Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Talucha napisał(a):
To tak jak u mnie-w praniu wyszło :lol:

Sonka95 napisał(a):
Ja też trochę myślałam o profilu ekonomicznym , ale bardziej spodobała mi się turystyka i już tak zostało ;) A potem pewnie i tak zmienię kierunek ....

Jak znam siebie to też raczej nie pójdę w kierunku ekonomisty, jakoś chyba to mnie nie wystarczająco kręci, żeby się tym zajmować na stałe.:roll: Ja na studia chciałabym iść w kierunku zwierząt, jednak mam wrażenie, że ma to małe poparcie u mnie w rodzinie, nie są pewni czy się z tego później utrzymam itp. :shake: może nie jest tak, że są temu całkowicie przeciwni, w sumie to już się z tym pogodzili bo to jednak ja zamierzam później uczyć się takiego a nie innego kierunku a nie oni.. woleliby żebym poszła najlepiej na AWF albo właśnie na coś ekonomicznego. eh.
unikatowydiament napisał(a):
miłego popołudnia:)

Dzień dobry, dziękujemy i też życzymy miłego popołudnia :)

Dzisiaj miałam tylko 4 lekcje( bo z religii uciekłam) i poszłam do fotografa na zdjęcia i chyba się załamie jak je w poniedziałek odbiorę :mdleje:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):

Dzisiaj miałam tylko 4 lekcje( bo z religii uciekłam) i poszłam do fotografa na zdjęcia i chyba się załamie jak je w poniedziałek odbiorę :mdleje:

Wagarowiczka :eviltong:

Posted

Dobry wieczór;)

dOgLoV napisał(a):
a to dlaczego ?? :cool3:

Bo znając życie to brzydko wyszłam :evil_lol:
magdabroy napisał(a):
Wagarowiczka :eviltong:

Oj tam oj tam :eviltong: Ale ogólnie to muszę się ogarnąć z tym uciekaniem z lekcji bo coś ostatnio mi się to za często zdarza:lol:
phase napisał(a):
O matko jak tu nagadane!! :crazyeye: Tylko fotek brak. :evil_lol:

Eee tam, mało:eviltong: A no zdjęć obecnie to żadnych nie mam, wczoraj próbowałam coś porobić ale takie brzydkie wychodziły, że zrezygnowałam.:)

Dzisiaj dopiero o 20 byłam w domu, zmęczona jestem tym tygodniem i nic mi się nie chce :roll: Wyszłam na godzinę z psami i cała mokra wróciłam bo na początku padał deszcz a później taki mały śnieżek leciał :multi:
A tak wgl to przysłali mi dzisiaj rabat -40% na ubrania z Croppa więc trzeba się na jakiś zakupy może w końcu wybrać :razz:

Kupiłam też parę korpusów i kości rurkowych dla piesów, w niedziele najprawdopodobniej nie będzie mnie w domu więc dam im po kości to chociaż zajęcie będą miały na jakiś czas:)

Mam nadzieję, że jutro trochę zdjęć porobię:)

Posted

Victoria napisał(a):
no też mam taką nadzieję ;]

ej skąd masz rabaciik?? xd też by mi się taki przydał :evil_lol:

Jakoś chyba wypadłam z wprawy robienia zdjęć bo mi się nie podobają, ale jeszcze dzisiaj wyjdę to może zrobię jakieś gnioty.

A rabacik przysłali mi w newsletterze ;)

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Jakoś chyba wypadłam z wprawy robienia zdjęć bo mi się nie podobają, ale jeszcze dzisiaj wyjdę to może zrobię jakieś gnioty.

A rabacik przysłali mi w newsletterze ;)

ojatmojtam dawaj gnioty :evil_lol:

o to czeba sie zapisać ;] na kurtkę poluję wlasnie ;pp

Posted

Sonka95 napisał(a):
Hej :loveu:
Ja też będę musiała się wybrać na większe zakupy , bo niedługo mikołajki i święta ;)
I jeszcze Sonce miałam kupić nową smyczkę ....:p

Hej:loveu:
No dokładnie trzeba się wziąć za siebie przed świętami :evil_lol: Jeszcze może w mikołajki się wybiorę do fryzjera bo akurat jest fajna promocja: modelowanie włosów, cieniowanie itp. , odżywka nawilżająca, regulowanie brwi i coś jeszcze z paznokciami chyba malowanie, to wszystko za 30zł więc może warto się wybrać :cool3:

A smyczka na święta czy tak bez okazji?:razz:
Victoria napisał(a):
ojatmojtam dawaj gnioty :evil_lol:

o to czeba sie zapisać ;] na kurtkę poluję wlasnie ;pp

Jeżeli mam je dodać to muszą być poddane obróbce a teraz na to za bardzo czasu nie mam bo za sprzątanie się muszę wziąć :-(:lol:

No warto się zapisać, fajne ofert przysyłają;)

Posted

Dawaj zdjęcia jakieś, gnioty też mogą być :)

Ja tez się zastanawiam na jaki kierunek studiów iść ( choć mam jeszcze trochę czasu ). I w sumie to stoję w miejscu. Nie mam pojęcia co wybrać, myślałam coś nad ochroną środowiska, zootechniką, ale czy potem się z tego wyżyje... Ehhh :roll:

Posted

darii_iia napisał(a):
O tak, tak. zdjęcia nowe poproszę. :lol:

understandme napisał(a):
Dawaj zdjęcia jakieś, gnioty też mogą być :)

Ja tez się zastanawiam na jaki kierunek studiów iść ( choć mam jeszcze trochę czasu ). I w sumie to stoję w miejscu. Nie mam pojęcia co wybrać, myślałam coś nad ochroną środowiska, zootechniką, ale czy potem się z tego wyżyje... Ehhh :roll:

Już dodaję, ale od razu uprzedzam, że tylko parę nudnych wrzucam bo lepszych nie mam :lol:

Ja też myślę nad zootechniką, ochroną środowiska, behawiorze itp mam ciągle jakieś dylematy czym tak na prawdę chciałbym się później zajmować i nadal nie wiem:roll:

Uciekam spać bo jutro o 5.30 pobudka :mdleje:

Dobranoc:)

Posted

https://lh4.googleusercontent.com/-u7IkG3PtEMc/ULqHh2fSprI/AAAAAAAAC34/Z5goIUxIvxg/s640/DSCF7977.jpg
cudna ona jest :loveu:
https://lh6.googleusercontent.com/-RPRCSdHbHNE/ULqGVRKWS1I/AAAAAAAAC2w/4RSBGhg8jXU/s640/DSCF7941.jpg - moja to w takiej pozycji długo nie wytrzyma , jak ostatnio jej chciałam zrobić zdjęcie to zanim pstryknęłam była już koło mnie :evil_lol:

A smyczkę to na święta , bo w tym roku zgubiliśmy już 3 smyczki :diabloti: Została tylko jedna taka krótka .... I mojej też chce kupić przy okazji jakieś smaczki , bo zabawek to ona ma bardzo dużo :)

Posted

Urocza mordka :loveu:
A tereny bardzo fajne ;)

Ja akurat wybieram całkiem inny kierunek niż zwierzęta - po prostu wychodzę z założenia, że po wykształceniu musi być praca, a przecież nikt mi nie zabroni hobbystycznie zajmować się psami ;)