Klaudia&Aza Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Talucha napisał(a):To tak jak u mnie-w praniu wyszło :lol: Sonka95 napisał(a):Ja też trochę myślałam o profilu ekonomicznym , ale bardziej spodobała mi się turystyka i już tak zostało ;) A potem pewnie i tak zmienię kierunek .... Jak znam siebie to też raczej nie pójdę w kierunku ekonomisty, jakoś chyba to mnie nie wystarczająco kręci, żeby się tym zajmować na stałe.:roll: Ja na studia chciałabym iść w kierunku zwierząt, jednak mam wrażenie, że ma to małe poparcie u mnie w rodzinie, nie są pewni czy się z tego później utrzymam itp. :shake: może nie jest tak, że są temu całkowicie przeciwni, w sumie to już się z tym pogodzili bo to jednak ja zamierzam później uczyć się takiego a nie innego kierunku a nie oni.. woleliby żebym poszła najlepiej na AWF albo właśnie na coś ekonomicznego. eh. unikatowydiament napisał(a):miłego popołudnia:) Dzień dobry, dziękujemy i też życzymy miłego popołudnia :) Dzisiaj miałam tylko 4 lekcje( bo z religii uciekłam) i poszłam do fotografa na zdjęcia i chyba się załamie jak je w poniedziałek odbiorę :mdleje: Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):chyba się załamie jak je w poniedziałek odbiorę :mdleje: a to dlaczego ?? :cool3: Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Klaudia&Aza napisał(a): Dzisiaj miałam tylko 4 lekcje( bo z religii uciekłam) i poszłam do fotografa na zdjęcia i chyba się załamie jak je w poniedziałek odbiorę :mdleje: Wagarowiczka :eviltong: Quote
phase Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 O matko jak tu nagadane!! :crazyeye: Tylko fotek brak. :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Dobry wieczór;) dOgLoV napisał(a):a to dlaczego ?? :cool3: Bo znając życie to brzydko wyszłam :evil_lol: magdabroy napisał(a):Wagarowiczka :eviltong: Oj tam oj tam :eviltong: Ale ogólnie to muszę się ogarnąć z tym uciekaniem z lekcji bo coś ostatnio mi się to za często zdarza:lol: phase napisał(a):O matko jak tu nagadane!! :crazyeye: Tylko fotek brak. :evil_lol: Eee tam, mało:eviltong: A no zdjęć obecnie to żadnych nie mam, wczoraj próbowałam coś porobić ale takie brzydkie wychodziły, że zrezygnowałam.:) Dzisiaj dopiero o 20 byłam w domu, zmęczona jestem tym tygodniem i nic mi się nie chce :roll: Wyszłam na godzinę z psami i cała mokra wróciłam bo na początku padał deszcz a później taki mały śnieżek leciał :multi: A tak wgl to przysłali mi dzisiaj rabat -40% na ubrania z Croppa więc trzeba się na jakiś zakupy może w końcu wybrać :razz: Kupiłam też parę korpusów i kości rurkowych dla piesów, w niedziele najprawdopodobniej nie będzie mnie w domu więc dam im po kości to chociaż zajęcie będą miały na jakiś czas:) Mam nadzieję, że jutro trochę zdjęć porobię:) Quote
Victoria Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Mam nadzieję, że jutro trochę zdjęć porobię:) no też mam taką nadzieję ;] ej skąd masz rabaciik?? xd też by mi się taki przydał :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Victoria napisał(a):no też mam taką nadzieję ;] ej skąd masz rabaciik?? xd też by mi się taki przydał :evil_lol: Jakoś chyba wypadłam z wprawy robienia zdjęć bo mi się nie podobają, ale jeszcze dzisiaj wyjdę to może zrobię jakieś gnioty. A rabacik przysłali mi w newsletterze ;) Quote
Sonka95 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Hej :loveu: Ja też będę musiała się wybrać na większe zakupy , bo niedługo mikołajki i święta ;) I jeszcze Sonce miałam kupić nową smyczkę ....:p Quote
Victoria Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Jakoś chyba wypadłam z wprawy robienia zdjęć bo mi się nie podobają, ale jeszcze dzisiaj wyjdę to może zrobię jakieś gnioty. A rabacik przysłali mi w newsletterze ;) ojatmojtam dawaj gnioty :evil_lol: o to czeba sie zapisać ;] na kurtkę poluję wlasnie ;pp Quote
