Patik Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Witamy :bye: Piękne masz psiaki :loveu: Będziemy na pewno tu często wpadać :D Quote
Izabela124. Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 A gdzie na te Mazury wybywasz? Odwiedź mnie przy okazji :D Quote
Ptysiak Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Dzień dobry :) Może masz rację z tym, że się wystraszył bo on ogólnie wieczorem jest bardziej skupiony i czujny na spacerach... Oby tylko nie przerodziło się to w coś bardziej agresywnego (odpukać) bo chłopak mnie wkurzy i pogadam z nim o jego jajkach :evil_lol: Ja jeszcze nigdy nie byłam na Mazurach... a tak bardzo chcę :placz: Quote
Klaudia&Aza Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='Patik']Witamy :bye: Piękne masz psiaki :loveu: Będziemy na pewno tu często wpadać :D[/QUOTE] Hej ;)Dziękuję i oczywiście zapraszam, my też was odwiedzimy po powrocie ;) [quote name='Izabela124.']A gdzie na te Mazury wybywasz? Odwiedź mnie przy okazji :D[/QUOTE] Chyba gdzieś do Mikołajek, a co najgorsze będę tam całe dwa dni na jakimś jachcie czy czymś tam pływającym:mdleje: zanudzę się tam..:lol: Ciebie to ja kiedyś na pewno odwiedzę, nie wiem jeszcze kiedy ale bój się:diabloti::D [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) Może masz rację z tym, że się wystraszył bo on ogólnie wieczorem jest bardziej skupiony i czujny na spacerach... Oby tylko nie przerodziło się to w coś bardziej agresywnego (odpukać) bo chłopak mnie wkurzy i pogadam z nim o jego jajkach :evil_lol: Ja jeszcze nigdy nie byłam na Mazurach... a tak bardzo chcę :placz:[/QUOTE] Dzień dobry:) Może nie będzie tak źle i miejmy nadzieję że nie zrobi się agresywny.. no jajka można skrócić, ale chłopak ma chyba jeszcze czas ja myślę nad sterylizacją ale trochę się boję bo jednak moi weterynarze z okolic mnie nie przekonują jeżeli chodzi o zabiegi:shake: A mnie mazury czy morze nie kręcą, ja kocham góry i tam to bym nawet mogła zamieszkać:loveu: Właśnie wróciłam ze spotkania z Panem J. i po powrocie z Mazur mogę zaczynać szkolenie Ansari :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Chyba gdzieś do Mikołajek, a co najgorsze będę tam całe dwa dni na jakimś jachcie czy czymś tam pływającym:mdleje: zanudzę się tam..:lol: Ciebie to ja kiedyś na pewno odwiedzę, nie wiem jeszcze kiedy ale bój się:diabloti::D [/QUOTE]Oj nie zanudzisz się, na pewno będzie fajnie :D Wiem gdzie ta miejscowość jest Zapraszam :p Quote
Klaudia&Aza Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='Izabela124.']Oj nie zanudzisz się, na pewno będzie fajnie :D Wiem gdzie ta miejscowość jest Zapraszam :p[/QUOTE] No jak będzie tak zimno jak jest dzisiaj u mnie, to muszę pomyśleć nad zabraniem laptopa:lol: Jeszcze będziesz miała mnie dość:diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']No jak będzie tak zimno jak jest dzisiaj u mnie, to muszę pomyśleć nad zabraniem laptopa:lol: Jeszcze będziesz miała mnie dość:diabloti:[/QUOTE] U mnie też zimnica, już od tygodnia Zobaczymy :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='Izabela124.']U mnie też zimnica, już od tygodnia Zobaczymy :evil_lol:[/QUOTE] U mnie też już jakoś od tygodnia tak zimno, wczoraj wyszłam po 23 na dwór żeby gwiazdy sobie pooglądać, zobaczyłam trzy spadające i uciekłam bo za zimno było:lol: Quote
kalyna Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Klaudia&Aza'] A mnie mazury czy morze nie kręcą, ja kocham góry i tam to bym nawet mogła zamieszkać:loveu: Właśnie wróciłam ze spotkania z Panem J. i po powrocie z Mazur mogę zaczynać szkolenie Ansari :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] no ja mam takie samo podejście.. kocham góry, a nad morzem to się nudzę.. noo to super :loveu: chwal się na bieżąco o sukcesach :) ja sterylizowałam Sonię w mieście oddalonym o 25 km ode mnie... choć w moim mieście też sterylizują.. To gdzie Wy ludzie mieszkacie :mdleje: dla mnie taka pogoda jest najlepsza :) Quote
Izabela124. Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']U mnie też już jakoś od tygodnia tak zimno, wczoraj wyszłam po 23 na dwór żeby gwiazdy sobie pooglądać, zobaczyłam trzy spadające i uciekłam bo za zimno było:lol:[/QUOTE]Już pewnie lata nie będzie :( Quote
