Klaudia&Aza Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 [quote name='Ada_Mirra']to miłego spacerku :D Spacerek udany i bardzo miły, jedyna maruda na tym spacerze to był mój brat który narzekał że go nogi bolą i żebyśmy wracali do domu:D [quote name='Izabela124.']Ha ha jak założysz bimbrownię to koniecznie zaproś mnie do siebie :diabloti: A ile masz cm wzrostu? Waga u mnie waha się między 49-50kg Obecnie mogę cię zaprosić na wino jabłkowe domowego wykonania, może to nie bimber ale też dobre:D Ale ogólnie to jak coś to będziemy w kontakcie, tylko nie mów nikomu więcej bo jeszcze przyjdą i nic dla nas nie zostanie:diabloti: Ojoj a kiedy ja się ostatni raz mierzyłam, ale chyba mam coś ok 165cm a ty jak tam ze wzrostem? [quote name='dianusia921']Ale super zdjęcia dziewczyn !! https://lh3.googleusercontent.com/-aNK9NV-rFac/UBe4XM-rD6I/AAAAAAAACeY/TV39kM4SWtQ/s640/DSCF6526.JPG jakie uchole bombowe :loveu::loveu::loveu: i pysio :loveu::loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-UtoWSdwtp-E/UBe4wnJQ-ZI/AAAAAAAACh8/x8dPzwLNEGg/s634/DSCF6611.JPG "pusta szklanka ? Kobieto nalewaj!" :evil_lol: https://lh3.googleusercontent.com/-xe8CKdmGaAE/UBe46MvDxTI/AAAAAAAACio/eTjVboGj7WQ/s640/DSCF6620.JPG a to chyba już po wypiciu taki ryjek uśmiechnięty ! :eviltong: Super fotki wszystkie !! Pozdrawiam. Dziękuję za miłe komentarze :loveu: Quote
*Magda* Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Obecnie mogę cię zaprosić na wino jabłkowe domowego wykonania, może to nie bimber ale też dobre:D Ale ogólnie to jak coś to będziemy w kontakcie, tylko nie mów nikomu więcej bo jeszcze przyjdą i nic dla nas nie zostanie:diabloti: Mogę się do Was przyłączyć? :cool3: Quote
LadyS Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 O, moja waga oscyluje koło 55 kg, a jestem o 10 cm wyższa :lol: Quote
Izabela124. Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Klaudia&Aza napisał(a): Obecnie mogę cię zaprosić na wino jabłkowe domowego wykonania, może to nie bimber ale też dobre:D Ale ogólnie to jak coś to będziemy w kontakcie, tylko nie mów nikomu więcej bo jeszcze przyjdą i nic dla nas nie zostanie:diabloti: Ojoj a kiedy ja się ostatni raz mierzyłam, ale chyba mam coś ok 165cm a ty jak tam ze wzrostem? Szkoda, że daleko mieszkasz, bo już wym wyjeżdżała :D Ha ha nie powiem :D Też nie wiem dokładnie, ale również ok.165cm Quote
Klaudia&Aza Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 magdabroy napisał(a):Mogę się do Was przyłączyć? :cool3: No dobra to Ty też wpadnij:D tylko pod warunkiem, że zabierzesz Torkę?:loveu::mad: czyt. tylko spróbuj jej nie zabrać :evil_lol: LadyS napisał(a):O, moja waga oscyluje koło 55 kg, a jestem o 10 cm wyższa :lol: To ty nawet szpilek nie musisz nosić bo i tak wysoka jesteś, i wszystko z góry widzisz a ja to muszę podskakiwać :roll::evil_lol: Izabela124. napisał(a):Szkoda, że daleko mieszkasz, bo już wym wyjeżdżała :D Ha ha nie powiem :D Też nie wiem dokładnie, ale również ok.165cm A no troszku daleko ale co tam dla chcącego nic trudnego:D myślę, że jeżeli dzisiaj byś wyruszyła (oczywiście na pieszo tak dla zdrowia, żeby nie było, że się o ciebie nie troszczę:diabloti:) to zanim ja założę bimbrownie to Ty akurat dojdziesz:lol: Jeju to mnie to może do anorektyczek trzeba zaliczyć bo ja to nawet przy takim wzroście 49kg nie warze:lol: Quote
LadyS Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 I tak chodzę w szpilkach, bo lubię :diabloti: A gdzie zdjęcia Azy! Quote
