Aleksa. Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 o nieee, nie wierze :(:(:( :placz: tak mi przykro [*] nie wiem aż co napisać .:placz: trzymajcie się, ale nie zostawiaj nas :( Quote
Ada_Mirra Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Boże tak mi przykro :( Kludia trzymaj się :glaszcze: Quote
Qeeriefire Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Klaudia, trzymaj się, bardzo mi przykro, mimo, że to nic nie zmieni :( [*] [*] [*] Quote
Sonka95 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Ja tu po raz pierwszy a tu takie smutne wieści :-( Cola ['] bardzo przypominała moją Sonię .... Współczuję ci bardzo :shake: Quote
Ptysiak Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Klaudia chyba wiesz jak mi bardzo przykro :( :calus::calus::calus: dobrze, że w końcu napisałaś o tym bo nie wiedziałam sama co robić :shake: a Wszyscy się tu martwili... :( :calus: Kiedy to usłyszałam po raz pierwszy to aż trzy razy czytałam czy na pewno dobrze przeczytałam... Colunia to dla ciebie malutka [*] [*] [*] biegaj szczęśliwa za TM :( Quote
Victoria Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Będzię dobrze, dasz sobie radę..:glaszcze: :candle: Quote
Kaaasia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Strasznie mi przykro :glaszcze: Z czasem boleć będzie mniej ale na pewno o niej nie zapomnisz :glaszcze: Quote
Karro Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Jestem pewna, że o niej nie zapomnisz. Cola śpij piesku [*] Bradzo mi przykro :( Quote
Leokadia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Jeju, przykra historia, bądź silna:-(:-( Quote
*Magda* Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Klaudia, bardzo mi przykro :( To nadal jest galeria ABC ;) Przecież nie zapomnisz o Coli i możesz ją tu wspominać ;) Quote
Klaudia&Aza Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Dziękuję dziewczyny za wsparcie i jeszcze raz przepraszam że się nie odzywałam przez długi czas :oops::roll: :calus: W tym roku szkolnym, tak jak obiecałam zabrałam się z naukę i muszę powiedzieć, że nie jest najgorzej :grins: co prawda może szału nie ma ale w porównaniu do poprzedniego roku to jestem z siebie w miarę zadowolona :lol: Od jakiegoś czasu w mojej miejscowości jest zbiórka darów dla schroniska w Celestynowie, fajnie bo dużo osób się w to zaangażowało, bez żadnego ,,ale.." jak będziemy zawozić rzeczy do schroniska to może uda mi się wyjść z którymś schroniskowcem, tylko ja nie jestem wolontariuszem więc nie wiem czy to się tak da ;) A no i jeżeli chodzi o moją karierę sportową(:lol:) to zmieniłam trenera i trenuję teraz u tej Pani http://pl.wikipedia.org/wiki/Lidia_Chojecka#Osi.C4.85gni.C4.99cia ;) Nie wiem jak długo u niej pociągnę bo jest ciężko jeżeli chodzi o mój czas, praktycznie nie mam czasu na spokojne poczytanie książki lub obejrzenie jakiegoś filmu:roll: idę do szkoły - wracam ze szkoły - idę na trening( na który zawsze zabieram Azę:) ) - wracam, idę się uczyć - idę na spacer z psami - wracam, idę spać... I tak w kółko przez cały tydzień, zaczynam czuć się jak maszyna:mdleje: Trochę Azuni:loveu: CDN. Quote
Klaudia&Aza Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 I ostatnio narysowałam taki bardzo ekspresowy rysunek. Więc nie zwracajcie uwagi na łapy które nie wyszły :lol: dzisiaj się może za niego zabiorę to go poprawię A no i oczywiście witam nowego gościa w galerii:) Quote
phase Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Zdjęcie idealne! https://lh6.googleusercontent.com/-R-TYuIcuCAI/UKipqgJDoWI/AAAAAAAAC08/AZboeSO9gfA/s640/DSCF7859.JPG Quote
łamAga Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 ślicznie :loveu: rysunek też bardzo ładny :loveu: Quote
Ty$ka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Aaaazuuunia :loveu: Nasza pięknotka :loveu: Quote
Talucha Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Przykro mi z powodu Coli :( Aza :loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='phase']Zdjęcie idealne! https://lh6.googleusercontent.com/-R-TYuIcuCAI/UKipqgJDoWI/AAAAAAAAC08/AZboeSO9gfA/s640/DSCF7859.JPG Idealne to ono może nie jesteś, ale ciesze się, że się podoba;) A jak tam sytuacja z pracą znalazłaś coś, czy nadal ciężko cokolwiek znaleźć?:) [quote name='Izabela124.']Na reszcie zdjęcia :loveu: Musiałam się w końcu zmobilizować:eviltong: U was też w sklepach od jakiegoś czasu zaczynają tak nakręcać na święta Bożego Narodzenia czy tylko u mnie tak jest, że wiszą bombki, sprzedają ozdoby choinkowe, mikołaje i wgl.:roll: [quote name='dOgLoV']rysunek też bardzo ładny :loveu: Nawet się do niego nie przyłożyłam, ale dziękuję :eviltong: [quote name='Ty$ka']Aaaazuuunia :loveu: Nasza pięknotka :loveu: Nie wiem czy widać po zdjęciach ale Aza w końcu trochę przytyła i rozrosła się w klatce piersiowej aż szelki musiałam poszerzać :multi: [quote name='Talucha']Przykro mi z powodu Coli :( Aza :loveu: Z dnia na dzień jest mi coraz lepiej.. Quote
phase Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Idealne to ono może nie jesteś, ale ciesze się, że się podoba;) A jak tam sytuacja z pracą znalazłaś coś, czy nadal ciężko cokolwiek znaleźć?:) Jak dla mnie bardzo, bardzo piękne. ;) Nawet nie szukam, mam tyle nauki, że nie dałabym rady pogodzić pracy i uczelni... Ważne, że nie jesteś i sama. :calus: Quote
Ada_Mirra Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-R-TYuIcuCAI/UKipqgJDoWI/AAAAAAAAC08/AZboeSO9gfA/s640/DSCF7859.JPG cudowna Aza omnom <3 No i gratki trenera :D Quote
Victoria Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 wiesz ze mieszkam koło celestynowa?? :razz: Quote
Recommended Posts