Klaudia&Aza Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 (edited) [quote name='kalyna']no ja mam takie samo podejście.. kocham góry, a nad morzem to się nudzę.. noo to super :loveu: chwal się na bieżąco o sukcesach :) ja sterylizowałam Sonię w mieście oddalonym o 25 km ode mnie... choć w moim mieście też sterylizują.. To gdzie Wy ludzie mieszkacie :mdleje: dla mnie taka pogoda jest najlepsza :)[/QUOTE] Mnie morze nudzi, jak dla mnie to tam nie ma nic ciekawego a górach to codziennie możesz podróżować innym szlakiem górskim i jest w ogóle tak pięknie:loveu: Mnie tak rozpiera radość, że już się nie mogę doczekać..najchętniej to bym już od dziś zaczęła gdybym nie jechała na te Mazury :roll::loveu: Ja też raczej bym sterylizowała gdzieś dalej w raczej sprawdzonej lecznicy... I wszystko się udało, Sonia nie miała później jakiś problemów zdrowotnych? Pod Warszawą:diabloti: dla mnie jest ciut za zimno jak na tą porę..:roll: [quote name='Izabela124.']Już pewnie lata nie będzie :([/QUOTE] Też mi się tak wydaję :roll: [SIZE=2] [B] Wicie co, ja to uciekam się pakować bo ok 16 wyjeżdżam będę dopiero w czwartek. Więc żegnam się i do czwartku :loveu:[/B][/SIZE] Edited August 13, 2012 by Klaudia&Aza Quote
dorka1403 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 mi tam taka pogoda odpowiada..przynajmniej zyc sie da...a nie ze sie czlowiek roztapia i mu po tylku cieknie jak tylko palcem ruszy...i pies zywy a nie przewracajacy sie i dychajacy jak by to jego ostatnie minuty zycia byly... ja saszke wystrerylizowalam jak miala 4,5 miesiaca..dwa dni po zabiegu za frisbee biegala..zabieg byl w nowo otwartej lecznicy u nas..maja naprawde super personel...trojka mlodych weterynarzy.... ostatnio facet przywiozl im 3 miesiecznego labka..sliczna klucha kochana...ale..facet przyniosl go by uspic..bo...niby wpadl mu pod samochod i go przejechal a nie stac go na zabiegi i operacje...wet powiedzial ze obejrzal psiaka..ledwo co zywego facetowi powiedzial ze uspi nie wzial pieniedzy, a kiedy facet wyszedl zadzwonil po policje bo psiak by ewidentnie lany...powiedzial ze tyle naogladal sie poprzejezdzanych psow...ale nigdy nie widzial zeby tak wygladal i mial takie zlamania...w trojke postanowili ze zloza go do kupy i zostawia jako lecznicowego pupila :) psiur jest piekny, bidula chodzil oszynowany drutami jak tory kolejowe..nawet na wierzchu mial sruby i druty..ale dzisiaj juz biega i jest mega wesolym lecznicowym psiakiem...a facetowi sie oberwalo bo si eokazalo ze to nei pierwszy pobity szczenior... Quote
Ty$ka Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Witajcie ciepło :loveu: Hmm.. Mazury, fajnie - nigdy tam nie byłam, choć chciałabym. Jednak i tak nie zdradzę gór na rzecz Mazur :lol: O moim koleżankach z fb nie wspominaj :lol: Dziewczyny z SOS Husky postraszyły je tak, że zaczęły przepraszać i prosiły o wybaczenie :lol: Jaja jak berety, mówię Ci :P Dla mnie pogoda jest super, choć szukanie w ulewę psa nie jest dobrym pomysłem :(. Miłego wypadu. Liczymy na dużo zdjęć. Będziemy tęsknić... :( Quote
kalyna Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 dokładnie.. sam klimat gór mi bardzo odpowiada :loveu: Z Sonią po sterylce było kiepsko.. nic nie jadła, tylko leżała. masakra.. ale doszła do siebie i jest wszystko dobrze ;) udanego i bezpiecznego wyjazdu ;) Quote
phase Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Oo jak wybierasz się do Mikołajek to będziesz w sumie niedaleko mnie. :) Miłego wyjazdu życzę. :) Quote
Molowe Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']U mnie też już jakoś od tygodnia tak zimno, wczoraj wyszłam po 23 na dwór żeby gwiazdy sobie pooglądać, zobaczyłam trzy spadające i uciekłam bo za zimno było:lol:[/QUOTE] u nas całe zachmurzone było i nie zobaczyłam ani jednej spadającej gwiazdy :( Ooo zazdroszczę wyjazdu na Mazury.Baw się dobrze i oby pogoda dopisała :loveu: :* Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Dzień dobry :) Co do sterylki to patrząc teraz na Kolkę mojej mamy jakie ma problemy itd... wiem jedno. Jakbym miała sunię to nawet nie zastanawiam się i idę ją wysterylizować. Quote
Ada_Mirra Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 miłego wypadu ;D Mirciak był sterylizowany jak miał jakoś 2,5-3 latka bo wcześniej a to termin nam nie pasował albo coś wyskakiwało.. ;) Quote
phase Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Ptysiak']Foty :angryy::mad::angryy:[/QUOTE] :roflt: No teraz Klaudia nie masz wyboru, musisz coś napisać. :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='phase']:roflt: No teraz Klaudia nie masz wyboru, musisz coś napisać. :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts