Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Dzięki;) jedynym minusem jest to, że zawody będą od razu w pierwszym tygodniu szkoły czyli 6-7 co mnie wcale nie cieszy :roll:
Dasz radę :) W pierwszym miesiącu nigdy nie ma dużej nauki

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Izabela124. napisał(a):
Dasz radę :) W pierwszym miesiącu nigdy nie ma dużej nauki

No w sumie masz racje:) ale w tamtym roku były tak ok 23września czyli o wiele wiele więcej czasu na przygotowanie się..

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Ja też kocham owczarki ale nie zaprzeczam, że od jakiegoś czasu też upodobały mi się inne rasy m.in grzywacze ale i nie tylko:loveu::evil_lol:

Ja mimo, że je uwielbiam, to chyba nigdy się nie zdecyduję. Kochać sobie mogę, ale co do posiadania, to już mam wybrane inne rasy. :)
Oo, to ja czekam z niecierpliwością na filmik! :multi:

I gratulacje! A w się zakwalifikowaliście, bo ja nie w temacie. :oops:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
No w sumie masz racje:) ale w tamtym roku były tak ok 23września czyli o wiele wiele więcej czasu na przygotowanie się..

Zaczynasz liceum czy jaką klasę? :)
Na pewno dasz radę! :)

Posted

darii_iia napisał(a):
Ja mimo, że je uwielbiam, to chyba nigdy się nie zdecyduję. Kochać sobie mogę, ale co do posiadania, to już mam wybrane inne rasy. :)
Oo, to ja czekam z niecierpliwością na filmik! :multi:

I gratulacje! A w się zakwalifikowaliście, bo ja nie w temacie. :oops:

No tak, u mnie też nie jest powiedziane, że taki grzywek się pojawi, pomimo, że bardzo zaczynają mi się podobać;) a o jaki rasie na przyszłości jeszcze myślisz?;)

Tzn. moja szkoła zakwalifikowała się do ogólnopolskich zawodów lekkoatletycznych, i z racji że ja też się nie wybieram to ten fakt mnie bardzo cieszy;)
phase napisał(a):
Zaczynasz liceum czy jaką klasę? :)
Na pewno dasz radę! :)

Nie nie, ja teraz idę do 3 kl. technikum;)

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):

Nie nie, ja teraz idę do 3 kl. technikum;)

Aa no to może od razu już będziecie mieć naukę. Ja tak miałam w 2 i 3 klasie tyle, że LO. Dzień po rozpoczęciu roku szkolnego już normalnie nauka..

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
No tak, u mnie też nie jest powiedziane, że taki grzywek się pojawi, pomimo, że bardzo zaczynają mi się podobać;) a o jaki rasie na przyszłości jeszcze myślisz?;)
Tzn. moja szkoła zakwalifikowała się do ogólnopolskich zawodów lekkoatletycznych, i z racji że ja też się nie wybieram to ten fakt mnie bardzo cieszy;)

Whippet, border collie. Te rasy mnie na tą chwilę najbardziej interesują. ;)
Aa, to gratulacje. Bardzo lubię lekkoatletykę. :)

Posted

phase napisał(a):
Aa no to może od razu już będziecie mieć naukę. Ja tak miałam w 2 i 3 klasie tyle, że LO. Dzień po rozpoczęciu roku szkolnego już normalnie nauka..

A ja nawet ją trenowałam:)

Ja jak pamiętam z tamtego roku to może aż tak źle nie było że od razu po rozpoczęciu roku szkolnego mieliśmy naukę. Jedynie na pierwszej lekcji rosyjskiego nauczycielka zrobiła nam kartkówkę:roll: Więc w tym roku to już nic nie wiadomo jak będzie, ale planuję się wziąć za siebie bo w tamtym roku się trochę zaniedbałam jeżeli chodzi o naukę:evil_lol:

A co trenowałaś? :)
darii_iia napisał(a):
Aa, to gratulacje. Bardzo lubię lekkoatletykę. :)

Whippety też mi się podobają, a co do border collie to jakoś mnie do siebie nie przekonują, one mają już w rasie że są inteligentne i łatwo przystosowują komendy(?) a ja chyba wolę się trochę pomęczyć nad psem:)

Dziękuję mam nadzieję, że aż tak źle mi nie pójdzie czego się trochę obawiam:D

Posted

Będzie dobrze! :)
Biegi trenowałam.
Jak nie ten rok to najwyżej jeszcze masz następny "by wziąć się za naukę". :evil_lol:
Whippety dla mnie mają to coś; nie wiem co, ale po prostu jak je widzę to od razu już je kocham. :oops:

Posted

phase napisał(a):
Będzie dobrze! :)
Biegi trenowałam.
Jak nie ten rok to najwyżej jeszcze masz następny "by wziąć się za naukę". :evil_lol:
Whippety dla mnie mają to coś; nie wiem co, ale po prostu jak je widzę to od razu już je kocham. :oops:

O ja też biegaczka jestem - średniodystansowa:eviltong:
Sądzę, że w następnym roku to będzie już za późno na naukę:evil_lol:

Ja co prawda nie widziałam Whippeta tak na żywo, ale nieraz sobie coś o nich przeglądam i też się napatrzeć na takiego nie mogę:loveu:

Posted

darii_iia napisał(a):

a co Whippecie nie wiedziałąm...
obstawiałam Border Collie i Grzywacza ;)

ja tam mogę mieć tylko ONy i DONy... no i Ciapuś :loveu:
choć belgi są piękne, zresztą jak wiele innych ras ja się na nie nie zdecyduję ;)

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
O ja też biegaczka jestem - średniodystansowa:eviltong:
Sądzę, że w następnym roku to będzie już za późno na naukę:evil_lol:

Ja co prawda nie widziałam Whippeta tak na żywo, ale nieraz sobie coś o nich przeglądam i też się napatrzeć na takiego nie mogę:loveu:

A ja długodystansowiec. Nigdy sobie nie daruję, że zrezygnowałam z biegów.
W sumie w ostatnim roku to tylko powtórki i MATURA, MATURA, MATURA! Pamiętam to, chociaż już w pierwszej klasie nas męczyli i straszyli maturą. :evil_lol: A my tak, tak, a w ostatniej klasie to "kurcze, jak ten czas szybko minął". :niewiem::diabloti:
Ja widziałam whippetki tylko na wystawach, ale zawsze będą robić na mnie wrażenie.

Posted

Miałam u Was 8 stron zaległości.. :lol:
sorki, ale oglądnęłam tylko zdjęcia ;p
to od tyłu jak razem siedzicie z Azą jest mega <3 !

Ojtam, bedzie dobrze, dasz rade ;p chociaz ja tam nic nie wiem ani o technikum ani o LO xd Ale bdzie dobrze ;]

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):

Whippety też mi się podobają, a co do border collie to jakoś mnie do siebie nie przekonują, one mają już w rasie że są inteligentne i łatwo przystosowują komendy(?) a ja chyba wolę się trochę pomęczyć nad psem :)

Ja już w tej chwili mam takiego, nad którym muszę pracować. :lol: Niby tak, ale bordery też bardzo szybko załapują, te nie przydatne i złe rzeczy, które trzeba potem odkręcać. ;)

kalyna napisał(a):
a co Whippecie nie wiedziałąm...
obstawiałam Border Collie i Grzywacza ;)

Chciałabym mieć psa, u którego nie muszę dbać o ciągle rosnący włos. :lol: Chociaż Luka obcięty w tej chwili, to pielęgnacja nie taka straszna jest teraz.
Bo ja ogólnie, zawsze lubiłam charty. Tylko, że u Afganów znów jest ten długi włos, Borzoje jakoś niezbyt mi się podobają... I najbardziej lubię whippety i saluki. A na dodatek są szybkie, na czym mi zależy w agility. ;)

Posted

Gratulujemy :)

Ja kiedyś trenowałam biegi średniodystansowe, potem przestała trenować i teraz żałuję, bo kiepsko z moją kondychą :(. Po 2,5roku przerwy powracam do biegania i jest na razie ciężko.
Mnie podoba się tylko jedna rasa - SH, no i lubię też CzW :P Po prostu uwielbiam psy pierwotne, niezależne, uparte i cholernie inteligentne :)

Posted

darii_iia napisał(a):

Chciałabym mieć psa, u którego nie muszę dbać o ciągle rosnący włos. :lol: Chociaż Luka obcięty w tej chwili, to pielęgnacja nie taka straszna jest teraz.

:mdleje: coś Ty mu zrobiła :lol:
na potrzeby agi?

Posted

[quote name='kalyna']:mdleje: coś Ty mu zrobiła :lol:
na potrzeby agi?
hahah. męczył się w tym włosie i ja też. obsikiwał się strasznie. i teraz mu o wiele lżej w te upały i podczas agi też. ;)
[quote name='Ada_Mirra']oj tak z charcików to mam tak samo jak Ty darii_iia :)
nie dość, że te same pomysły, to ten sam gust. :razz: