Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 magdabroy napisał(a):No chyba nie będą mnie karać za coś co się wydarzyło, zanim się okazało, że nie mogę wysyłać do Ciebie sms'ów :oops::evil_lol: Powinnaś to przewidzieć :evil_lol: Klaudia&Aza napisał(a):A co do tej sytuacji to też dla mnie to jest trochę dziwne zachowanie. Bo równie dobrze ktoś może mieć problemy w życiu osobistym lub po prostu chce zrezygnować z forum a jest z tego wielkie halo bo się nie piszę, bo tylko znajomi wiedzą co u ciebie słychać itp. W końcu w regulaminie forum nie ma napisane że jest obowiązkiem codzienne odwiedzanie własnej galerii i spowiadania się z własnych osobistych spraw ;-) Samej zdarza mi się nie wejść na forum nieraz dlatego bo nie mogę a nieraz po prostu dlatego bo chcę ten wolny czas poświęcić psowatym. AMEN :) Jak ja Wam zazdroszczę śniegu!!!! :loveu: U nas dooopa nic nie pada :( ... nawet deszcz :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Ptysiak napisał(a):Powinnaś to przewidzieć :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Ptysiak napisał(a):Jak ja Wam zazdroszczę śniegu!!!! :loveu: U nas dooopa nic nie pada :( ... nawet deszcz :evil_lol: Buu a to u was nie pada :-( Ja już mam dość zimy, chciałabym żeby było już ciepło - przynajmniej na dłuższy spacer można wyjść :roll: Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Mnie się ostatnio śniło, że jest zima w górach i lesie... kurcze cudnie :loveu: A w domu jak otworzyłam taras było lato i cieplutko. Kawka na tarasie... kurcze cudnie :loveu::evil_lol: Quote
dorka1403 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 bila mi się strasznie podoba :) nawet powiem ci że jak dla mnie jest sporo ładniejsza od azy-ale ona też jest śliczna żeby nie było :) powiedz mi bila jest rasowa czy to mieszaniec jest jak moja smarkula? Quote
Karro Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Muszę przyznać, że Bila wypiękniała :loveu: Quote
Ty$ka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Kolejnych wielu wspaniałych lat życia z Bili :loveu: Ona jest cudna, uwielbiam ją ;P I cieszę się, że coraz bardziej bliżej jej do ideału, oby tak dalej przychodziły do Was efekty pracy ;) Quote
Iria Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 wow Bila jest wspaniała, a te fotki porównawcze mówią same za siebie :) Postawa, wzrok, wyraz pyska... widać jak się zmieniła i jak ty jej pomogłaś. Przepiękna z niej suczka, choć muszę przyznać, że moje serce należy do Azy (jako, że jestem bardziej owczarkowata niż spanielowata :razz: ) :loveu: Quote
Sonka95 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Bila to się dużo zmieniła miała farta , że trafiła do Ciebie :loveu: Ja uwielbiam czarno podpalane psiaki :cool3: Quote
Ty$ka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Sonka95 napisał(a): Ja uwielbiam czarno podpalane psiaki :cool3: Ciekawe dlaczego :diabloti: Quote
paulaa. Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ale Bila wyładniała, jak zupełnie inny pies, widać że jest w dobrych rękach :smile: U nas dzisiaj pada cały dzień, a już się cieszyłam z wiosennej pogody... :-( Quote
Aleksa. Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Życze wiele lat z Bilą :loveu: cudną ma sierść :) Quote
Izabela124. Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 A u mnie nadal zima i pewnie szybko sobie nie pójdzie, dużo śniegu u nas Quote
Klaudia&Aza Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Ptysiak napisał(a):Mnie się ostatnio śniło, że jest zima w górach i lesie... kurcze cudnie A w domu jak otworzyłam taras było lato i cieplutko. Kawka na tarasie... kurcze cudnie A mi to się ostatnio takie głupoty śnią że nie wiem :evil_lol: W ogóle teraz nie mogę usnąć wcześniej jak o 12, nie wyobrażam sobie teraz powrotu do szkoły :shake: dorka1403 napisał(a):bila mi się strasznie podoba nawet powiem ci że jak dla mnie jest sporo ładniejsza od azy-ale ona też jest śliczna żeby nie było powiedz mi bila jest rasowa czy to mieszaniec jest jak moja smarkula? Bila ma chyba bardziej przyjazny wyraz pyska, i nawet jak jestem z nimi na spacerze to Bili się nikt nie boi a Zorę mi i każą mocno trzymać żeby mi się nie wyrwała, ale to też pewnie kwestia wielkości. Chociaż kiedyś spotkałam starszego Pana który pogłaskał azę i zaraz powiedział : a jednak nie każdy czarny pies jest groźny :roll: Bila została przygarnięta, tatuażu nie posiada więc jest raczej w typie rasy ;) understandme napisał(a):Muszę przyznać, że Bila wypiękniała Też mi się tak wydaje :loveu: Ty$ka napisał(a):Kolejnych wielu wspaniałych lat życia z Bili :loveu: Ona jest cudna, uwielbiam ją ;P I cieszę się, że coraz bardziej bliżej jej do ideału, oby tak dalej przychodziły do Was efekty pracy ;) Dzięki;) Do ideału to może jej jeszcze daleko no ale w końcu nikt nie jest idealny :D Iria napisał(a):wow Bila jest wspaniała, a te fotki porównawcze mówią same za siebie :) Postawa, wzrok, wyraz pyska... widać jak się zmieniła i jak ty jej pomogłaś. Przepiękna z niej suczka, choć muszę przyznać, że moje serce należy do Azy (jako, że jestem bardziej owczarkowata niż spanielowata :razz: ) :loveu: Hej;) miło się czyta takie słowa :) A Wy macie galerię, bo widzę coś owczarkowatego w avatarze ?:cool3: Sonka95 napisał(a):Bila to się dużo zmieniła miała farta , że trafiła do Ciebie :loveu: Ja uwielbiam czarno podpalane psiaki :cool3: Nie powiem bo początki były trudne ;) paulaa. napisał(a):Ale Bila wyładniała, jak zupełnie inny pies, widać że jest w dobrych rękach :smile: Szczerze powiem że na początku nie byłam do niej tak dosłownie przekonana, ale po paru dniach razem zmieniłam zdanie pomimo jej zachowania.. Mam nadzieję że jest jej u mnie dobrze:) Aleksandra95 napisał(a):Życze wiele lat z Bilą :loveu: cudną ma sierść :) ;) paulaa. napisał(a):U nas dzisiaj pada cały dzień, a już się cieszyłam z wiosennej pogody... :-( Izabela124. napisał(a):A u mnie nadal zima i pewnie szybko sobie nie pójdzie, dużo śniegu u nas Sonka95 napisał(a):U nas tez jest duzo śniegu :D unikatowydiament napisał(a):hej,miłego weekendu:) Cześć dziewczyny;) U nas dzisiaj był spokój bo nie padało ale za to wczoraj cały dzień:roll: Mam jakieś fotki na aparacie ale nie wiem czy są czegoś warte bo tak na szybko robiłam. W poniedziałek do szkoły a mi się tak okropnie nie chce. Od razu na pierwszej lekcji mam z biologii klasówkę, nic nie umie i nie nie wiem czy się w ogóle za to zabiorę:roll: Życzymy miłego weekendy wszystkim :) Quote
dorka1403 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 ciekawe w jakim typie..bo naprawdę bardzo mi się podoba :) Quote
Ty$ka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 U nas też śniegu co niemiara. Jak się cieszę, że dzisiaj zaczęłam ferie! 8) Quote
phase Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Klaudia&Aza napisał(a): W poniedziałek do szkoły a mi się tak okropnie nie chce. Od razu na pierwszej lekcji mam z biologii klasówkę, nic nie umie i nie nie wiem czy się w ogóle za to zabiorę:roll: Skąd ja to znam, w środę mam botanikę na dodatek ustną i nie mogę jakoś usiąść do tych wszystkich notatek. :shake: Quote
roadtonowhere Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-vNpqNqRwnlc/URLFe1h4srI/AAAAAAAADGM/utIoBxf8rjA/s640/IMG_4028.JPG OMG... cóż za zmiana. :-o Bila miała szczęście, że trafiła w tym momencie na ciebie. Piękna z niej sucz i mogłabym ci to pisać bez jakiekolwiek przerwy. :loveu: Quote
Sonka95 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Klaudia&Aza napisał(a): U nas dzisiaj był spokój bo nie padało ale za to wczoraj cały dzień:roll: Mam jakieś fotki na aparacie ale nie wiem czy są czegoś warte bo tak na szybko robiłam. W poniedziałek do szkoły a mi się tak okropnie nie chce. Od razu na pierwszej lekcji mam z biologii klasówkę, nic nie umie i nie nie wiem czy się w ogóle za to zabiorę:roll: Ja w poniedziałek tez zaczynam od biologii , ale na szczęście nie mam żadnego sprawdzianu ;) Teraz to wstaje o 12 i nie wiem jak się w poniedziałek obudzę przed 8 :shake: Quote
Qeeriefire Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 To ja też się powtórzę - zmianę widać na pierwszy rzut oka, super, że trafiła na Was :cool3: https://lh6.googleusercontent.com/-vNpqNqRwnlc/URLFe1h4srI/AAAAAAAADGM/utIoBxf8rjA/s640/IMG_4028.JPG Po feriach mam już zapisany sprawdzian i kartkówkę z biologii, więc współczuje :shake: Quote
paulaa. Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Zaglądamy weekendowo. :smile: Co tak cicho ?? Quote
Patik Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 witamy w weekend i czekamy na coś nowego a tu nic i jak nam się teraz wytłumaczycie :mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts