phase Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Fajnie, że dajesz znać co tam u Was. ;) https://lh3.googleusercontent.com/-OEjlj3IC9hw/UGxlQAiGYNI/AAAAAAAACyk/KulsGsxPGRk/s640/DSCF7620.JPG :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-9to4aKUzQXw/UGxlakTBA3I/AAAAAAAACzc/7ITqvyEfvNQ/s640/DSCF7643.JPG piękna modelka, niezastąpiona. ;) Quote
Oscar Patric Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Klaudia&Aza'] piękna:loveu: Quote
kalyna Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Jakie piękne zdjęcia jesienne :loveu: a szkoda, że z tą Labradorką tak wyszło :( no i nie rób więcej takich wakacji od dogo :lol: Quote
Ada_Mirra Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 super foty :D i spóźnione stooo lat :loveu: Quote
Oscar Patric Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 witamy się cieplutko,głaski ślemy:) Quote
Victoria Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Ptysiak napisał(a)::glaszcze: :( o co chodzi?? co się stało:-o Quote
Ptysiak Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Myślę, że Klaudia sam napisze jak tylko będzie mogła. Buziaczki i pozdrawiamy :* Quote
Leokadia Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Bo i ja zaczynam sie niepokoić, proszę dajcie znać co sie dzieje:roll: Quote
Ada_Mirra Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Jej co się stało Klaudia odezwij się :( Quote
Ada_Mirra Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Ptysiak odezwij się, czy coś się stało z Klaudią :( Quote
Izabela124. Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Nic się z Klaudią nie stało :) Jak będzie miała chęć to się odezwie ) Nie ma o co się martwić Quote
Klaudia&Aza Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Dobra w końcu muszę się przełamać i się odezwę.. Hej dziewczyny, przepraszam że tak was zaniedbałam i że się o nas martwicie a my nie dajemy odzewu..jednak od paru tygodni nie mogę się pozbierać i cokolwiek tutaj napisać :-( Była cudownym psem, był to pies z charakterem jedyny w swoim rodzaju..kochany ale i umiejący pokazać ząbki. Już nie przybiegnie do mnie zmarznięta pod kołdrę aby się odrobinę ogrzać, nie przywita mnie gdy przyjdę do domu, nie będzie towarzyszyć nam już nigdy.. Był to członek i przyjaciel całej rodziny a przede wszystkim najlepszy przyjaciel mojego taty po którym pierwszy raz widzę jak cierpi po utracie psa i jak bardzo jest mu ciężko :placz: Na początku myślałam, że to jest jakiś głupi żart, głupi sen..kompletnie nie mogłam w to uwierzyć, nie mogłam się pozbierać to tak bardzo boli..Z dni na dzień jest mi odrobię lepiej, wiem że czasu nie cofnę ale to boli, a najbardziej boję się tego, że o niej zapomnę, zapomnę jaka była, jak wyglądała i co do niej czułam :-( Nie mogę nawet obejrzeć tego ostatniego filmiku który tutaj o niej dodałam, bo łzy po prostu same płyną :-( Jeszcze wieczorem leżąc w łóżku słyszałam pisk opon na drodze, podniosłam się zobaczyć co się dzieje..Cola zaczęła szczekać, po prostu jacyś chłopcy dostali samochód i się wygłupiali. Poszłam spać, rano wstałam, pojechałam na wycieczkę szkolną gdzie jeszcze dziewczyną pokazywałam jakiego mam cudownego pieska, wróciłam ze szkoły..od razu podwórko wydało mi się takie puste że coś jest nie tak, myślałam że Cola jest z tatą.. Mama powiedziała, że Cola wpadła pod samochód.. Tata wyjeżdżał z garażu, ona wybiegła za rogu, nie zdążył zahamować, nic nie mogli zrobić.. wiem, że nie powinnam ale jestem zła na niego bo jednak mógł bardziej uważać, to on nauczył ją lubić jazdę samochodem.:-( Cola odeszła 19.10.2012r. Mam nadzieję że już szczęśliwe biega za TM, Kocham Cie pieseczku „Śpij piesku, śpij… już odpocząć trzeba Może będziesz miał swój kawałek nieba Może będzie tam piękniej niż tu teraz Może spotkasz tych, których tu już nie ma… Śnij, piesku śnij… w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij a czas łzy osuszy” :placz::placz::placz::placz::placz: Kocham. Bez niej ta galeria to już nie to samo, już nie ma mojego ABC:-( dlatego też nie wiem jak często będę tutaj zaglądać. Quote
phase Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Jejku.... Klaudia tak bardzo mi przykro... Nie wiem co napisać. :( Zatkało mnie. Cola, gwiazdeczko biegaj szczęśliwie... Quote
Recommended Posts