Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paulaa.']fajna fotka, podoba mi się kadr :loveu:

ja kiedyś wrzucałam przez picasse i ciągle były jakieś problemy :lol:[/QUOTE]
Fajnie, że się podoba :)

A teraz przez co wrzucasz? może czas przerzucić się na coś innego, skoro picasa odmawia posłuszeństwa :evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']
A teraz przez co wrzucasz? może czas przerzucić się na coś innego, skoro picasa odmawia posłuszeństwa :evil_lol:[/QUOTE]
Teraz różnie w sumie , najczęściej przez photobucket albo imageshack, ale wole photobucket, bo mniej zjada jakość ;)

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Zrób napad na bank?:cool3:

Puszka + karta + filtr = ok 3000 w zasadzie nie wiem dokładnie bo to z jakimiś groszami było, bym musiała na rachunek zerknąć:)

Je też będę bardziej w portretówkę celować ale jak na razie to muszę się na tym nauczyć robić zdjęcia bo bez tego to ani rusz a dopiero później pomyślimy o czymś lepszym ;)

Morus jest napakowany to by cię utrzymał :evil_lol:[/QUOTE]
Ty to jest myśl... ale cholerka nie mam kominiarki. Rozpoznają mnie i do mojej wymarzonej puszki wsadzą :evil_lol: I co ja biedna pocznę bez szkła? ;P

Bozzz... ja jednak sknerus jestem i nie stać mnie, by na samą puchę z kartą i filtrem tyle zapłacić. Ja chciałabym kupić fajny sprzęt za małe pieniądze, ot typowy Polak jestem :p:diabloti:

Ja od razu na głęboką wodę się szykuję skakać. Choć skoro nie umiem pływać to najwyżej się utopię ;] Ale za to z jakim sprzętem :eviltong:

Albo by siadł na mnie dupskiem z miną "Halo, nie ociągaj się, idziemy dalej" :diabloti:

Masz zarąbiszczy banerek. Też taki chcem ;]

Posted

[quote name='magdabroy']Jaka śliczna fotka :loveu:
Dziękuję Madzia :)
[quote name='Izabela124.']Fajny nowy bannerek :)
[quote name='Sonka95']Banerek to macie świetny :cool3:
Banerek tylko dlatego nowy bo z tamtym poprzednim mi się coś zadziało i musiałam coś na szybko skleić:)
[quote name='paulaa.']Teraz różnie w sumie , najczęściej przez photobucket albo imageshack, ale wole photobucket, bo mniej zjada jakość ;)
A ja photobucketa w ogóle nie ogarniam :shake: przede wszystkim to dogomania psuje jakość albo tylko ja odniosłam takie wrażenie

[quote name='Victoria']Śliczna fotka :loveu:
masz krócej aparat ode mnie i już ładniejsze zdjęcia robisz :eviltong:
dawaj więcej
Nie prawda, twoje też nie są najgorsze :eviltong:

Zdjęcia psów powinny być jutro ale nic nie obiecuję ;)

[quote name='Ty$ka']Ty to jest myśl... ale cholerka nie mam kominiarki. Rozpoznają mnie i do mojej wymarzonej puszki wsadzą :evil_lol: I co ja biedna pocznę bez szkła? ;P

Bozzz... ja jednak sknerus jestem i nie stać mnie, by na samą puchę z kartą i filtrem tyle zapłacić. Ja chciałabym kupić fajny sprzęt za małe pieniądze, ot typowy Polak jestem :p:diabloti:

Ja od razu na głęboką wodę się szykuję skakać. Choć skoro nie umiem pływać to najwyżej się utopię ;] Ale za to z jakim sprzętem :eviltong:

Albo by siadł na mnie dupskiem z miną "Halo, nie ociągaj się, idziemy dalej" :diabloti:

Masz zarąbiszczy banerek. Też taki chcem ;]
Zrób z rajstop :lol:

Ale Ty chyba czegoś z używanych szukasz to taniej cię wyniesie ;) ogólnie jak chodziłam po sklepach to ceny były na prawdę różne.

Z tym pływaniem to na serio nie umiesz czy tylko tak żartujesz? :cool3:

Jak może kiedyś wenę złapie to Morusowi tez taki skleję :cool3:

Posted

Rajstopy... zawsze to jakiś patent 8)

Jeśli mi się uda to odkupię od zaufanych osób, jeśli nie, to pozostaje mi kupić nówkę, a to już jest większy koszt ;)

Ja poważnie nie umiem pływać :P I się już nigdy nie nauczę :siara:

Hurra! Mam obiecany banerek :D

Posted

Hej dziewczyny, dzięki za odwiedziny, zaraz dodam więcej zdjęć :)
[quote name='Ty$ka']Rajstopy... zawsze to jakiś patent 8)

Jeśli mi się uda to odkupię od zaufanych osób, jeśli nie, to pozostaje mi kupić nówkę, a to już jest większy koszt ;)

Ja poważnie nie umiem pływać :P I się już nigdy nie nauczę :siara:

Hurra! Mam obiecany banerek :D
No to jak od zaufanej osoby to w sumie możesz kupić używany skoro wiesz co się dzieje z aparatem ;)

Jak można nie umieć pływać:shake::diabloti: przecież to takie proste i jaka przyjemność z tego jest :loveu: U mnie część dziewczyn z klasy też nie umie, mnie nauczył pływać brat ale pewnie gdyby nie on to też był nie umiała:lol:

ej ej ej jeszcze nie obiecany bo jak weny nie złapię to i banerka nie będzie :-( a później będzie mi się głupio tłumaczyć, ale ogólnie postaram się zrobić :grins:

U mnie w ogóle była dzisiaj fajna pogoda pomimo tego że trochę wiało to obyło się bez jakiegoś większego błota i wilgoci :) Ja cały czas zaczytuję się w instrukcji aparatu a psy wyjątkowo dzisiaj są nie do zdarcia i ciągle się bawią albo przynoszą piłkę żeby im porzucać :)

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
:2gunfire::mdleje::mdleje:

Ja też Cię kocham :loveu::eviltong:

Kurcze, chyba wyciągnę ze strychu puzzle i znowu zacznę układać :hmmmm: Tylko będę musiała zrezygnować z dogo :diabloti: