Qeeriefire Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Zapisujemy sobie Was! :) https://lh6.googleusercontent.com/-ie6SdNAVihs/UBe4zeY1gCI/AAAAAAAACiM/4ZKA0GqiSW0/s632/DSCF6613.JPG Świetna sesja :D Mi dogo nie działało, ale teraz w miarę/ Quote
Klaudia&Aza Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 [quote name='Izabela124.']Miło by było jakbyście się tak do mnie zwracały :diabloti: Mi tam śmiga nieźle Ja tam mogę już od dziś tak do ciebie mówić, może jak już będziesz weterynarzem to będę miała jakieś zniżki po znajomości:evil_lol: Może to znak abym poszła już spać:lol: [quote name='Collie']Zapisujemy sobie Was! :) https://lh6.googleusercontent.com/-ie6SdNAVihs/UBe4zeY1gCI/AAAAAAAACiM/4ZKA0GqiSW0/s632/DSCF6613.JPG Świetna sesja :D Mi dogo nie działało, ale teraz w miarę/ Hej ;) Iza jest prorokiem, ostatnią awarię dogo wyczuła to może coś i tym razem będzie:diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Ja tam mogę już od dziś tak do ciebie mówić, może jak już będziesz weterynarzem to będę miała jakieś zniżki po znajomości:evil_lol: Może to znak abym poszła już spać:lol: Iza jest prorokiem, ostatnią awarię dogo wyczuła to może coś i tym razem będzie:diabloti:Ha ha zniżki gwarantowane :lol: No to był wielki znak :D Tym razem nie wyczułam żadnej awarii Quote
*Magda* Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):No dobra to Ty też wpadnij:D tylko pod warunkiem, że zabierzesz Torkę?:loveu::mad: czyt. tylko spróbuj jej nie zabrać :evil_lol: Bez Torki nawet bym się nie zabrała :shake: Torka to mój cień ;) Quote
phase Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 O Bosz, ale się ciotki rozgadały! :eviltong: Przychodzę się przywitać a w poniedziałek będę nadrabiać. :) Quote
Klaudia&Aza Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Izabela124. napisał(a):Ha ha zniżki gwarantowane :lol: No to był wielki znak :D Tym razem nie wyczułam żadnej awarii Trzymam za słowo Pani Profesor:diabloti: tylko jak coś to tą swoją lecznice załóż gdzieś w Warszawie bo tam do ciebie to daleko będę miała i mi się nawet ta zniżka nie będzie opłacała:D Haha no i miałaś rację, żadnej awarii nie było:D magdabroy napisał(a):Bez Torki nawet bym się nie zabrała :shake: Torka to mój cień ;) Teośka też zabierz:loveu: to jak dziewczyny kiedy pijemy?:razz::lol: phase napisał(a):O Bosz, ale się ciotki rozgadały! :eviltong: Przychodzę się przywitać a w poniedziałek będę nadrabiać. :) Oj tam od razu się rozgadały, na pewno do poniedziałku dużo tych stron nie przybędzie:eviltong: Jutro z rodzicami jadę nad jezioro Firlej i tak się zastanawiam czy zabrać ze sobą psy czy to nie będzie tylko męczące dla nich w taki upał:roll: Quote
Izabela124. Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Trzymam za słowo Pani Profesor:diabloti: tylko jak coś to tą swoją lecznice załóż gdzieś w Warszawie bo tam do ciebie to daleko będę miała i mi się nawet ta zniżka nie będzie opłacała:D Haha no i miałaś rację, żadnej awarii nie było:D to jak dziewczyny kiedy pijemy?:razz::lol: Jak będę studiowała w Wawie to planuję tam zostać na stałe :D Prorokiem jestem :multi: Jak będziesz miała wolną chatę, wygoń gdzieś rodziców na parę dni :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Teośka też zabierz:loveu: to jak dziewczyny kiedy pijemy?:razz::lol: Zabiorę Theośka :) Ale ja w PL będę dopiero w grudniu :roll: Quote
