Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ptysiak b. dobrze piszesz, dyskusję kończę z tym.. "Panem" bo to nie ma najmniejszego sensu a do jego poziomu nie mam zamiaru się zniżać. No i nie zaśmiecam wątku Klaudii. :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Musimy sie pogodzic z faktem ze sa na tym portalu ludzie ejszcze nie uzaleznieni od dogo :evil_lol:

Albo właśnie na odwyku :lol:

Posted

Witamy :multi:
Żyjemy, nigdzie nas nie wywiało i mamy się dobrze:eviltong:

Tak macie racje byłam na odwyku i nie wytrzymałam, powróciłam ale dużo się nie rozpiszę :evil_lol::lol:

W niedziele byliśmy na Paradzie Labradorów, myślałam że pogoda nam nie dopiszę ale było nawet przyjemnie, nie padało nawet pod koniec wyjrzało słońce:) Co prawda w tym całym marszu nie wzięliśmy udziału ale za to odbyłam z Ansari bardzo przydatny trening w rozproszeniach..

Nasze relację coraz bardziej poprawiają się na plus..suczka ogromni się cieszy na mój widok, dobrowolnie się ,,przytula"(na początku była trochę ostrożna) zachęca mnie do zabawy i praktycznie wykonuje wszystkie komendy..w sumie poświęcam jej sporo czasu i mam nadzieję że będą tego rezultaty;) Mała w niedziele jedzie na wystawę, jestem bardzo ciekawa jak sobie poradzi, w sobotę była na zawodach retrieverów i z zaskoczeniem zajęła 2 miejsce :multi:

Mam jednak obawy co do naszej współpracy w rok szkolny, nie dam chyba rady pogodzić tego wszystkiego razem :shake: Oprócz tego że będę ćwiczyła z nią, mam też swoje psy którym też chcę poświęcić czas, do tego dochodzę moje czasochłonne treningi szkolne + nauka... Więc w pewnej części już postawione, kończę z szkolnymi treningami, będę biegała u siebie po lesie wtedy będę spokojnie miała na wszystko czas .. Jeżeli mam wybierać pomiędzy czasem dla psów a sportem to zdecydowanie wole ten czas poświęcić psom..

Gdyby nie to że Aza ma małe problemy z socjalizacją bardzo możliwe było to że wystartujemy w zawodach obi w warszawie- ale mówi się trudno, będziemy ćwiczyć ewentualnie wystartujemy na wiosnę;)

Odzyskałam od rodziców aparat wiec bardzo możliwe że juto będą zdjęcia :diabloti:

Posted

Hura! Powróciła do nas - masz rację, nie ma co być na odwyku, bo to nie działa :evil_lol:

Cieszę się, że Parada się udała. No i gratulacje dla labki :loveu:

Szkoda, że nie wystartujecie teraz, no ale widocznie tak ma być ;)

Czekamy na fotki!