Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ty$ka napisał(a):
Hura! Powróciła do nas - masz rację, nie ma co być na odwyku, bo to nie działa :evil_lol:

Cieszę się, że Parada się udała. No i gratulacje dla labki :loveu:

Szkoda, że nie wystartujecie teraz, no ale widocznie tak ma być ;)

Czekamy na fotki!

A żebyś widziała, nie dość że to nie działa to później jeszcze tyle nadrabiania się ma w galeriach-nie warto :evil_lol:

Ja też nie żałuję że tam pojechałam:)

No szkoda, ale tak to na szybko bym musiała się zapisać do związku a tak to spróbujemy na spokojnie w następnym roku..no chyba że coś nas najdzie na agility :lol:

Posted

Miło Was widzieć. :)
Nie możliwe, tylko fotkami masz nas "zaskoczyć". :eviltong:
Fajna parada musiała być - mój tata kocha labki, szkoda, że nie mógł tam być. :)

Posted

[quote name='phase']:evil_lol::diabloti:

ja tą literówke ejszcze lub ejst robie notorycznie i za cholercie nie wiem dlaczego :shake::evil_lol:

[quote name='Ty$ka']no niestety... nic tylko wykopać dołek i czekać na śmierć...

mi tam dobrze z tym nałogiem :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja tą literówke ejszcze lub ejst robie notorycznie i za cholercie nie wiem dlaczego :shake::evil_lol:
ee tam, literówka jest nie ważna tylko słowo b. dobrze dobrane. :evil_lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Widzisz - i po co Ci ten odwyk był? :D

Masz fotki? ^^

A my nadal będziemy trzymać kciuki. Może najpierw spróbujesz rally-o?

W sumie to sama nie wiem, próbowałam się ograniczać przed rozpoczęciem roku szkolnego bo później na lekcjach nie będę mogła wysiedzieć i wtedy to dopiero będzie problem :evil_lol:

Fotków nie mam, bo aparat mi wtedy rodzice zabrali w góry :mad:

A kiedy są najbliższe takie zawody?
phase napisał(a):
Miło Was widzieć. :)
Nie możliwe, tylko fotkami masz nas "zaskoczyć". :eviltong:
Fajna parada musiała być - mój tata kocha labki, szkoda, że nie mógł tam być. :)

Dzień dobry wieczór :)
Parada udana, co prawda przez pierwsze pół godziny błądziliśmy po Mokotowie ale udało się i dotarliśmy..:evil_lol: Na pewno by mu się spodobało, tyle labków w jednym miejscu to miałby się czym zachwycać :lol:

Ty$ka napisał(a):
Mnie też, tylko oczy protestują :P :D

O to to.. :P

Izabela124. napisał(a):
Fajnie, że już wróciłaś :)

Zobaczymy na jak długo :diabloti::evil_lol:
phase napisał(a):
ee tam, literówka jest nie ważna tylko słowo b. dobrze dobrane. :evil_lol:

No ale żeby tak od razu publicznie w internecie :evil_lol:

leónowa napisał(a):
Oo nareszcie jesteś, to w zamian za zaniedbywanie nas czekam na fotki i Azy i Ansari:loveu:

Postaram się :siara::eviltong:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']

Dzień dobry wieczór :)
Parada udana, co prawda przez pierwsze pół godziny błądziliśmy po Mokotowie ale udało się i dotarliśmy..:evil_lol: Na pewno by mu się spodobało, tyle labków w jednym miejscu to miałby się czym zachwycać :lol:

No ale żeby tak od razu publicznie w internecie :evil_lol:

Wybacz, już się poprawiam. :evil_lol:

Oj czułby się jak w niebie. :)

Posted

[quote name='Ty$ka']E tam szkoła :D

O rally-o masz tutaj: http://www.rally-o.pl/
No właśnie ,,e tam szkoła" po co to komu :evil_lol: mam nadzieję że w tym roku będę mniej wagarować :lol:

Zaraz poczytam :)
[quote name='phase']Oj czułby się jak w niebie. :)
To koniecznie kiedyś musi się wybrać na taką paradę:) A planuje w przyszłości labka?;)

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):

To koniecznie kiedyś musi się wybrać na taką paradę:) A planuje w przyszłości labka?;)

Jak wygra w Totolotka. :diabloti:
Jeżeli by mieszkał z ogrodem, czy z podwórkiem to na pewno, żal mu takiego psiaka trzymać w domu.

Posted

phase napisał(a):
Jak wygra w Totolotka. :diabloti:

Mi kiedyś tata kupił kupon i nic nie wygrałam..a mój brat poszedł sobie na maszyny gdzieś do baru i wyciągnął 800zł i gdzie tu sprawiedliwość ja się pytam -głupi to ma zawsze szczęście:mad::evil_lol:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Mi kiedyś tata kupił kupon i nic nie wygrałam..a mój brat poszedł sobie na maszyny gdzieś do baru i wyciągnął 800zł i gdzie tu sprawiedliwość ja się pytam -głupi to ma zawsze szczęście:mad::evil_lol:

O kurde. :crazyeye:
To się mu udało!!! Ja bym grała w totka, gdyby to cholerstwo takie drogie nie było. :roll::evil_lol:

Posted

phase napisał(a):
O kurde. :crazyeye:
To się mu udało!!! Ja bym grała w totka, gdyby to cholerstwo takie drogie nie było. :roll::evil_lol:

No i to też na te maszyny, przypadkowo poszedł bo go kolega namówił.. Ale żeby się z kochaną siostrą podzielić wygraną to już nie pomyślał:evil_lol::roll:
Ja tylko raz grałam - nic nie wygrałam - więc więcej nie próbowałam :evil_lol: teraz to nawet nie wiem ile kosztuje taki kupon.. ostatnio z moich okolic w radiu zet chłopak wygrał 2tys też pewnie był zadowolony :grins:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']No i to też na te maszyny, przypadkowo poszedł bo go kolega namówił.. Ale żeby się z kochaną siostrą podzielić wygraną to już nie pomyślał:evil_lol::roll:
Ja tylko raz grałam - nic nie wygrałam - więc więcej nie próbowałam :evil_lol: teraz to nawet nie wiem ile kosztuje taki kupon.. ostatnio z moich okolic w radiu zet chłopak wygrał 2tys też pewnie był zadowolony

Skąd ja to znam.
:roll::diabloti:

Ja nawet nie marzę o takiej wygranie, bo po co nadzieję sobie dawać, ja byłabym szczęśliwa, gdybym w końcu pracę znalazła. :roll:

Posted

[quote name='phase']
Skąd ja to znam.
:roll::diabloti:

Ja nawet nie marzę o takiej wygranie, bo po co nadzieję sobie dawać, ja byłabym szczęśliwa, gdybym w końcu pracę znalazła. :roll:
Nie no nie narzekam aż tak na niego bo nieraz da mi 2zł na ,,Loooda" :diabloti::lol:
Aż tak ciężko teraz ze znalezieniem pracy?

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Nie no nie narzekam aż tak na niego bo nieraz da mi 2zł na ,,Loooda" :diabloti::lol:
Aż tak ciężko teraz ze znalezieniem pracy?

Gdyby mój brat był taki "miłosierny"........ :roll:

Oj tak... Potrzebują nie wiadomo jakiego doświadczenia. :roll: Ostatnio z ciekawości zobaczyłam ogłoszenie "roznoszenie ulotek" to nawet tam CV trzeba wysyłać!! :roll: Hahaha

Posted

phase napisał(a):
Gdyby mój brat był taki "miłosierny"........ :roll:

Oj tak... Potrzebują nie wiadomo jakiego doświadczenia. :roll: Ostatnio z ciekawości zobaczyłam ogłoszenie "roznoszenie ulotek" to nawet tam CV trzeba wysyłać!! :roll: Hahaha

mam czterech braci - starszych, a ja taka sama samotna:roll: możesz sobie któregoś zapożyczyć :evil_lol:
Będzie dobrze, musi być..w końcu na pewno coś się trafi :calus: Hahaah to niedługo do roznoszenia ulotek trzeba będzie mieć nie wiadomo jakie wykształcenie, byle kogo nie wezmą :roll::lol: głupie

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
mam czterech braci - starszych, a ja taka sama samotna:roll: możesz sobie któregoś zapożyczyć :evil_lol:
Będzie dobrze, musi być..w końcu na pewno coś się trafi :calus: Hahaah to niedługo do roznoszenia ulotek trzeba będzie mieć nie wiadomo jakie wykształcenie, byle kogo nie wezmą :roll::lol: głupie

I jeszcze wybór mam, no, no. :grins: :evil_lol:
Oby, cały wrzesień mam wolny, a na te morze pieniążki zawsze się przydadzą..
Hahaha, to jest chore...

Posted

no to faktycznie miał szczęście z ta wygraną ;)

a na temat pracy to ja się nie wypowiadam... ja pracy szukałam na wakacje i nic nie znalazłam. kumpela po licencjacie szuka pracy już któryś miesiąc i lipa :( jedyne co to mogła iść na produkcję :roll:

Posted

CO do pracy najlepiej powiedzieć ,że w tym kraju dla ludzi z waszym :diabloti: wykształceniem pracy nie ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i siedzieć przed telewizorem z wystawionymi nóżkami popijając wszystko co tanie i z % :evil_lol::evil_lol::diabloti: