Izabela124. Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Klaudia&Aza napisał(a): No tak wcale się nie dziwię, że nie chcesz zostawić żadnego z nich. Podobno mam duszę pocieszyciela więc jak coś to śmiało możesz się wygadać i wyżalić;) Starość nie radość u mnie niedługo stuknie 71:eviltong: A no tak :splat:Nie lubię za bardzo się żalić, ale czasem jak jestem pijana to mi się to włącza ha ha A tak serio to 20 skończę Myślenie nie boli :diabloti: Quote
Ptysiak Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 No może racja z tym garniturem itd... niech troszkę pochodzą przed ślubem :evil_lol: On jest wierny tylko te suczki coś do niego mają :roll::evil_lol: Miłej kąpieli :) Quote
Klaudia&Aza Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Izabela124. napisał(a):Nie lubię za bardzo się żalić, ale czasem jak jestem pijana to mi się to włącza ha ha A tak serio to 20 skończę Myślenie nie boli :diabloti: No ja też nie lubię się żalić, ale nieraz się zdarza i wtedy mi już jakoś lepiej:) A to w wieku mojego brata jesteś;) Mnie boli bardzo, a muszę się oszczędzać przed rokiem szkolnym:D Ptysiak napisał(a):No może racja z tym garniturem itd... niech troszkę pochodzą przed ślubem :evil_lol: On jest wierny tylko te suczki coś do niego mają :roll::evil_lol: Miłej kąpieli :) Już się nie mogę doczekać, ale to będzie impreza:D No a dziwisz się, takie ciacho to każdy by schrupał:lol: wierność to okraślimy dopiero po ślubie, żeby się nie okazało, że alimenty trzeba płacić :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Ciekawe czy teściową Aza będzie lubiła :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Ptysiak napisał(a):Ciekawe czy teściową Aza będzie lubiła :evil_lol: Miejmy nadzieję, że przypadną sobie do gustu:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Miejmy nadzieję, że przypadną sobie do gustu:evil_lol: :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Ptysiak napisał(a)::evil_lol: Ja to myślę, że czas iść spać, bo już mi się troszkę oczka przymykają:lol: Quote
Izabela124. Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):No ja też nie lubię się żalić, ale nieraz się zdarza i wtedy mi już jakoś lepiej:) A to w wieku mojego brata jesteś;) Mnie boli bardzo, a muszę się oszczędzać przed rokiem szkolnym:D Fajnego masz brata? :cool3: Oszczędzaj,bo w szkole Cię wymęczą :lol: Quote
Ptysiak Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Ja to myślę, że czas iść spać, bo już mi się troszkę oczka przymykają:lol: Mnie już tak z tymi oczami od godziny i chyba masz rację :D Dobrej nocy :) Quote
Klaudia&Aza Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Izabela124. napisał(a):Fajnego masz brata? :cool3: Oszczędzaj,bo w szkole Cię wymęczą :lol: Zależy co kto lubi, ale ogólnie jest spoko:D Ale za to ten co ma 24 lata ma zaje....ste mięśnie :lol: W to nie wątpię :D Ptysiak napisał(a):Mnie już tak z tymi oczami od godziny i chyba masz rację :D Dobrej nocy :) Dziękuję i też życzę dobrej nocki;) Quote
Izabela124. Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Zależy co kto lubi, ale ogólnie jest spoko:D Ale za to ten co ma 24 lata ma zaje....ste mięśnie :lol: W to nie wątpię :D Ha ha to ja chcę tego co ma 24 lata :D Wolę starszych :lol: Tak w ogóle to zdjęcia jakieś bym pooglądała :) Quote
Ptysiak Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Dzień dobry :) Wyspałaś się ? :D Tak w ogóle to ja też bym pooglądała jakieś nowe zdjęcia ;) Quote
*Magda* Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Izabela124. napisał(a):Nie lubię za bardzo się żalić, ale czasem jak jestem pijana to mi się to włącza ha ha Nie pijana, tylko po zbyt dużej ilości degustacji trunków alkholowych :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Izabela124. napisał(a):Ha ha to ja chcę tego co ma 24 lata :D Wolę starszych :lol: Tak w ogóle to zdjęcia jakieś bym pooglądała :) Haha wiesz w sumie ja też wolę starszych ale chyba 4 lub 5 lat to jest jak na razie dla mnie max, a na młodszego tez bym się chyba nie zdecydowała, wiem wybredna jestem:evil_lol::lol: Jedyne zdjęcia jakie mogę zaoferować to jakieś stare i nie ładne:eviltong: Ptysiak napisał(a):Dzień dobry :) Wyspałaś się ? :D Tak w ogóle to ja też bym pooglądała jakieś nowe zdjęcia ;) Witamy w upalny dzionek:) Haha właśnie się wgl nie wyspałam bo o 6 musiałam wstać bo na zakupy jechaliśmy i się obkupiłam ,,trochę":evil_lol: rano to myślałam, że mnie dźwigiem nie ściągną z tego łóżka :D W Ty jak tam nie usnęłaś wczoraj przed laptopem, bo mi to już mało brakowało?:lol: Widzę, że ktoś tu się stęsknił za moimi futerkami:loveu: mizianko od Ptyśka Azie przekazałam i mi teraz buja w obłokach:roll: magdabroy napisał(a):Nie pijana, tylko po zbyt dużej ilości degustacji trunków alkholowych :evil_lol: Racja, ona tylko i wyłącznie degustuje alkohol a, że nieraz trochę może przedobrzyć to już nie czepiajmy się takich szczegułów:diabloti::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Nie usnęłam ale mało brakowało faktycznie :evil_lol: i wreszcie się wyspałam :multi: Tak wcześnie na zakupy... ja bym nie wstała za nic :evil_lol: Upalny? U nas pada...:roll: No oczywiście, że się stęsknił i nie tylko Ja bo i Ptyś też :loveu: Quote
xyzxyz Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 witamy się :) Piękna ta Twoja czarnula :loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Ptysiak napisał(a):Nie usnęłam ale mało brakowało faktycznie :evil_lol: i wreszcie się wyspałam :multi: Tak wcześnie na zakupy... ja bym nie wstała za nic :evil_lol: Upalny? U nas pada...:roll: No oczywiście, że się stęsknił i nie tylko Ja bo i Ptyś też :loveu: To fajnie, że się wyspałaś, bo w poniedziałek znowu do pracy(?):diabloti: Ja w rok szkolny prawie codziennie tak wstaję bo ok 6.45 mam autobus którym później jadę ze 40min:roll: Więc to chyba kwestia przyzwyczajenia, ale i tak jest ciężko:lol: No u mnie słonecznie chociaż teraz widzę, że chmury trochę nachodzą.. To specjalnie dla Ptyśa coś poszukamy i zaraz albo później wstawimy;) biscuit napisał(a):witamy się :) Piękna ta Twoja czarnula :loveu: Miło mi przywitać nowego gościa:) Dziękuję i zapraszam częściej:loveu: Quote
Ptysiak Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Musiałaś mi przypominać o poniedziałku i pracy?... :placz::evil_lol: To czekamy na zdjęcia :) Quote
Izabela124. Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 magdabroy napisał(a):Nie pijana, tylko po zbyt dużej ilości degustacji trunków alkholowych :evil_lol:O to to, masz rację :lol: Klaudia&Aza napisał(a):Haha wiesz w sumie ja też wolę starszych ale chyba 4 lub 5 lat to jest jak na razie dla mnie max, a na młodszego tez bym się chyba nie zdecydowała, wiem wybredna jestem:evil_lol::lol: Jedyne zdjęcia jakie mogę zaoferować to jakieś stare i nie ładne:eviltong: Racja, ona tylko i wyłącznie degustuje alkohol a, że nieraz trochę może przedobrzyć to już nie czepiajmy się takich szczegułów:diabloti::evil_lol:No u mnie 5lat to też raczej max, ale nigdy nic nie wiadomo :D Też jestem wybredna i to bardzo :p Dawaj w takim razie stare i nieładne. Dobrze prawisz :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Izabela124. napisał(a):O to to, masz rację :lol: No u mnie 5lat to też raczej max, ale nigdy nic nie wiadomo :D Też jestem wybredna i to bardzo :p Dawaj w takim razie stare i nieładne. Dobrze prawisz :evil_lol: Ja to z tym alkoholem oczywiście tak tylko żartuje, nie bierz sobie tego wgl do siebie:lol: No ja znam dziewczynę, która ma 15 lat a chłopaka siedem lat starszego tylko, że ona jest jak jest więc w to nie wnikajmy:lol: ale też znam dziewczynę która ma chłopaka 2 lata młodszego i ja bym chyba takiego nie chciała ale tak jak mówisz to nigdy nic nie wiadomo..:lol: Oj ja też jestem wybredna nieraz to aż się zastanawiam czy nie za bardzo:evil_lol: Później coś poszukam to dodam;) Quote
Izabela124. Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Ja to z tym alkoholem oczywiście tak tylko żartuje, nie bierz sobie tego wgl do siebie:lol: No ja znam dziewczynę, która ma 15 lat a chłopaka siedem lat starszego tylko, że ona jest jak jest więc w to nie wnikajmy:lol: ale też znam dziewczynę która ma chłopaka 2 lata młodszego i ja bym chyba takiego nie chciała ale tak jak mówisz to nigdy nic nie wiadomo..:lol: Oj ja też jestem wybredna nieraz to aż się zastanawiam czy nie za bardzo:evil_lol: Później coś poszukam to dodam;)Nie biorę nic do siebie :) Czasem takie różnicy wieku nie widać, szczególnie u ludzi po 20 Czekam :) Quote
LadyS Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Różnicy wieku wg mnie to nie widać dopiero po 30stce, niestety większość facetów jakoś później robi się sensowna :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 LadyS napisał(a):Różnicy wieku wg mnie to nie widać dopiero po 30stce, niestety większość facetów jakoś później robi się sensowna :diabloti:W sumie to od genów zależy jak się wygląda. Mam 20lat a wyglądam jak gówniara natomiast koleżanka z klasy wygląda jakby miała ponad 25 (serio :D) Quote
LadyS Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Izabela124. napisał(a):W sumie to od genów zależy jak się wygląda. Mam 20lat a wyglądam jak gówniara natomiast koleżanka z klasy wygląda jakby miała ponad 25 (serio :D) Hyhy, ja mówiłam o psychice, widać nie dotyczałam :lol: A pod względem wyglądu to przyznam, że obecnie 15-16 latki nieraz wyglądają starzej ode mnie, a mam prawie 25 :lol: Quote
Recommended Posts