Klaudia&Aza Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Aleksandra95']U mnie też tak pilnują godzin.;)[/QUOTE] Mi to się wcale nie podoba :shake: Jeszcze mi plan ostatnio zmienili i często kończę o 15 a w domu jestem dopiero o 17 :roll: Quote
Sonka95 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Tzn. to chyba chodzi o to żeby nie uciekać ze środkowych godzin lub ostatnich bo jak kogoś nie ma cały dzień to można normalnie usprawiedliwić. Chociaż w sumie to sama dokładnie nie wiem jutro na godzinie wychowawczej się dowiem :lol:[/QUOTE] Dobrze , ze tak nie ma u mnie , bo ja często uciekam z ostatnich lekcji :diabloti: U mnie jutro zebranie i zobaczę ile godzin się uzbierało , ale chyba niewiele :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Sonka95']Dobrze , ze tak nie ma u mnie , bo ja często uciekam z ostatnich lekcji :diabloti: U mnie jutro zebranie i zobaczę ile godzin się uzbierało , ale chyba niewiele :evil_lol:[/QUOTE] No to się ciesz :evil_lol: Ja też często uciekałam z ostatnich godzin bo zazwyczaj była to religia czy inny luźny przedmiot więc wolałam sobie wrócić wcześniej niż nudzić się na lekcji :grins: U mnie jedne kolega z klasy miał na półrocze wzorową frekwencje, w ogóle nie wiem jak to jest nie możliwe - ja bym nie dała rady :shake::lol: Quote
Sonka95 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']No to się ciesz :evil_lol: Ja też często uciekałam z ostatnich godzin bo zazwyczaj była to religia czy inny luźny przedmiot więc wolałam sobie wrócić wcześniej niż nudzić się na lekcji :grins: U mnie jedne kolega z klasy miał na półrocze wzorową frekwencje, w ogóle nie wiem jak to jest nie możliwe - ja bym nie dała rady :shake::lol:[/QUOTE] Ja to z wf zwiewam , bo mam 2h w poniedziałek i trzeba siedzieć do 16 :roll: Też mam w klasie kolegę , który co miesiąc 100 % frekwencji kiedyś to u mnie było możliwe , ale teraz nie :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Sonka95']Ja to z wf zwiewam , bo mam 2h w poniedziałek i trzeba siedzieć do 16 :roll: Też mam w klasie kolegę , który co miesiąc 100 % frekwencji kiedyś to u mnie było możliwe , ale teraz nie :evil_lol:[/QUOTE] Wf to normalka :evil_lol: Tak, ja to tylko w podstawówce i w gimnazjum miałam 100% bo nie wagarowałam. A wiec teraz muszę nadrabiać zaległości :lol: A ja wczoraj z bratem ubzduraliśmy sobie, że zrobimy ciasto z ,,Pomysł na ..." żeby pójść na łatwiznę i buuu nie udało się :-( Quote
Sonka95 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Wf to normalka :evil_lol: Tak, ja to tylko w podstawówce i w gimnazjum miałam 100% bo nie wagarowałam. A wiec teraz muszę nadrabiać zaległości :lol: A ja wczoraj z bratem ubzduraliśmy sobie, że zrobimy ciasto z ,,Pomysł na ..." żeby pójść na łatwiznę i buuu nie udało się :-([/QUOTE] Moim pierwszym ciastem był kopiec kreta taki z pudełka :D... trzeba było tylko coś dodać i wymieszać i udał się mimo , ze nie dodałam tyle składników ile musiałam i było pyszne :loveu: muszę to kiedyś jeszcze zrobić :cool3: Quote
trabeska Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Hej :hand: Śliczne masz psiaki :loveu: Quote
Victoria Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 wiecie że tylko raz jeden jedyny byłam na wagarach :grins: w 2giej gim. u mnie wych podpisuje kontrakt z niektorymi uczniami ze powyzej 30 nieusprawiedliwionych wywalaja ze szkoły. Jedna koleżanka ma napisane w kontrakcie ze po JEDNEJ nieusprawiedliwionej wylatuje.. o.0 ciasta... hahaha ostatnio próbowałam zrobic ciasto krówkę.. skończylo sie a tym ze w misce leżała sobie wielka ochydnie wyglądająca kulka w krówki i herbatników i jak ktos mial ochote to podchodził z łyżeczką :lol: Kasia gotuje :evil_lol: najważniejsze że umiem zrobić tosty :lol: Quote
