Victoria Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 ooooo to teraz już mozesz zdradzic jaką xd Quote
Klaudia&Aza Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Nikon D90;) mam już nawet pierwsze zdjęcia to później wstawię. Co prawda aparat jest u mnie dopiero jeden dzień ale już czuję że dobrze będzie mi się z nim współpracowało :) Quote
phase Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Dobrze to czytać, tzn. że będzie zasyp fotkami. :grins: Cześć Klaudia. :hand: Quote
Klaudia&Aza Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='phase']Dobrze to czytać, tzn. że będzie zasyp fotkami. :grins: Cześć Klaudia. :hand:[/QUOTE] Cześć :calus: Myślę że tak, jeszcze będziecie mieli ich dość :diabloti::evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Nikon D90;) mam już nawet pierwsze zdjęcia to później wstawię. Co prawda aparat jest u mnie dopiero jeden dzień ale już czuję że dobrze będzie mi się z nim współpracowało :)[/QUOTE] Gratuluje 1:):):) Quote
Klaudia&Aza Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Aleksandra95']Gratuluje 1:):):) ;) https://lh6.googleusercontent.com/-IT2oKpLteNs/UQkAKCdMN5I/AAAAAAAADCo/BC7Y34QcbkQ/s640/DSC_0041.JPG https://lh6.googleusercontent.com/-xmMhjEToBd0/UQkAepwKvRI/AAAAAAAADCw/-b1_BLR7Kr8/s640/DSC_0059.JPG Quote
Kasi i Lena Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-IT2oKpLteNs/UQkAKCdMN5I/AAAAAAAADCo/BC7Y34QcbkQ/s640/DSC_0041.JPG Jakie spojrzenie, zakochać się można:loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Kasi i Lena']https://lh6.googleusercontent.com/-IT2oKpLteNs/UQkAKCdMN5I/AAAAAAAADCo/BC7Y34QcbkQ/s640/DSC_0041.JPG Jakie spojrzenie, zakochać się można:loveu: Oj tak :loveu: [quote name='phase']Jak pięknie. :loveu: Mało, mało! Marudzisz :eviltong: A tak na serio to mamy taką paskudną pogodę, pada deszcze więc ze zdjęć nic nie wyjdzie :shake: jeszcze poszukam na karcie może któreś się jeszcze nadaje;) Quote
paulaa. Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Z jakim obiektywem ? Czekam na relacje z użytkowania, bo sama się zastanawiam nad tym lustrem :cool3: Jak na razie widzę super fotki :smile: Quote
Victoria Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 hahahah nosz kurde u nas jęczysz ze mało zdjęć a sama dałaś AŻ 2 :mad::lol: ładne :loveu: ale mało :p Quote
Sonka95 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Gratulacje :D Jakie świetne zdjęcia ... czekamy na więcej :cool3: Quote
Klaudia&Aza Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='paulaa.']Z jakim obiektywem ? Czekam na relacje z użytkowania, bo sama się zastanawiam nad tym lustrem :cool3: Jak na razie widzę super fotki :smile:[/QUOTE] 18-105mm;) Relacje na pewno będą tylko po trochę dłuższym zapoznaniu bo na razie to jeszcze dokładnie nie wiem co i jak :evil_lol: Ogólnie sprzedawca proponował mi jeszcze nikona d5100 ale od początku nastawiłam się na 90 i tak zostało chociaż nie powiem bo wybór był trudny. 5100 wydał mi się dość plastikowy, no i był na pewno lżejszy. W 90 podoba mi się to że ma większość funkcji na zewnątrz i nie trzeba wchodzić w menu tak jak 5100:) [quote name='Victoria']hahahah nosz kurde u nas jęczysz ze mało zdjęć a sama dałaś AŻ 2 :mad::lol: ładne :loveu: ale mało :p[/QUOTE] Następna maruda:eviltong: Tylko ty masz już lustro jakiś czas a ja dopiero jeden dzień :diabloti: [quote name='Sonka95']Gratulacje :D Jakie świetne zdjęcia ... czekamy na więcej :cool3:[/QUOTE] Jak nam jutro pogoda dopisze to mam nadzieję że wyjdziemy gdzieś na dłuższy spacerek:) Quote
Ty$ka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Nie no... wyprzedziłaś mnie z zakupem... Niedobra Ty :( Czyli jednak zdecydowałaś się na kit ;P A potem o jakim myślisz szkle? Fajne te fotki :) Quote
Klaudia&Aza Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Ty$ka']Nie no... wyprzedziłaś mnie z zakupem... Niedobra Ty :( Czyli jednak zdecydowałaś się na kit ;P A potem o jakim myślisz szkle? Fajne te fotki :)[/QUOTE] Teraz Twoja kolej :razz: Tak tak stwierdziłam, ze jak na sam początek dla mnie będzie w sam raz:) Myślę że będzie to albo 50mm 1.8 albo 85mm w zasadzie to sama tak dokładnie nie wiem, zobaczę co bardziej mi się przyda;) Dzisiaj Aza ciągle ratowała mnie przed upadkiem, jest takie lodowisko na drodze że iść spokojnie nie można:shake: Jak się poślizgnęłam to podciągałam się smyczą, gdyby nie to to bym była dzisiaj cała poobijana :roll: Quote
Ty$ka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Teraz Twoja kolej :razz: Tak tak stwierdziłam, ze jak na sam początek dla mnie będzie w sam raz:) Myślę że będzie to albo 50mm 1.8 albo 85mm w zasadzie to sama tak dokładnie nie wiem, zobaczę co bardziej mi się przyda;) Dzisiaj Aza ciągle ratowała mnie przed upadkiem, jest takie lodowisko na drodze że iść spokojnie nie można:shake: Jak się poślizgnęłam to podciągałam się smyczą, gdyby nie to to bym była dzisiaj cała poobijana :roll:[/QUOTE] Dobra, ale powiedz mi skąd kasę wziąć na tą przyjemność? :P Tak swoją drogą to ile dałaś za swoją puszkę? ;) Bo ceny naprawdę różnie się wahają, a wiesz, że rozmyślam nad tą samą puchą :D No właśnie ja się chyba jednak zdecyduję na razie na N 55-200, a potem pomyślę nad stałką 85tką (pal sześć, że jest wąska, potrzebuję szkło do robienia portretów) i porządniejszym tele ;P Jak dobrze, że masz Azę :D Ja jak bym tak zrobiła to bym upadła razem ze swoim kurduplem :P Quote
Klaudia&Aza Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Ty$ka']Dobra, ale powiedz mi skąd kasę wziąć na tą przyjemność? :P Tak swoją drogą to ile dałaś za swoją puszkę? ;) Bo ceny naprawdę różnie się wahają, a wiesz, że rozmyślam nad tą samą puchą :D No właśnie ja się chyba jednak zdecyduję na razie na N 55-200, a potem pomyślę nad stałką 85tką (pal sześć, że jest wąska, potrzebuję szkło do robienia portretów) i porządniejszym tele ;P Jak dobrze, że masz Azę :D Ja jak bym tak zrobiła to bym upadła razem ze swoim kurduplem :P[/QUOTE] Zrób napad na bank?:cool3: Puszka + karta + filtr = ok 3000 w zasadzie nie wiem dokładnie bo to z jakimiś groszami było, bym musiała na rachunek zerknąć:) Je też będę bardziej w portretówkę celować ale jak na razie to muszę się na tym nauczyć robić zdjęcia bo bez tego to ani rusz a dopiero później pomyślimy o czymś lepszym ;) Morus jest napakowany to by cię utrzymał :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Gratuluję nowego aparatu :)[/QUOTE] Dziękuję, mam nadzieję że będzie mi służył :) Quote
Karro Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Gratuluję nowego focidła :loveu: Teraz będą przepiękne zdjęcia :loveu::multi: Quote
Klaudia&Aza Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='understandme']Gratuluję nowego focidła :loveu: Teraz będą przepiękne zdjęcia :loveu::multi: Musze się coś pobawić z wielkością zdjęć, bo są za duże i jak wrzucam na komputer to niektóre z nich ostrość tracą Jedno z dziś :) https://lh5.googleusercontent.com/-LHoPDM1xXWk/UQqXQX95jVI/AAAAAAAADDE/i3WanS2fKa0/s640/DSC_0148.jpg Wrzuca ktoś może zdjęcia na picase? Wam też ostatnio się przycina czy tylko mi? Quote
phase Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 U mnie picassa działa bezproblemowo. ;) A czemu tylko jedno. :mad: Ale cudna, cudna. :loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='phase']U mnie picassa działa bezproblemowo. ;) A czemu tylko jedno. :mad: Ale cudna, cudna. :loveu:[/QUOTE] A mi na picasie jakiś błąd wyskakuje i dlatego tylko jedno zdjęcie wstawiłam :roll: [quote name='unikatowydiament']bardzo piękna:loveu:[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Aza jak pięknie wyszła :D[/QUOTE] Normalnie jak nigdy :D Quote
paulaa. Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 fajna fotka, podoba mi się kadr :loveu: ja kiedyś wrzucałam przez picasse i ciągle były jakieś problemy :lol: Quote
Recommended Posts