Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Klaudia chyba wiesz jak mi bardzo przykro :( :calus::calus::calus: dobrze, że w końcu napisałaś o tym bo nie wiedziałam sama co robić :shake: a Wszyscy się tu martwili... :( :calus:

Kiedy to usłyszałam po raz pierwszy to aż trzy razy czytałam czy na pewno dobrze przeczytałam...

Colunia to dla ciebie malutka
[*]
[*]
[*] biegaj szczęśliwa za TM :(

Posted

Dziękuję dziewczyny za wsparcie i jeszcze raz przepraszam że się nie odzywałam przez długi czas :oops::roll: :calus:

W tym roku szkolnym, tak jak obiecałam zabrałam się z naukę i muszę powiedzieć, że nie jest najgorzej :grins: co prawda może szału nie ma ale w porównaniu do poprzedniego roku to jestem z siebie w miarę zadowolona :lol:

Od jakiegoś czasu w mojej miejscowości jest zbiórka darów dla schroniska w Celestynowie, fajnie bo dużo osób się w to zaangażowało, bez żadnego ,,ale.." jak będziemy zawozić rzeczy do schroniska to może uda mi się wyjść z którymś schroniskowcem, tylko ja nie jestem wolontariuszem więc nie wiem czy to się tak da ;)

A no i jeżeli chodzi o moją karierę sportową(:lol:) to zmieniłam trenera i trenuję teraz u tej Pani http://pl.wikipedia.org/wiki/Lidia_Chojecka#Osi.C4.85gni.C4.99cia ;) Nie wiem jak długo u niej pociągnę bo jest ciężko jeżeli chodzi o mój czas, praktycznie nie mam czasu na spokojne poczytanie książki lub obejrzenie jakiegoś filmu:roll: idę do szkoły - wracam ze szkoły - idę na trening( na który zawsze zabieram Azę:) ) - wracam, idę się uczyć - idę na spacer z psami - wracam, idę spać... I tak w kółko przez cały tydzień, zaczynam czuć się jak maszyna:mdleje:

Trochę Azuni:loveu:

CDN.

Posted

I ostatnio narysowałam taki bardzo ekspresowy rysunek. Więc nie zwracajcie uwagi na łapy które nie wyszły :lol: dzisiaj się może za niego zabiorę to go poprawię

A no i oczywiście witam nowego gościa w galerii:)

Posted

[quote name='phase']Zdjęcie idealne!
https://lh6.googleusercontent.com/-R-TYuIcuCAI/UKipqgJDoWI/AAAAAAAAC08/AZboeSO9gfA/s640/DSCF7859.JPG
Idealne to ono może nie jesteś, ale ciesze się, że się podoba;) A jak tam sytuacja z pracą znalazłaś coś, czy nadal ciężko cokolwiek znaleźć?:)
[quote name='Izabela124.']Na reszcie zdjęcia :loveu:
Musiałam się w końcu zmobilizować:eviltong: U was też w sklepach od jakiegoś czasu zaczynają tak nakręcać na święta Bożego Narodzenia czy tylko u mnie tak jest, że wiszą bombki, sprzedają ozdoby choinkowe, mikołaje i wgl.:roll:
[quote name='dOgLoV']rysunek też bardzo ładny :loveu:
Nawet się do niego nie przyłożyłam, ale dziękuję :eviltong:
[quote name='Ty$ka']Aaaazuuunia :loveu: Nasza pięknotka :loveu:
Nie wiem czy widać po zdjęciach ale Aza w końcu trochę przytyła i rozrosła się w klatce piersiowej aż szelki musiałam poszerzać :multi:
[quote name='Talucha']Przykro mi z powodu Coli :(

Aza :loveu:
Z dnia na dzień jest mi coraz lepiej..

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Idealne to ono może nie jesteś, ale ciesze się, że się podoba;) A jak tam sytuacja z pracą znalazłaś coś, czy nadal ciężko cokolwiek znaleźć?:)

Jak dla mnie bardzo, bardzo piękne. ;)
Nawet nie szukam, mam tyle nauki, że nie dałabym rady pogodzić pracy i uczelni...

Ważne, że nie jesteś i sama. :calus: