Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nooo... wiedziałam, że się nad Azą znęcasz! 8)

Nie no, rozumiem Cię doskonale ;)
Ojej... mam nadzieję, że ciche dni Wam przejdą, haha :lol:

Posted

Hejka :)

Chodzę jeszcze dwa dni do szkoły a później cały maj na praktykach więc mam nadzieję że w końcu zacznę tutaj coś pisać :oops: Ogólnie żeby nie było to na większości wątków jestem na bieżąco tylko po prostu się nie udzielam :)

Miałam bardzo słabą sytuację z rosyjskiego więc w ostatnim tyg. siedziałam po nocach z książkami niestety :roll:

Wczoraj miałam klasowy półmetek a raczej 3/4 metka :D ze względu na wspaniałą organizację mojej klasy dopiero teraz wyszła nam taka impreza ale nie powiem bo było super :) Na aparacie mam ok 200zdjęć może trochę mniej i aż boję się iść je oglądać :lol:

A z takimi Gumisiami ostatnio się wygłupiałam :loveu:

Pozdrawiamy ;)

Posted

Szczylki są świetne ale jednocześnie niesamowicie podgryzają i są strasznie pobudzone :D Nawet zdjęć nie mogłam im za bardzo porobić bo zanim kucnęłam to one już po mnie skakały :evil_lol:

Tyśka - bądźmy dobrej myśli:eviltong:

A ja dzisiaj praktycznie ostatni dzień w szkole bo jutro idziemy klasowo na piwo więc w zasadzie mam już wolne :multi:

Posted

Dzięki ;)

Aleksandra95 napisał(a):
idziemy z klasa na piwo..... taki tam 21 wiek :lol:

:D :D :D :D
Ty$ka napisał(a):
Haha, a ja mam wolne od dzisiaj :siara:

Jakie klimatyczne foooty :loveu:

A gdzie Bila? ;D

Bila mnie od jakiegoś czasu denerwuje i przestałam robić jej zdjęcia bo wgl ostatnio nie chce ze mną współpracować :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Hej :)

https://lh5.googleusercontent.com/-bJLKiOXuxE0/UX0T2rS1OVI/AAAAAAAADJU/bif4NJxdiGA/s640/DSC_0893.jpg ślicznie :loveu: chyba się za nią stęskniłam tzn za jej zdjęciami :diabloti:
Hej Iza ;)

A no dawno nic nie wrzucałam ale teraz już cieplutko na dworze to pewnie i zdjęć więcej będzie :)
[quote name='Ty$ka']A w czym Cię denerwuje? :)
Wiesz co, ogólnie jest ostatnio strasznie rozkojarzona, zawsze jak chciałam zrobić jej zdjęcie to wstawała i chodziła czegoś szukać w trawie, no i znowu zdarza jej się że nie wykonuję komend jak nie mam dla niej smaczka. Może jutro jak będzie ładna pogoda to jej coś popstrykam :)

[quote name='Molowe']https://lh4.googleusercontent.com/-wWvS8oTAmUQ/UX0T4X-BpsI/AAAAAAAADJk/hhvYupTZsr0/s640/DSC_0914.jpg mała Modeleczka :loveu: o taaak całe 12 dni wolnego <3 :diabloti:
Teraz to już nie taka mała :evil_lol:

Posted

[quote name='Sonka95']Miłego dnia :)
Dziękuję, tobie też miłego dnia życzę :)

Wczoraj kupiłam frisbee dla dziewczyn, Bila jak zawsze nie zainteresowana tego typu zabawą a Aza a i owszem chętna:) Ze względu na to że wczoraj miałam grilla ze znajomymi to tylko sprawdziłam jak dziewczyny zareagują na dysk. Teraz właśnie wróciłam z podwórka, jestem cała brudna i mokra, Aza z resztą też ale widzę że szczęśliwa no i w końcu wybiegana ;) Na początku nie za każdym razem łapała ale to pewnie wina mojego rzucania ale już pod koniec fajnie jej wychodziło :)

Dzisiaj czytałam w gazecie artykuł ,,Pies i dziecko" i było coś o wyborze psa dla dziecka którym dziecko miało by się opiekować i spędzeć razem czas. Jednymi z wymienionych ras był border collie i siberian husky. Nie wiem jak dla innych ale jak dla mnie jest to trochę głupota dawać dziecku pod opiekę psa któregoś z tych ras. Ja na chwilę obecną wiem że nie poradziłabym sobie np z haszczakiem a co dopiero paroletnie dziecko :shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Im4TO03CuF8