Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pestkaa napisał(a):
Frisbee fajna rzecz, ale moja sucz i ja dopiero przebudzamy się z zimowego letargu i zaczynamy od nowa przygodę z dyskiem :) Pozdrawiamy!

Po dzisiejszym dniu mi coraz bardziej się podoba :) tylko boję się że ja za bardzo będę chciała i może jej się znudzić niestety :roll: A masz może jakieś filmiki z waszego frisbowania, bo chętnie bym pooglądała? :)

Ja również pozdrawiam ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Hej Klaudia :)

Hej Madziu :)

understandme napisał(a):
Cześć :loveu: Jak tam majóweczka minęła? :)

A po majówce bardzo dobrze, fakt że dopiero dzisiaj była piękna pogoda ale ogólnie to bardzo fajnie, poleniuchowałam sobie troszkę przez te parę dni :lol:

unikatowydiament napisał(a):
witamy się cieplutko:)

;)

Ty$ka napisał(a):
Hej :)

To miłej zabawy z frisbee :)

Dzięki, dziś mi brat kupił jeszcze jedno to może zaczniemy trochę ze sztuczkami ćwiczyć :)

U nas dzisiaj piękna pogoda, praktycznie cały dzień spędziłam poza domem, pospacerowałam no i w końcu na rowerze się wyjeździłam :loveu:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
U nas dzisiaj piękna pogoda, praktycznie cały dzień spędziłam poza domem, pospacerowałam no i w końcu na rowerze się wyjeździłam :loveu:

Tyłek Cię nie boli? :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Tyłek Cię nie boli? :diabloti:

Jeszcze nie, aż się boję co będzie jutro :evil_lol: Ja uwielbiam jeździć na rowerze, więc czego nie robi się dla takiej pasji, tyłek poboli poboli i przestanie:D

Posted

Jak można lubić jazdę na rowerze? No pytam się JAK?? :mdleje: :lol:

My też dzisiaj aktywnie :D A jutro już trzeba wziąć się do pracy...

Posted

Ty$ka napisał(a):

Uwierz mi, że można.. ten wiatr we włosach :D :loveu: A ty za tym nie przepadasz? :lol:

To co dziś robiłaś, że aktywnie? :) Ja od jutra zaczynam praktyki więc luzik :eviltong:

Posted

Nie :P Wolę konno po lesie :loveu:

Hmmm... głównie szłam średnio-szybkim krokiem po lesie przez 18km, trochę też wcześniej biegałam ;). Do pełnego szczęścia brakowało mi tylko podróży w siodle :)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Nie :P Wolę konno po lesie :loveu:

Hmmm... głównie szłam średnio-szybkim krokiem po lesie przez 18km, trochę też wcześniej biegałam ;). Do pełnego szczęścia brakowało mi tylko podróży w siodle :)

Nie znasz się :P Ale pewnie gdybym miała konia lub nie daleko stadninę to też bym wolała jazdę konno ;)

18 km :mdleje::eek2: Kobieto toż to nie do przejścia jest :lol: ja bym chyba na pieszo nie dała rady, ile czasu szłaś? Ja właśnie ostatnio rozmawiałam z koleżanką i może któregoś dnia tez się na konie wybierzemy bo z chęcią bym trochę pojeździła :)

Molowe napisał(a):
oj tak pogoda dzisiaj piękna :loveu: w pełni Cię popieram rower to jest to a bolący tyłek da się przeżyć :)

dzisiaj u nas też w miarę cieplutko, fajnie jakby taka pogoda się już utrzymała :) Dokładnie ;)

unikatowydiament napisał(a):
dobry dzionek:)

Dzień dobry ;)

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Jeszcze nie, aż się boję co będzie jutro :evil_lol: Ja uwielbiam jeździć na rowerze, więc czego nie robi się dla takiej pasji, tyłek poboli poboli i przestanie:D

Ja to bardzo lubię jeździć na rowerze ... przynajmniej to wole niż biegać :evil_lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):

jazda na rowerze jest cuuuuuuudowna :loveu:

Molowe napisał(a):
oj tak pogoda dzisiaj piękna :loveu: w pełni Cię popieram rower to jest to a bolący tyłek da się przeżyć :)

tyłek nie boli jak się ma wygodne siodełko :lol:

Sonka95 napisał(a):
Ja to bardzo lubię jeździć na rowerze ... przynajmniej to wole niż biegać :evil_lol:

ja biegać nienawidzę, rower uwielbiam :loveu:

Posted

Ja kocham chodzić po lasach :loveu: Jeździć konno :loveu: Grać w badmintona i siatkę. :loveu: Ćwiczyć maskowanie się w lesie, obiedence i oglądać frisbee. To by było tyle ze sportów 8). Ew. mogę biegać, ale tylko czasem, gdy mnie najdzie :P.

18km to mało jest akurat. Postanawiam zwiększać stopniowo dystans, następnym razem zaplanuję trasę na jakieś 21km, choć pewnie się wydłuży o jakieś 4km :P Tak jak i ta. ;)
18km zajęło mi 2,5h, ale ja dość szybko chodzę. Aż sobie buty rozwaliłam, podeszwa od nich odpadła :lol:

Posted

Ooo to jest tutaj nas więcej, tych rowero-lubnych :D Ja pamiętam jak dostałam swój pierwszy rower na komunię to dopiero był wehikuł, aż szkoda, że z niego wyrosłam :evil_lol: U mnie rowery zawsze były szybko psute bo mam brata który miał szczególny talent i zawsze wszystko rozwalał, przychodził z dziura w kolanie i się cieszył :evil_lol:
[quote name='vege*']tyłek nie boli jak się ma wygodne siodełko :lol:
Dokładnie jak dobre siodełko to i tyłek nie boli, no i amortyzatory musi dobre mieć :lol:

[quote name='Ty$ka']Ja kocham chodzić po lasach :loveu: Jeździć konno :loveu: Grać w badmintona i siatkę. :loveu: Ćwiczyć maskowanie się w lesie, obiedence i oglądać frisbee. To by było tyle ze sportów 8). Ew. mogę biegać, ale tylko czasem, gdy mnie najdzie :P.

18km to mało jest akurat. Postanawiam zwiększać stopniowo dystans, następnym razem zaplanuję trasę na jakieś 21km, choć pewnie się wydłuży o jakieś 4km :P Tak jak i ta. ;)
18km zajęło mi 2,5h, ale ja dość szybko chodzę. Aż sobie buty rozwaliłam, podeszwa od nich odpadła :lol:
To lubimy podobne sporty tyle że ja nie lubię siatkówki:eviltong: No i w ostatnich czasach mi też bieganie się znudziło. Nie biorąc pod uwagę tego że w lesie jest pełno pająków i kleszczy to też uwielbiam las. Nawet nie daleko mnie jest w lesie taki rezerwat gdzie jest normalnie pięknie, uwielbiam tam jeździć rowerem. Niedługo tam pewnie będę i zabiorę aparat to porobię parę fociszy ;) Ostatnio jak byłam z koleżanką to widziałam 2 małe sarny i samice łosia :)

Takie tam 18km, co to jest, normalnie jesteś moim miszczem:loveu: :D To teraz na każdy taki spacer będziesz musiała sobie nowe buty kupować :D

[quote name='kalyna']https://lh5.googleusercontent.com/-bJLKiOXuxE0/UX0T2rS1OVI/AAAAAAAADJU/bif4NJxdiGA/s640/DSC_0893.jpg aaaa suuper :) jest ten klimat :loveu:
A dziękuję bardzo ;)

A tak wgl to dobry wieczór, dzisiaj pierwszy dzień praktyk :) Wydaje mi się, że będzie mi się fajnie z nimi współpracowało, fajna atmosfera no i pracownicy bardzo sympatyczni. Pewnie zanim się obejrzę to będę znowu wracać do szkoły :lol:

Dzisiaj szanowna Pani Aza zaliczyła chyba pierwszą w tym roku kąpiel w rzece, a nawet lepiej ona nurkowała pod tą wodą co bardzo śmiesznie wyglądało :D Później jak zawsze głupawka i bieganie po ogrodzie w kółko bez celu :lol:

A Bila jak to ona zamiast też trochę się pobawić to ona wolała się wygrzewać na słoneczku :)

Ja tak sobie wczoraj siedziałam w nocy na huśtawce oglądałam gwiazdy i stwierdziłam że chyba sobie teleskop kupię :evil_lol: zawsze mnie to interesowało co się dzieję tam na górze i zawsze chciałam zobaczyć to wszystko z bliska

Posted

Ja siatkówkę nawet lubię ostatnimi czasy, ale bez szału ;).
Bieganie jest w porządku o ile mnie nie chwyta ból w klacie i jak mi się chce :P. Bo jednak wolę chodzić, ja spokojny człek jestem :D
Daj spokój, robale są wszędzie i mi nie przeszkadzają... a kleszcze... cóż, musimy jakoś wytrwać, dlatego często psa odkleszczam :PP
O, to czekam na foty skoro masz tak pięknie :)
Jaki znowu miszcz :lol: Fakt, wszystkie buty rozlatują mi się po jednym spacerze, tylko te wytrzymały ze mną 2lata, w tym zimowe spacery. No, ale moje niszczenie butów mamę do szału doprowadza :lol: Mnie też.

Bila to jednak podniosła mnie na duchu - ma taki sam stosunek do wody jak mój kundliszon :lol: :siara:

Ooo, a jaki teleskop?

Posted

Praktyki to jak ci się skończą będziesz miała wakacje :)
Sonia to każdą rzeke uwielbia i pływanie :cool3: A co do rowerów to moje jakoś wytrzymałe sa i służa juz dobre lata ;)