Klaudia&Aza Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 Cześć dziewczyny;) W tym tygodniu nie miałam na nic czasu, nawet psami się mało zajmowałam, brat musiał z nimi na spacer wychodzić :oops: cały tydzień oprócz piątku miałam jakieś sprawdziany aż się cieszę że już weekend jest:roll: Ja coraz bardziej rozmyślam nad zrezygnowaniem z treningów, staje się to dla mnie coraz bardziej męczące i ogólnie tracę chęci do biegania. A u dziewczyn wszystko dobrze. Bila nauczyła się nowej sztuczki i coraz bardziej się nakręca na pracę ze mną co mnie bardzo cieszy ;) A Aza też próbuje opanować 2 nowe sztuczki ale chyba na jakiś czas to odstawę bo ostatnio widzę że po prostu jej się nie chcę a ja nie chcę jej zniechęcać :) Mam takiego małego newsa ale na razie nie będę pisać żeby nie zapeszać :eviltong: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-GQC6zK-_ci8/USj9_MFlUDI/AAAAAAAADGo/sdX3WWo7suA/s640/DSC_0357.jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-nV2-lVd8sj4/USj9_7h0HFI/AAAAAAAADGw/dz-MNALcxPU/s640/DSC_0358.jpg[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-9F2mGDP5Ly8/USj-AY3ZL2I/AAAAAAAADG4/5ASyFFfWXwg/s640/DSC_0359.jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-raUMBm-lQmw/USj-BHTju9I/AAAAAAAADHA/rk_LNTJqoRQ/s640/DSC_0363.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-DhyBfDupc0s/USj-Bleu2BI/AAAAAAAADHI/xUvGTBY99CA/s640/DSC_0371.jpg[/IMG] [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-SxGegC0w1wg/USj-TEbRkfI/AAAAAAAADHQ/-0uGUImlHwk/s640/DSC_0311%20%282%29.jpg[/URL] Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Piękne zdjęcie :loveu: najpierw nas zacheciła newsem a później napisała że go nie zdradzi no :mad: Quote
Klaudia&Aza Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Piękne zdjęcie :loveu: najpierw nas zacheciła newsem a później napisała że go nie zdradzi no :mad:[/QUOTE] Bo to po prostu jeszcze nie jest pewne :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV'] najpierw nas zacheciła newsem a później napisała że go nie zdradzi no :mad:[/QUOTE] Po co się chwaliła :mad: Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Bo to po prostu jeszcze nie jest pewne :eviltong:[/QUOTE] a kiedy bedzie pewne ?? :eviltong: [quote name='magdabroy']Po co się chwaliła :mad:[/QUOTE] zaraz ją przyciśniemy do muru :wallbash: Quote
Klaudia&Aza Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']a kiedy bedzie pewne ?? :eviltong: [/QUOTE] W maju dopiero, no może trochę wcześniej :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']W maju dopiero, no może trochę wcześniej :diabloti:[/QUOTE] I już teraz na ochoty narobiła? :crazyeye::mdleje::mad: Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='magdabroy']I już teraz na ochoty narobiła? :crazyeye::mdleje::mad:[/QUOTE] w maju ???????? :mdleje: Quote
Aleksa. Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']W maju dopiero, no może trochę wcześniej :diabloti:[/QUOTE] może nowy pies :D ostatnio takie nowości w galeriach :D Quote
Victoria Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Aleksandra95']może nowy pies :D ostatnio takie nowości w galeriach :D[/QUOTE] tez o tym pomyslalam ;P Quote
Ty$ka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Ja też parę lat temu zrezygnowałam z biegania. Strasznie żałuję, że tak w ogóle, ale nie żałuję, że zaprzestałam treningów u trenerów. Ostatnio znów chciałam powrócić do biegania, ale nie miałam motywacji, więc poszłam prosić trenera o przyjęcie mnie. Na szczęście nie zgadaliśmy się, tzn. nie pasują nam te same dni w tygodni. Piszę "na szczęście" - dlaczego? Ano dlatego, że ten trener ma takie metody, że hohoho, człowiek nie wytrzymuje psychicznie. Więc wolę jednak sama sobie ustalać plan treningów i się jego trzymać, zmieniać w razie potrzeby niż u kogoś trenować. I Tobie też to polecam :) Cieszę się, że macie sukcesiki te drobne i nieco większe z Bilą i Azą, oby tak dalej :) Auć, coraz bardziej cierpię, oglądając Twoje zdjęcia. Ty doczekałaś się "naszego" aparatu - ja nie :placz: Jedna zdjęcia świetne, podobają mi się bardzo bardzo :) Co to za marzenie? Też wyczuwam jakiegoś papisia albo ciut starszego zwierza, jednak co by to nie było - trzymam kciuki ;) Quote
paulaa. Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 zdradź coś więcej, nie wyczekamy do maja! :lol: a zimowe fotki super :loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 :siara::siara::siara: Nie bierzcie mnie pod włos :diabloti: [quote name='Ty$ka']Ja też parę lat temu zrezygnowałam z biegania. Strasznie żałuję, że tak w ogóle, ale nie żałuję, że zaprzestałam treningów u trenerów. Ostatnio znów chciałam powrócić do biegania, ale nie miałam motywacji, więc poszłam prosić trenera o przyjęcie mnie. Na szczęście nie zgadaliśmy się, tzn. nie pasują nam te same dni w tygodni. Piszę "na szczęście" - dlaczego? Ano dlatego, że ten trener ma takie metody, że hohoho, człowiek nie wytrzymuje psychicznie. Więc wolę jednak sama sobie ustalać plan treningów i się jego trzymać, zmieniać w razie potrzeby niż u kogoś trenować. I Tobie też to polecam :) Cieszę się, że macie sukcesiki te drobne i nieco większe z Bilą i Azą, oby tak dalej :) Auć, coraz bardziej cierpię, oglądając Twoje zdjęcia. Ty doczekałaś się "naszego" aparatu - ja nie :placz: Jedna zdjęcia świetne, podobają mi się bardzo bardzo :) Co to za marzenie? Też wyczuwam jakiegoś papisia albo ciut starszego zwierza, jednak co by to nie było - trzymam kciuki ;)[/QUOTE] Ja to tak czy tak to będę żałować, jakiej decyzji nie podejmę.. Dla mnie na treningach jest za dużo kontroli, muszę biegać z nadzorem a jak zrezygnuję to bym sobie wychodziła kiedy mi się chcę. A jakie stosuje metody ten trener u którego chciałaś biegać jeśli oczywiście można wiedzieć?:) Ja jak wcześniej trenowałam u Pana od wfu to było całkiem inaczej jak jest teraz. Całkiem inne podejście i metody. U niego tylko biegałam i nic więcej, a jak się przeniosłam do innego klubu to mam dużo ćwiczeń na mięśnie i na samą taktykę biegu, z tego co zaobserwowałam to jest bardzo przydatne;) W zasadzie sama nie wiem jak to będzie a jeszcze dochodzi mi ten oczekiwany maj.. ale może do tego czasu już zrezygnuję :lol: gdybyś kiedyś nie wiedziała jak rozłożyć sobie trening albo byś chciał jakieś ćwiczenia to służę pomocą;) Fajnie że zdjęcia się podobają, trzymam kciuki żebyś i ty się w końcu doczekała :) To już na 100% będzie D90?:) Jak dla mnie na prawdę fajny sprzęcik i nie żałuję zakupu. Na początku wydawał mi się trochę ciężki ale mimo tego i tak dobrze trzyma się w ręku w zasadzie nie zwracam już na to uwagi. Ze zdjęć jestem bardzo zadowolona, kolorki ma fajne, szybki, cichy, łatwy w obsłudze wszystkie funkcje są na zewnątrz co jak dla mnie jest bardzo przydatne. Mam wiele inspiracji do zdjęć na wiosnę dlatego tylko wyczekuję aż śnieg całkiem zniknie ;) Quote
paulaa. Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 A jak z af w D90, nie masz problemów ze zdjęciami w ruchu, albo nie jest zbyt głośny ? Bo to jeden z moich typów, dlatego jestem ciekawa każdych szczegółów jeśli chodzi o użytkowanie :cool3: Quote
Karro Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 No nie bądź taka zdradź newsa :diabloti: Ładne zdjęcia :) Fajnie że Bila nakręca się na współpracę z Tobą :) Quote
Sonka95 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Piękna Azunia z szarpakiem :loveu: [url]https://lh4.googleusercontent.com/-raUMBm-lQmw/USj-BHTju9I/AAAAAAAADHA/rk_LNTJqoRQ/s640/DSC_0363.jpg[/url] Też jestem ciekawa newsa :cool3: Quote
Klaudia&Aza Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='paulaa.']A jak z af w D90, nie masz problemów ze zdjęciami w ruchu, albo nie jest zbyt głośny ? Bo to jeden z moich typów, dlatego jestem ciekawa każdych szczegółów jeśli chodzi o użytkowanie :cool3:[/QUOTE] To znaczy tak, zdjęć w ruchu praktycznie zrobiłam tylko kilka i to na samym początku. Ogólnie nie wyszły najgorzej, jeżeli chodzi o ostrość uchwyciłam to co chciałam uchwycić więc nie było z tym jakiegoś większego problemu. Ogólnie na zdjęciach uzyskuje taki efekt jakiego od początku oczekiwałam. Chociaż nieraz zdarza mi się, że np. portret wyjdzie mi lekko nie ostry ale tutaj możliwe że to wina mojego nie doświadczenia niż wina aparatu;) :evil_lol: Myślę, że aparat pewnie ma jakieś wady tylko po porostu ja ich na razie nie widzę bo to moje pierwsze lustro więc na chwilę obecna on jest cały dla mnie cudowny w porównaniu do wcześniejszego kompaktu:D [quote name='understandme']No nie bądź taka zdradź newsa :diabloti: Ładne zdjęcia :) Fajnie że Bila nakręca się na współpracę z Tobą :)[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Piękna Azunia z szarpakiem :loveu: [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-raUMBm-lQmw/USj-BHTju9I/AAAAAAAADHA/rk_LNTJqoRQ/s640/DSC_0363.jpg[/URL] Też jestem ciekawa newsa :cool3:[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']Azunia fantastyczna jest:loveu:[/QUOTE] Dzięki :) Też się bardzo cieszę, że Bill się nakręca;) U mnie teraz w szkole sobie wymyślili, że jak będzie się miało 10 godzin nieusprawiedliwionych to dzwonią do rodziców a jak wyżej jak 20 to do dyrektora. :-( Skończy się wagarowanie i uciekanie z lekcji :placz: Quote
Sonka95 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 10 godzin to strasznie mało około 2 dni szkolnych i telefon do rodziców :shake: Quote
Klaudia&Aza Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Sonka95']10 godzin to strasznie mało około 2 dni szkolnych i telefon do rodziców :shake:[/QUOTE] Tzn. to chyba chodzi o to żeby nie uciekać ze środkowych godzin lub ostatnich bo jak kogoś nie ma cały dzień to można normalnie usprawiedliwić. Chociaż w sumie to sama dokładnie nie wiem jutro na godzinie wychowawczej się dowiem :lol: Quote
Recommended Posts