Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

dorcia44 napisał(a):
Muszka kocha towarzystwo ,myślę że ona nie widzi różnicy z czy bez ;),byle by pańcia była .
Najfajniejsza jest kiedy ściele łózko ,jakie ona wtedy robi fikoły ,potrafi bez mała na głowie stanąć ,dupsko w górze,aż kwiczy z radości .
Potem myk zamienia się w kleszcza i wkleja we mnie żadne szczypce jej nie wyciągną :cool3:

Gdzie się ta pijawka przylepia? :)

Edited by Gosiapk
spelling
  • Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorcia44 napisał(a):
do pleców ,do brzucha...byle kawałek skóry dorwać :lol: a nie jet to łatwe bo każdy kawałek jest już rozdysponowany :loveu:

znam z autopcji... szyję tez mam zajętą :)

Posted

dorcia44 napisał(a):
Muszka kocha towarzystwo ,myślę że ona nie widzi różnicy z czy bez ;),byle by pańcia była .
Najfajniejsza jest kiedy ściele łózko ,jakie ona wtedy robi fikoły ,potrafi bez mała na głowie stanąć ,dupsko w górze,aż kwiczy z radości .
Potem myk zamienia się w kleszcza i wkleja we mnie żadne szczypce jej nie wyciągną :cool3:

Hahaha... Fajny kleszczyk:)

pzdr.

Posted

I moja podopieczna Baby, już zoperowana i w dobrej kondycji, zamieszkała dziś w swoim domku. Pusto i dziwnie cicho bez malizny... Dorciu, to już chyba można zmienić tytuł.

• 2 weeks later...
Posted

dorcia44 napisał(a):
Muszka dziś pojechała do domku .

Oooo, a czemu nic dalej o jej losach nie piszesz?:)

mshume napisał(a):
I moja podopieczna Baby, już zoperowana i w dobrej kondycji, zamieszkała dziś w swoim domku. Pusto i dziwnie cicho bez malizny... Dorciu, to już chyba można zmienić tytuł.

Gratulacje:) Nastepna sunia znalazła DS:)

malagos napisał(a):
I jak mała w domku?

Podpinam się:)

pzdr.