Klaudia&Aza Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Chein napisał(a):Dasz radę! Skoro macie ambicje, czas a Aza, jak już wspomniałaś, jest idealnie wyszkolona, to spróbujcie! Nawet jakby się *tfu tfu!* nie udało, to co z tego? Macie nowe doświadczeń, próbujecie czegoś nowego, wspólny kontakt... :) Nie, źle zrozumiałaś:eviltong: Ja nie będę startowała z Azą tylko z suczką Labradora;) A tego że się nie uda to się jednak boję ale masz rację będzie to przede wszystkim doświadczenie dla mnie samej:) Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ząbki pokazała żeby koleżanka widziała jakie ma ładne ;) Dla mnie to ona i tak jest Księżniczka :loveu: strasznie mi sie podoba przyszła synowa :evil_lol: Nawet sie nie zastanawiaj nad zawodami tylko się zgadzaj :multi: Dasz radę wiem to :) Co do ząbków to mnie dziś Ptysiek wkurzył lekko :mad: On zawsze idzie dość czujnie wieczorem i się rozgląda. Jak coś mu nie pasuje to przybiega do nogi i obserwuje to coś. Ale dziś warknął na jakąś parkę, która szła za krzakami i jej nie widziałam... skorygowałam gówniarza i na szczęście przestał warczeć i nie poleciał do Nich tylko stał przy mnie ale... to mi się nie spodobało:/ Quote
Chein Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Nie, źle zrozumiałaś:eviltong: Ja nie będę startowała z Azą tylko z suczką Labradora;) A tego że się nie uda to się jednak boję ale masz rację będzie to przede wszystkim doświadczenie dla mnie samej:) Tfu, tfu, wiem wiem, że z labradorką, w pośpiechu się pomyliłam, przepraszam ;) Quote
dorka1403 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 witamy piątkowo piekne panie :) musze sprzątać a robię wszystko żeby tego nie robić :) Quote
dorka1403 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 ja nadal tu jestem..ale wstawilam pranie..wiec jakis postep jest hehe..ale wola mnie sciera od kurzu i sam pan odkurzasz...udaje ze jestem glucha... Quote
*Magda* Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 dorka1403 napisał(a):witamy piątkowo piekne panie :) musze sprzątać a robię wszystko żeby tego nie robić :) A ja już posprzątałam :eviltong: Co prawda w ratach, bo 3 razy się za to brałam, ale to tylko dlatego, że dziecko mi płakało ;) Quote
dorka1403 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 to wjedz do mnie z tego rozpedu :D nie no ide cos zrobic bo maz wroci a tu jak bylo tak bedzie heheh :D Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 dorka1403 napisał(a):to wjedz do mnie z tego rozpedu :D nie no ide cos zrobic bo maz wroci a tu jak bylo tak bedzie heheh :D to dokładnie tak jak u mnie :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 ja w środę i czwartek myłam okna i przy okazji sprzątałam dokładnie pokoje.. umieram, a czeka mnie jeszcze 2 razy tyle roboty :mdleje: e tam od poniedziałku znowu się wezmę do roboty :lol: Quote
*Magda* Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 dorka1403 napisał(a):to wjedz do mnie z tego rozpedu :D nie no ide cos zrobic bo maz wroci a tu jak bylo tak bedzie heheh :D Ptysiak napisał(a):to dokładnie tak jak u mnie :evil_lol: Jesteście uzależnione od dogo :eviltong::evil_lol: Quote
dorka1403 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 no wiesz :obrazic: :) dżołk taki of kors Quote
Karro Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-APHF088oJZ8/UCLEZZqcXdI/AAAAAAAACnI/lR1Jge_OCew/s640/DSCF6652.JPG usmiechnięta :loveu: Fajnie, że masz mozliwość pomocy przy szkoleniu, nabierzesz doświadczenia :) Quote
Oscar Patric Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 miłego weekendu i łapka od Księciunia:) Quote
Ty$ka Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nawiązując do poprzednich wypowiedzi :P Przestałam biegać, bo... właściwie to nie wiem sama :) Na pewno do biegania wrócę. Skoro dziewczyny bardzo poważnieją w 2/3gim. to ja jestem geniuszem :D - spoważniałam w 6 klasie aż za bardzo ;] Było to parę lat temu, ale mój charakter przez ten czas się zmieniał, ale spokój i powaga zawsze mi towarzyszą ;) Quote
Ada_Mirra Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ty$ka napisał(a): Skoro dziewczyny bardzo poważnieją w 2/3gim. to ja jestem geniuszem :D - spoważniałam w 6 klasie aż za bardzo ;] no to żółw :D pozdrawiamy w piątkowy wieczór ;) Quote
xyzxyz Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Cieszę się, przynajmniej mi galeria kurzem nie zarośnie:eviltong::D Tak dosłownie latem to mało, ona najintensywniej linieje tak w okresie kwietnia, i wtedy ma zakaz wchodzenia do domy bo strasznie sierść gubi ;):evil_lol: No to musi być dziewuszynie gorąco :D Quote
