Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patik napisał(a):
i siedzieć przed telewizorem z wystawionymi nóżkami popijając wszystko co tanie i z % :evil_lol::evil_lol::diabloti:

U mnie jest to od początku czerwca. :placz::diabloti:

Ja i tak ciągle szukam, staram się coś znaleźć. Może we wrześniu się uda
Ale mamy piękną pogodę. :)

Witanko. :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='kalyna']a na temat pracy to ja się nie wypowiadam... ja pracy szukałam na wakacje i nic nie znalazłam. kumpela po licencjacie szuka pracy już któryś miesiąc i lipa jedyne co to mogła iść na produkcję
U mnie jeden z braci też jest w trakcie szukania pracy, też ma ciężko coś znaleźć.. Ostatnio ktoś mu zaproponował wyjazd za granice do zbierania owoców ale nie był do tego jakoś szczególnie przekonany..
[quote name='Patik']CO do pracy najlepiej powiedzieć ,że w tym kraju dla ludzi z waszym wykształceniem pracy nie ma i siedzieć przed telewizorem z wystawionymi nóżkami popijając wszystko co tanie i z %
:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Falkaa']Dzień Dobryy
No proszę proszę, u nas zdjęcia wypraszają, a same nie mają! Będzie lanie..
Hej:loveu:
Oj nie tylko nie lanie:eviltong: Już się poprawiam i zaraz coś wrzucę z dzisiejszej sesji :cool3:
[quote name='phase']U mnie jest to od początku czerwca.

Ja i tak ciągle szukam, staram się coś znaleźć. Może we wrześniu się uda
Ale mamy piękną pogodę.

Witanko.
Dzień dobry;)
No to nie zazdroszczę, oby szybko się coś znalazło, trzymam kciuki:kciuki: :)
U nas ładna pogoda utrzymuje się już tak od paru dni, ale za to w nocy jest strasznie zimno :roll:
[quote name='Ptysiak']Dzień dobry

Widać, że wróciłaś... 3 strony czytania

Jak już masz aparat to ja czekam na zdjęcia
Mizianki dla futerek
Witamy witamy :loveu:

Oj tam oj tam u mnie to właśnie najmniej do czytania jest :eviltong:

Futerka wymiziane :)
[quote name='Ada_Mirra']witaaaamy

czytałam że dzis maja być zdjęcia wiec czekam
[quote name='Molowe']witamy się u Was po wakacyjnej przerwie i czekamy na jakieś fotki bo z tego co widzę to trochę mało ich u Was...
[quote name='Patik']Ja też chce zdjęcia PROSZĘĘĘĘĘ
[quote name='Molowe']ja też czekam cierpliwe
[quote name='Ty$ka']Aja ju mniej cierpliwie
[quote name='Ada_Mirra']znowu ludzi z dogo wesesło
Dzień dobry dziewczyny:loveu:
Dla tych cierpliwych i tych mniej cierpliwych mam zdjęcia mojego dwu letniego staruszka :diabloti::lol:

CDN.

Posted

[quote name='leónowa']Śliczna Aza, częściej dodawaj foty, bo ja tyle co dziewczyny cierpliwości nie mam:lol:
Dziękuję ;)
Mam się bać?:diabloti::evil_lol:
[quote name='understandme']https://lh3.googleusercontent.com/-o7gSPnDqO_o/UEDgHw9_15I/AAAAAAAACvk/Xm8Z1MM1IXQ/s640/DSCF7281.JPG :D:D:D Świetne

Szkoda, że nie wystartujecie z obdience tym razem, ale trudno :)
Widzę, że też masz dylematy jak pogodzić szkołę i psy.
Pozdrawiam w ostatni piątek wakacji ;)
Ona uwielbia jabłka tak jak i cała reszta :lol:

Racja szkoda trochę ale w sumie może to i lepiej bo będę miała przynajmniej więcej czasu aby nad nią popracować, lepiej socjalizować i wtedy na wiosnę bardzo możliwe że spróbujemy swoich sił w obi :)
No niestety mam ten dylemat, ale już postanowione, treningi szkolne odpadają trener może nie był zachwycony ale ja zdania raczej nie zmienię..
Nawet mi nic nie wspominaj, że jest koniec wakacji, okropnie mi się nie chce iść do szkoły te wakacje zdecydowanie za szybko minęły:placz:

Posted

[quote name='phase']https://lh3.googleusercontent.com/-ghgqXBTU29g/UEDb3IZmjaI/AAAAAAAACso/VUl_KG3912M/s640/DSCF7312.JPG strasznie mi się to zdjęcie podoba. :)
dziękuję za kciuki. :)

A ja poproszę też fotki reszty ferajny. :grins::oops:
Taaaak i ta jej śmieszna siwizna na bródce :grins:

Świerzych zdjęć Bili i Coli nie mam, ale obiecuję że w najbliższym czasie coś popstrykam, bardzo możliwe że nawet jutro :)

Jak minął dzionek? :)

Posted

klaudia znasz może kogoś od siebie, kto chciałby kupić książkę do historii klasa 2 LO/technikum albo książki do j. angielskiego (z English Perfect)?

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Taaaak i ta jej śmieszna siwizna na bródce :grins:

Świerzych zdjęć Bili i Coli nie mam, ale obiecuję że w najbliższym czasie coś popstrykam, bardzo możliwe że nawet jutro :)

Jak minął dzionek? :)

Siwizna dodaje jej więcej uroku. :D
Dziękuję. :)
Dzionek, hmm nudno, tzn. szukanie pracy, dogo, TV (a wszystko przez tą pogodę:mad:).

Posted

[quote name='phase']klaudia znasz może kogoś od siebie, kto chciałby kupić książkę do historii klasa 2 LO/technikum albo książki do j. angielskiego (z English Perfect)?
Obecnie to chyba nie, ale jak będę w szkolę to na pewno popytam. A ta historia jakiego jest wydawnictwa?
[quote name='Izabela124.']https://lh6.googleusercontent.com/-wItBso41rjI/UEDbxbOgVCI/AAAAAAAACrQ/ltcKUxi5TCY/s640/DSCF7254.JPG biednego misia maltretuje :lol:
No co ty, ona tak okazuje swoją miłość :lol:
[quote name='phase']Siwizna dodaje jej więcej uroku. :D
Dziękuję. :)
Dzionek, hmm nudno, tzn. szukanie pracy, dogo, TV (a wszystko przez tą pogodę:mad:).
I dodaje jej trochę lat:diabloti: Staruszek mój :evil_lol:

U mnie też dzisiaj same nudy, uczyłam Azz wskakiwania na plecy ale coś jej nie wychodzi :shake: A to co deszczowo u was dzisiaj?

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Obecnie to chyba nie, ale jak będę w szkolę to na pewno popytam. A ta historia jakiego jest wydawnictwa?

I dodaje jej trochę lat:diabloti: Staruszek mój :evil_lol:

U mnie też dzisiaj same nudy, uczyłam Azz wskakiwania na plecy ale coś jej nie wychodzi :shake: A to co deszczowo u was dzisiaj?

Książka wygląda tak:
http://srvimg01.tablica.pl/images_tablicapl/50351937_1_644x461_nowa-nieuzywana-ksiazka-do-historii-olsztyn_rev001.jpg

Na pewno innego dnia się uda. ;)
Tylko pokropiło, ale cały dzień szaro, ponuro, teraz to wiatr doszedł i chyba lunie deszcz.