Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy jest tutaj ktoś z organizatorów tej wystawy? bo z całym szacunkiem ale taki bałagan i niekompetencja z jakim się spotkałam zgłaszajac psa mnie powalił! każdy sobie, nikt nie podpisuje maili, mam wrazenie, że piszą do mnie różne osoby bo piszą w tej samej sprawie podając niemalże sprzeczne informacje... załamka :( odechciewa mi się tam jechać a tak bardzo się cieszyłam na tą wystawę :(

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jamników będzie sporo ;) jak na krajówkę

samych miniatur krótkowłosych już jest zgłoszonych 6 i to nie byle jakie ;) Oj będzie ciekawie ;)))czy nam się uda skonczyc dorosly championat?

Ada wiesz kto sie wybiera na MP gr starsza !

Posted

Monalisa a to jest juz lista? :)

Zapowiada sie Victoria, Ewelina (od Westow z warszawy) Martyna, Karolina, nie wiem czy Kinga od terierow jeszcze wystepuje no i chyba Kasia no to tak troche malo zbyloby wiecej al w ten sam dzien jest gorzow i wiele osob woli tam pojechac bo blizej..

Posted

Wiem, że potwierdzenia listowne nie będą rozsyłane, ale czy ktoś dostał potwierdzenie na mail ? Ja parę tygodni temu gdy zgłaszałam Tamlina, dostałam tylko takiego maila :
''[FONT=arial]Ta wiadomość została wysłana automatycznie i jest potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia do weryfikacji. Zgłoszenia opłacone w terminie zostaną potwierdzone listownie.''
I co z tą weryfikacją ? Bo drugiego maila nie dostałam i zaczynam się martwić [/FONT]:eek3:

Posted (edited)

My mamy to samo :roll:
A takie info pojawiło się na str. oddziału :
Nie będziemy wysyłać potwierdzeń przyjęcia psa/psów na wystawę listownie. W związku z tym, że wstęp dla zwiedzających na tą wystawę jest bezpłatny, będą wysyłane tylko (automatyczne) potwierdzenia na podany w zgłoszeniu e-mail. Numerki startowe "opłacone" do odbioru będą na ringach, a "nieopłacone" w sekretariacie.

Edited by izabela.szczepaniak
Posted

[quote name='Merrick']Wiem, że potwierdzenia listowne nie będą rozsyłane, ale czy ktoś dostał potwierdzenie na mail ? Ja parę tygodni temu gdy zgłaszałam Tamlina, dostałam tylko takiego maila :
''[FONT=arial]Ta wiadomość została wysłana automatycznie i jest potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia do weryfikacji. Zgłoszenia opłacone w terminie zostaną potwierdzone listownie.''
I co z tą weryfikacją ? Bo drugiego maila nie dostałam i zaczynam się martwić [/FONT]:eek3:[/QUOTE]

Mam to samo wiec co z tym fantem robimy ?

Posted

Ja dostałam potwierdzenie automatyczne mailem, dyplom wysłałam na maila, zapłaciłam i w tytule podałam nr rodowodu oraz imię i przydomek psa. Wszystko jasne i czytelne, teraz czekam na spis wystawców a numerek odbiorę na ringu u sekretarza. Ci co opłacają na wystawie numerek odbierają po zapłaceniu w sekretariacie. Wszystko jasne i czytelne ;-)

Posted

Też tak myślę -ten mail zwrotny od oddziału jest potwierdzeniem (jak pisze w treści) . Podają zarejestrowane dane w celu naszej weryfikacji czy wszystko ok. Teraz mamy czekać na liste wystawców. :p
Fajnie, że osoby bez psów mogą wejść za free, darmowego parkingu na wystawach tez raczej trzeba ze świecą szukać /przynajmniej ja się z tym nie spotkałam/ . Dobry przykład dla innych oddziałów:cool3:

