Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka, dziękuje za gratulacje:)

Victoria napisał(a):
obiektyw od zenita może weźmiesz do lustra? :cool3:
jeśli to helios to bardzo byłabym ciekawa efektów xd

A to tak da radę?:cool3: Właśnie dzisiaj go znalazłam i tak to jest helios. A nawet jak bym miała go podczepić pod lustro to bym musiała jakiś adapter czy inne łącze dokupić ?
Ty$ka napisał(a):
Hej :)
Gratulujemy nagrody pocieszenia - a co to za pucha karmy? :p

Dzięki, dzięki.. któraś z tych tańszych, później zerknę to napiszę dokładnie jaka :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć :hand:

Gratuluję ! :loveu:

Myślę, że klisze do aparatu u fotografa dostaniesz, u mnie przynajmniej są, bo babcie fotografują na tradycyjnych aparatach :)

Czekam na nowe zdjęcia i życzę wesołych świąt :)

Posted

[FONT=Verdana]Na stole święcone, obok baranek…[/FONT]
[FONT=Verdana]no i koszyczek pełen pisanek[/FONT]
[FONT=Verdana]wiosenne bazie stoją w wazonie[/FONT]
[FONT=Verdana]podczas Wielkiej Nocy miłość w sercach plonie.[/FONT]

Posted (edited)

[quote name='Victoria']da się ;P
adapter na allegro, możesz kupić juz za 20pare złotych :D
Myślałam, że to już za stary obiektyw jest żebym mogła go do lustra podłączyć:lol:
To jeszcze mi powiedz który bym musiała wybrać, bo z tego co patrzyłam na allegro to są różne rodzaje tych adapterów a ja kompletnie nie wiem który wybrać:oops: Może jeszcze napisze na wątku fotograficznym czy wgl watro bawić się w takie coś ze starym obiektywem, sama nie wiem.

DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA I RÓWNIEŻ ŻYCZĘ WSZYSTKIM ZDROWYCH, WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT ;)

A no i zapomniałam napisać, kiedyś wspominałam o Mili https://lh6.googleusercontent.com/-w3c7AYoU9XM/UKui7j1wEHI/AAAAAAAAC1w/DAavhE7t3Rk/s497/90.jpg od jakiegoś czasu ma już swój własny dom:multi:

Edited by Klaudia&Aza
Posted

Hej. :)

U mnie nauka nauka i jeszcze raz nauka, przed praktykami strasznie nas męczą ze sprawdzianami. Psy mają chyba tak samo dość zimy jak i ja, chociaż nie powiem bo wczoraj już było całkiem ciepło :)
U mnie na Wiśle znowu jest głęboka woda więc pewnie i w tym roku będzie powódź na łąkach że z psami nie będzie można nigdzie chodzić :roll:
W weekend jak jeszcze leżało dużo śniegu to dokarmialiśmy bociany bo biedne nawet nic upolować nie mogły bo tyle śniegu było..

Azowata coraz bardziej zaczyna się nakręcać na nowe sztuczki z czym w zimę miałam problem bo za bardzo nie była tym zainteresowana. Mam nadzieję że jak się zrobi ciepło to nakręcę nowy filmik ze sztuczkami :)

Muszę się zacząć rozglądać nad jakimś komplecikiem dla dziewczyn bo ostatnio aze zostawiłam w szelkach co było błędem bo jak wróciłam to już były trochę nadgryzione :lol:

A tak z ogólnych rzeczy to od 16 marca już nie trenuję i jak na razie czuję się z tym dobrze :)

I trochę Wielkanocy :)

A to robione przez moją mamę pisanki :)

Pozdrawiamy ;)

Posted

Hej :)

Brak czasu... skąd ja to znam :)

Ale Aza się ofutrzyła na zimę :loveu:

Ej, czemu nie biegasz? :PP

Pisanki bardzo fajne, przynajmniej w domu jakaś cząstka wiosny, bo za oknem... za oknem mamy prawdziwą Syberię :)

Posted

[quote name='magdabroy']https://lh6.googleusercontent.com/-ZGpbGterPYw/UWP0IuuowFI/AAAAAAAADIk/8UOdv2rPc8M/s640/DSC_0687.jpg Azunia

Ładne pisanki
[quote name='Kaaasia']https://lh4.googleusercontent.com/-OTAt2oCkh6E/UWP0Hb4bR2I/AAAAAAAADIU/mPxyTD3xMHg/s640/DSC_0674.jpg Ślicznie :loveu:
[quote name='unikatowydiament']Azunia:loveu:
świetne pisanki:)
Dziękuję bardzo :)

[quote name='Aleksandra95']To i u Was się dzieję.. ;) a szkoła wykańcza każdego ;)
No niestety:roll:

Dzisiejszego dnia się bardzo obawiałam ale jak się okazało nie było tragedii. 2 lekcje miałam odwołane bo klasy maturalne miały matury ustne z języków, później historia na której pisałam sprawdzian no i nieszczęsna matematyka :roll: chyba muszę zacząć coraz poważniej myśleć nad znalezieniem jakiegoś dobrego korepetytora bo kompletnie nic nie rozumiem z tej matematyki :shake:

[quote name='Sonka95']Azunia jak pięknie :) wypatruje czy nikt nie idzie :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-eJtbmmXKmkU/UWP0IFK-WiI/AAAAAAAADIc/6I0FYmx1krk/s640/DSC_0680.jpg

A te pisanki bardzo ładne :)

No to teraz będziesz miała trochę nauki , ale potem wolne od szkoły ;) Ja to się boje wracać do szkoły , bo się dopiero zacznie kilka dni wolnych , bo matury i powrót do normalności :roll:
Ja wtedy co będą matury będę chodziła normalnie na praktyki ale to i tak lepiej jak bym miała do szkoły chodzić przez większość maja :)
[quote name='Ty$ka']Hej :)

Brak czasu... skąd ja to znam :)

Ale Aza się ofutrzyła na zimę :loveu:

Ej, czemu nie biegasz? :PP

Pisanki bardzo fajne, przynajmniej w domu jakaś cząstka wiosny, bo za oknem... za oknem mamy prawdziwą Syberię :)
Hejka :)

Właśnie ostatnio zdjęcia z lata oglądałam to stwierdziłam że ja chyba się nad psem znęcałam :D jakie to chude było :mdleje: miała dostęp do jedzenia tylko jeść nie chciała

Pisanki co prawda z tamtego roku ale i tak chociaż w domu trochę weselej było w porównaniu do tego co było za oknem :)

W zasadzie jest tak że ja tylko przestałam trenować w klubie bo biegać to jak znam siebie to i tak będę bo lubię atmosferę zawodów i wgl :) A argumentów dlaczego zrezygnowałam mam wiele i długo by wymieniać, ale np to że mieszkam 100 km od klubu i praktycznie jak wychodziłam w piątek ze szkoły o 14 to wracałam ok 21 a to było trochę uciążliwe. U mnie tata bardzo chciał żebym trenowała więc jak się o tym dowiedział to przez 2 tyg się całkowicie do mnie nie odzywał a teraz tylko rozmawiamy jak coś chce lub od czasu do czasu tak po prostu, masakra :lol:

[quote name='kalyna']Suuper są te pisanki :loveu:

A Aza ma bardzo delikatny wyraz pyska :loveu:

jakich sztuczek się uczycie?
Dzięki :)

Ostatnio utrwalamy vaulty (chyba tak to się nazywa :lol:) i wskakiwanie na plecy, a zaczynamy się uczyć robienie ósemki pomiędzy nogami tyłem i zarzucanie zadka na ścianę :)