Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

understandme napisał(a):
Cześć cześć :)

Wy macie o tyle fajnie, że będziecie miały prezentację na maturze. Ja za dwa lata mam niby losować fragment tekstu ( lektury, czy coś) i na podstawie tego tekstu mówić 10 minut + 5 minut na pytania egzaminujących :roll:

Hejka ;)

A no właśnie słyszałam o tym..szczerze powiem, że współczuję bo jak bym miała na szybko wymyślić co mam powiedzieć to na pewno bym nie zdała :roll:

Sonka95 napisał(a):
A was coś długo nie ma :mad:

Jesteśmy, żyjemy i przepraszamy za długą nieobecność :calus:;) w komputerze padł mi system i musiałam czekać aż brat przywiezie laptopa..Całe szczęście że w czasie praktyk wszystkie zdjęcia zrzuciłam sobie na dodatkowy dysk bo tak to bym chyba się załamała, już kiedyś tak straciłam sporo zdjęć :roll:

W piątek odebranie świadectw, średnia taka sobie, ani nie najgorsza anie nie najlepsza ;) Zachowanie bardzo dobre pomimo że w czerwcu miałam tylko ok 40% obecności :diabloti::evil_lol: chodziłam tylko na te lekcje na których miałam jakieś zaliczenie a na reszcie się nie skupiałam.

Od razu na rozpoczęcie wakacji ubzdurałam sobie o 23 w nocy że pójdę na rolki, miałam wypadek, mała wywroteczka która zakończyła się porwaniem kurtki, startymi kostkami i przetarciem policzkiem po asfalcie po czym pozostał ślad, który właśnie się goi :roll: nie wiem jak to zrobiłam ale pomimo tego i tak kocham jeździć na rolkach :loveu:

A ja jutro wyjeżdżam na całe 2 tygodnie za granice na wakacje ;) Najpierw jedziemy do Barcelony a później się okaże gdzie dalej, w każdym bądź razie na pewno przywiozę dużo zdjęć ;) Co prawda na początku nie byłam przekonana do tego wyjazdu no bo w sumie jak wrócę to będzie już praktycznie połowa wakacji ale z racji że jeszcze nie byłam za granicą to jadę i mam nadzieję że nie będę żałować :)
Psiaki zostają z rodzicami i z bratem no i mam nadzieję że sobie jakoś poradzą bo nigdy nie zostawiałam ich jeszcze samych na tak długo..

Jeżeli będę miała dostęp do internetu to obiecuję, że się odezwę :)

Sonka a wybierasz się do babci w wakacje?:cool3:

Posted

To ja przybywam z sporo spóznionymi życzeniami urodzinowymi dla Azy! :D No i oczywiście gratuluje udanych zawodów. Udanego odpoczynku i wracaj ze zdjęciami. :P

Posted

Och Ty sieroto, zaqwsze wpakujesz się w problemy 8) Dobrze, że tylko na tym nocne rolkowanie się skończyło ;)

Miłego pobytu i czekam na sporą fotorelację :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Żyjemy i cały czas do was zaglądam ;) Nie odzywałam się bo wiedziałam, że nawet gdybym zaczęła się tutaj udzielać to zaraz znowu bym pewnie znikła - niestety w tym roku matura i na razie chcę się na niej skupić więc mam nadzieję że to zrozumiecie ;)

Byłam na paru zawodach z Ansarii, na jednych wypadłyśmy lepiej na innych gorzej w każdym bądx razie na pewno nasza praca nie poszła na marne.

We wrześniu miałam młodą sunie labradora na szkoleniu. Był to chyba dla mnie największy sukces i dał mi dużo nowego doświadczenia, ponieważ sunia była strasznie wycofna, nie zawsze dało się z nią pracować, raz skorygowana nie chciała drugi raz czegoś zrobić, nie interesowały ją praktycznie żadne nagrody. Była to cięższa praca niż z upartymi posokowcami, które wcześniej szkoliłam. Pomimo tego nawiązałam z sunią dużą więź przez co nabrała pewności siebie, nauczyła się przede wszystkim współpracować z człowiekiem z czego jestem bardzo zadowolona ;)

A u moich psiuli wszystko w porządku tak samo trzepnięte jak i wcześniej. Na pewno ubolewają nad tym, że w tygodniu nie mam dla nich aż tyle czasu jak wcześniej jednak w weekendy w miarę możliwości staram się im to jakoś wynagrodzić :)

W tym tygodniu dokupiłam sobie nowy obiektyw, na razie go testuję ale wydaje mi się że to był dobry wybór :)

Myślę, że co jakiś czas będę się tutaj odzywać. Pozdrawiam i życzę Wesołych i Spokojnych Świąt :)