Klaudia&Aza Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Sonka95 napisał(a):Hej :loveu: Ja też będę musiała się wybrać na większe zakupy , bo niedługo mikołajki i święta ;) I jeszcze Sonce miałam kupić nową smyczkę ....:p Hej:loveu: No dokładnie trzeba się wziąć za siebie przed świętami :evil_lol: Jeszcze może w mikołajki się wybiorę do fryzjera bo akurat jest fajna promocja: modelowanie włosów, cieniowanie itp. , odżywka nawilżająca, regulowanie brwi i coś jeszcze z paznokciami chyba malowanie, to wszystko za 30zł więc może warto się wybrać :cool3: A smyczka na święta czy tak bez okazji?:razz: Victoria napisał(a):ojatmojtam dawaj gnioty :evil_lol: o to czeba sie zapisać ;] na kurtkę poluję wlasnie ;pp Jeżeli mam je dodać to muszą być poddane obróbce a teraz na to za bardzo czasu nie mam bo za sprzątanie się muszę wziąć :-(:lol: No warto się zapisać, fajne ofert przysyłają;) Quote
Karro Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Dawaj zdjęcia jakieś, gnioty też mogą być :) Ja tez się zastanawiam na jaki kierunek studiów iść ( choć mam jeszcze trochę czasu ). I w sumie to stoję w miejscu. Nie mam pojęcia co wybrać, myślałam coś nad ochroną środowiska, zootechniką, ale czy potem się z tego wyżyje... Ehhh :roll: Quote
darii_iia Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 O tak, tak. zdjęcia nowe poproszę. :lol: Quote
Klaudia&Aza Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 darii_iia napisał(a):O tak, tak. zdjęcia nowe poproszę. :lol: understandme napisał(a):Dawaj zdjęcia jakieś, gnioty też mogą być :) Ja tez się zastanawiam na jaki kierunek studiów iść ( choć mam jeszcze trochę czasu ). I w sumie to stoję w miejscu. Nie mam pojęcia co wybrać, myślałam coś nad ochroną środowiska, zootechniką, ale czy potem się z tego wyżyje... Ehhh :roll: Już dodaję, ale od razu uprzedzam, że tylko parę nudnych wrzucam bo lepszych nie mam :lol: Ja też myślę nad zootechniką, ochroną środowiska, behawiorze itp mam ciągle jakieś dylematy czym tak na prawdę chciałbym się później zajmować i nadal nie wiem:roll: Uciekam spać bo jutro o 5.30 pobudka :mdleje: Dobranoc:) Quote
darii_iia Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 przesłodka mordka. :loveu: fajny teren do spacerów. :) Quote
Aleksa. Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-RPRCSdHbHNE/ULqGVRKWS1I/AAAAAAAAC2w/4RSBGhg8jXU/s640/DSCF7941.jpg super :loveu: Quote
Sonka95 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-u7IkG3PtEMc/ULqHh2fSprI/AAAAAAAAC34/Z5goIUxIvxg/s640/DSCF7977.jpg cudna ona jest :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-RPRCSdHbHNE/ULqGVRKWS1I/AAAAAAAAC2w/4RSBGhg8jXU/s640/DSCF7941.jpg - moja to w takiej pozycji długo nie wytrzyma , jak ostatnio jej chciałam zrobić zdjęcie to zanim pstryknęłam była już koło mnie :evil_lol: A smyczkę to na święta , bo w tym roku zgubiliśmy już 3 smyczki :diabloti: Została tylko jedna taka krótka .... I mojej też chce kupić przy okazji jakieś smaczki , bo zabawek to ona ma bardzo dużo :) Quote
Ty$ka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Urocza mordka :loveu: A tereny bardzo fajne ;) Ja akurat wybieram całkiem inny kierunek niż zwierzęta - po prostu wychodzę z założenia, że po wykształceniu musi być praca, a przecież nikt mi nie zabroni hobbystycznie zajmować się psami ;) Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-MfNBaz28iP4/ULqHcT15YVI/AAAAAAAAC3Q/-KPxq0dgnNA/s640/DSCF7954.jpg :loveu: Quote
Izabela124. Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-RPRCSdHbHNE/ULqGVRKWS1I/AAAAAAAAC2w/4RSBGhg8jXU/s640/DSCF7941.jpg mądra sunieczka :) Quote
Recommended Posts