Izabela124. Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Dzięki;) jedynym minusem jest to, że zawody będą od razu w pierwszym tygodniu szkoły czyli 6-7 co mnie wcale nie cieszy :roll:Dasz radę :) W pierwszym miesiącu nigdy nie ma dużej nauki Quote
Klaudia&Aza Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Izabela124. napisał(a):Dasz radę :) W pierwszym miesiącu nigdy nie ma dużej nauki No w sumie masz racje:) ale w tamtym roku były tak ok 23września czyli o wiele wiele więcej czasu na przygotowanie się.. Quote
darii_iia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Ja też kocham owczarki ale nie zaprzeczam, że od jakiegoś czasu też upodobały mi się inne rasy m.in grzywacze ale i nie tylko:loveu::evil_lol: Ja mimo, że je uwielbiam, to chyba nigdy się nie zdecyduję. Kochać sobie mogę, ale co do posiadania, to już mam wybrane inne rasy. :) Oo, to ja czekam z niecierpliwością na filmik! :multi: I gratulacje! A w się zakwalifikowaliście, bo ja nie w temacie. :oops: Quote
phase Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):No w sumie masz racje:) ale w tamtym roku były tak ok 23września czyli o wiele wiele więcej czasu na przygotowanie się.. Zaczynasz liceum czy jaką klasę? :) Na pewno dasz radę! :) Quote
Klaudia&Aza Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 darii_iia napisał(a):Ja mimo, że je uwielbiam, to chyba nigdy się nie zdecyduję. Kochać sobie mogę, ale co do posiadania, to już mam wybrane inne rasy. :) Oo, to ja czekam z niecierpliwością na filmik! :multi: I gratulacje! A w się zakwalifikowaliście, bo ja nie w temacie. :oops: No tak, u mnie też nie jest powiedziane, że taki grzywek się pojawi, pomimo, że bardzo zaczynają mi się podobać;) a o jaki rasie na przyszłości jeszcze myślisz?;) Tzn. moja szkoła zakwalifikowała się do ogólnopolskich zawodów lekkoatletycznych, i z racji że ja też się nie wybieram to ten fakt mnie bardzo cieszy;) phase napisał(a):Zaczynasz liceum czy jaką klasę? :) Na pewno dasz radę! :) Nie nie, ja teraz idę do 3 kl. technikum;) Quote
phase Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Klaudia&Aza napisał(a): Nie nie, ja teraz idę do 3 kl. technikum;) Aa no to może od razu już będziecie mieć naukę. Ja tak miałam w 2 i 3 klasie tyle, że LO. Dzień po rozpoczęciu roku szkolnego już normalnie nauka.. Quote
darii_iia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):No tak, u mnie też nie jest powiedziane, że taki grzywek się pojawi, pomimo, że bardzo zaczynają mi się podobać;) a o jaki rasie na przyszłości jeszcze myślisz?;) Tzn. moja szkoła zakwalifikowała się do ogólnopolskich zawodów lekkoatletycznych, i z racji że ja też się nie wybieram to ten fakt mnie bardzo cieszy;) Whippet, border collie. Te rasy mnie na tą chwilę najbardziej interesują. ;) Aa, to gratulacje. Bardzo lubię lekkoatletykę. :) Quote
phase Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 darii_iia napisał(a):Bardzo lubię lekkoatletykę. :) A ja nawet ją trenowałam. :) Quote
Klaudia&Aza Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 phase napisał(a):Aa no to może od razu już będziecie mieć naukę. Ja tak miałam w 2 i 3 klasie tyle, że LO. Dzień po rozpoczęciu roku szkolnego już normalnie nauka.. A ja nawet ją trenowałam:) Ja jak pamiętam z tamtego roku to może aż tak źle nie było że od razu po rozpoczęciu roku szkolnego mieliśmy naukę. Jedynie na pierwszej lekcji rosyjskiego nauczycielka zrobiła nam kartkówkę:roll: Więc w tym roku to już nic nie wiadomo jak będzie, ale planuję się wziąć za siebie bo w tamtym roku się trochę zaniedbałam jeżeli chodzi o naukę:evil_lol: A co trenowałaś? :) darii_iia napisał(a):Whippet, border collie. Te rasy mnie na tą chwilę najbardziej interesują. ;) Aa, to gratulacje. Bardzo lubię lekkoatletykę. :) Whippety też mi się podobają, a co do border collie to jakoś mnie do siebie nie przekonują, one mają już w rasie że są inteligentne i łatwo przystosowują komendy(?) a ja chyba wolę się trochę pomęczyć nad psem:) Dziękuję mam nadzieję, że aż tak źle mi nie pójdzie czego się trochę obawiam:D Quote
phase Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Będzie dobrze! :) Biegi trenowałam. Jak nie ten rok to najwyżej jeszcze masz następny "by wziąć się za naukę". :evil_lol: Whippety dla mnie mają to coś; nie wiem co, ale po prostu jak je widzę to od razu już je kocham. :oops: Quote
Klaudia&Aza Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 phase napisał(a):Będzie dobrze! :) Biegi trenowałam. Jak nie ten rok to najwyżej jeszcze masz następny "by wziąć się za naukę". :evil_lol: Whippety dla mnie mają to coś; nie wiem co, ale po prostu jak je widzę to od razu już je kocham. :oops: O ja też biegaczka jestem - średniodystansowa:eviltong: Sądzę, że w następnym roku to będzie już za późno na naukę:evil_lol: Ja co prawda nie widziałam Whippeta tak na żywo, ale nieraz sobie coś o nich przeglądam i też się napatrzeć na takiego nie mogę:loveu: Quote
kalyna Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 darii_iia napisał(a):Whippet, border collie. Te rasy mnie na tą chwilę najbardziej interesują. ;) a co Whippecie nie wiedziałąm... obstawiałam Border Collie i Grzywacza ;) ja tam mogę mieć tylko ONy i DONy... no i Ciapuś :loveu: choć belgi są piękne, zresztą jak wiele innych ras ja się na nie nie zdecyduję ;) Quote
phase Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):O ja też biegaczka jestem - średniodystansowa:eviltong: Sądzę, że w następnym roku to będzie już za późno na naukę:evil_lol: Ja co prawda nie widziałam Whippeta tak na żywo, ale nieraz sobie coś o nich przeglądam i też się napatrzeć na takiego nie mogę:loveu: A ja długodystansowiec. Nigdy sobie nie daruję, że zrezygnowałam z biegów. W sumie w ostatnim roku to tylko powtórki i MATURA, MATURA, MATURA! Pamiętam to, chociaż już w pierwszej klasie nas męczyli i straszyli maturą. :evil_lol: A my tak, tak, a w ostatniej klasie to "kurcze, jak ten czas szybko minął". :niewiem::diabloti: Ja widziałam whippetki tylko na wystawach, ale zawsze będą robić na mnie wrażenie. Quote
Victoria Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Miałam u Was 8 stron zaległości.. :lol: sorki, ale oglądnęłam tylko zdjęcia ;p to od tyłu jak razem siedzicie z Azą jest mega <3 ! Ojtam, bedzie dobrze, dasz rade ;p chociaz ja tam nic nie wiem ani o technikum ani o LO xd Ale bdzie dobrze ;] Quote
Ada_Mirra Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-MYlqdIYmmw0/UB6gaxis_UI/AAAAAAAACks/Nze1y3EOw0c/s640/IMG_4050.JPG cudowności :loveu: no i gratki zakwalifikowania się :D a Ty teraz do której klasy? ;) Quote
darii_iia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Klaudia&Aza napisał(a): Whippety też mi się podobają, a co do border collie to jakoś mnie do siebie nie przekonują, one mają już w rasie że są inteligentne i łatwo przystosowują komendy(?) a ja chyba wolę się trochę pomęczyć nad psem :) Ja już w tej chwili mam takiego, nad którym muszę pracować. :lol: Niby tak, ale bordery też bardzo szybko załapują, te nie przydatne i złe rzeczy, które trzeba potem odkręcać. ;) kalyna napisał(a):a co Whippecie nie wiedziałąm... obstawiałam Border Collie i Grzywacza ;) Chciałabym mieć psa, u którego nie muszę dbać o ciągle rosnący włos. :lol: Chociaż Luka obcięty w tej chwili, to pielęgnacja nie taka straszna jest teraz. Bo ja ogólnie, zawsze lubiłam charty. Tylko, że u Afganów znów jest ten długi włos, Borzoje jakoś niezbyt mi się podobają... I najbardziej lubię whippety i saluki. A na dodatek są szybkie, na czym mi zależy w agility. ;) Quote
Izabela124. Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Z chartów to uwielbiam afgany i saluki :loveu: Ale pewnie nigdy takich psów nie będę miała Quote
Ty$ka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Gratulujemy :) Ja kiedyś trenowałam biegi średniodystansowe, potem przestała trenować i teraz żałuję, bo kiepsko z moją kondychą :(. Po 2,5roku przerwy powracam do biegania i jest na razie ciężko. Mnie podoba się tylko jedna rasa - SH, no i lubię też CzW :P Po prostu uwielbiam psy pierwotne, niezależne, uparte i cholernie inteligentne :) Quote
kalyna Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 darii_iia napisał(a): Chciałabym mieć psa, u którego nie muszę dbać o ciągle rosnący włos. :lol: Chociaż Luka obcięty w tej chwili, to pielęgnacja nie taka straszna jest teraz. :mdleje: coś Ty mu zrobiła :lol: na potrzeby agi? Quote
Ada_Mirra Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 oj tak z charcików to mam tak samo jak Ty darii_iia :) Quote
darii_iia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='kalyna']:mdleje: coś Ty mu zrobiła :lol: na potrzeby agi? hahah. męczył się w tym włosie i ja też. obsikiwał się strasznie. i teraz mu o wiele lżej w te upały i podczas agi też. ;) [quote name='Ada_Mirra']oj tak z charcików to mam tak samo jak Ty darii_iia :) nie dość, że te same pomysły, to ten sam gust. :razz: Quote
Recommended Posts