Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 dOgLoV napisał(a):no tak nam odwyk juz nie pomoże :shake: no niestety... nic tylko wykopać dołek i czekać na śmierć... Quote
Klaudia&Aza Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Hura! Powróciła do nas - masz rację, nie ma co być na odwyku, bo to nie działa :evil_lol: Cieszę się, że Parada się udała. No i gratulacje dla labki :loveu: Szkoda, że nie wystartujecie teraz, no ale widocznie tak ma być ;) Czekamy na fotki! A żebyś widziała, nie dość że to nie działa to później jeszcze tyle nadrabiania się ma w galeriach-nie warto :evil_lol: Ja też nie żałuję że tam pojechałam:) No szkoda, ale tak to na szybko bym musiała się zapisać do związku a tak to spróbujemy na spokojnie w następnym roku..no chyba że coś nas najdzie na agility :lol: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Widzisz - i po co Ci ten odwyk był? :D Masz fotki? ^^ A my nadal będziemy trzymać kciuki. Może najpierw spróbujesz rally-o? Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Miło Was widzieć. :) Nie możliwe, tylko fotkami masz nas "zaskoczyć". :eviltong: Fajna parada musiała być - mój tata kocha labki, szkoda, że nie mógł tam być. :) Quote
łamAga Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='phase']:evil_lol::diabloti: ja tą literówke ejszcze lub ejst robie notorycznie i za cholercie nie wiem dlaczego :shake::evil_lol: [quote name='Ty$ka']no niestety... nic tylko wykopać dołek i czekać na śmierć... mi tam dobrze z tym nałogiem :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 dOgLoV napisał(a):mi tam dobrze z tym nałogiem :evil_lol: Mnie też, tylko oczy protestują :P :D Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='dOgLoV']ja tą literówke ejszcze lub ejst robie notorycznie i za cholercie nie wiem dlaczego :shake::evil_lol: ee tam, literówka jest nie ważna tylko słowo b. dobrze dobrane. :evil_lol: Quote
Leokadia Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Oo nareszcie jesteś, to w zamian za zaniedbywanie nas czekam na fotki i Azy i Ansari:loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Widzisz - i po co Ci ten odwyk był? :D Masz fotki? ^^ A my nadal będziemy trzymać kciuki. Może najpierw spróbujesz rally-o? W sumie to sama nie wiem, próbowałam się ograniczać przed rozpoczęciem roku szkolnego bo później na lekcjach nie będę mogła wysiedzieć i wtedy to dopiero będzie problem :evil_lol: Fotków nie mam, bo aparat mi wtedy rodzice zabrali w góry :mad: A kiedy są najbliższe takie zawody? phase napisał(a):Miło Was widzieć. :) Nie możliwe, tylko fotkami masz nas "zaskoczyć". :eviltong: Fajna parada musiała być - mój tata kocha labki, szkoda, że nie mógł tam być. :) Dzień dobry wieczór :) Parada udana, co prawda przez pierwsze pół godziny błądziliśmy po Mokotowie ale udało się i dotarliśmy..:evil_lol: Na pewno by mu się spodobało, tyle labków w jednym miejscu to miałby się czym zachwycać :lol: Ty$ka napisał(a):Mnie też, tylko oczy protestują :P :D O to to.. :P Izabela124. napisał(a):Fajnie, że już wróciłaś :) Zobaczymy na jak długo :diabloti::evil_lol: phase napisał(a):ee tam, literówka jest nie ważna tylko słowo b. dobrze dobrane. :evil_lol: No ale żeby tak od razu publicznie w internecie :evil_lol: leónowa napisał(a):Oo nareszcie jesteś, to w zamian za zaniedbywanie nas czekam na fotki i Azy i Ansari:loveu: Postaram się :siara::eviltong: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 E tam szkoła :D O rally-o masz tutaj: http://www.rally-o.pl/ Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Klaudia&Aza'] Dzień dobry wieczór :) Parada udana, co prawda przez pierwsze pół godziny błądziliśmy po Mokotowie ale udało się i dotarliśmy..:evil_lol: Na pewno by mu się spodobało, tyle labków w jednym miejscu to miałby się czym zachwycać :lol: No ale żeby tak od razu publicznie w internecie :evil_lol: Wybacz, już się poprawiam. :evil_lol: Oj czułby się jak w niebie. :) Quote
Klaudia&Aza Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Ty$ka']E tam szkoła :D O rally-o masz tutaj: http://www.rally-o.pl/ No właśnie ,,e tam szkoła" po co to komu :evil_lol: mam nadzieję że w tym roku będę mniej wagarować :lol: Zaraz poczytam :) [quote name='phase']Oj czułby się jak w niebie. :) To koniecznie kiedyś musi się wybrać na taką paradę:) A planuje w przyszłości labka?;) Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Klaudia&Aza napisał(a): To koniecznie kiedyś musi się wybrać na taką paradę:) A planuje w przyszłości labka?;) Jak wygra w Totolotka. :diabloti: Jeżeli by mieszkał z ogrodem, czy z podwórkiem to na pewno, żal mu takiego psiaka trzymać w domu. Quote