Klaudia&Aza Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Sonka95']Moim pierwszym ciastem był kopiec kreta taki z pudełka :D... trzeba było tylko coś dodać i wymieszać i udał się mimo , ze nie dodałam tyle składników ile musiałam i było pyszne :loveu: muszę to kiedyś jeszcze zrobić :cool3:[/QUOTE] A ja pierwszy raz robiłam takie gotowe i chyba nigdy więcej już nie zrobię :lol: Ja wolę robić sama, niby przy niektórych ciastach trzeba się pomęczyć ale jak z tego przyjemność jest. W sumie ciast często nie robię ale od czasu do czasu lubię sobie coś upiec :) [quote name='trabeska']Hej :hand: Śliczne masz psiaki :loveu:[/QUOTE] Hejka:) Dziękuję;) [quote name='Victoria']wiecie że tylko raz jeden jedyny byłam na wagarach :grins: w 2giej gim. u mnie wych podpisuje kontrakt z niektorymi uczniami ze powyzej 30 nieusprawiedliwionych wywalaja ze szkoły. Jedna koleżanka ma napisane w kontrakcie ze po JEDNEJ nieusprawiedliwionej wylatuje.. o.0 ciasta... hahaha ostatnio próbowałam zrobic ciasto krówkę.. skończylo sie a tym ze w misce leżała sobie wielka ochydnie wyglądająca kulka w krówki i herbatników i jak ktos mial ochote to podchodził z łyżeczką :lol: Kasia gotuje :evil_lol: najważniejsze że umiem zrobić tosty :lol:[/QUOTE] Pff.. tylko raz?:eviltong: Ja w gim. i podstawówce miałam takich nauczycieli że nawet się o tym nie myślało żeby iść na wagary. :lol: A druga sprawa jest taka że w zasadzie w szkole mało z kim dałoby się wagarować bo większość tylko się nauczycielom podlizywało. O wiele bardziej wolę obecną klasę:diabloti::loveu: U mnie też jedna dziewczyny kontrakt podpisywała. No to z tej twojej koleżanki musi być niezła wagarowiczka jak za jedną nieobecność nieusprawiedliwioną może wylecieć :evil_lol: Hahaha :D dlatego ja wole korzystać z normalnego przepisu i samemu coś upiec:) No tak mało kto ma taką umiejętność:eviltong: To na tosty kiedyś mogę do ciebie wpaść - uwielbiam tosty :loveu::lol: Quote
Ptysiak Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Dobry wieczór :) [url]https://lh3.googleusercontent.com/-9F2mGDP5Ly8/USj-AY3ZL2I/AAAAAAAADG4/5ASyFFfWXwg/s640/DSC_0359.jpg[/url] śnieżna Czarnulka :loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Ptysiak']Dobry wieczór :) [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-9F2mGDP5Ly8/USj-AY3ZL2I/AAAAAAAADG4/5ASyFFfWXwg/s640/DSC_0359.jpg[/URL] śnieżna Czarnulka :loveu:[/QUOTE] Hej Iza:) Zdjęcie robione jak śnieg jeszcze był a teraz znowu roztopy się u nas zaczęły:roll: Quote
Ptysiak Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Hej Iza:) Zdjęcie robione jak śnieg jeszcze był a teraz znowu roztopy się u nas zaczęły:roll:[/QUOTE] U nas jeszcze w sobotę było pięknie i biało :loveu: a od wczoraj aż się wychodzić nie chce z domu mimo, że ciepło :/ Quote
Talucha Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Wagary, wagary, hihihihihi ja się lepiej nie udzielam :diabloti: Moja klasa ma najgorszą frekwencję w szkole :p A w kuchni czasem lubię posiedzieć jak mnie najdzie i pichcić desery :D Ciasta, muffiny i takie różne :D [SIZE=1] A z tym newsem to ja też myślę, że zwierzaczek jakiś się szykuje :razz:[/SIZE] Quote