Izabela124. Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Klaudia&Aza napisał(a): A no troszku daleko ale co tam dla chcącego nic trudnego:D myślę, że jeżeli dzisiaj byś wyruszyła (oczywiście na pieszo tak dla zdrowia, żeby nie było, że się o ciebie nie troszczę:diabloti:) to zanim ja założę bimbrownie to Ty akurat dojdziesz:lol: Jeju to mnie to może do anorektyczek trzeba zaliczyć bo ja to nawet przy takim wzroście 49kg nie warze:lol:To ile Ty warzysz? :crazyeye: Ty lepiej mnie nie zapraszaj, bo ja na prawdę mogę przyjechać, tylko, że z psami :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 LadyS napisał(a):I tak chodzę w szpilkach, bo lubię :diabloti: A gdzie zdjęcia Azy! A ja nie chodzę bo po pierwsze nie lubię a po drugie nie umie, sądzę, że zanim zrobiłabym pierwsze kroki to już bym miała kostkę skręconą:D ale nie powiem bo niektóre szpile mi się podobają, a tak wgl to co jest teraz modne bo ja zacofana jestem?:lol: A zdjęć nie ma, bo teraz jechałam nie na swojej karcie i musiałam ją oddać. A z racji że swoją mam popsutą i jakoś nie miałam okazji kupić to zdjęć nie mam ale jak dobrze pójdzie to jutro już będą;) Izabela124. napisał(a):To ile Ty warzysz? :crazyeye: Ty lepiej mnie nie zapraszaj, bo ja na prawdę mogę przyjechać, tylko, że z psami :evil_lol: Oj tam no tak tylko ciut ciut mniej:eviltong: Mam się bać?:D Bez psów to bym cię w ogóle do domu nie wpuściła:evil_lol: A Kiss wystawowy czy nie? bo jak byś była kiedyś na wystwie w Wawie to w sumie do mnie już nie daleko:lol: Quote
LadyS Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Co jest modne to Ci nie powiem, bo się totalnie nie znam - jak idę do sklepu, to nic kupić nie mogę, bo nic mi się nie podoba :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Klaudia&Aza napisał(a): Oj tam no tak tylko ciut ciut mniej:eviltong: Mam się bać?:D Bez psów to bym cię w ogóle do domu nie wpuściła:evil_lol: A Kiss wystawowy czy nie? bo jak byś była kiedyś na wystwie w Wawie to w sumie do mnie już nie daleko:lol: Tzn ile? :diabloti: Bój się, jestem straszna, niemiła i okrutna :evil_lol: Wystawowy :) Byłam w lipcu na wystawie w Wawie, teraz będę prawdopodobnie we wrześniu Quote
Klaudia&Aza Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 LadyS napisał(a):Co jest modne to Ci nie powiem, bo się totalnie nie znam - jak idę do sklepu, to nic kupić nie mogę, bo nic mi się nie podoba :diabloti: A to ja też tak mam, potrafię oglądać,przymierzać w sklepie ubrania po czym po pół godziny wychodzę nic nie kupując i wtedy pani sprzedawczyni dziwnie się na mnie patrzy:D Jak się nie mylę to ostatnio był chyba turkus mody, a może nie, może to było rok temu:lol: Izabela124. napisał(a):Tzn ile? :diabloti: Bój się, jestem straszna, niemiła i okrutna :evil_lol: Wystawowy :) Byłam w lipcu na wystawie w Wawie, teraz będę prawdopodobnie we wrześniu No..ten... hmmm.. no równe 42kg;) A tak na serio to waham się w granicy 47, 48kg nie mówię tutaj o okresię np wielkanocnym bo wtedy zawsze waga mi wzrasta:D No i po co to mówiłaś, teraz będę się w nocy bała zasnąć i znowu będą się ze mnie śmiać że śpię z misiem:evil_lol: Aj no wrzesień to nie ciekawie - mam napięty grafik jeżeli chodzi o ten miesiąc:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Klaudia&Aza napisał(a): No..ten... hmmm.. no równe 42kg;) A tak na serio to waham się w granicy 47, 48kg nie mówię tutaj o okresię np wielkanocnym bo wtedy zawsze waga mi wzrasta:D No i po co to mówiłaś, teraz będę się w nocy bała zasnąć i znowu będą się ze mnie śmiać że śpię z misiem:evil_lol: Aj no wrzesień to nie ciekawie - mam napięty grafik jeżeli chodzi o ten miesiąc:evil_lol:Strasznie mało ważysz :eviltong: Chociaż w I klasie tech. ważyłąm 45kg, to były czasy :loveu: A mi waga nie wzrasta nawet jak w święta się najem ha ha Nie chciałam Cię przestraszyć :shake::evil_lol: O a czemu napięty grafik? :razz: Quote
Klaudia&Aza Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Izabela124. napisał(a):Strasznie mało ważysz :eviltong: Chociaż w I klasie tech. ważyłąm 45kg, to były czasy :loveu: A mi waga nie wzrasta nawet jak w święta się najem ha ha Nie chciałam Cię przestraszyć :shake::evil_lol: O a czemu napięty grafik? :razz: A no mało mało ale w sumie chyba nie wyglądam aż tak tragicznie:evil_lol: Ja nie mówię tutaj o wzroście wagi o 4kg. ja to tylko ewentualnie tak delikatnie po kilogramie albo pół:lol: No dobra wybaczam:evil_lol: No bo we wrześniu mam co najmniej swoje trzy zawody w czym jedne ogólnopolskie więc będę pewnie 6 razy w tygodniu na treningu. Ale w sumie może da się coś załatwić:cool3: Quote
Izabela124. Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):A no mało mało ale w sumie chyba nie wyglądam aż tak tragicznie:evil_lol: Ja nie mówię tutaj o wzroście wagi o 4kg. ja to tylko ewentualnie tak delikatnie po kilogramie albo pół:lol: No dobra wybaczam:evil_lol: No bo we wrześniu mam co najmniej swoje trzy zawody w czym jedne ogólnopolskie więc będę pewnie 6 razy w tygodniu na treningu. Ale w sumie może da się coś załatwić:cool3:Ważne żebyś Ty siebie akceptowała :) To miesiąc masz rzeczywiście zalatany, a ja do października wakacje i kto wie czy nie dłużej :D Quote
kalyna Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Izabela124. napisał(a):To miesiąc masz rzeczywiście zalatany, a ja do października wakacje i kto wie czy nie dłużej :D to tak jak ja :multi: tylko ja jeszcze nie mam gdzie mieszkać od października... :lol: a co do mody to ja nie pomogę, bo jestem daleko w tyle.. zresztą szpilek to ja wcale nie mam, za to tenisówki, kilka par adidasów i ogólnie wszystko na sportowo.. ;) a o wadze nie gadajcie, bo się załamię... Quote
Izabela124. Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 kalyna napisał(a):to tak jak ja :multi: tylko ja jeszcze nie mam gdzie mieszkać od października... :lol: a co do mody to ja nie pomogę, bo jestem daleko w tyle.. zresztą szpilek to ja wcale nie mam, za to tenisówki, kilka par adidasów i ogólnie wszystko na sportowo.. ;) a o wadze nie gadajcie, bo się załamię...Też nie mam gdzie mieszkać od października ha ha Quote
kalyna Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Izabela124. napisał(a):Też nie mam gdzie mieszkać od października ha ha co gorsze, u mnie jest bardzo realne widmo akademika, czyli żadnego psa nie będę mogła wziąć :( muszę wziąć się za szukanie czegoś :D bo na końcu będę szukać kartonów :lol: Quote
Izabela124. Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 kalyna napisał(a):co gorsze, u mnie jest bardzo realne widmo akademika, czyli żadnego psa nie będę mogła wziąć :( muszę wziąć się za szukanie czegoś :D bo na końcu będę szukać kartonów :lol:U mnie nawet nie ma opcji żeby był kademik. Jak nie znajdę niczego to w tym roku robię przerwę od nauki i tyle Quote
Klaudia&Aza Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Izabela124. napisał(a):Ważne żebyś Ty siebie akceptowała :) To miesiąc masz rzeczywiście zalatany, a ja do października wakacje i kto wie czy nie dłużej :D Ja tam siebie jak najbardziej akceptuje no może nieraz ponarzekam że jestem za chuda ale tak to potrafię się z siebie do woli naśmiewać :lol: No i mam nadzieję że przez to że zalatany będą jakieś wyniki:) Ty się tak nie ciesz, lepiej byś do pracy poszła:diabloti::eviltong: kalyna napisał(a):to tak jak ja :multi: tylko ja jeszcze nie mam gdzie mieszkać od października... :lol: a co do mody to ja nie pomogę, bo jestem daleko w tyle.. zresztą szpilek to ja wcale nie mam, za to tenisówki, kilka par adidasów i ogólnie wszystko na sportowo.. ;) a o wadze nie gadajcie, bo się załamię... O no tak najlepiej, to wy macie jeszcze przed sobą takie długi wakacje a ja za miesiąc będę musiała już wysilać te swoje szare komórki:evil_lol: O tak tenisówki-uwielbiam:loveu: a tak z bardziej markowych butów to mam bzika na air maxy ale jakoś szkoda mi przeznaczyć tyle kasy na buty bo zawsze znajdzie się coś co psom kupić;) Izooo temat wagi zamykamy :grins: Quote
