Koreksonowa Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 A mój gekon doczekał się młodszej (i większej) siostry. Pól metra gekona: Quote
rodzice Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 zrobiłam sobie na drzwi wieniec z własnych szyszek które cierpliwie suszyłam przez tydzień Quote
Koreksonowa Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Figurki z ciasta na pierogi (jako substytut masy solnej - o WIELE przyjemniejszy w obsłudze, lepiej się lepi, nie jest obślizgły, nie szczypie w paluchy) Quote
rodzice Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 ale cudowności :) jecie to potem czy tylko patrzycie ;) Quote
Koreksonowa Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 pierwszy raz dzisiaj robiłam i po suszeniu w piekarniku chyba nie będą takie ładne :( ale do jedzenia się to nie nadaje bo to tylko woda z mąką i białko jajka po wierzchu :) Jeszcze kotek: i dwa kotki:) Paski są zrobione pędzelkiem, najpierw samą wodą, a potem obtoczone w maku :) Quote
Iwonaaa Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 A ja już upiekłam i przyozdobiłam pierniki, wyszło w sumie ponad 7 blaszek ;) Quote
rodzice Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 przypuszczam ze niewiele juz ich zostało hi hi a ja coś trwalszego przedstawię żadna puszka po mleczku mojego wnusia nie jest wyrzucana idealne są do kawy , herbaty , kaszy , grochu czy innych spozywczych produktów Quote
Iwonaaa Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 @rodzice - śliczne te puszeczki :loveu: A pierników została cała blaszka.. a było ich 7 :evil_lol: Quote
Koreksonowa Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 A to ja jeszcze wrzucę najnowsze dziergane: Buciki (miały być na noworodka, są na na 3-miesięcznego bobasa raczej:P) I mój najukochańszy kapturo-komin, który pożarl mi 3 tygodnie życia :D Quote
rodzice Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 cudny cudny komin :) robiłam też na drutach wiec wiem ile to pracy . Nigdy nie nauczyłam sie robić na 5 drutach wiec chylę czoło :modla: Quote
Koreksonowa Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Dzięki! Smoki są niesamowite :D A to było dziergane na drutach na żyłce, ale miało skomplikowane warkocze i kompletnie szalony schemat skróconych rzędów:) ale fajną alternatywa dla 5 drutów jest technika magic loop - robienie wąskich tub na drutach z żyłką: http://www.youtube.com/watch?v=IdSpc0EZpnk To jeszcze z poprzedniego sezonu - prezent ślubny: I konkursowy Agent Fox (wygrać się nie udało, ale konkurencja była naprawdę mocna :)) Agent Fox jest od początku do końca z głowy robiony - króliczki ze wzoru :D i na koniec kot-kluska: i wzór: http://przeklej.org/file/Fn2u0t/kot.pdf Tłumaczyłam sama po sobie z angileskiej wersji, bo uczyłam się z zagranicznej cześci internetu :P Quote
Koreksonowa Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Też mi szkoda, bo do wygrania były fajne książki i wielka torba kolorowej bawełny :D Quote
FredziaFredzia Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Koreksonowa napisał(a): I mój najukochańszy kapturo-komin, który pożarl mi 3 tygodnie życia :D CUDO! Naprawdę! Quote
Koreksonowa Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Korczysław mi nie pozwoli mieć kota... więc: Ale jak widać nawet tego pluszowego nie lubi: Quote
Felicity Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Kot jest genialny ;).posłanie dla pieska też Quote
Karro Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Dog niemiecki i seter gordon? :) Figurki świetne! :) Quote
Karro Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Jak coś jeszcze zrobisz to pokaż, bo wyszło na prawdę świetnie :D Quote
rodzice Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 to oczywiste ze kudłata morda hawańczyka lub teriera tybetańskiego . Ja mogę chcieć kupić taki breloczek z moim piesem :) Quote
Karro Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Ja tam proponuję coś polskiego - podhalana :D :lol: Quote
katasza1 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 A ja bostona, jak mi zrobisz brelok to kupuje :P Quote
cayenka Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Świetne są, może jeszcze pudel i czarno-srebrny sznucek? :D Quote
Kesja Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Ale super! ja bym była chętna na czarną labradorkę :) możesz na pw podać cenę takiego breloczka? ;) Quote
Recommended Posts