Posted

[quote name='d_orka']Teraz mamy czekać na liste wystawców. :p
Fajnie, że osoby bez psów mogą wejść za free, darmowego parkingu na wystawach tez raczej trzeba ze świecą szukać /przynajmniej ja się z tym nie spotkałam/ . Dobry przykład dla innych oddziałów:cool3:[/QUOTE]

no ja właśnie jestem bardzo niecierpliwa i codziennie zagladam w sprawie listy :evil_lol:

a pomysl z darmowym wejsciem i parkingiem jak najbardziej ok :multi: moze nie jak sie jedzie indywidualnie ale jak sie planuje jechac cala rodzina + zrobic zakupy to jednak te kilka złoty w kieszeni zostaje :D

Posted

[quote name='Ada_Mirra']no ja właśnie jestem bardzo niecierpliwa i codziennie zagladam w sprawie listy :evil_lol:

a pomysl z darmowym wejsciem i parkingiem jak najbardziej ok :multi: moze nie jak sie jedzie indywidualnie ale jak sie planuje jechac cala rodzina + zrobic zakupy to jednak te kilka złoty w kieszeni zostaje :D[/QUOTE]

Nie tylko Ty jesteś niecierpliwa choć mnie bardziej interesuje plan sędziowania a za wejście i parking to 6+ dla oddziału:Cool!:

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Nie tylko Ty jesteś niecierpliwa choć mnie bardziej interesuje plan sędziowania a za wejście i parking to 6+ dla oddziału:Cool!:[/QUOTE]

oj tak na plan sedziowania też czekam aczkolwiek przed wystawą w sosnowcu w exposilesi podany był 2 dni wczesniej a na stronie bylo napisane że nie maja obowiązku podawania :roll:

ktoś wie jaka ma być pogoda na wystawie? :razz:

pod jakieś konkretne rasy podejść żeby sfotografować? (potem moge przeslac maile jesli ktos znajdzie swojego psiaka :) )

Posted

[quote name='Jula i Dengi']Jeśli byś mogła to podejdź na szetlandy. <3 Będę z tri-colorem w młodzieży i śniadym w pośredniej.

A z tego co wiem, to mają być przelotnie deszcze, ale dość ciepło.[/QUOTE]

ok zapisuje ;) jak tylko beda podane godziny sedziowania to napisze co i jak - ale jak cos to i tak będę krążyć to jak coś to złapać mnie to porobie zdjęcia - bo ja chętnie :P :oops: :razz:

kurcze oby nie było tego deszczuu xD

Posted

[quote name='Ada_Mirra']oj tak na plan sedziowania też czekam aczkolwiek przed wystawą w sosnowcu w exposilesi podany był 2 dni wczesniej a na stronie bylo napisane że nie maja obowiązku podawania :roll:

pod jakieś konkretne rasy podejść żeby sfotografować? (potem moge przeslac maile jesli ktos znajdzie swojego psiaka :) )[/QUOTE]

:roll:Tak pamiętam.

A skoro mowa o fotkach to ja bym bardzo poprosiła o podejście pod ring Z Dog de Bordeaux mój rudy w młodzieży a mój znak rozpoznawczy to mały zielony namiot Calsberga. Dam jeszcze znać jaki nr będziemy mieć jak podadzą plan sędeziowania.

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']
A skoro mowa o fotkach to ja bym bardzo poprosiła o podejście pod ring Z Dog de Bordeaux mój rudy w młodzieży a mój znak rozpoznawczy to mały zielony namiot Calsberga. Dam jeszcze znać jaki nr będziemy mieć jak podadzą plan sędeziowania.[/QUOTE]

ok to będę czekać na numer :)

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']No to już dziękuję:multi:[/QUOTE]

a jak coś to łapać mnie na wystawie :) dzień wcześniej (zależy od pogody) opisze mniej więcej jak będę ubrana i wgl :) a moje zdjęcie jest u mnie w wątku tylko teraz mam inny kolor kłaków na głowie :eviltong:

no i będę przy seterkach - na pewno klasa szczeniąt i baby :D

Posted

[quote name='Ada_Mirra']oj tak na plan sedziowania też czekam aczkolwiek przed wystawą w sosnowcu w exposilesi podany był 2 dni wczesniej a na stronie bylo napisane że nie maja obowiązku podawania :roll:

pod jakieś konkretne rasy podejść żeby sfotografować? (potem moge przeslac maile jesli ktos znajdzie swojego psiaka :) )[/QUOTE]

Amstaffy poproszę :razz: