Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jednak nie mam możliwości odkupienia lustra :( Na razie nikt się nie pozbywa :(

Ja nie umiem i nie będę umieć. Już z tym faktem się pogodziłam :D

Ja i tak licze na banerek od Ciebie :)

O raaaany, ale bosssskie foty :loveu:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='magdabroy']Ja też Cię kocham :loveu::eviltong:

Kurcze, chyba wyciągnę ze strychu puzzle i znowu zacznę układać :hmmmm: Tylko będę musiała zrezygnować z dogo :diabloti:
:grins:

Ja lubię układać puzzle, ale często tracę cierpliwość i muszę odejść na jakiś czas :evil_lol: Nic byś nie musiała, rozłożysz sobie puzzle przed komputerem i wtedy będziesz na bieżąco na dogo:cool3::diabloti:

[quote name='Sonka95']Ale masz modelkę w domu :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-lwTVYxQcMgE/UQ6SlVz0yvI/AAAAAAAADEk/Clt_gUH1eqo/s640/DSC_0158.jpg
Ślicznotka :cool3: https://lh6.googleusercontent.com/-FCH6mJDkECg/UQ6SsvTp8SI/AAAAAAAADFk/2T9JnVYmQKY/s640/DSC_0320.jpg
Aza o wiele chętniej pozuje do zdjęć niż Bila, a w zasadzie bardziej chodzi o to że Azie jak mówię zostań to zostaje a Bila ma mnie w nosie i zamiast zostać to lata baz trosko po łąkach :lol:

[quote name='Ty$ka']Jednak nie mam możliwości odkupienia lustra :( Na razie nikt się nie pozbywa :(

Ja nie umiem i nie będę umieć. Już z tym faktem się pogodziłam :D

Ja i tak licze na banerek od Ciebie :)

O raaaany, ale bosssskie foty :loveu:
O to szkoda, ale może jeszcze nadarzy się okazja żeby odkupić, może za jakiś czas ktoś będzie chciał się pozbyć;)

Jak będziesz tak z góry zakładać to na pewno się nie nauczysz, na początku popróbuj w samej wannie :diabloti::D

Postaram się zrobić;)

Fajnie że się podobają :)

[quote name='Talucha']Super fotki, nie wiem które cytować :lol:
Puzzle są super, też zawsze lubiłam układać :lol:
:)
Już mam nowe do układania, ale w większości rodzinka układa bo mi to one się wcale nie podobają :shake:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):

Ja lubię układać puzzle, ale często tracę cierpliwość i muszę odejść na jakiś czas :evil_lol: Nic byś nie musiała, rozłożysz sobie puzzle przed komputerem i wtedy będziesz na bieżąco na dogo:cool3::diabloti:

Ciężkie do zrealizowania :roll: Siedzę na kanapie z laptopem na kolanach, a stolik obok jest za mały na puzzle :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ciężkie do zrealizowania :roll: Siedzę na kanapie z laptopem na kolanach, a stolik obok jest za mały na puzzle :eviltong:

hmm:hmmmm: Pamiętam jak moja mała kuzynka w internecie puzzle układała może takich spróbuj, będziesz na bieżąco na dogo, będziesz układała puzzle i nie będziesz musiała się ruszać z kanapy :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Puzzle w necie, to nie to samo :shake:
Wiem wiem tak tylko żartuję :eviltong:

[quote name='Victoria']ja teraz małe blabladorki układam :loveu: od gwiazdki :diabloti:

mało zdjęć, ja chcem więcej
Ooo to zrób zdjęcie jak skończysz układać :) coś mozolnie ci idzie to układanie, ile puzzli? :eviltong:
[quote name='phase']https://lh5.googleusercontent.com/-t_5X1L4AvGs/UQ6SrECOBRI/AAAAAAAADFU/wAzn7edu1ZY/s640/DSC_0306.jpg fajne te puzzle, dobre kolorki mają.

https://lh6.googleusercontent.com/-E5uu5NMJsCc/UQ6SnSduTKI/AAAAAAAADE0/_yWAW3Cw79w/s640/DSC_0168.jpg to jest niezłe! :)

Cudne fotoszki. ;)
I fajnie się je układało, chociaż nie powiem bo były to jedne z trudniejszych puzzli jakie układałam.
[quote name='understandme']Fajnie wychodza Ci zdjęcia! :)

https://lh5.googleusercontent.com/-LHoPDM1xXWk/UQqXQX95jVI/AAAAAAAADDE/i3WanS2fKa0/s640/DSC_0148.jpg zamyślona Aza :loveu:
:)

[quote name='Ptysiak']Cześć Dziewczynki :loveu:
O Ptysiaki :multi::multi::multi::multi:
Ale Was dawno u nas nie było, aż się ucieszyłam na widok twojego posta;) Mama nadzieję że tym razem zostaniesz trochę dłużej na DGM;)

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):

I fajnie się je układało, chociaż nie powiem bo były to jedne z trudniejszych puzzli jakie układałam.

Kolory się zlewały. Rozumiem, bo teraz też mam taki problem. Ale chyba to jest też fajne, cięższe i jest co robić. :)

Posted

blabladolki (albo w sumie to może goldeny są xd) mają tysiaka, w kolejce czeka jeszcze 500 jakieś inne szczyle i bodajże kolejne 500 kuń :loveu:
mam nadzieje ze zdaze do kolejnej gwiazdki :evil_lol:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
O Ptysiaki :multi::multi::multi::multi:
Ale Was dawno u nas nie było, aż się ucieszyłam na widok twojego posta;) Mama nadzieję że tym razem zostaniesz trochę dłużej na DGM;)

Miło wiedzieć, że Ktoś się cieszy na nasz widok :)
Też mam taką nadzieję :evil_lol:

Strasznie ciężko jest teraz wszystko nadrobić :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
A co, ja się niby nie cieszę? :mad:

Ups... :roll:
No też :loveu: tylko nie bij :evil_lol:
Ale i tak już nie możesz ze mną sms-ować... :( :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Ups... :roll:
No też :loveu: tylko nie bij :evil_lol:
Ale i tak już nie możesz ze mną sms-ować... :( :evil_lol:

Dlatego właśnie już do Ciebie nie piszę :evil_lol: Dobrze, że chociaż jak byłam w PL, to mogłam do Ciebie zadzwonić :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Dlatego właśnie już do Ciebie nie piszę :evil_lol: Dobrze, że chociaż jak byłam w PL, to mogłam do Ciebie zadzwonić :D

JESOOOOOOOOO cicho!!!! bo Nas oskalpują za tą rozmowę :shake::evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
JESOOOOOOOOO cicho!!!! bo Nas oskalpują za tą rozmowę :shake::evil_lol:

No chyba nie będą mnie karać za coś co się wydarzyło, zanim się okazało, że nie mogę wysyłać do Ciebie sms'ów :oops::evil_lol:

Posted

[quote name='roadtonowhere']Heejcia. Cudowne fotki.
Hej hej;)

[quote name='phase']Kolory się zlewały. Rozumiem, bo teraz też mam taki problem. Ale chyba to jest też fajne, cięższe i jest co robić.
Gdyby poszły za łatwo to nawet nie było by satysfakcji z ułożenia :lol:
[quote name='Sonka95']Długo musiałaś to układać https://lh5.googleusercontent.com/-t_5X1L4AvGs/UQ6SrECOBRI/AAAAAAAADFU/wAzn7edu1ZY/s640/DSC_0306.jpg
Nie tylko ja bo mama ze mną układała i okazjonalnie brat :) Ale ogólnie układaliśmy je ok 3 dni;)
[quote name='unikatowydiament']podziwiam tych co puzzle układają za cierpliwość,Ja nie mam jej za grosz

pozdrawiamy cieplutko
To trzeba się wziąć za siebie i trochę poćwiczyć ;) mnie cierpliwości nauczyły psy gdyby nie one to bym była jeszcze większym nerwusem niż teraz :evil_lol: ale pomimo to i tak mnie nieraz wkurza jak żadnego puzzla nie mogę znaleźć do połączenia

My również pozdrawiamy:)
[quote name='Victoria']blabladolki (albo w sumie to może goldeny są xd) mają tysiaka, w kolejce czeka jeszcze 500 jakieś inne szczyle i bodajże kolejne 500 kuń :loveu:
mam nadzieje ze zdaze do kolejnej gwiazdki :evil_lol:
Toż to dwie inne rasy są i odróżnić się nie da? :grins::diabloti: haha ja już w te ferie 3-cie zaczynam pierwsze były 1000, później 1500(tych najmniej układałam) a teraz 2000 zaczęliśmy:loveu: Najśmieszniejsze jest to że jak na początku ferii wyjęłam puzzle to mnie w domu wyśmiali że po co, kto to będzie układała itp. a teraz kupili 2 pudełka i potrafią siedzieć do 1 w nocy puzzle układać :mdleje::-D
[quote name='Izabela124.']https://lh6.googleusercontent.com/-E5uu5NMJsCc/UQ6SnSduTKI/AAAAAAAADE0/_yWAW3Cw79w/s640/DSC_0168.jpg dwie wariatki :evil_lol:
:evil_lol:
[quote name='Ptysiak']Miło wiedzieć, że Ktoś się cieszy na nasz widok :)
Też mam taką nadzieję :evil_lol:

Strasznie ciężko jest teraz wszystko nadrobić :roll:
;)

Liczę na Was :cool3:

No nie dziwię się, ja bym chyba nie dała rady tyle stron nadrobić w każdej galerii:evil_lol:
[quote name='magdabroy']No chyba nie będą mnie karać za coś co się wydarzyło, zanim się okazało, że nie mogę wysyłać do Ciebie sms'ów :oops::evil_lol:
A co do tej sytuacji to też dla mnie to jest trochę dziwne zachowanie. Bo równie dobrze ktoś może mieć problemy w życiu osobistym lub po prostu chce zrezygnować z forum a jest z tego wielkie halo bo się nie piszę, bo tylko znajomi wiedzą co u ciebie słychać itp. W końcu w regulaminie forum nie ma napisane że jest obowiązkiem codzienne odwiedzanie własnej galerii i spowiadania się z własnych osobistych spraw ;) Samej zdarza mi się nie wejść na forum nieraz dlatego bo nie mogę a nieraz po prostu dlatego bo chcę ten wolny czas poświęcić psowatym.

Dzisiaj się 2 godziny męczyłam żeby zrobić smaczki dla psów. Pocięłam płucka na małe kawałki, a później je smażyłam. Całość cuchniała strasznie ale dziewczyny były zachwycone:)

Myślałam ze zima już nie wróci a tu doopa, cały dzień pada śnieg :roll: A było już tak fajnie

Ze względu na to, że w marcu mijają 2 lata odkąd Bila jest z nami to mam dla Was takie małe porównanie.
Zdjęcia z lewej wykonane była nie długo po tym jak została przygarnięta, była po ciąży miała jeszcze resztki mleka. Była owinięta w koc, owiązanym taką gumą i zastawiona nad odnogą Wisły. Pamiętam jaka była wystraszona jak do niej pojechałam. Moim zdaniem zmieniła się bardzo, z psa który sprawiał wiele problemów zmieniła się na psa który problemów nie sprawia praktycznie żadnych. Tak jak kiedyś pisałam zaczęłam ostatnio dużo nad nią pracować. Tak jak kiedyś uważałam że nic nie da się jej nauczyć to teraz mam całkiem odwrotne zdanie, umie już całkiem wiele jak na nią :)
A przede wszystkim zdobyła pewność siebie co chyba widać po zdjęciach :
;)