Ty$ka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Cześć ;) Dziewczyny, to co piszecie to mnie przeraża :lol: Nie wyobrażam sobie nie ćwiczyć na WFie. Nawet gdy jest najokropniejszy, a fe a fe to będę ćwiczyć :P. WF to WF, lubię go mimo wszystko, bo w końcu ruch to zdrowie no i dawka dobrego humoru ;). U mnie wywiadówka za tydzień w piątek - coś czuję, że będę mieć szlaban, bo nieźle spadłam w ocenach... Eh... Quote
Talucha Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 magdabroy napisał(a):To jak tak myślicie o prezentach, to podpowiedzcie mi co kupić 15-latce ?? A ma jakieś konkretne zainteresowania? ;) Ty$ka napisał(a):Cześć ;) Dziewczyny, to co piszecie to mnie przeraża :lol: Nie wyobrażam sobie nie ćwiczyć na WFie. Nawet gdy jest najokropniejszy, a fe a fe to będę ćwiczyć :P. WF to WF, lubię go mimo wszystko, bo w końcu ruch to zdrowie no i dawka dobrego humoru ;). U mnie wywiadówka za tydzień w piątek - coś czuję, że będę mieć szlaban, bo nieźle spadłam w ocenach... Eh... :crazyeye: Szalona! Ja miałam okropną nauczycielkę od wfu w gimnazjum i wtedy mi się zaczęło ;) Wf nigdy nie był dawką dobrego humoru, zawsze wszyscy darli japy jak coś się zrobiło źle, zwłaszcza chłopacy, dla których gra w siatkówkę to gra na śmierć i życie :roll: Wuefistka się na nas wyżywała ;) Także ja podziękuję, wfu nienawidzę :diabloti: Mimo, że teraz mam w porządku nauczycielkę, uraz mam nadal. I tak jak powiedziałam, lubię ruch, ale we własnym zakresie ;) Quote
*Magda* Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Talucha napisał(a):A ma jakieś konkretne zainteresowania? ;) Ogólnie, to książki ;) Ale jej mama już jej chce kupić książkę pod choinkę :) Do tego lubi się stroić, ale ja nie jestem wstanie kupić jej czegoś do ubrania, bo mogę nie trafić z jej gustem :roll: Rok temu dostała od nas kasę ;) Jak nie wymyślę czegoś fajnego, to chyba w tym roku też dostanie słodycze z kasą :roll: Quote
Klaudia&Aza Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='Aleksandra95']cóż to za ślicznota ? [quote name='Ty$ka']https://lh4.googleusercontent.com/-l1lemOxKj0M/UKujNINYGcI/AAAAAAAAC2M/DbpTvIjwvlU/s497/90.jpg padłam... a co to za cuuudo? [quote name='Sonkowa']Śliczna ta sunia https://lh6.googleusercontent.com/-zK0_zFNUTjE/UKujTROx7tI/AAAAAAAAC2U/XVtar0YdR3U/s529/92.jpg szczeniak to szybko znajdzie domek Ja bym ja wzięła ,ale mama nie pozwala mi wziąść 2 psa Jest to sunia zabrana ze schroniska w Celestynowie do DT:) Mała jest energiczna i chętna do zabawy, szybko uczy się komend. DT chciałby żeby jak najszybciej znalazła domek bo Mila się szybko przywiązuje i kocha wszystkich wokoło :loveu: Jest podobno strasznym śpiochem i niczego się nie boi:) Porozsyłałam na razie tylko po paru znajomych, jutro roześlę dalej:) [quote name='Talucha']Wf, powiadasz Ja nigdy nie ćwiczę Z wfu na koniec zawsze mam... 2 Po prostu nie znoszę wfu w szkole. Lubię sport we własnym zakresie, uwielbiam rolki, łyżwy, tenisa. W szkole to jest masakra. Dlatego fajnie teraz mamy, bo mam w piątek 3h wfu na początku ale babka nam organizuje wyjścia-kręgle, łyżwy-idziemy na godzinkę takich zajęć, a potem nie przychodzimy na 6h wfu Wuefistka sama nam powiedziała, że wf w szkole z moją klasą jest bez sensu, bo i tak nikt się nie przebiera Ja zawsze mam 6 bo reprezentuję szkołę na zawodach ale myślę że gdyby nie to to bym miała pewnie 3 albo 4 :evil_lol: Ja też wolę sport we własnym zakresie;) Mnie to jeszcze dziwią tacy chłopcy, którzy ćwiczą na wfie w tej samej koszulce co przyszli do szkoły.. biegają za piłką, pocą się jak nie wiem co i jeszcze w tej koszulce chodzą po szkole:mdleje: A później się dziwić, że w klasach śmierdzi :lol: Ja nie wiem jak jest u was ale u mnie na prawdę takie przypadki się zdarzają:roll: [quote name='Talucha']Nic nie mów o prezentach na święta, też muszę zacząć myśleć... Dla mamy to pikuś, ale właśnie co dla brata i taty?! Dla brata może jeszcze jakąś grę na PS ale dla taty?! Dzięki za życzenia Też się cieszę, że maturę mam za rok. Chociaż ma to swoje minusy, bo siedzę rok dłużej w szkole niż moi rówieśnicy :P Ale i tak uważam, że technikum jest lepsze Mama z zebrania wróciła i... nie było traghedii Lajtowo! Spytała się tylko czemu mam 3 jedynki z niemieckiego (zmienili mi nauczycielkę, w poprzednim roku miałam pana, u którego na sprawdzianie wystarczyło się podpisać i miało się 2, ja zawsze u niego miałam 5, na koniec cała klasa miała 5, a teraz wszyscy dziwnie spadli na jedynki ) i czemu sobie sama nie usprawiedliwiłam godzin nieobecnych I jest zadowolona z reszty moich ocen To fajnie masz bo jeszcze nawzajem sobie z bratem prezenty kupujecie, ja tak nie mam ale w sumie to może i lepiej bo mam 4 braci więc jak by mi przyszło kupić dla wszystkich prezenty to bym chyba zbankrutowała :evil_lol: A dla taty to też sama nie wiem co jeszcze kupię w tamtym roku, chyba dostał taką teczkę skórzaną na swoje takie dokumenty itp. a w tym roku to kompletnie nie wiem co.. już chyba wszystkie możliwe pomysły wykorzystałam. No niby jeden rok dłużej ale ja pod względem wydurniania się to lubię szkołę, a co do technikum to święta racja, lepsze jest :diabloti: Mi w tym roku zmienił się nauczyciel od Anglika i chyba muszę się zacząć uczyć na własną rękę bo tak to ja raczej matury nie zdam :roll: Ciągle tylko jakiś teks tłumaczymy z którego na następnej lekcji pyta i stawia za to 4 tak jak mi dzisiaj. [quote name='unikatowydiament']witamy się Dobry wieczór:) [quote name='Ty$ka']Cześć Dziewczyny, to co piszecie to mnie przeraża Nie wyobrażam sobie nie ćwiczyć na WFie. Nawet gdy jest najokropniejszy, a fe a fe to będę ćwiczyć :P. WF to WF, lubię go mimo wszystko, bo w końcu ruch to zdrowie no i dawka dobrego humoru . U mnie wywiadówka za tydzień w piątek - coś czuję, że będę mieć szlaban, bo nieźle spadłam w ocenach... Eh... Hej Ty$ka. A tam inna jesteś, wf to zło :diabloti::eviltong: A ja wyjątkowo w tym roku mam lepsze oceny :multi: [quote name='Talucha'] Wf nigdy nie był dawką dobrego humoru, zawsze wszyscy darli japy jak coś się zrobiło źle, zwłaszcza chłopacy, dla których gra w siatkówkę to gra na śmierć i życie Skąd ja to znam..eh. U mnie do tej pory się nawet takie dziewczyny zdarzają(nie z klasy) że grają jak by nie wiadomo o co grały, zero luzu, zero zabawy ani przyjemności. [quote name='magdabroy']Ogólnie, to książki Ale jej mama już jej chce kupić książkę pod choinkę Do tego lubi się stroić, ale ja nie jestem wstanie kupić jej czegoś do ubrania, bo mogę nie trafić z jej gustem Rok temu dostała od nas kasę ;) Jak nie wymyślę czegoś fajnego, to chyba w tym roku też dostanie słodycze z kasą A to dla siostry? Z ubraniami też bym się bala że z gustem nie trafię. To może zegarek, jeżeli się lubi stroić to jakąś biżuterię, perfumy, kosmetyki, zestaw zimowy typu rękawiczki, szalik, czapka, jakąś ciekawą torebkę lub odtwarzacz muzyki.. Sama nie wiem, jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę;) Quote
Ptysiak Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-ZbUDcaQ569U/UKipymr-9JI/AAAAAAAAC1U/0WJg75BYVW8/s640/DSCF7873.JPG Cudna jak ja jej dawno nie widziałam :loveu::loveu::loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-zK0_zFNUTjE/UKujTROx7tI/AAAAAAAAC2U/XVtar0YdR3U/s529/92.jpg ale cudeńko z tej malutkiej :):loveu: Dobrze, że wróciłaś :) Miłej nocy ;) Quote
Sonka95 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Hej :loveu: Dla mnie wf także to zło :diabloti: Tylko w podstawówce go lubiłam ,a teraz nie na widzę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Klaudia&Aza napisał(a): A to dla siostry? Z ubraniami też bym się bala że z gustem nie trafię. To może zegarek, jeżeli się lubi stroić to jakąś biżuterię, perfumy, kosmetyki, zestaw zimowy typu rękawiczki, szalik, czapka, jakąś ciekawą torebkę lub odtwarzacz muzyki.. Sama nie wiem, jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę;) Nie, nie dla siostry :shake: Moja siostra ma 21 lat i dla niej nigdy nie mam problemu z prezentem ;) Szukam prezentu dla siostrzenicy męża :) Quote
Ty$ka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Talucha napisał(a)::crazyeye: Szalona! Ja miałam okropną nauczycielkę od wfu w gimnazjum i wtedy mi się zaczęło ;) Wf nigdy nie był dawką dobrego humoru, zawsze wszyscy darli japy jak coś się zrobiło źle, zwłaszcza chłopacy, dla których gra w siatkówkę to gra na śmierć i życie :roll: Wuefistka się na nas wyżywała ;) Także ja podziękuję, wfu nienawidzę :diabloti: Mimo, że teraz mam w porządku nauczycielkę, uraz mam nadal. I tak jak powiedziałam, lubię ruch, ale we własnym zakresie ;) Zbyt poważnie wszystko bierzesz :diabloti: U nas też jest darcie japy, ale myślisz, że ja coś sobie z tego robię? Oczywiście, że... tak - śmieję się, że są wszyscy tacy spięci :evil_lol: A sama traktuję WF jak odprężenie po ciężkim dniu i takie podejście bardzo polecam ;). Uraz urazem, ale ja zawsze swoje urazy próbuję zwalczać. Ty nie próbujesz? ;) Klaudia&Aza napisał(a):Jest to sunia zabrana ze schroniska w Celestynowie do DT:smile: Mała jest energiczna i chętna do zabawy, szybko uczy się komend. DT chciałby żeby jak najszybciej znalazła domek bo Mila się szybko przywiązuje i kocha wszystkich wokoło :loveu: Jest podobno strasznym śpiochem i niczego się nie boi:smile: Porozsyłałam na razie tylko po paru znajomych, jutro roześlę dalej:smile: A tam inna jesteś, wf to zło :diabloti::eviltong: A ja wyjątkowo w tym roku mam lepsze oceny :multi: Mila :loveu: Cudnie. :loveu: Będę jej kibicować. A idźcie, nie znam Was! :diabloti: Tym bardziej Ciebie nie znam :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Ptysiak napisał(a):https://lh5.googleusercontent.com/-ZbUDcaQ569U/UKipymr-9JI/AAAAAAAAC1U/0WJg75BYVW8/s640/DSCF7873.JPG Cudna jak ja jej dawno nie widziałam :loveu::loveu::loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-zK0_zFNUTjE/UKujTROx7tI/AAAAAAAAC2U/XVtar0YdR3U/s529/92.jpg ale cudeńko z tej malutkiej :):loveu: Dobrze, że wróciłaś :) Miłej nocy ;) Cześć Iza:) To cudeńko coś ostatnio mi nie chce do zdjęć pozować :mad: Sonkowa napisał(a):Hej :loveu: Dla mnie wf także to zło :diabloti: Tylko w podstawówce go lubiłam ,a teraz nie na widzę :evil_lol: A dla mnie nawet w podstawówce wf był bleeee :lol: magdabroy napisał(a):Nie, nie dla siostry :shake: Moja siostra ma 21 lat i dla niej nigdy nie mam problemu z prezentem ;) Szukam prezentu dla siostrzenicy męża :) Aha. Na pewno coś fajnego wpadnie wam w ręce i siostrzenica będzie zadowolona z prezentu :) Ty$ka napisał(a): A idźcie, nie znam Was! :diabloti: Tym bardziej Ciebie nie znam :evil_lol: No wiesz Ty co :obrazic::eviltong: Izabela124. napisał(a):Hejka :) Co słychać? Hej:) A u nas wszystko w porządeczku, raz lepiej raz gorzej:) W sobotę ostatki więc może się przejadę na jakieś discooo :lol: A Ty jak tam?;) Sonka95 napisał(a):Hej :loveu: Hejka ;) Jeszcze chyba nie pisałam, ostatnio wysłałam zdjęcie na konkurs do miesięcznika ,,Mój Pies" i wygrałam jakąś nagrodę pocieszenia, nie wiem co dokładnie ale jak przyjdzie listonosz na pewno się pochwalę;):multi: Quote
Izabela124. Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 O disco fajna sprawa :) Ja na praktyki chodzę, jak na razie fajnie jest :) Quote
Klaudia&Aza Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Izabela124. napisał(a):O disco fajna sprawa :) Ja na praktyki chodzę, jak na razie fajnie jest :) No fajna ale i tak rzadko chodzę, bo zazwyczaj mi się nie chce nigdzie ruszyć :evil_lol: A to praktyki masz tam od siebie z uczelni zorganizowane? Quote
Karro Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Wpadam do Was! :loveu: Ja na wf to lubię ćwiczyć i to od zawsze ;) Mila jest na prawdę śliczna, mam nadzieję, że szybko znajdzie domek :) Pozdrawiamy! :) Quote
Klaudia&Aza Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 understandme napisał(a):Wpadam do Was! :loveu: Ja na wf to lubię ćwiczyć i to od zawsze ;) Mila jest na prawdę śliczna, mam nadzieję, że szybko znajdzie domek :) Pozdrawiamy! :) Cześć :loveu: U mnie to może nie jest tak, że ja tego wfu wgl nie lubię.. Ja po prostu nie lubię grać w siatkówkę a gramy bardzo często i może dlatego mam taki uraz do wfu. Jak gramy w piłkę nożną, w zbijaka, ringo czy w tenisa to taki wf mi nie przeszkadza;) Też mam taką nadzieję:) My również pozdrawiamy! :) Quote
Izabela124. Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):No fajna ale i tak rzadko chodzę, bo zazwyczaj mi się nie chce nigdzie ruszyć :evil_lol: A to praktyki masz tam od siebie z uczelni zorganizowane?Sami musieliśmy sobie załatwić praktyki. Mam w Miejskim Ośrodku Pomocy Społecznej :) Quote
Sonka95 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 hej :loveu: Ja będę miała praktyki w marcu i już się nie mogę doczekać miesiąc bez szkoły ... :multi: Quote
Klaudia&Aza Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Izabela124. napisał(a):Sami musieliśmy sobie załatwić praktyki. Mam w Miejskim Ośrodku Pomocy Społecznej :) Sonka95 napisał(a):hej :loveu: Ja będę miała praktyki w marcu i już się nie mogę doczekać miesiąc bez szkoły ... :multi: A u mnie praktyki się szykują w maju, więc praktycznie 3 miesiące wakacji będę miała bo wiadomo w czerwcu takiej nauki już nie ma :) Quote
Talucha Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 A ja mam tylko 2 tygodnie praktyk :( Też w maju ;) A szkoda, że tak krótko, bo mam fajne praktyki :lol: Klaudia&Aza a Ty do jakiej szkoły chodzisz? :) Quote
Klaudia&Aza Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Talucha napisał(a):A ja mam tylko 2 tygodnie praktyk :( Też w maju ;) A szkoda, że tak krótko, bo mam fajne praktyki :lol: Klaudia&Aza a Ty do jakiej szkoły chodzisz? :) A ja jeszcze nie wiem gdzie w tym roku będę mieć, chyba w jakimś biurze jak się nie mylę;) Do ekonomicznej o profilu przedstawiciel handlowy. W sumie to nawet nie wiem czy mnie to interesuje ale jakoś nie wiedziałam na co iść i tak samo w praniu wyszło. Quote
Talucha Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 To tak jak u mnie-w praniu wyszło :lol: Quote
Sonka95 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ja też trochę myślałam o profilu ekonomicznym , ale bardziej spodobała mi się turystyka i już tak zostało ;) A potem pewnie i tak zmienię kierunek .... Quote
Recommended Posts