Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzień dobry :)

Może masz rację z tym, że się wystraszył bo on ogólnie wieczorem jest bardziej skupiony i czujny na spacerach... Oby tylko nie przerodziło się to w coś bardziej agresywnego (odpukać) bo chłopak mnie wkurzy i pogadam z nim o jego jajkach :evil_lol:

Ja jeszcze nigdy nie byłam na Mazurach... a tak bardzo chcę :placz:

Posted

[quote name='Patik']Witamy :bye:
Piękne masz psiaki :loveu:
Będziemy na pewno tu często wpadać :D[/QUOTE]
Hej ;)Dziękuję i oczywiście zapraszam, my też was odwiedzimy po powrocie ;)
[quote name='Izabela124.']A gdzie na te Mazury wybywasz? Odwiedź mnie przy okazji :D[/QUOTE]
Chyba gdzieś do Mikołajek, a co najgorsze będę tam całe dwa dni na jakimś jachcie czy czymś tam pływającym:mdleje: zanudzę się tam..:lol:

Ciebie to ja kiedyś na pewno odwiedzę, nie wiem jeszcze kiedy ale bój się:diabloti::D
[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

Może masz rację z tym, że się wystraszył bo on ogólnie wieczorem jest bardziej skupiony i czujny na spacerach... Oby tylko nie przerodziło się to w coś bardziej agresywnego (odpukać) bo chłopak mnie wkurzy i pogadam z nim o jego jajkach :evil_lol:

Ja jeszcze nigdy nie byłam na Mazurach... a tak bardzo chcę :placz:[/QUOTE]
Dzień dobry:)

Może nie będzie tak źle i miejmy nadzieję że nie zrobi się agresywny.. no jajka można skrócić, ale chłopak ma chyba jeszcze czas ja myślę nad sterylizacją ale trochę się boję bo jednak moi weterynarze z okolic mnie nie przekonują jeżeli chodzi o zabiegi:shake:

A mnie mazury czy morze nie kręcą, ja kocham góry i tam to bym nawet mogła zamieszkać:loveu:

Właśnie wróciłam ze spotkania z Panem J. i po powrocie z Mazur mogę zaczynać szkolenie Ansari :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Chyba gdzieś do Mikołajek, a co najgorsze będę tam całe dwa dni na jakimś jachcie czy czymś tam pływającym:mdleje: zanudzę się tam..:lol:
Ciebie to ja kiedyś na pewno odwiedzę, nie wiem jeszcze kiedy ale bój się:diabloti::D
[/QUOTE]Oj nie zanudzisz się, na pewno będzie fajnie :D Wiem gdzie ta miejscowość jest
Zapraszam :p

Posted

[quote name='Izabela124.']Oj nie zanudzisz się, na pewno będzie fajnie :D Wiem gdzie ta miejscowość jest
Zapraszam :p[/QUOTE]
No jak będzie tak zimno jak jest dzisiaj u mnie, to muszę pomyśleć nad zabraniem laptopa:lol:

Jeszcze będziesz miała mnie dość:diabloti:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']No jak będzie tak zimno jak jest dzisiaj u mnie, to muszę pomyśleć nad zabraniem laptopa:lol:

Jeszcze będziesz miała mnie dość:diabloti:[/QUOTE]
U mnie też zimnica, już od tygodnia
Zobaczymy :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']U mnie też zimnica, już od tygodnia
Zobaczymy :evil_lol:[/QUOTE]
U mnie też już jakoś od tygodnia tak zimno, wczoraj wyszłam po 23 na dwór żeby gwiazdy sobie pooglądać, zobaczyłam trzy spadające i uciekłam bo za zimno było:lol:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']
A mnie mazury czy morze nie kręcą, ja kocham góry i tam to bym nawet mogła zamieszkać:loveu:

Właśnie wróciłam ze spotkania z Panem J. i po powrocie z Mazur mogę zaczynać szkolenie Ansari :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

no ja mam takie samo podejście.. kocham góry, a nad morzem to się nudzę..

noo to super :loveu: chwal się na bieżąco o sukcesach :)

ja sterylizowałam Sonię w mieście oddalonym o 25 km ode mnie... choć w moim mieście też sterylizują..

To gdzie Wy ludzie mieszkacie :mdleje: dla mnie taka pogoda jest najlepsza :)

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']U mnie też już jakoś od tygodnia tak zimno, wczoraj wyszłam po 23 na dwór żeby gwiazdy sobie pooglądać, zobaczyłam trzy spadające i uciekłam bo za zimno było:lol:[/QUOTE]Już pewnie lata nie będzie :(

Posted (edited)

[quote name='kalyna']no ja mam takie samo podejście.. kocham góry, a nad morzem to się nudzę..

noo to super :loveu: chwal się na bieżąco o sukcesach :)

ja sterylizowałam Sonię w mieście oddalonym o 25 km ode mnie... choć w moim mieście też sterylizują..

