Aleks89 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Mów do ..... to cię ...... i koniec tematu ,bo czuje się jakbym dyskutował z pantofelkiem. Quote
phase Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ptysiak b. dobrze piszesz, dyskusję kończę z tym.. "Panem" bo to nie ma najmniejszego sensu a do jego poziomu nie mam zamiaru się zniżać. No i nie zaśmiecam wątku Klaudii. :) Quote
Karro Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-AprxOtIgwsU/UDTSqXw3UUI/AAAAAAAACqw/2MlhwPqWgK0/s640/DSCF6922.JPG ładne zdjęcie :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-BCKYGy5jWhc/UDTSi_-nMHI/AAAAAAAACpw/0myKMLnNRRs/s640/DSCF6873.JPG a co to za czytelniczka :D Quote
Ada_Mirra Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 cudowne zdjęcia :loveu: to fanie że się dogadujecie no i że pilnuje się na spacerku ;) pozdrawiamy i czekamy na jakieś filmy ze współpracy :D Quote
Qeeriefire Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 O jeny, zdjęcia zapierają dech w piersiach :D Ansarii jest śliczna, powodzenia! Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Bo zaraz przyjedziemy po Was :diabloti: :mad: Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Wcześniej Ptysiakowa zniknęła teraz Klaudia, tak być nie może! :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 phase napisał(a):Wcześniej Ptysiakowa zniknęła teraz Klaudia, tak być nie może! :evil_lol: To jakaś plaga! :shake: Quote
łamAga Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Musimy sie pogodzic z faktem ze sa na tym portalu ludzie ejszcze nie uzaleznieni od dogo :evil_lol: Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='dOgLoV']Musimy sie pogodzic z faktem ze sa na tym portalu ludzie ejszcze nie uzaleznieni od dogo :evil_lol: :evil_lol::diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 dOgLoV napisał(a):Musimy sie pogodzic z faktem ze sa na tym portalu ludzie ejszcze nie uzaleznieni od dogo :evil_lol: Albo właśnie na odwyku :lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Witamy :multi: Żyjemy, nigdzie nas nie wywiało i mamy się dobrze:eviltong: Tak macie racje byłam na odwyku i nie wytrzymałam, powróciłam ale dużo się nie rozpiszę :evil_lol::lol: W niedziele byliśmy na Paradzie Labradorów, myślałam że pogoda nam nie dopiszę ale było nawet przyjemnie, nie padało nawet pod koniec wyjrzało słońce:) Co prawda w tym całym marszu nie wzięliśmy udziału ale za to odbyłam z Ansari bardzo przydatny trening w rozproszeniach.. Nasze relację coraz bardziej poprawiają się na plus..suczka ogromni się cieszy na mój widok, dobrowolnie się ,,przytula"(na początku była trochę ostrożna) zachęca mnie do zabawy i praktycznie wykonuje wszystkie komendy..w sumie poświęcam jej sporo czasu i mam nadzieję że będą tego rezultaty;) Mała w niedziele jedzie na wystawę, jestem bardzo ciekawa jak sobie poradzi, w sobotę była na zawodach retrieverów i z zaskoczeniem zajęła 2 miejsce :multi: Mam jednak obawy co do naszej współpracy w rok szkolny, nie dam chyba rady pogodzić tego wszystkiego razem :shake: Oprócz tego że będę ćwiczyła z nią, mam też swoje psy którym też chcę poświęcić czas, do tego dochodzę moje czasochłonne treningi szkolne + nauka... Więc w pewnej części już postawione, kończę z szkolnymi treningami, będę biegała u siebie po lesie wtedy będę spokojnie miała na wszystko czas .. Jeżeli mam wybierać pomiędzy czasem dla psów a sportem to zdecydowanie wole ten czas poświęcić psom.. Gdyby nie to że Aza ma małe problemy z socjalizacją bardzo możliwe było to że wystartujemy w zawodach obi w warszawie- ale mówi się trudno, będziemy ćwiczyć ewentualnie wystartujemy na wiosnę;) Odzyskałam od rodziców aparat wiec bardzo możliwe że juto będą zdjęcia :diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Hura! Powróciła do nas - masz rację, nie ma co być na odwyku, bo to nie działa :evil_lol: Cieszę się, że Parada się udała. No i gratulacje dla labki :loveu: Szkoda, że nie wystartujecie teraz, no ale widocznie tak ma być ;) Czekamy na fotki! Quote
łamAga Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Albo właśnie na odwyku :lol: no tak nam odwyk juz nie pomoże :shake: Quote
Recommended Posts