Klaudia&Aza Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Cześć cześć:) paulaa. napisał(a):https://lh4.googleusercontent.com/-pRbs3enK3k0/UTNRExCB9wI/AAAAAAAADHs/kYJ9FwyYV60/s640/DSC_0528-2.jpg pies, mądrala :loveu: świetne , zrobiłaś w domu mini studio ? :smile: Tak, może studiem to jeszcze nie można tego nazwać ale w najbliższym czasie może dokupię sobie jakieś fajne tło:) Fauka napisał(a):Dzień dobry! :cool1: Witamy nowego gościa:) Victoria napisał(a):siemkaaa ;D moze jakies nowe zdjęcia?? :razz: Nie mam żadnych nowych :eviltong: Ewentualnie takie: Bilka mi ostatnio trochę przy chorowała ale jest już ok i czuje się znakomicie ;) A tak do rzeczy.. nie chce się ktoś skusić na pięknego haszczaka? właśnie wróciłam ze spaceru i widziałam jak się błąka po wsi z tego co rozmawiałam ze znajomym to podobno już od ok 3 dni. Ja sama niestety nie mogę go wziąć nawet na DT :roll: Quote
Ty$ka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Kolejny haszczak :( Zrób mu zdjęcia i spróbuj się dowiedzieć o nim jak najwięcej: stan zdrowia, reakcja na ludzi, psy, obrożę, jak chodzi na smyczy, reaguje na smaczki - dam znać Dziewczynom z SOSu... Quote
Klaudia&Aza Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Ty$ka napisał(a):Kolejny haszczak :( Zrób mu zdjęcia i spróbuj się dowiedzieć o nim jak najwięcej: stan zdrowia, reakcja na ludzi, psy, obrożę, jak chodzi na smyczy, reaguje na smaczki - dam znać Dziewczynom z SOSu... No niestety..:roll:Jutro do południa nie będzie mnie w domu ale jak wrócę to go poszukam i jak coś to porobię. Z tego co wiem to do ludzi jak i dzieci jest bardzo pozytywnie nastawiony, raczej młody pies, chce się bawić... Znajomy też mówił że gdyby się nie znalazł właściciel to jedna pani chętnie by go przygarnęła tylko nie wiem na ile to jest pewne. Quote
Oscar Patric Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 następni kretyni co napalają się na Huskiego(słodka kulka o niebieskich oczkach),a potem nie potrafią się nim zająć jak należy,i wsio pozbyć się balastu:angryy:niech inny sobie z nim radzą Quote
Klaudia&Aza Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 A jednak historia ze szczęśliwym zakończeniem :multi: Piesek uciekł z posesji i przeszedł aż 13 km od swojego miejsca zamieszkania. Był cały czas szukany tylko bardziej w swoich okolicach, a dzisiaj przyjechali do nas. Haszczak był zachipowany. :) Po godzinie poszukiwań znalazł się:) Quote
Molowe Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-pRbs3enK3k0/UTNRExCB9wI/AAAAAAAADHs/kYJ9FwyYV60/s640/DSC_0528-2.jpg cudne zdjęcie :loveu: fajnie,że wszystko dobrze się skończyło :) Quote
Klaudia&Aza Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Molowe napisał(a):https://lh4.googleusercontent.com/-pRbs3enK3k0/UTNRExCB9wI/AAAAAAAADHs/kYJ9FwyYV60/s640/DSC_0528-2.jpg cudne zdjęcie :loveu: fajnie,że wszystko dobrze się skończyło :) Talucha napisał(a):Super, że pies wrócił do właścicieli :) Też się bardzo cieszę :) Quote
phase Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Coś pięknego. https://lh5.googleusercontent.com/-Hl3ZJ9Til3U/UTtHEzfK7aI/AAAAAAAADIE/e0tDnZwfUnQ/s640/DSC_0575.jpg :loveu::loveu: Quote
Sonka95 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Super , ze psiak już się nie szweda i jest z właścicielami :) Quote
Molowe Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Hej :loveu: przydałyby się jakieś nowe fotki :mad: Quote
Klaudia&Aza Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Cześć :) Molowe napisał(a):Hej :loveu: przydałyby się jakieś nowe fotki :mad: Mam parę zdjęć na aparacie więc mam nadzieję że na dniach uda mi się je wrzucić :) Izabela124. napisał(a):Hejka, co u was słychać? Hej, u nas po staremu..wieje nudą:eviltong: Ostatnio wysłałam na konkurs stare zdjęcie Coli i ze zdziwieniem znowu wygrałam nagrodę pocieszenia :multi: co prawda tym razem nie była to żadna książka ale puszka karmy:) We wtorek byłam na Jubileuszu Jerzego Kryszaka, ogólnie było fajnie pomijając fakt że w jednym momencie prawie usnęłam :evil_lol: W Mrągowie bardziej mi się podobało ale to raczej ze względu na atmosferę jaka była:) Ostatnio mnie wzięło na przeglądanie zdjęć z dzieciństwa.. i tak sobie oglądając stwierdziłam że muszę powywoływać trochę zdjęć na pamiątkę bo jednak takie oglądnie zdjęć w komputerze to jednak nie to samo:) Też się tak zastanawiam czy u fotografa można jeszcze kupić normalną kliszę do aparatu..bo mam gdzieś starego Zenita schowanego który na pewno robi ładniejsze zdjęcia od nie jednej cyfrówki z tego co widziałam to zdjęcia maja fajne kolorki, wszystko jest wyraźne, nawet zdjęcia w ruchu wychodziły bardzo dobrze. Jestem ciekawa czy jeszcze da radę nim coś popstrykać :) Pozdrawiamy poniedziałkowo:) Quote
Sonka95 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Klaudia&Aza napisał(a): Hej, u nas po staremu..wieje nudą:eviltong: Ostatnio wysłałam na konkurs stare zdjęcie Coli i ze zdziwieniem znowu wygrałam nagrodę pocieszenia :multi: Gratulacje :loveu: fajnie , ze wysyłają tez jakieś nagrody pocieszenia ;) Quote
Victoria Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 obiektyw od zenita może weźmiesz do lustra? :cool3: jeśli to helios to bardzo byłabym ciekawa efektów xd Quote
Molowe Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 gratuluje :loveu: ja też uwielbiam przeglądać stare zdjęcia,fajnie jest tak wspominać :3 Quote
Ty$ka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Hej :) Gratulujemy nagrody pocieszenia - a co to za pucha karmy? :p Quote
Recommended Posts