Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LadyS napisał(a):
Hyhy, ja mówiłam o psychice, widać nie dotyczałam :lol: A pod względem wyglądu to przyznam, że obecnie 15-16 latki nieraz wyglądają starzej ode mnie, a mam prawie 25 :lol:

A to prawda, nastki staro wyglądają, bo ładują na siebie tony makijażu

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wiecie co, ja to też wyglądam o jakieś 2 lata młodziej:lol: nieraz spotykam się z takim przypadkiem że ktoś osiągnął już dawno pełnoletność a sprzedawczyni w sklepie się go o dowód pytała przy zakupie % czy papierosów:D

Mój najstarszy brat ma 27 lat i na tyle wygląda ale zachowuje się nieraz jak by miał paręnaście, więc nie wiem co lepsze:D
[quote name='Izabela124.']A to prawda, nastki staro wyglądają, bo ładują na siebie tony makijażu
A z tym się zgodzę bo teraz to co któraś nastolatka nie dość,że ma na sobie tony makijażu to jeszcze straszna solara, ja tam wolę naturalną opaleniznę...

[quote name='unikatowydiament']miłej niedzieli,buziaczki slemy:) :)
Dziękuję i również życzę miłego wieczorku;)

Co to się u mnie dzieję. Mieszkam na takiej małej wsi a obcokrajowcy przyjechali ale do kogo, po co to nie wiem:lol: Akurat szłam z Aza na spacer, patrzę jakaś młoda parka stoi na drodze mówię im dzień dobry a ci mi zaczynają nawijać po angielsku gdzie mogą znaleźć sklep i wgl, dobrze że w miarę dobrze umie angielski to wszystko dokładnie zrozumiałam:D

A teraz zrobi się mroźnie, wstawiam stare zdjęcia z zimy:evil_lol: z dedykacją dla Ptyśka :loveu:

Moje kochane:loveu:

Posted

toż to balsam dla mnie, oglądać takie zdjęcia...
bo ja kocham zimę, a nie lubię lata.. taka pogoda jak była dzisiaj u nas i ja już chodzę jak zombie :roll:
choć Aza w śniegu to się nie zgubi, bo czarne na białym zawsze widać ;)

Posted

https://lh6.googleusercontent.com/-b_AwL7QJd9g/UB6hzscpdgI/AAAAAAAACk8/TWLPlfvVhNg/s640/IMG_4366.JPG śliczne zdjęcie :)

https://lh6.googleusercontent.com/-kbSNjLnLy8M/UB6fjvr1JdI/AAAAAAAACkk/5KrEkukSmVw/s640/IMG_3433.JPG :loveu::loveu:

https://lh3.googleusercontent.com/-G_cKNFtN4HM/UB6dUHNQVyI/AAAAAAAACj8/GkwFs-o6vR4/s640/IMG_1134.JPG właśnie takie belgi lubię, w zimowym futerku, takie cudne czarne puchate futerko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Witamy się poniedziałkowo i dziękujemy wszystkim za miłe komentarze;):loveu:

Znowu nam siatkarze przegrali:mad: wgl nam jakoś słabo idzie na tych igrzyskach :roll:

[quote name='kalyna']toż to balsam dla mnie, oglądać takie zdjęcia...
bo ja kocham zimę, a nie lubię lata.. taka pogoda jak była dzisiaj u nas i ja już chodzę jak zombie :roll:
choć Aza w śniegu to się nie zgubi, bo czarne na białym zawsze widać ;)
A ja lubię wszystkie pory roku;) ale jednak najbardziej uwielbiam jesień są wtedy takie piękne drzewa i żółte liście, jest tak nie za ciepło nie za zimno:loveu::loveu: zimę też lubię ale jak sobie pomyślę, że muszę czekać na autobus który się na dodatek spóźnia to aż zimno mi się robi i jeszcze te nieszczęśliwe upadki na śliskiej drodze :lol:
Azę w śniegu dobrze widać ale u Coli to tylko ogon widać jak śnieg wysoki i w zaspę wejdzie :D

To tak jeszcze jedno z zimy dla ochłody ;)

:D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
dawaj nowe fotki, a nie zimowe.:evil_lol:

Świeżych fotek Azy nie mam kompletnie żadnych:evil_lol: ale jak coś to porę stron wcześniej wstawiałam świeże zdjęcia Colki;)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Aza jest przepiękna :loveu:

My też lubimy jesień. Zimą u nas ciemno jest już koło 17...

Dziękuje w jej imieniu:loveu: właśnie chce chyba mnie wyciągnąć na jakiś spacerek bo się kręci i mnie zaczepia:lol:
No u mnie też robi się wcześnie ciemno niestety.. jeju jak wczoraj chodziliśmy tak po sklepach to już w niektórych są plecaki, zeszyty i ogólnie przybory szkolne...ja nie chce do szkoły:mdleje:

Posted

Ty$ka napisał(a):
W taki upał Aza chce na spacer? o.O
Niewyżyta :D

Ja też nie chcę, ale cóż zrobić...

U mnie dzisiaj słoneczko świeci ale nie jest aż tak upalnie jak ostatnio;) Ja mam za ogrodzeniem od razu rzekę i ona pewnie tam z chęcią by poszła, ona kocha wodę :lol: