Talucha Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-SGA3IyYG5oQ/UNnPkW3-Z4I/AAAAAAAAC-I/_M8TFO3clFU/s640/DSCF8322.jpg ale jej się łapy rozjechały :lol: https://lh5.googleusercontent.com/-DwdMucO7W1M/UNnPr6208dI/AAAAAAAAC_A/HCs1KcbxX2Q/s640/DSCF8366.jpg 'to moje' :diabloti: Quote
Klaudia&Aza Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Hahahaha, na robienie zdjęć jestem za leniwa :lol: Pomijając fakt, że mi aparat zdycha i nieraz musiałam walnąć go o podłogę by chciał działać :siara: Zna swój urok :D Właśnie o to chodzi. Ni stąd ni zowąd zobaczysz w progu czarownice z psem i kotami oraz walizką i tekstem "Czy mnie przygarniesz?" :lol: :D Kopara Ci z pewnością opadnie. Aleee Ci się powodzi. Ja też jestem leniwa a nawet bardzo leniwa bym powiedziała:lol: - Chyba muszę zacząć myśleć nad nowymi postanowieniami noworocznymi, a sporo się ich nazbiera :roll::evil_lol: Nie wątpię w to, co prawda z kotem to nie wiem czy bym wpuściła ale z psem to bym pewnie jeszcze siłą wciągała:D Winka nie było bo Aza zapewniła mi tyle stresu, że aż winka mi się odechciało Talucha napisał(a):https://lh5.googleusercontent.com/-SGA3IyYG5oQ/UNnPkW3-Z4I/AAAAAAAAC-I/_M8TFO3clFU/s640/DSCF8322.jpg ale jej się łapy rozjechały :lol: https://lh5.googleusercontent.com/-DwdMucO7W1M/UNnPr6208dI/AAAAAAAAC_A/HCs1KcbxX2Q/s640/DSCF8366.jpg 'to moje' :diabloti: Sonka95 napisał(a):Słodkie mikołaje :loveu: Któreś z tych zdjęć co wstawiłam chciałam wysłać na konkurs ale sama nie wiem które wybrać, może coś doradzicie? :cool3: Aza dziś zapewniła tyle rozrywki, że aż ciśnienie mi podniosła :angryy: Przyszła dziś do mnie koleżanka, miałyśmy wejść do domu ale wyszło tak, że poszłyśmy jeszcze na spacer. Zabrałyśmy ze sobą Azę, nie zakładałam jej smyczy bo zazwyczaj jak chodzę z nią wieczorami to biega luzem. Większość czasu było fajnie, sucza się odwoływała i nie miała z tym żadnego problemu, cały czas się mnie pilnowała i nie odchodził nigdzie dalej. Wracając do domu tak się zagadałyśmy że nawet nie zauważyłyśmy jak nam uciekła. Wołam wołam a ta małpa nie przychodzi, jest już ok 22 - ciemno a psa ani widać ani słychać ja oczywiście już panika. W domu byłam 2 razy zobaczyć czy wróciła, nie było jej więc ja jeszcze większa panika. Szukamy wołamy i nic, minęło z 25 min a ta sobie leci zadowolona do nas jak gdyby nigdy nic. W sumie to też przez moją nieuwagę ale małpa nigdy jeszcze mi tak na spacerze nie zwiała :roll: Quote
Klaudia&Aza Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ale ciebie nastraszyła :/ Strasznie... muszę jej przykrócić to bieganie bez linki - wolę nie ryzykować :roll: Quote
Izabela124. Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 A to niegrzeczna Aza. Wybrała się na samotną przechadzkę :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Izabela124. napisał(a):A to niegrzeczna Aza. Wybrała się na samotną przechadzkę :evil_lol: Cześć Iza :) Oj nie grzeczna nie grzeczna :mad: Zapewne coś gdzieś wyniuchała i nie mogła się od tego oderwać. Quote
Kaaasia Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 To już dorosła panna to nie będzie wiecznie z mamusią spacerować :eviltong: Quote
Sonka95 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Ale ci strachu narobiła :diabloti: Wiem jak to jest , bo moja mi kilka razy takie coś zrobiła :shake: Quote
Ty$ka Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 W takim razie robimy sobie postanowienie - koniec z lenistwem ;] Dlaczego z kotem mnie nie puścisz? hmmm? Przyznaj się od razu ;> Grunt, że się znalazła :) Dlatego na takie sytuacje dobrze jest wyćwiczyć na blachę awaryjne przywołanie, np. na gwizdek ;) Wtedy będzie mniej stresu. Quote
Karro Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Hej! Fajna sesja przy choince! :) https://lh6.googleusercontent.com/-ZyOpNJtMHWQ/UNYQ4h5x-2I/AAAAAAAAC6E/FT0jgco_ePE/s640/DSCF8085.jpg ten portrecik cudo! :loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Dobry wieczór dziewczyny:) Ty$ka napisał(a):W takim razie robimy sobie postanowienie - koniec z lenistwem ;] Dlaczego z kotem mnie nie puścisz? hmmm? Przyznaj się od razu ;> Grunt, że się znalazła :) Dlatego na takie sytuacje dobrze jest wyćwiczyć na blachę awaryjne przywołanie, np. na gwizdek ;) Wtedy będzie mniej stresu. Oj tak ten koniec lenistwa by mi się bardzo przydał :mdleje: Bo za kotami nie przepadam :eviltong: może nie jest tak, że ich nie lubię ale na chwilę obecną to nie chciałabym mieć kotka w domu;) Muszę właśnie z nią popracować nad jakimś awaryjnym przywołaniem. understandme napisał(a):Hej! Fajna sesja przy choince! :) https://lh6.googleusercontent.com/-ZyOpNJtMHWQ/UNYQ4h5x-2I/AAAAAAAAC6E/FT0jgco_ePE/s640/DSCF8085.jpg ten portrecik cudo! :loveu: Fajnie, że zdjęcia się podobają :) A u mnie jest znowu zamieszanie bo w niedziele będę miała rodzinną imprezkę - znowu są krzyki tak jak przed świętami:lol: Z racji że miałam ostatnio chwilę czasu to po długiej przerwie znowu zabrałyśmy się z Azychną za sztuczkowanie i myślę, że jeszcze parę sesji i w naszej kolekcji będzie nowa sztuczka:) Quote
Ty$ka Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Hej :) Mnie też przydałoby się pokonanie lenistwa, ale to raczej nierealne ;) Właśnie dlatego przyjechałabym z Milką - na pewno wtedy pokochałabyś koty, bo ona jest fantastyczna 8) Może jakiś filmik ze sztuczkowania Azy? Quote
Klaudia&Aza Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Ty$ka napisał(a):Hej :) Mnie też przydałoby się pokonanie lenistwa, ale to raczej nierealne ;) Właśnie dlatego przyjechałabym z Milką - na pewno wtedy pokochałabyś koty, bo ona jest fantastyczna 8) Może jakiś filmik ze sztuczkowania Azy? U mnie też jest to raczej mało realne, ale spróbować zawsze można :cool3: No to jak najbardziej zapraszam na herbatkę albo na kawunię :) Mam jakiś stary filmik z lata ze sztuczkami tylko nie wiem czy się do czegoś nadaję :) postaram się coś nowego stworzyć. Quote
roadtonowhere Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Witamy! Śliczne psiaki, ale to Bila zawładnęła moim sercem https://lh6.googleusercontent.com/-W5K4l-uPsX0/UNnPgJjMUzI/AAAAAAAAC9s/REFGuSAzbD8/s640/DSCF8285.jpg :loveu: Quote
Sonka95 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Jak masz jakiś filmik to wstawiaj chętnie obejrzymy ;) Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):U mnie też jest to raczej mało realne, ale spróbować zawsze można :cool3: No to jak najbardziej zapraszam na herbatkę albo na kawunię :) Mam jakiś stary filmik z lata ze sztuczkami tylko nie wiem czy się do czegoś nadaję :) postaram się coś nowego stworzyć. Jasne, że tak ;) Poproszę o adres i spodziewaj się mnie jeszcze w tym roku :evil_lol: Chętnie go obejrzymy. A na nowy poczekamy ;P Quote
phase Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Kochane życzę Wam w Nowym Roku wszystkiego co NAJLEPSZE, dużo zdrówka, by nadchodzący nowy rok był jeszcze lepszy od 2012!:calus: Quote
Sonka95 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 I jak psiaki zniosły sylwestra ? Szczęśliwego Nowego Roku życzymy z Sonką :loveu: Quote
Victoria Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 co słychać w nowym roku?? gdzie się znów podziewacie.?:razz: Quote
Qeeriefire Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Ja nie robiłam sobie żadnego postanowienia, bo po co się później rozczarowywać? :evil_lol: Szkoła pochłonęła... wracajcie. ;) Quote
Recommended Posts