Ty$ka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='magdabroy']Ja nie mam :eviltong: i mieć nie będę :diabloti:[/QUOTE] Giń :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
*Magda* Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Ty$ka']Giń :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] :flaming: :eviltong: Quote
Klaudia&Aza Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='Talucha']Załóż fb Muffiny polecam z nutellą, przepis mega prosty a muffiny mega pyszne [COLOR=#ffff00][SIZE=1]jeszcze żółtą czcionką żeby nikt nie widział :evil_lol: czekam na informacje, czekam :D[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Na razie to nie mam nawet ładnych swoich zdjęć żebym mogła je opublikować:lol: Oo akurat mam nutelle w domu to może w weekend zrobię jak będę miała czas :) [SIZE=1][COLOR=#ffff00]Oj tam oj tam :diabloti: Dobra to żeby nie było to powiem tylko tyle, że najprawdopodobniej znowu zacznę współpracę z właścicielem Ansarii. Więcej szczegółów zdradzę później[/COLOR][/SIZE] [quote name='Sonka95']FB to przydatny jest załóż Piękna panienka wśród zboża :loveu: [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-hR5fSKp0Mh0/UAr9jrPXAkI/AAAAAAAACWs/QFhS668LS-Y/s640/DSCF6326.JPG[/URL][/QUOTE] A w czym on jest przydatny, ja tam nie widzę w nim żadnego pożytku :diabloti::lol: [quote name='Izabela124.']Fb teraz prawie każdy ma [/QUOTE] Oprócz mnie :D Już tyle osób mnie o to męczy że w końcu muszę się zmobilizować i założyć :) [quote name='Ty$ka']Wiesz co... o jego metodach można pisać godzinami. Generalnie mój brat u niego trenował i powiem szczerze, że trzymał się tak diety, że aż w paranoję wpadł - jadł jedynie chleb z wędliną, bo resztę uważał za niezdrowe... Nie dopasowuje też treningów do osoby, bo chce jak najlepsze wyniki, by jego uczniowie zdobywali, więc daje ciągły wycisk... A na różne ćwiczenia zawsze jestem otwarta, więc mam nadzieję, że znajdziesz czas i mi trochę poopisujesz różne treningi :) Myślę, że raczej już d90, ale jeszcze myślę o Canonie... Sama nie wiem, co wybrać. Zdjęcia super, ja chcę już wiooosnę [/QUOTE] No to rzeczywiście trochę dziwnie.. u nas nikt diety nie musi trzymać, no chyba że ktoś chce ale ogólnie nie mamy przymusu. Ja chyba bym się tak nie dała, żeby ktoś robił mi wycisk pomimo tego że już nie daje rady.. takie coś to nawet dla zdrowia jest niebezpieczne. Na chwilę obecną mogę ci powiedzieć że jak chcesz poprawić sobie samą taktykę biegu to pomaga robienie skipów (abc) i wieloskoków. A jak idzie odkładanie pieniążków ?:) A u Nas dzisiaj była na prawdę fajna pogoda, niby było mokro bo śnieg się rozpuszcza ale tak to ciepło, nie wiało i od czasu do czasu słońce świeciło :) [quote name='Iria']No kochana ale zdjęcia wrzuciłaś, zapachniało latem :) widzę taką dziwną tendencję na dogo, że teraz każdy wrzuca zdjęcia z wakacji albo letnich spacerów, chyba żeby szybciej przywołać słoneczko i wiosnę :)[/QUOTE] Każdy ma już pewnie dość zimy i dlatego powraca do zdjęć z lata :) Ja sobie tak właśnie wczoraj zdjęcia z lata przeglądałam i na nich Azz ma takie szczenięce rysy pyszczka a teraz parę miesięcy i taka poważna kobieta mi się zrobiła :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Giń :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']:flaming: :eviltong:[/QUOTE] :D:D:D Magda ja też tak mówiłam, a jednak naszła mnie chęć żeby założyć. Może i Ty się przełamiesz? :diabloti::cool3: Quote
*Magda* Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Magda ja też tak mówiłam, a jednak naszła mnie chęć żeby założyć. Może i Ty się przełamiesz? :diabloti::cool3:[/QUOTE] Kiedyś miałam i usunęłam :eviltong: Nie mam ochoty otwierać ponownie :diabloti: Quote
Ty$ka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Klaudia tłumaczenie się tym, że nie ma się fajnych własnych zdjęć to żadne tłumaczenie :p. Moje początki fb wyglądały tak, że nie miałam profilówki, dopiero od jakiegoś czasu szaleję i na fb własnych zdjęć mam aż kilka, bo z 8(??) :lol: Reszta to zwierzyniec i góry :D Właśnie u tego trenera jest dziwnie. Najpierw dieta wyglądała całkiem fajnie, ja sama ją stosowałam, potem kazał odstawić cukry, ale kiedy mój brat zaczął krzywo patrzeć nawet na fruktozę (w owozcach :P), bo to cukier to przestało mi się podobać ;) No i generalnie nie może robić nic innego jak biegać, bo np. kolarstwo włącza inne mięśnie. Dlatego albo będę sama trenować (znowu :P), albo idę do innego trenera. Zobaczę ;) Skipy i wieloskoki to u mnie bardzo często są, trochę też ćwiczyłam z ciężarkami, ale to tak już różnie ;). I różny styl biegania, różne typy treningów: podbiegi, sprinty, siłowe itd. + na różnych powierzchniach, ale to taki standard praktycznie :) Fajne porady są w Runner's World, ale drogie to cholerstwo strasznie, więc kupuję raz na jakiś czas. Oj, powiem Ci, że bardzo kiepsko....:( O super, to trzymam kciuki, byś powróciła do współpracy :) Quote
Ada_Mirra Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 hej :) super foty portretowe :loveu: a to powiedz mi jeszcze jaki masz obiektyw do swojej puszki d90? :) Quote
Klaudia&Aza Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Hej dziewczyny;) [quote name='magdabroy']Kiedyś miałam i usunęłam :eviltong: Nie mam ochoty otwierać ponownie :diabloti:[/QUOTE] Co nie oznacza że nie możesz założyć sobie jeszcze raz:eviltong: Ale jak nie masz ochoty to rozumie :) [quote name='Ty$ka']Klaudia tłumaczenie się tym, że nie ma się fajnych własnych zdjęć to żadne tłumaczenie :p. Moje początki fb wyglądały tak, że nie miałam profilówki, dopiero od jakiegoś czasu szaleję i na fb własnych zdjęć mam aż kilka, bo z 8(??) :lol: Reszta to zwierzyniec i góry :D Właśnie u tego trenera jest dziwnie. Najpierw dieta wyglądała całkiem fajnie, ja sama ją stosowałam, potem kazał odstawić cukry, ale kiedy mój brat zaczął krzywo patrzeć nawet na fruktozę (w owozcach :P), bo to cukier to przestało mi się podobać ;) No i generalnie nie może robić nic innego jak biegać, bo np. kolarstwo włącza inne mięśnie. Dlatego albo będę sama trenować (znowu :P), albo idę do innego trenera. Zobaczę ;) Skipy i wieloskoki to u mnie bardzo często są, trochę też ćwiczyłam z ciężarkami, ale to tak już różnie ;). I różny styl biegania, różne typy treningów: podbiegi, sprinty, siłowe itd. + na różnych powierzchniach, ale to taki standard praktycznie :) Fajne porady są w Runner's World, ale drogie to cholerstwo strasznie, więc kupuję raz na jakiś czas. Oj, powiem Ci, że bardzo kiepsko....:( O super, to trzymam kciuki, byś powróciła do współpracy :)[/QUOTE] Założyć na pewno założę tylko jeszcze nie wiem kiedy :eviltong: Ale przecież odstawiając całkowicie cukry nie dostarczysz organizmowi energii. Z jednej strony to racja że pracują inne mięśnie, przecież to chyba dobrze że się rozwija cały organizm a nie tylko jakaś jego część. Ale z drugiej strony może coś w tym jest bo ostatnio w zimę koleżanka zapytała się trenerki czy może jechać na jakieś zawody w narciarstwie biegowym ze szkołą to ta jej powiedziała że żeby odmówiła bo to inna dyscyplina i że ona trenuje biegi a nie narciarstwo. Jak dla mnie głupota :stupid: Gdybyś znalazła dobrego to możesz spróbować, a jak się nie spodoba to zrezygnujesz :) A masz może w domu piłkę lekarską bo znam wiele ciekawych ćwiczeń chociaż ja ćwiczę z ciężarkami i też daję radę. Wchodziłam na ich stronę i całkiem fajna, później poczytam na spokojnie. No zobaczymy jak wyjdzie:) [quote name='Ada_Mirra']hej :) super foty portretowe :loveu: a to powiedz mi jeszcze jaki masz obiektyw do swojej puszki d90? :)[/QUOTE] Hej Ada;) nikkor 18-105mm, później planuje dokupić coś lepszego:) A u Nas dzisiaj znowu super pogoda była :loveu: Chcę sobie kupić sukienkę na lato i tak się zastanawiam jaki fason jest teraz modny. Wpadła mi w oko taka z dekoltem na placach ale wgl nie wiem czy to jest teraz na czasie bo bardzo rzadko w sukienkach chodzę i nawet nie wiem :evil_lol: Może któraś z was jest bardziej wtajemniczona ?:cool3: Quote
Sonka95 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Doberek :) Ja ci w wyborze sukienki jakoś nie pomogę , bo rzadko w nich chodzę ;) Quote
Ty$ka Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Założyć na pewno założę tylko jeszcze nie wiem kiedy :eviltong: Ale przecież odstawiając całkowicie cukry nie dostarczysz organizmowi energii. Z jednej strony to racja że pracują inne mięśnie, przecież to chyba dobrze że się rozwija cały organizm a nie tylko jakaś jego część. Ale z drugiej strony może coś w tym jest bo ostatnio w zimę koleżanka zapytała się trenerki czy może jechać na jakieś zawody w narciarstwie biegowym ze szkołą to ta jej powiedziała że żeby odmówiła bo to inna dyscyplina i że ona trenuje biegi a nie narciarstwo. Jak dla mnie głupota :stupid: Gdybyś znalazła dobrego to możesz spróbować, a jak się nie spodoba to zrezygnujesz :) A masz może w domu piłkę lekarską bo znam wiele ciekawych ćwiczeń chociaż ja ćwiczę z ciężarkami i też daję radę. Wchodziłam na ich stronę i całkiem fajna, później poczytam na spokojnie.[/QUOTE] Nawet dzisiaj :siara: Właśnie wiem. Nie wiem na ile był to pomysł trenera, a na ile mojego brata, ale cóż... dla mnie dość dziwne i na pewno nie poszłabym na coś takiego ;). Ale przecież biegi narciarskie a biegi to praktycznie to samo i uważam, że tutaj wielkiej szkody uprawianie tych dwóch sportów na raz nie czyni, co innego, gdy ktoś np. biega i chce startować w zawodach z kolarstwa - to tu umiem zrozumieć, gdy trener tego zabrania ;). Piłki takowej nie mam, toteż muszę obyć się bez niej. Każde inne ćwiczenia mile widziane :). Polecam tą stronę i ich czasopisma, acz oczywiście nad niektórymi poradami można podepatować ;). Ja Ci z sukienką nie pomogę, nie chodzę w takowych :lol: Quote
Klaudia&Aza Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :loveu: Cześć Iza;) [quote name='Sonka95']Doberek :) Ja ci w wyborze sukienki jakoś nie pomogę , bo rzadko w nich chodzę ;) Hej hej;) Ja w zasadzie też nigdy nie chodziłam. Ostatnio tak mnie jakoś naleciało na sukienki:lol: [quote name='Ty$ka']Nawet dzisiaj :siara: Właśnie wiem. Nie wiem na ile był to pomysł trenera, a na ile mojego brata, ale cóż... dla mnie dość dziwne i na pewno nie poszłabym na coś takiego ;). Ale przecież biegi narciarskie a biegi to praktycznie to samo i uważam, że tutaj wielkiej szkody uprawianie tych dwóch sportów na raz nie czyni, co innego, gdy ktoś np. biega i chce startować w zawodach z kolarstwa - to tu umiem zrozumieć, gdy trener tego zabrania ;). Piłki takowej nie mam, toteż muszę obyć się bez niej. Każde inne ćwiczenia mile widziane :). Polecam tą stronę i ich czasopisma, acz oczywiście nad niektórymi poradami można podepatować ;). Ja Ci z sukienką nie pomogę, nie chodzę w takowych :lol: "Nawet dzisiaj" już minęło :diabloti: Szczerze.. to też tego nie rozumie :shake: :) Quote
*Magda* Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-pRbs3enK3k0/UTNRExCB9wI/AAAAAAAADHs/kYJ9FwyYV60/s640/DSC_0528-2.jpg sweet :loveu: Quote
łamAga Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-pRbs3enK3k0/UTNRExCB9wI/AAAAAAAADHs/kYJ9FwyYV60/s640/DSC_0528-2.jpg rewelacja :loveu: Quote
Sonka95 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Aza :loveu:śliczne zdjęcie :) https://lh4.googleusercontent.com/-pRbs3enK3k0/UTNRExCB9wI/AAAAAAAADHs/kYJ9FwyYV60/s640/DSC_0528-2.jpg Quote
Kasi i Lena Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-pRbs3enK3k0/UTNRExCB9wI/AAAAAAAADHs/kYJ9FwyYV60/s640/DSC_0528-2.jpg Znudziła się jej lektura ?:D Quote
phase Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 łoooooo https://lh4.googleusercontent.com/-pRbs3enK3k0/UTNRExCB9wI/AAAAAAAADHs/kYJ9FwyYV60/s640/DSC_0528-2.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
paulaa. Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-pRbs3enK3k0/UTNRExCB9wI/AAAAAAAADHs/kYJ9FwyYV60/s640/DSC_0528-2.jpg pies, mądrala :loveu: świetne , zrobiłaś w domu mini studio ? :smile: Quote
Izabela124. Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-pRbs3enK3k0/UTNRExCB9wI/AAAAAAAADHs/kYJ9FwyYV60/s640/DSC_0528-2.jpg piękna :) Quote
Victoria Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 siemkaaa ;D moze jakies nowe zdjęcia?? :razz: Quote
Recommended Posts