE]
O tak! Ja żałuję,że tak późno na to wpadłam....

Posted

Ha! Wiedziałam! :D
W gimnazjum zrobiłyśmy koszmarnie ambitne sukienki w stylu empire... dobrze że nie zachowały się fotki :)

Mój miniaturowy kotek dorobił się rodzeństwa:

Nie wiem czy są tu jacyś fani anime: mój mały Totoro (poprzednia sesja letnia:P)

Posted

[quote name='Koreksonowa']Ha! Wiedziałam! :D
W gimnazjum zrobiłyśmy koszmarnie ambitne sukienki w stylu empire... dobrze że nie zachowały się fotki :)
Mój miniaturowy kotek dorobił się rodzeństwa:
Nie wiem czy są tu jacyś fani anime: mój mały Totoro (poprzednia sesja letnia:P)
[/QUOTE]
To w jakiej szkole jestem nie świadczy o tym, że nas uczyli tego wszystkiego. Tak na prawdę to oni dają temat, a my musimy sobie radzić. Metodą prób i błędów, ale jakoś wychodzi :)
Totoro jest super :loveu:
[quote name='Saphira89']Vege* suknia przecudowna :D
Koreksonowa :D Twój Totoro wymiata :D kotki też fajne, ja nie ogarniam jak można tak cudnie szyć albo robić takie małe stworki z włóczki :D szacun dziewczyny :D[/QUOTE]
Ja też nie ogarniam jak zrobić takie małe stworki z włóczki :)

Posted

Saphira89, cudne są te breloczki! :loveu: Mogę też zamówić u Ciebie podobiznę mojego kundelka jak w awatarze? Całość zdjęcia psiaka prześlę na priv albo dodam w profilu, jak Ci wygodniej. Podaj też numer konta :) Chciałabym figurkę, nie breloczek (takie maleństwo do postawienia na półce). Please please please!!! :)

Posted

[quote name='vege*']Ja też nie ogarniam jak zrobić takie małe stworki z włóczki :)[/QUOTE]

Bo to nie jest zwykła włoczka tylko mulina przedzielona na pół, jak do haftu (3 z 6 nitek) i szydełko 1.1mm. Najwięksi wymiatacze robią z takich zwykłych nici do szycia.

Posted

[quote name='Koreksonowa']Bo to nie jest zwykła włoczka tylko mulina przedzielona na pół, jak do haftu (3 z 6 nitek) i szydełko 1.1mm. Najwięksi wymiatacze robią z takich zwykłych nici do szycia.[/QUOTE]
No to szacun! :)
Ja lubię dłubać się w takich rzeczach, ale robienia na szydełku nigdy nie ogarnęłam :evil_lol:

Posted

To już pokazuję :) Przejrzałam wątek i jestem pod wrażeniem niesamowitych rzeczy robionych przez Was, jejku, jakie cudeńka! :loveu:
A to moje hafty:

Posted

Pierwszy jest haftowany z firmowego wzoru, pozostałe dwa to rzeczywiście fotografie przetworzone programem komputerowym na wzór haftu i wyhaftowane. Mam też malutkie, prostsze hafciki, które nadają się na kartki na przykład. Moja Isla sporo chorowała i przeszła kilka poważnych operacji, dla lekarzy zrobiłam więc kartki z podziękowaniami plus kosz słodyczy :)