Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ja siatkówkę nawet lubię ostatnimi czasy, ale bez szału ;).
Bieganie jest w porządku o ile mnie nie chwyta ból w klacie i jak mi się chce :P. Bo jednak wolę chodzić, ja spokojny człek jestem :D
Daj spokój, robale są wszędzie i mi nie przeszkadzają... a kleszcze... cóż, musimy jakoś wytrwać, dlatego często psa odkleszczam :PP
O, to czekam na foty skoro masz tak pięknie :)
Jaki znowu miszcz :lol: Fakt, wszystkie buty rozlatują mi się po jednym spacerze, tylko te wytrzymały ze mną 2lata, w tym zimowe spacery. No, ale moje niszczenie butów mamę do szału doprowadza :lol: Mnie też.

Bila to jednak podniosła mnie na duchu - ma taki sam stosunek do wody jak mój kundliszon :lol: :siara:

Ooo, a jaki teleskop?

A ja miałam wczoraj zawody w biegach i przywiozłam do domu 3 złotka :multi::multi: ogólnie ze względu na pogodę biegło się innym dość ciężko bo był straszny upał...przed biegiem na żarty zaczęliśmy oblewać się wodą i z zabawy wyszło na to że wystartowałam dosłownie cała mokra :evil_lol: ale chociaż się przyjemnie biegło, no i na pewno chłodniej :)

Jeszcze nie wiem jaki, pewnie na któryś z tańszych bym się zdecydowała..chociaż mama powiedziała że może mi trochę dołożyć więc źle nie jest:)
Victoria napisał(a):
tez lubie rower xd ale moj tyłek nie bardzo, przynajmniej na początku rowerowego sezonu :lol:

mam jeszcze komunijny :diabloti:

Mój komunijny to już na emeryturkę przeszedł :D
Aleksandra95 napisał(a):
Daj jakie fotki :):):)

Milena9 napisał(a):
Ja też bym chciała ;)

understandme napisał(a):
Trochę tu nagadane a gdzie zdjęcia? :diabloti:

unikatowydiament napisał(a):
My też chętnie zobaczymy nowe foteczki,pozdrawiamy:)

Tylko, że ja żadnych aktualnych fotków nie mam :shake:
Sonka95 napisał(a):
Hej :) I jak było na pikniku ?

Hejka ;)
A po pikniku całkiem fajnie, ogólnie mi się podobało. Miałam występ z Ansarii który trochę się nie udał ale to winna tego że za późno się na to zdecydowałam :)

Na praktykach też dobrze o 12 jestem już w domu więc szybko mi mija czas :)

Tak jak powiedziałam chyba w marcu albo w lutym że w maju będę miała małego newsa. A że jest już maj no to Was bardziej wtajemniczę ;)
Od około tygodnia szkolę 2 posokowce.. Pierwsze dni nie powiem bo były ciężkie ale w sumie z dnia na dzień coraz lepiej im idzie i mam nadzieję że teraz będzie tylko lepiej ;) Mają ciężkie charaktery no i trzymają się z dystansem co utrudnia trochę pracę.. W każdym bądź razie przyzwyczajamy się do siebie i powoli sobie współpracujemy :)

Posted

Super wyniki zawodów, gratulacje!!! :smile:

I powodzenia z posokowcami, aż za dobrze znam uporczywe charakterki myśliwskich psów :lol: trzeba mieć anielską cierpliwość :eviltong:

Posted

Czemu szkolisz obce psy?? ;pp

znaczy wiem ze to nie pierwsze czytalam juz ale nie pamietam zebys pisala jak to sie w ogole zaczelo itp.
Do czegos je szkolisz czy tak po prostu? To psy znajomych czy ktos Cie 'wynajmuje' do takiego szkolenia??

No i tez chce fotyyy

Posted

Jeeeeeestem :lol:

Ty$ka napisał(a):
Gratuluję sukcesów

Oooo, i trzymam kciuki, aby nie zabrakło Ci cierpliwości do posokowców :P

Nie dziękuję żeby nie zapeszać, bo jak na razie cierpliwość jest i obym jej nie utraciła :D
magdabroy napisał(a):
Gratuluję 3x złotka

A pokażesz te posokowce na jakiś fotkach :cool3:

Dzięki ;)

Pewnie..jak opanują komendę "zostań" to na pewno zdjęcia się pojawią ;)
paulaa. napisał(a):
Super wyniki zawodów, gratulacje!!! :smile:

I powodzenia z posokowcami, aż za dobrze znam uporczywe charakterki myśliwskich psów :lol: trzeba mieć anielską cierpliwość :eviltong:

Dziękuję za gratulacje;)

Oj tak, charaktery psów myśliwskich :loveu::evil_lol: mnie tej anielskiej cierpliwości nauczyła chyba Bila, bo z nią to nieraz już wytrzymać nie mogę a z posokowcami na chwilę obecną daję radę i nawet się nie denerwuję jak nam coś nie wychodzi :)

Victoria napisał(a):
Czemu szkolisz obce psy?? ;pp

znaczy wiem ze to nie pierwsze czytalam juz ale nie pamietam zebys pisala jak to sie w ogole zaczelo itp.
Do czegos je szkolisz czy tak po prostu? To psy znajomych czy ktos Cie 'wynajmuje' do takiego szkolenia??