Klaudia&Aza Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Ptysiak']U nas jeszcze w sobotę było pięknie i biało :loveu: a od wczoraj aż się wychodzić nie chce z domu mimo, że ciepło :/[/QUOTE] No niestety.. już się nie mogę doczekać jak będę sobie spacerować z psami bez potrzeby omijania kałuż :loveu: Dodam zdjęcia mojego dzieciaka z lata tak na ocieplenie :lol: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-EOf1xVtwxU8/TlVeryayU_I/AAAAAAAABrs/D2MYHjRlq00/s640/IMG_1103.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-Rkj4VZ90jjU/TlVfIu-MyMI/AAAAAAAABrs/fj77FJ1-e4Y/s640/IMG_1102.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-2U6DUevy03U/TlVeuD0tshI/AAAAAAAABrs/adobLMwxims/s640/IMG_1131.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-rYJwtN6IbBM/UAr9e4R-TAI/AAAAAAAACWE/JXeYY93r8Ps/s640/DSCF6312.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-hR5fSKp0Mh0/UAr9jrPXAkI/AAAAAAAACWs/QFhS668LS-Y/s640/DSCF6326.JPG[/IMG] [quote name='Talucha']Wagary, wagary, hihihihihi ja się lepiej nie udzielam :diabloti: Moja klasa ma najgorszą frekwencję w szkole :p A w kuchni czasem lubię posiedzieć jak mnie najdzie i pichcić desery :D Ciasta, muffiny i takie różne :D [SIZE=1] A z tym newsem to ja też myślę, że zwierzaczek jakiś się szykuje :razz:[/SIZE][/QUOTE] Szkoła bez wagarów byłaby nudna :evil_lol: Ja wole robić desery bo do zwykłego obiadu to mi się nie śpieszy. Muffiny chodzą już za mną od jakiegoś czasu i chyba muszę się zebrać i zrobić ;) [COLOR=#ffff00][SIZE=1]Nie dosłownie..[/SIZE][/COLOR] ;) Postanowiłam sobie, że do końca marca założę sobie FB :D chociaż w sumie nie wiem czy mi potrzebny :lol: Quote
Ptysiak Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 No teraz to się na pewno ociepli po takich ślicznych fotkach :loveu: U mnie ciężko omijać kałuże bo Ptyś wszystkie zalicza jak tylko może... musiałabym zacząć latać z psem :evil_lol: Zakładaj FB zakładaj ;) Quote
Talucha Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Załóż fb :D Muffiny polecam z nutellą, przepis mega prosty a muffiny mega pyszne :lol: :loveu: [COLOR=#ffff00][SIZE=1]jeszcze żółtą czcionką żeby nikt nie widział :evil_lol: czekam na informacje, czekam :D[/SIZE][/COLOR] Quote
*Magda* Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Klaudia&Aza'] [COLOR=#ffff00][SIZE=1]Nie dosłownie..[/SIZE][/COLOR] ;) [/QUOTE] [quote name='Talucha'] [COLOR=#ffff00][SIZE=1]jeszcze żółtą czcionką żeby nikt nie widział :evil_lol: czekam na informacje, czekam :D[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Ja mam dobry wzrok ;) Azunia śliczna :loveu: Quote
Sonka95 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 FB to przydatny jest :D załóż :loveu: Piękna panienka wśród zboża :loveu: [url]https://lh4.googleusercontent.com/-hR5fSKp0Mh0/UAr9jrPXAkI/AAAAAAAACWs/QFhS668LS-Y/s640/DSCF6326.JPG[/url] Quote
Ty$ka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Wiesz co... o jego metodach można pisać godzinami. Generalnie mój brat u niego trenował i powiem szczerze, że trzymał się tak diety, że aż w paranoję wpadł - jadł jedynie chleb z wędliną, bo resztę uważał za niezdrowe... :shake: Nie dopasowuje też treningów do osoby, bo chce jak najlepsze wyniki, by jego uczniowie zdobywali, więc daje ciągły wycisk... A na różne ćwiczenia zawsze jestem otwarta, więc mam nadzieję, że znajdziesz czas i mi trochę poopisujesz różne treningi :) Myślę, że raczej już d90, ale jeszcze myślę o Canonie... Sama nie wiem, co wybrać. Zdjęcia super, ja chcę już wiooosnę :placz: Quote
Iria Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 No kochana ale zdjęcia wrzuciłaś, zapachniało latem :) widzę taką dziwną tendencję na dogo, że teraz każdy wrzuca zdjęcia z wakacji albo letnich spacerów, chyba żeby szybciej przywołać słoneczko i wiosnę :) Quote
Ty$ka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [B]Iria[/B], bo wszyscy tęsknią za wiosną, za ciepełkiem :D Quote
*Magda* Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Izabela124.']Fb teraz prawie każdy ma :D[/QUOTE] Ja nie mam :eviltong: i mieć nie będę :diabloti: Quote
Recommended Posts