Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dobra w końcu muszę się przełamać i się odezwę..
Hej dziewczyny, przepraszam że tak was zaniedbałam i że się o nas martwicie a my nie dajemy odzewu..jednak od paru tygodni nie mogę się pozbierać i cokolwiek tutaj napisać :-(

Była cudownym psem, był to pies z charakterem jedyny w swoim rodzaju..kochany ale i umiejący pokazać ząbki.
Już nie przybiegnie do mnie zmarznięta pod kołdrę aby się odrobinę ogrzać, nie przywita mnie gdy przyjdę do domu, nie będzie towarzyszyć nam już nigdy..
Był to członek i przyjaciel całej rodziny a przede wszystkim najlepszy przyjaciel mojego taty po którym pierwszy raz widzę jak cierpi po utracie psa i jak bardzo jest mu ciężko :placz:
Na początku myślałam, że to jest jakiś głupi żart, głupi sen..kompletnie nie mogłam w to uwierzyć, nie mogłam się pozbierać to tak bardzo boli..Z dni na dzień jest mi odrobię lepiej, wiem że czasu nie cofnę ale to boli, a najbardziej boję się tego, że o niej zapomnę, zapomnę jaka była, jak wyglądała i co do niej czułam :-( Nie mogę nawet obejrzeć tego ostatniego filmiku który tutaj o niej dodałam, bo łzy po prostu same płyną :-(
Jeszcze wieczorem leżąc w łóżku słyszałam pisk opon na drodze, podniosłam się zobaczyć co się dzieje..Cola zaczęła szczekać, po prostu jacyś chłopcy dostali samochód i się wygłupiali. Poszłam spać, rano wstałam, pojechałam na wycieczkę szkolną gdzie jeszcze dziewczyną pokazywałam jakiego mam cudownego pieska, wróciłam ze szkoły..od razu podwórko wydało mi się takie puste że coś jest nie tak, myślałam że Cola jest z tatą.. Mama powiedziała, że Cola wpadła pod samochód.. Tata wyjeżdżał z garażu, ona wybiegła za rogu, nie zdążył zahamować, nic nie mogli zrobić.. wiem, że nie powinnam ale jestem zła na niego bo jednak mógł bardziej uważać, to on nauczył ją lubić jazdę samochodem.:-(

Cola odeszła 19.10.2012r. Mam nadzieję że już szczęśliwe biega za TM, Kocham Cie pieseczku

• „Śpij piesku, śpij…
    już odpocząć trzeba
    Może będziesz miał
    swój kawałek nieba
    Może będzie tam
    piękniej niż tu teraz
    Może spotkasz tych, których tu już nie ma…
    Śnij, piesku śnij…
    w snach jest zawsze pięknie
    Ciepły dom, miejsca dość
    na twe wierne serce
    Przyjdzie czas spotkać się
    potarmosić uszy
    lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
    Lecz dziś sobie śnij
    a czas łzy osuszy”

:placz::placz::placz::placz::placz:

Kocham.

Bez niej ta galeria to już nie to samo, już nie ma mojego ABC:-( dlatego też nie wiem jak często będę tutaj zaglądać.