Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ale dawno mnie na dogo nie było, i teraz tyle zaległości mam do nadrabiania:roll: w piątek niedaleko mnie walnął piorun i mi modem od internetu nie chodził więc musiałam wymienić, w sobotę miałam wesele więc tez nie dałam rady, w poniedziałek dogomania nie działała a od wtorku poszłam na zarobek i dopiero dzisiaj mam chwilę żeby posiedzieć:)

Jutro albo jeszcze dzisiaj dodam zdjęcia na dowód, ze żyjemy:)

understandme widze, że jednak wybrałaś ten drugi banerek, i dobrze zrobiłaś bo jak teraz patrzę to chyba fajniej wyszedł;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja chcę zdjęcia z wesela :D[/QUOTE]
A ja chyba wolę ich nie widzieć:evil_lol: nawet jak będą to dopiero za jakiś miesiąc albo nawet dłużej:roll: Ale muszę przyznać, że impreza była udana;)

Posted

Ja mogę się bawić u kogoś na weselu, ale siebie jak na razie to w sukni ślubnej nie wyobrażam :D Zanim zdjęcia i film do mnie dojdą to się trochę zejdzie, ale mam nadzieję, że będą trochę szybciej u mnie;) To będę teraz czatowała u ciebie w galerii na zdjęcia z wesela:D

Posted

[quote name='Izabela124.']Aparat biorę, ale czy będę jakieś zdjęcia robiła to nie wiem :D[/QUOTE]
Ja nie brałam aparatu bo nie chciałoby mi się go nosić:) ale ty weź to będę miała co oglądać:D

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Ja nie brałam aparatu bo nie chciałoby mi się go nosić:) ale ty weź to będę miała co oglądać:D[/QUOTE]Ale mój aparat jest wielki i ciężki :P Boję się go zgubić, bo na pewno będę w stanie nieważkości :D

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale mój aparat jest wielki i ciężki :P Boję się go zgubić, bo na pewno będę w stanie nieważkości :D[/QUOTE]
Może os. towarzysząca ci ponosi i ty nie będziesz musiała dźwigać, a jak nie to do ręki przywiążesz to go nie zgubisz:D Ja byłam w stanie nieważkości dlatego wolę chyba tych zdjęć nie oglądać:D

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Może os. towarzysząca ci ponosi i ty nie będziesz musiała dźwigać, a jak nie to do ręki przywiążesz to go nie zgubisz:D Ja byłam w stanie nieważkości dlatego wolę chyba tych zdjęć nie oglądać:D[/QUOTE]
Eeee na osobę towarzyszącą to nie ma co liczyć ha ha Jest nie lepszy ode mnie :D Jakbym do ręki aparat przywiązała to ręka po paru minutach by mi odpadła ha ha A może fajnie wyszłaś :D

Posted

[quote name='understandme']ooo jestes wkońcu :loveu:[/QUOTE]
A no jestem jestem:loveu: ale mama mnie już wygania bo komputer jej potrzebny:mad:
[quote name='Izabela124.']Eeee na osobę towarzyszącą to nie ma co liczyć ha ha Jest nie lepszy ode mnie :D Jakbym do ręki aparat przywiązała to ręka po paru minutach by mi odpadła ha ha A może fajnie wyszłaś :D[/QUOTE]
Aj tam to wymień na lepszy model:D a ręka może nie odpadnie a nawet jak by to co tam przecież i tak tylko jedna ręka będzie ci potrzebna aby utrzymać kieliszek:D no właśnie żebym tak łaaaaał na tych zdjęciach wyszła to bym nie powiedziała:D

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']
Aj tam to wymień na lepszy model:D a ręka może nie odpadnie a nawet jak by to co tam przecież i tak tylko jedna ręka będzie ci potrzebna aby utrzymać kieliszek:D no właśnie żebym tak łaaaaał na tych zdjęciach wyszła to bym nie powiedziała:D[/QUOTE]Ha ha ha ale to tylko osoba towarzysząca a nie chłopak :P To on mnie zaprosił, to bart mojej koleżanki ze szkoły :) Ale ja chcę mieć dwie ręce :P No zobaczysz jak zdjęcia dostaniesz :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha ha ale to tylko osoba towarzysząca a nie chłopak :P To on mnie zaprosił, to bart mojej koleżanki ze szkoły :) Ale ja chcę mieć dwie ręce :P No zobaczysz jak zdjęcia dostaniesz :)[/QUOTE]
A no to chyba że tak:) jeżeli chcesz mieć dwie ręce i nie zgubić aparatu to jedynym rozwiązaniem jest nie pić alkoholu:cool3:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']A no to chyba że tak:) jeżeli chcesz mieć dwie ręce i nie zgubić aparatu to jedynym rozwiązaniem jest nie pić alkoholu:cool3:[/QUOTE]No way :D Innym rozwiązaniem jest nie brać aparatu :D

Posted

[quote name='unikatowydiament']hello:)

pozdrawiamy cieplutko
Hej Hej;)
[quote name='Falkaa']Witamy się ! :)
Nieamowicie piękna gromadka :loveu: Bedziemy odwiedzać :)
jak wam wakacje mijają? :D
Cześć:)
Dziękujemy i oczywiście zapraszamy częstooooo, zaraz i ja polecę was odwiedzić:loveu:
A wakacje hmm... nie narzekam, ale ogólnie to bardzo na plus :lol: tydzień temu miałam 4 dni bez rodziców bo wyjechali, więc codziennie coś się działo albo grill albo oglądanie filmu w fajnym towarzystwie itp.:loveu: Więc od dłuższego czasu nie chodzę spać wcześniej jak o 24:evil_lol: Z psami bardzo aktywnie oczywiście, szkolimy się, wygłupiamy i chodzimy na bardzo długie spacery, ostatnio nawet na rowerze zaczęłyśmy jeździć:) A jak wam mijają wakacje?:)
[quote name='Molowe']https://lh3.googleusercontent.com/--fyJfEvB6l0/T_Hv8VQQV3I/AAAAAAAACFc/tV_Yuse3hEE/s640/DSCF5302.JPG jaka ona jest pięękna :loveu:
https://lh3.googleusercontent.com/-06SAlVPsx_w/T_HvXcEM4XI/AAAAAAAACCU/k7H9pDWjYnI/s640/DSCF5143.JPG spanielowe uszy najlepsze :D
Eee tam, mi się bardziej łowczarkowate uszy podobają:loveu: :evil_lol: a wy gdzie się podziewacie bo ostatnio przestałyście nas odwiedzać?:diabloti: :mad:

Ostatnio właśnie zaczęłyśmy jeździć rowerem i tak myślę czy w norwegach pies może swobodnie ciągnąć czy raczej powinny być to inne szelki do tego przeznaczone? Aza jest na to nakręcona ale nie wiem czy jej wygodnie jak a tego typu szelkach biegnie, ona raz biegnie przy rowerze a drugim razem zdarza jej się że mnie ciągnie..:roll:

A teraz zdjęcia z zabawy kością:evil_lol:

cdn.