No i tez chce fotyyy

Ojejuniku mam tak wszystko od początku opowiadać ?:lol: nie wiem czy nie zanudzę :evil_lol:

Psy ogólnie szkolone są do polowań, jednak właściciel chyba z nimi za bardzo nie pracował więc uczą się posłuszeństwa ;) Jestem tak jakby "wynajęta" do szkolenie ;)

bravo:multi::multi::multi:

Dzięki :)

Sonka95 napisał(a):
No jak o 12 kończysz to super , bo prawie cały dzień wolny :)

W piątek musiałam jedynie trochę dłużej zostać bo dużo pracy było ale tak to luzik :)

Izabela124. napisał(a):
Również czekam na nowe fotki :D

Miejmy nadzieję że w najbliższym czasie się pojawią :eviltong:

witamy się,miłego popołudnia:)

Hejka ;)

A ja za dwa tygodnie jadę do Krakowa i do Czech :multi: Startujemy z Ansarii w zawodach i bardzo bardzo ciesze się z tego powodu :multi: mam nadzieję że nie pójdzie nam jakoś najgorzej, nie liczę na pierwszą czołówkę ale liczę że nie będziemy najgorsze :lol: Fajnie bo chociaż teraz uda nam się sprawdzić skoro we wrześniu nam się nie udało ;)

Posted

Gratuluję 3x złota :)

Trzymam kciuki za owocną współpracę z psiakami ;)

A czemu tylko do 12 jesteś na praktyce? niby fajnie, ale mniej się nauczysz, piszę to z autopsji :eviltong:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Będziemy mocno trzymać kciuki ;)

Znając siebie to pewnie już 3 dni przed będę się stresować :evil_lol:

Trzymaj trzymaj na pewno mi się przydadzą ;):eviltong:

kalyna napisał(a):
Gratuluję 3x złota :)

Trzymam kciuki za owocną współpracę z psiakami ;)

A czemu tylko do 12 jesteś na praktyce? niby fajnie, ale mniej się nauczysz, piszę to z autopsji :eviltong:

Dziękuję ;)

W zasadzie to tak samo wyszło bo powiedziałam że mam autobus o 12 i same tak zaproponowały ;) W zasadzie to ja dużo do nauki tam nie mam bo mam uzupełnianie faktur i Wz-etek a to miałam w szkole więc nie mam z tym jakiegoś większego problemy :)

Dzisiaj doszedł mi fizjolog to na dniach pojawią się fotki ;) mam wrażenie że wtrafiłam w dobry rozmiar bo wydaje się idealny :) Z zakładaniem Aza problemu nie ma w ogóle.. a jeżeli chodzi o samo przebywanie w kagańcu to nieraz próbuje go ściągnąć, ale jak ją zabrałam na spacer to nawet na niego nie zwracała uwagi ;)

Posted

A u mnie w sumie myślałam że będzie gorzej i będzie miała jakieś protesty co do kagańca ale jest dobrze;) Wczoraj to myślałam że ją kopne w dupe..jak tak to nigdy nie jadła kup, nie miała takiego zwyczaju a wczoraj jej się zachciało i się do jakiegoś gówniska dorwała a najlepsze jest to że była właśnie w kagańcu :angryy: i niech ktoś mi powie że w kagańcu się nie da.. da się, kaganiec za przeproszeniem był cały ujeb**y w gówienku :angryy:

A tak w ogóle to Aza wczoraj miała urodzinki;) :loveu: to już trzy lata od kiedy bryka po tym świecie, jeszcze raz wszystkiego najlepszego Kochanie :new-bday::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

Na weekend miałam pod opieką 9 cudownych psiaków i nawet mam zdjęcia :evil_lol: jak zrzucę je na komputer to dodam :)

Jeju ja dzisiaj sobie tak spokojnie śpię i czuję jak mnie coś tak jakby kuje na brzuchu.. wstaję patrze a to kleszcz :crazyeye: wbił mi się przy pępku..szybko za pęsetę i wyciągam, mam nadzieję że wyciągnęłam go całego ale pewna nie jestem. Na początku miałam takie trochę pieczenie w tym miejscu ale teraz żadnego zaczerwienienia nie mam ale i tak się boję że jakiejś choroby mogę się nabawić :-(