Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooo a co tu tak cicho się zrobiło?
szkoła Was pochłonęła?

ja też się dowiedziałam, ze Gandzik jest nieufny do obcych, co mnie zszokowało. no ale też zaczynamy ćwiczyć...

a Ansarii nie jest przed cieczką czy coś?

dobrze jest zmieniać smaczki, ale tylko na tzw. mokre :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobry wieczór kochane :)
Żyjemy i mamy się dobrze:) bardzo przepraszam za brak obecności na forum ale nie mam kompletnie na nic czasu, jeżeli jest już wolna chwila to wolę ją spędzić z psami:oops:;) miło że galeria nie zarosła kurzem, w październiku mam nadzieję że już będę tutaj częściej i z czasem znowu będę tutaj stałym gościem:evil_lol:

Jeżeli chodzi o labradorkę to plany się pokrzyżowały i zawody które się miały odbyć dzisiaj - się nie odbyły :roll: strasznie mi przykro z tego powodu bo naprawdę bardzo się polubiłyśmy i wiele pracy w to włożyłyśmy aby wszystko poszło jak najlepiej..więc praktycznie wszystko poszło na marne:-( obecnie to nawet nie mam ochoty o tym pisać, o wszystkim opowiem w następnej wolnej chwili.

Jeszcze raz przepraszam za zaniedbanie, my też bardzo za wami tęsknimy :loveu::calus::calus:

Trochę jesiennych zdjęć;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Nooo ! nie zostawiajcie nas już :mad:

szkoda że nie wypaliło :-(

psiaki Twoje widzę w liściach szaleją. :D u nas ich jeszcze niewiele ;)[/QUOTE]
[quote name='Izabela124.']Świetne jesienne fotki :) Nie uciekaj na tak długo[/QUOTE]
Postaram się zostać na dłużej, ale nie obiecuję:shake::eviltong:

No szkoda szkoda, ale pod żadnym względem nie żałuję że podjęłam się tej współpracy;)

Fajnie że zdjęcia się podobają:)U nas zaczyna się robić typowa jesień, złote liście, wiatr uwielbiam tą porę roku:loveu:

Posted

Piękne zdjęcia jesienne :loveu:

Ja dzisiaj poszłam robić zdjęcia nad Wisłę a tam zamiast jesieni pełno ludzi i szybko się zrobiło ciemno, więc ze zdjęć doopa :shake:. Ale przynajmniej pies się wyspacerował ;)

Posted

Cześć Wam:) ja tylko na chwileczkę, żeby się przywitać:)

leónowa niestety następne takie zawody są chyba na wiosnę:roll::-(

Skleiłam tak na szybko jakiś beznadziejny filmik(który się zacina) zdjęciowo/filmowy o Coli:)

Mam nadzieję że następnym razem już się więcej rozpiszę i powiem co u nas:)

https://picasaweb.google.com/105625283992349092089/Filmy?authkey=Gv1sRgCJXVmtbwnurmsgE#5795106046859526354

https://lh4.googleusercontent.com/-Xkt9ZpR_9ZQ/UGxlS9BI3AI/AAAAAAAACyw/BBBPSwMg36o/s640/DSCF7621.JPG