To gdzie Wy ludzie mieszkacie :mdleje: dla mnie taka pogoda jest najlepsza :)[/QUOTE]
Mnie morze nudzi, jak dla mnie to tam nie ma nic ciekawego a górach to codziennie możesz podróżować innym szlakiem górskim i jest w ogóle tak pięknie:loveu:

Mnie tak rozpiera radość, że już się nie mogę doczekać..najchętniej to bym już od dziś zaczęła gdybym nie jechała na te Mazury :roll::loveu:

Ja też raczej bym sterylizowała gdzieś dalej w raczej sprawdzonej lecznicy... I wszystko się udało, Sonia nie miała później jakiś problemów zdrowotnych?

Pod Warszawą:diabloti: dla mnie jest ciut za zimno jak na tą porę..:roll:

[quote name='Izabela124.']Już pewnie lata nie będzie :([/QUOTE]
Też mi się tak wydaję :roll:

[SIZE=2]
[B]
Wicie co, ja to uciekam się pakować bo ok 16 wyjeżdżam będę dopiero w czwartek. Więc żegnam się i do czwartku :loveu:[/B][/SIZE]

Edited by Klaudia&Aza
Posted

mi tam taka pogoda odpowiada..przynajmniej zyc sie da...a nie ze sie czlowiek roztapia i mu po tylku cieknie jak tylko palcem ruszy...i pies zywy a nie przewracajacy sie i dychajacy jak by to jego ostatnie minuty zycia byly...

ja saszke wystrerylizowalam jak miala 4,5 miesiaca..dwa dni po zabiegu za frisbee biegala..zabieg byl w nowo otwartej lecznicy u nas..maja naprawde super personel...trojka mlodych weterynarzy....

ostatnio facet przywiozl im 3 miesiecznego labka..sliczna klucha kochana...ale..facet przyniosl go by uspic..bo...niby wpadl mu pod samochod i go przejechal a nie stac go na zabiegi i operacje...wet powiedzial ze obejrzal psiaka..ledwo co zywego facetowi powiedzial ze uspi nie wzial pieniedzy, a kiedy facet wyszedl zadzwonil po policje bo psiak by ewidentnie lany...powiedzial ze tyle naogladal sie poprzejezdzanych psow...ale nigdy nie widzial zeby tak wygladal i mial takie zlamania...w trojke postanowili ze zloza go do kupy i zostawia jako lecznicowego pupila :) psiur jest piekny, bidula chodzil oszynowany drutami jak tory kolejowe..nawet na wierzchu mial sruby i druty..ale dzisiaj juz biega i jest mega wesolym lecznicowym psiakiem...a facetowi sie oberwalo bo si eokazalo ze to nei pierwszy pobity szczenior...

Posted

Witajcie ciepło :loveu:

Hmm.. Mazury, fajnie - nigdy tam nie byłam, choć chciałabym. Jednak i tak nie zdradzę gór na rzecz Mazur :lol:

O moim koleżankach z fb nie wspominaj :lol: Dziewczyny z SOS Husky postraszyły je tak, że zaczęły przepraszać i prosiły o wybaczenie :lol: Jaja jak berety, mówię Ci :P

Dla mnie pogoda jest super, choć szukanie w ulewę psa nie jest dobrym pomysłem :(.

Miłego wypadu. Liczymy na dużo zdjęć. Będziemy tęsknić... :(

Posted

dokładnie.. sam klimat gór mi bardzo odpowiada :loveu:

Z Sonią po sterylce było kiepsko.. nic nie jadła, tylko leżała. masakra.. ale doszła do siebie i jest wszystko dobrze ;)

udanego i bezpiecznego wyjazdu ;)

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']U mnie też już jakoś od tygodnia tak zimno, wczoraj wyszłam po 23 na dwór żeby gwiazdy sobie pooglądać, zobaczyłam trzy spadające i uciekłam bo za zimno było:lol:[/QUOTE]

u nas całe zachmurzone było i nie zobaczyłam ani jednej spadającej gwiazdy :(

Ooo zazdroszczę wyjazdu na Mazury.Baw się dobrze i oby pogoda dopisała :loveu: :*

Posted

Dzień dobry :)

Co do sterylki to patrząc teraz na Kolkę mojej mamy jakie ma problemy itd... wiem jedno. Jakbym miała sunię to nawet nie zastanawiam się i idę ją wysterylizować.