Agata A. Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Witamy Super paczka :) Cola słodziutka [url]https://lh4.googleusercontent.com/-7lk1EjfrvIQ/T9o7a1n2AXI/AAAAAAAABwI/f3TPNgWGee0/s640/DSCF4661.JPG[/url] rasta pies;d;d Quote
Ty$ka Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Ada_Mirra']no to żółw :D [/QUOTE] Żółwik ;] Dzieńdoberek, co u Was? :) Quote
Klaudia&Aza Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 Ale mam zaległości:shake: przyszłam wszystko po nadrabiać, bo jutro popołudniu wyjeżdżam na Mazury i wracam w środę to później bym miała jeszcze większy problem:roll: [quote name='Ptysiak']Ząbki pokazała żeby koleżanka widziała jakie ma ładne Dla mnie to ona i tak jest Księżniczka strasznie mi sie podoba przyszła synowa Nawet sie nie zastanawiaj nad zawodami tylko się zgadzaj Dasz radę wiem to Co do ząbków to mnie dziś Ptysiek wkurzył lekko :mad: On zawsze idzie dość czujnie wieczorem i się rozgląda. Jak coś mu nie pasuje to przybiega do nogi i obserwuje to coś. Ale dziś warknął na jakąś parkę, która szła za krzakami i jej nie widziałam... skorygowałam gówniarza i na szczęście przestał warczeć i nie poleciał do Nich tylko stał przy mnie ale... to mi się nie spodobało:/[/QUOTE] No ząbki ma ładniutkie i na pewno chciała się pochwalić:evil_lol: No to fajnie, przynajmniej nie będzie miała żadnych sprzeczek z teściową :diabloti::evil_lol: No i chyba macie rację, spróbuję z nią popracować a jak nie wyjdzie to trudno będę próbować dalej;) Oj nie dobry Ptyś:mad::eviltong: ale jak swoją narzeczoną będzie tak bronił to nie mam nic przeciwko:D A tak na poważnie to może się wystraszył i tylko tak dla ostrożności zawarczał;) [quote name='Chein']Tfu, tfu, wiem wiem, że z labradorką, w pośpiechu się pomyliłam, przepraszam [/QUOTE] Nie ma sprawy, każdemu zdarzają się pomyłki:eviltong: [quote name='dorka1403']witamy piątkowo piekne panie musze sprzątać a robię wszystko żeby tego nie robić [/QUOTE] [quote name='Milena9']Skąd ja to z tym sprzątaniem znam? [/QUOTE] [quote name='dorka1403']ja nadal tu jestem..ale wstawilam pranie..wiec jakis postep jest hehe..ale wola mnie sciera od kurzu i sam pan odkurzasz...udaje ze jestem glucha...[/QUOTE] [quote name='magdabroy']A ja już posprzątałam Co prawda w ratach, bo 3 razy się za to brałam, ale to tylko dlatego, że dziecko mi płakało [/QUOTE] [quote name='kalyna']ja w środę i czwartek myłam okna i przy okazji sprzątałam dokładnie pokoje.. umieram, a czeka mnie jeszcze 2 razy tyle roboty e tam od poniedziałku znowu się wezmę do roboty [/QUOTE] Ja właśnie w weekend miałam domowe porządki i nawet na dogo nie miałam czasu wejść..a tak sprzątałam, że tylko się kręciłam po domu bo mi się nic nie chciało:D [quote name='magdabroy']Jesteście uzależnione od dogo [/QUOTE] Nie tylko one, ze mnie to się już w domu z tego powodu zaczynają śmiać :D [quote name='understandme'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-APHF088oJZ8/UCLEZZqcXdI/AAAAAAAACnI/lR1Jge_OCew/s640/DSCF6652.JPG[/URL] usmiechnięta :loveu: Fajnie, że masz mozliwość pomocy przy szkoleniu, nabierzesz doświadczenia :)[/QUOTE] Cały czas:lol: No fajnie, tylko oby wszystko się udało to od czwartku bym zaczynała;) [quote name='unikatowydiament']miłego weekendu i łapka od Księciunia:)[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Skoro dziewczyny bardzo poważnieją w 2/3gim. to ja jestem geniuszem :D - spoważniałam w 6 klasie aż za bardzo ;] Było to parę lat temu, ale mój charakter przez ten czas się zmieniał, ale spokój i powaga zawsze mi towarzyszą ;)[/QUOTE] No właśnie Ty spoważniałaś szybko, a te twoje rówieśnice które miały jakieś ,,ale" na Fb z wydarzeniem Shiro to raczej dojrzałością się nie wykazały:) [quote name='Ty$ka']Dzieńdoberek, co u Was? :)[/QUOTE] A tak w ogóle to witam wszystkich i dziękuję za odwiedziny:) Cieszymy się z nowego gościa w galerii i zapraszamy częściej;) U nas w sumie nudy bo nic nam się nie chce:evil_lol: dzisiaj byłby próby nagrania filmiku ale przyszedł kolega i mnie zagadał to później już mi się odechciało:lol: Aza nauczyła się paru nowych sztuczek. Jest ostatnio strasznie rozkojarzona na spacerach ale jakoś sobie radzimy. Quote
Klaudia&Aza Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 [quote name='darii_iia']Miłego wyjazdu życzę! :)[/QUOTE] Szczerzę powiem, że wcale mi się tam nie chce jechać:D ale dziękuję:) Quote
Recommended Posts