Klaudia&Aza Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [quote name='Milena9']A jak twoje psy znoszą upały? W sumie to zależy od dania ale wydaje mi się że nie najgorzej, Aza nie zawsze lubi chodzić na długie spacery jak jest mocne słońce;-) Jednak wyjazd przełożyliśmy na za tydzień albo za dwa więc zobaczymy jak to będzie;-) [quote name='Izabela124.']Jak będę studiowała w Wawie to planuję tam zostać na stałe :D Prorokiem jestem :multi: Jak będziesz miała wolną chatę, wygoń gdzieś rodziców na parę dni :evil_lol: O to fajnie będę cię odwiedzała albo Ty mnie, wtedy się przekonam dopiero jaka jesteś okropna:diabloti::evil_lol: Jak jesteś prorokiem to też uważasz, że w grudniu 2012r będzie koniec świata, jak to kiedyś było nagłaśniane? :-D Z tą wolną chatą to da się coś załatwić bo u mnie rodzice często gdzieś wyjeżdżają, brat mieszka w Wawie a resztę to się wygoni:lol: [quote name='magdabroy']Zabiorę Theośka :) Ale ja w PL będę dopiero w grudniu :roll: To poczekamy do grudnia:) Quote
Izabela124. Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='Klaudia&Aza'] O to fajnie będę cię odwiedzała albo Ty mnie, wtedy się przekonam dopiero jaka jesteś okropna:diabloti::evil_lol: Jak jesteś prorokiem to też uważasz, że w grudniu 2012r będzie koniec świata, jak to kiedyś było nagłaśniane? :-D Z tą wolną chatą to da się coś załatwić bo u mnie rodzice często gdzieś wyjeżdżają, brat mieszka w Wawie a resztę to się wygoni:lol: Zapraszam, zapraszam. Muszę tylko mieszkania w Wawie poszukać :D Nie będzie końca świata nigdy :diabloti: Super, czekam na info kiedy będę mogła przyjechać :lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Izabela124. napisał(a):Zapraszam, zapraszam. Muszę tylko mieszkania w Wawie poszukać :D Nie będzie końca świata nigdy :diabloti: Super, czekam na info kiedy będę mogła przyjechać :lol: To jak coś to szukaj mieszkania w okolicach Mokotowa bo tam mój brat mieszka to bym miała do Ciebie nie daleko :evil_lol: Też jestem tego zdania:) W sumie to pod koniec sierpnia chyba gdzieś wyjeżdżają jeżeli się nie mylę:D A Ty do Warszawy będziesz jeździła pociągiem czy samochodem? Quote
Izabela124. Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):To jak coś to szukaj mieszkania w okolicach Mokotowa bo tam mój brat mieszka to bym miała do Ciebie nie daleko :evil_lol: Też jestem tego zdania:) W sumie to pod koniec sierpnia chyba gdzieś wyjeżdżają jeżeli się nie mylę:D A Ty do Warszawy będziesz jeździła pociągiem czy samochodem?Szkoła gdzie chcę chodzić jest na Pradze, ale zawsze można dojechać ;)Do domu raczej za często nie będę jeździła albo w ogóle. Żyję w słych stosunkach z rodzicami. Ale jak już najdzie mnie chęć odwiedzenia Suwałk to pociągiem Oooo dobrze się składa :D Tylko, że 25-26 mam wystawę w Białymstoku. Quote
Klaudia&Aza Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Izabela124. napisał(a):Szkoła gdzie chcę chodzić jest na Pradze, ale zawsze można dojechać ;)Do domu raczej za często nie będę jeździła albo w ogóle. Żyję w słych stosunkach z rodzicami. Ale jak już najdzie mnie chęć odwiedzenia Suwałk to pociągiem Oooo dobrze się składa :D Tylko, że 25-26 mam wystawę w Białymstoku. No tak dojechać zawsze można;) O stosunki z rodzicami nie dopytuje bo u każdego bywa różnie, ja ostatnio też się ciągle z nimi kłócę ale to tylko take kłótnie chwilowe;) W październiku będę pewnie wyprawiała imprezę urodzinową więc wtedy też możesz przyjechać:D W sumie to fajnie mieć psa wystawowego jeżeli ktoś lubi podróżować:) Quote
Izabela124. Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):No tak dojechać zawsze można;) O stosunki z rodzicami nie dopytuje bo u każdego bywa różnie, ja ostatnio też się ciągle się z nimi kłócę ale to tylko take kłótnie chwilowe;) W październiku będę pewnie wyprawiała imprezę urodzinową więc wtedy też możesz przyjechać:D W sumie to fajnie mieć psa wystawowego jeżeli ktoś lubi podróżować:) U mnie też i chwilowe kłótnie są, ale od pewnego czasu i poważne, więc wolę wyprowadzić się z domu i mieć święty spokój. Muszę tylko znaleźć pracę, bo bez tego to nawet nie ma co ruszać z domu. Ja mam we wrześniu urodziny :D Bardzo lubię podróżować i wystawy też lubię :) Quote
Klaudia&Aza Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Izabela124. napisał(a):U mnie też i chwilowe kłótnie są, ale od pewnego czasu i poważne, więc wolę wyprowadzić się z domu i mieć święty spokój. Muszę tylko znaleźć pracę, bo bez tego to nawet nie ma co ruszać z domu. Ja mam we wrześniu urodziny :D Bardzo lubię podróżować i wystawy też lubię :) U mnie jak są kłótnie to przeważnie z mojej winy bo ostatnio zaczęłam się o wszystko czepiać i z głupiej rzeczy potrafiłam zrobić awanturę:roll: No tak praca też ważna w końcu trzeba się będzie z czegoś utrzymać, a na studia chcesz iść na dzienne czy zaoczne? O to już nie długo, a którego masz to sobie w kalendarzu zapiszę?:D Dlatego ja kiedyś w przyszłości chyba będę wystawiała swojego psa lub będę ćwiczyła agility i to jest bardziej prawdopodobne bo ja też strasznie lubię podróżować;) Quote
Izabela124. Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):U mnie jak są kłótnie to przeważnie z mojej winy bo ostatnio zaczęłam się o wszystko czepiać i z głupiej rzeczy potrafiłam zrobić awanturę:roll: No tak praca też ważna w końcu trzeba się będzie z czegoś utrzymać, a na studia chcesz iść na dzienne czy zaoczne? O to już nie długo, a którego masz to sobie w kalendarzu zapiszę?:D Dlatego ja kiedyś w przyszłości chyba będę wystawiała swojego psa lub będę ćwiczyła agility i to jest bardziej prawdopodobne bo ja też strasznie lubię podróżować;)U mnie nie jest z mojej winy, ale zawsze jestem ta najgorsza :shake: Na zaoczne, bo na dziennych do pracy nie mogłabym chodzić, a muszę się utrzymać. 10 września :cool3: A Ty? Już dawno wkręciłam się w świat wystaw, od początku technikum, bo jeden z moich nauczycieli miał hodowlę i z nim jeździłam na wystawy Quote
Klaudia&Aza Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Izabela124. napisał(a):U mnie nie jest z mojej winy, ale zawsze jestem ta najgorsza :shake: Na zaoczne, bo na dziennych do pracy nie mogłabym chodzić, a muszę się utrzymać. 10 września :cool3: A Ty? Już dawno wkręciłam się w świat wystaw, od początku technikum, bo jeden z moich nauczycieli miał hodowlę i z nim jeździłam na wystawy A to u mnie też tak często jest, że jestem ta najgorsza :roll: a za to jeden z braci to jest taki ich pewnego rodzaju pupilek i nieraz bardziej się liczy jego zdanie niż moje:roll: A oba psy chcesz zabrać ze sobą czy któregoś zostawisz w domu? Dobra już zapisuję, a które to już, 65?:diabloti::eviltong: ja mam 5 października. Jak ja bym chciała mieć takiego nauczyciela który ma hodowlę i interesuję się psami:roll: Ptysiak napisał(a):Dobrej nocy ;) Pozdrawiamy :) Dziękujemy i nawzajem. Proszę utulić Ptyśka ode mnie:loveu: Quote
Ptysiak Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Utulę :) A Ty wycałuj wszystkie futerka w noski od cioci Izy :loveu: i od Ptysiaka buziak dla Azuni :evil_lol: :loveu: Quote
kalyna Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 oj tam.. ja mam super rodziców :loveu: zawsze mnie wspierają i pomagają w osiągnięciu celu... owszem czasami się kłócimy, ale to o pierdoły, ale faktycznie kłótnia, że ohoho to nie. Najczęściej to mama ratuje zawsze sytuację :lol: a na wystawy to ja jakoś nie chce jeździć.. mi szkoda kasy, poza tym jak wystawia się ONy to każdy wie, więc sama to raczej będzie ciężko.. no i te testy i wyszkolenie dla Owczarków :mdleje: jak jak ktoś to lubi i go kręci itp to nic tylko podziwiać i wspierać ;) ** dokładnie, takiego nauczyciela to ze świecą szukac....:cool3: Quote
Izabela124. Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):A to u mnie też tak często jest, że jestem ta najgorsza :roll: a za to jeden z braci to jest taki ich pewnego rodzaju pupilek i nieraz bardziej się liczy jego zdanie niż moje:roll: A oba psy chcesz zabrać ze sobą czy któregoś zostawisz w domu? Dobra już zapisuję, a które to już, 65?:diabloti::eviltong: ja mam 5 października. Jak ja bym chciała mieć takiego nauczyciela który ma hodowlę i interesuję się psami:roll: U mnie teraz Ola (Najmłodsza siostra) jest pupilkiem :lol: Oczywiście, że oba zabieram. Nie mogłabym zdecydować, którego zostawić, z resztą teraz nigdy w życiu bym z rodzicami psów nie zostawiła. Ale na forum nie będę o tym pisać. Jak kiedyś się spotkamy to opowiem ;) 72 ha ha Wiesz, w mojej szkole dużo takich nauczycieli było, bo w końcu veta :) Quote
Klaudia&Aza Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Ptysiak napisał(a):Utulę :) A Ty wycałuj wszystkie futerka w noski od cioci Izy :loveu: i od Ptysiaka buziak dla Azuni :evil_lol: :loveu: Wycałuję je jutro bo teraz śpią i aż szkoda mi ich budzić:) ojoj Aza będzie zaskoczona, a już masz wymiary garnituru?:D:evil_lol: kalyna napisał(a):oj tam.. ja mam super rodziców :loveu: zawsze mnie wspierają i pomagają w osiągnięciu celu... owszem czasami się kłócimy, ale to o pierdoły, ale faktycznie kłótnia, że ohoho to nie. Najczęściej to mama ratuje zawsze sytuację :lol: a na wystawy to ja jakoś nie chce jeździć.. mi szkoda kasy, poza tym jak wystawia się ONy to każdy wie, więc sama to raczej będzie ciężko.. no i te testy i wyszkolenie dla Owczarków :mdleje: jak jak ktoś to lubi i go kręci itp to nic tylko podziwiać i wspierać ;) ** dokładnie, takiego nauczyciela to ze świecą szukac....:cool3: Nie no u mnie też rodzice są super ale po prostu tak jak chyba u każdego są wzloty i upadki. Wsparcie też mam nie tylko u rodziców ale też u rodzeństwa pomimo, że z nimi to są najfajniejsze i najciekawsze kłótnie:evil_lol: No tak wystawianie ONów tez mnie trochę przeraża i też bym się chyba nie zdecydowała:shake: Ja osobiście byłam ze znajomą tylko na zaledwie paru wystawach i może nie było najgorzej ale jakoś psie sporty szczególnie agility mnie bardziej kręcą niż wystawy;) No u mnie to pewnie duża większość nauczycieli nie ma pojęcia o psach... Izabela124. napisał(a):U mnie teraz Ola (Najmłodsza siostra) jest pupilkiem :lol: Oczywiście, że oba zabieram. Nie mogłabym zdecydować, którego zostawić, z resztą teraz nigdy w życiu bym z rodzicami psów nie zostawiła. Ale na forum nie będę o tym pisać. Jak kiedyś się spotkamy to opowiem ;) 72 ha ha Wiesz, w mojej szkole dużo takich nauczycieli było, bo w końcu veta :) No tak wcale się nie dziwię, że nie chcesz zostawić żadnego z nich. Podobno mam duszę pocieszyciela więc jak coś to śmiało możesz się wygadać i wyżalić;) Starość nie radość u mnie niedługo stuknie 71:eviltong: A no tak :splat: Quote
Ptysiak Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 No właśnie ciężko z wymiarami bo chłopak co chwilę się rozrasta jeszcze :evil_lol: Poza tym zaczynam się powoli bać bo dziś już dwie suczki popuściły lekko na jego widok... :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Ptysiak napisał(a):No właśnie ciężko z wymiarami bo chłopak co chwilę się rozrasta jeszcze :evil_lol: Poza tym zaczynam się powoli bać bo dziś już dwie suczki popuściły lekko na jego widok... :evil_lol: Może dajmy sobie na wstrzymanie i poczekajmy aż nam dzieci trochę podrosną, żeby później garnitur nie okazał się za mały:evil_lol: No ja to wiedziałam, że tak to jest z miłością na odległość. Ach ci faceci :mad::lol: Idę się wykąpać i zaraz wracam :eviltong: Quote
Recommended Posts