Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziękuję w imieniu Azy za życzenia ;)

A po kleszczu na razie nic mi nie dolega oprócz mani sprawdzania czy nic po mnie nie łazi ani po łóżku :D

Mam jedno zdjęcie, teraz jeszcze pójdę z psiulami na spacer a później pakowanie się bo jutro o 13 wyjazd ;) a jak będę miała chwilę to powrzucam resztę :)

Posted

[quote name='Talucha']Jak dla mnie mają beznadziejną budowę :eviltong: Nie mają dla mnie tego czegoś :D[/QUOTE]
właśnie, są niezgrabne i takie nieeleganckie :eviltong: ale to wszystko co piszę to tylko moje zdanie, nikt nie musi się nim sugerować ;)

Posted

U nas jest dokładnie jeden który mi się bardzo podoba, figurka ładna bo pańciostwo się nie leni, ale całości dopełnia kolorek, piękny wypieczony rudzielec, tak mówie o labku:p

Posted

Hejka ;) U mnie ostatnie poprawki w szkole więc mało siedzę na komp.. matematyka mnie pochłonęła że psy się wynudziły w tym tygodniu niestety :roll:

A tak wgl to ostatnio dostałam tematy na maturę ustną na następny rok i w sumie tematy są różne. Jedne całkiem ciekawe a drugie takie że nie wiedziała bym od której strony się za nie zabrać :lol: Tak mi przyszło do głowy czy nie wymyślić jakiegoś swojego tematu z nawiązaniem do książek w której występowały zwierzęta, psy na pewno przyjemniej by mi się takiej prezentacji uczyło;)

No i relacje z ostatnich zawodów..chyba najciekawsza rzecz jaka się u nas działa :
.
.
.
ZAJĘŁYŚMY Z ANSARII 2 LOKATĘ :multi::multi::multi: dla mnie było to coś nie prawdopodobnego a tutaj taka niespodzianka. Pierwsze nasze zawody i tak dobrze zaczęłyśmy ;) W ogóle przed zawodami nie liczyłam że będziemy w pierwszej czołówce, oczywiście przed pierwszą konkurencją byłam spięta jak agrafka:lol: później było trochę lepiej. Miałyśmy ostatni numerek więc to też może trochę nam pomogło, dostałyśmy puchar, certyfikat i całą torbę bardzo ciekawych nagród :)

A jeżeli chodzi o laby to właśnie często postrzegane są za takie nieproporcjonalne klocki. Ja nie zawsze się z tym zgodzę bo to jednak zależy też od właściciela na jakiego ten lab wyrośnie.
Tutaj są psy z hodowlii państwa którzy sędziowali właśnie na zawodach 1.http://www.lavondysslabradors.cz/data/Gori/DSC_5231.jpg 2. http://www.lavondysslabradors.cz/data/Viky/DSC_8759.jpg 3. http://www.lavondysslabradors.cz/modules/imageresizer/29b/71f/6f0bd407c2/1680x1101.jpg do mnie ich sylwetka wgl nie przemawia, jak dla mnie są po prostu za chude przez co mi za bardzo nie przypominają labradora jakiego ja kojarzę. Hodowcy są myśliwymi więc taka sylwetka psa jest dla nich idealna ponieważ są smuklejsze przez co też szybsze. Ale przede wszystkim są to psy stale pracujące przez co wyglądają jak wyglądają

A teraz zaległe zdjęcia ;)

CDN.