Klaudia&Aza Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 phase napisał(a):Jak wygra w Totolotka. :diabloti: Mi kiedyś tata kupił kupon i nic nie wygrałam..a mój brat poszedł sobie na maszyny gdzieś do baru i wyciągnął 800zł i gdzie tu sprawiedliwość ja się pytam -głupi to ma zawsze szczęście:mad::evil_lol: Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Mi kiedyś tata kupił kupon i nic nie wygrałam..a mój brat poszedł sobie na maszyny gdzieś do baru i wyciągnął 800zł i gdzie tu sprawiedliwość ja się pytam -głupi to ma zawsze szczęście:mad::evil_lol: O kurde. :crazyeye: To się mu udało!!! Ja bym grała w totka, gdyby to cholerstwo takie drogie nie było. :roll::evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 phase napisał(a):O kurde. :crazyeye: To się mu udało!!! Ja bym grała w totka, gdyby to cholerstwo takie drogie nie było. :roll::evil_lol: No i to też na te maszyny, przypadkowo poszedł bo go kolega namówił.. Ale żeby się z kochaną siostrą podzielić wygraną to już nie pomyślał:evil_lol::roll: Ja tylko raz grałam - nic nie wygrałam - więc więcej nie próbowałam :evil_lol: teraz to nawet nie wiem ile kosztuje taki kupon.. ostatnio z moich okolic w radiu zet chłopak wygrał 2tys też pewnie był zadowolony :grins: Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']No i to też na te maszyny, przypadkowo poszedł bo go kolega namówił.. Ale żeby się z kochaną siostrą podzielić wygraną to już nie pomyślał:evil_lol::roll: Ja tylko raz grałam - nic nie wygrałam - więc więcej nie próbowałam :evil_lol: teraz to nawet nie wiem ile kosztuje taki kupon.. ostatnio z moich okolic w radiu zet chłopak wygrał 2tys też pewnie był zadowolony Skąd ja to znam. :roll::diabloti: Ja nawet nie marzę o takiej wygranie, bo po co nadzieję sobie dawać, ja byłabym szczęśliwa, gdybym w końcu pracę znalazła. :roll: Quote
Klaudia&Aza Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='phase'] Skąd ja to znam. :roll::diabloti: Ja nawet nie marzę o takiej wygranie, bo po co nadzieję sobie dawać, ja byłabym szczęśliwa, gdybym w końcu pracę znalazła. :roll: Nie no nie narzekam aż tak na niego bo nieraz da mi 2zł na ,,Loooda" :diabloti::lol: Aż tak ciężko teraz ze znalezieniem pracy? Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Nie no nie narzekam aż tak na niego bo nieraz da mi 2zł na ,,Loooda" :diabloti::lol: Aż tak ciężko teraz ze znalezieniem pracy? Gdyby mój brat był taki "miłosierny"........ :roll: Oj tak... Potrzebują nie wiadomo jakiego doświadczenia. :roll: Ostatnio z ciekawości zobaczyłam ogłoszenie "roznoszenie ulotek" to nawet tam CV trzeba wysyłać!! :roll: Hahaha Quote
Klaudia&Aza Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 phase napisał(a):Gdyby mój brat był taki "miłosierny"........ :roll: Oj tak... Potrzebują nie wiadomo jakiego doświadczenia. :roll: Ostatnio z ciekawości zobaczyłam ogłoszenie "roznoszenie ulotek" to nawet tam CV trzeba wysyłać!! :roll: Hahaha mam czterech braci - starszych, a ja taka sama samotna:roll: możesz sobie któregoś zapożyczyć :evil_lol: Będzie dobrze, musi być..w końcu na pewno coś się trafi :calus: Hahaah to niedługo do roznoszenia ulotek trzeba będzie mieć nie wiadomo jakie wykształcenie, byle kogo nie wezmą :roll::lol: głupie Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):mam czterech braci - starszych, a ja taka sama samotna:roll: możesz sobie któregoś zapożyczyć :evil_lol: Będzie dobrze, musi być..w końcu na pewno coś się trafi :calus: Hahaah to niedługo do roznoszenia ulotek trzeba będzie mieć nie wiadomo jakie wykształcenie, byle kogo nie wezmą :roll::lol: głupie I jeszcze wybór mam, no, no. :grins: :evil_lol: Oby, cały wrzesień mam wolny, a na te morze pieniążki zawsze się przydadzą.. Hahaha, to jest chore... Quote
kalyna Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 no to faktycznie miał szczęście z ta wygraną ;) a na temat pracy to ja się nie wypowiadam... ja pracy szukałam na wakacje i nic nie znalazłam. kumpela po licencjacie szuka pracy już któryś miesiąc i lipa :( jedyne co to mogła iść na produkcję :roll: Quote
Patik Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 CO do pracy najlepiej powiedzieć ,że w tym kraju dla ludzi z waszym :diabloti: wykształceniem pracy nie ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i siedzieć przed telewizorem z wystawionymi nóżkami popijając wszystko co tanie i z % :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Falkaa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Dzień Dobryy :loveu: No proszę proszę, u nas zdjęcia wypraszają, a same nie mają! Będzie lanie.. :eviltong: Quote
Recommended Posts