Klaudia&Aza Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 kalyna napisał(a):co gorsze, u mnie jest bardzo realne widmo akademika, czyli żadnego psa nie będę mogła wziąć :( muszę wziąć się za szukanie czegoś :D bo na końcu będę szukać kartonów :lol: Ja jak byłam właśnie rok temu na zawodach to nocowaliśmy w akademiku i ja dziękuję, ohydnie tam było blee..A którego psa chcesz zabierać ze sobą? Quote
kalyna Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):O tak tenisówki-uwielbiam:loveu: a tak z bardziej markowych butów to mam bzika na air maxy ale jakoś szkoda mi przeznaczyć tyle kasy na buty bo zawsze znajdzie się coś co psom kupić;) ja kupiłam buty z markowe, i potem jakieś tenisów, zwykłe adidasy itp.. no bo jak z psami chodzę tu i tam to szkoda było mi tak rozwalać takie buty.. a z drugiej strony to potem do szkoły nie miałabym w czym chodzić :lol: Iza jak ja bym teraz zrobiła przerwę to nie poszłabym się uczyć dalej :roll: ale mi akademik to raczej nie leży, 3 lata się wymigiwałam :lol: ** prawdopodobnie mogłabym wziąć tylko jednego, czyli pewnie Gandzie, bo on najwięcej uwagi teraz potrzebuje.. Ciapka mam nie dałaby mi, a Sonii też nie chcieli.. Quote
Klaudia&Aza Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 kalyna napisał(a):ja kupiłam buty z markowe, i potem jakieś tenisów, zwykłe adidasy itp.. no bo jak z psami chodzę tu i tam to szkoda było mi tak rozwalać takie buty.. a z drugiej strony to potem do szkoły nie miałabym w czym chodzić :lol: Iza jak ja bym teraz zrobiła przerwę to nie poszłabym się uczyć dalej :roll: ale mi akademik to raczej nie leży, 3 lata się wymigiwałam :lol: ** prawdopodobnie mogłabym wziąć tylko jednego, czyli pewnie Gandzie, bo on najwięcej uwagi teraz potrzebuje.. Ciapka mam nie dałaby mi, a Sonii też nie chcieli.. A to tak jak ja, też mam różne pary butów na różne okoliczności:lol: jedynie nie mam szpilek i japonek bo nie lubię:) Ty na dziennych jesteś tak? to Gandzia przyzwyczajasz już pomału żeby zostawał sam na jakiś czas? Quote
Izabela124. Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Ja tam siebie jak najbardziej akceptuje no może nieraz ponarzekam że jestem za chuda ale tak to potrafię się z siebie do woli naśmiewać :lol: No i mam nadzieję że przez to że zalatany będą jakieś wyniki:) Ty się tak nie ciesz, lepiej byś do pracy poszła:diabloti::eviltong: Izooo temat wagi zamykamy :grins:Dystans do siebie jest najważniejszy :) Nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem :diabloti: Ok :lol: kalyna napisał(a): Iza jak ja bym teraz zrobiła przerwę to nie poszłabym się uczyć dalej :roll: ale mi akademik to raczej nie leży, 3 lata się wymigiwałam :lol: Dlatego boję się robić tę przerwę, bo mogę zrobić tak jak Ty myślisz Quote
Klaudia&Aza Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Izabela124. napisał(a):Nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem :diabloti: Hahaha:roflt: dobra dobra a później za parę lat będziemy musiały się zwracać do ciebie Pani profesor:diabloti: Wam też teraz tak się dogo zawiesza czy tylko mi? Quote
Izabela124. Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Hahaha:roflt: dobra dobra a później za parę lat będziemy musiały się zwracać do ciebie Pani profesor:diabloti: Wam też teraz tak się dogo zawiesza czy tylko mi?Miło by było jakbyście się tak do mnie zwracały :diabloti: Mi tam śmiga nieźle Quote
Recommended Posts